P. 1
KERTAS KERJA

KERTAS KERJA

|Views: 303|Likes:
Published by Mohd Afif Asyraf

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: Mohd Afif Asyraf on Sep 24, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/06/2012

pdf

text

original

KERTAS KERJA KONSERT AMAL SINAR MUSIKA 2012 ANJURAN IIUM GAMELAN GROUP _____________________________________________________________________________________ 1.

BUTIRAN AM Tajuk Anjuran Penasihat Projek Pengarah Projek Tempat Tarikh Sasaran : Konsert Amal Sinar Musika 2012 : IIUM Gamelan Group : : Mohd Afif Asyraf Bin Dedy Dasiano 0720745 : Auditorium Utama, UIAM : : Semua warga UIAM dan masyarakat setempat

2. PENGENALAN “Konsert Amal Sinar Musika” ini dirancang oleh IIUM Gamelan Group seiring dengan matlamat kami di IIUM Gamelan Group untuk menjadi medium aktiviti kemasyarakatan dan dakwah di UIAM. Program ini kan mengumpulkan semua kumpulan gamelan di sekitar Lembah Klang terutamanya UIAM, UM, UKM dan ASWARA untuk bersama-sama berbakti kepada masyarakat. Dana dikumpul melalui hasil jualan tiket dan sumbangan dari mana-mana pihak yang ingin bersama-sama membantu meringankan beban masyarakat yang memerlukan. Oleh itu, program ini diharapkan untuk menjadi salah satu medium dakwah yang berkesan serta sesuai dengan jiwa remaja pada hari ini.

Antaranya: i. Persembahan artis jemputan akan diiringi muzik gamelan. ii. iii. . KANDUNGAN PROGRAM Program Konsert Amal Sinar Musika 2012 mengandungi beberapa pengisian yangdirancang dengan teliti untuk menghasilkan impak yang berkesan kepada warga UIAM dan masyarakat setempat. Segala maklumat kandungan program dan aturcara majlis akan disertakan di lampiran A. Lagu-lagu gamelan akan diiringi oleh nyanyian daripada kumpulan nasyid UIAM dan dibantu oleh kelab perkusi UIAM. Persembahan daripada artis jemputan Satu atau dua orang artis akan dijemput untuk memeriahkan lagi konsert amal ini. i. PERBELANJAAN PROGRAM Perbelanjaan program adalah dari sumber berikut. Melaksanakan tanggungjawab sosial dengan enghulurkan bantuan dan mengumpul dana sumbangan kepada masyarakat yang memerlukan Menjadi medium dakwah dan menyebarkan idea bahawa denganb bermusik juga mampu untuk berbakti kepada masyarakat Memupuk semangat sukarelawan dan rasa tanggungjawab terhadap masyarakat yang memerlukan 4. ii. iii. Sumbangan daripada warga UIAM Penajaan daripada syarikat-syarikat berkaitan Jualan tiket masuk 5. Persembahan daripada kumpulan-kumpulan Gamelan Lembah Klang Persembahan gamelan akan menjadi elemen utama dalam merealisasikan konsert amal ini.3. ii. OBJEKTIF i.

Selain itu.Semoga dengan sumbangan yang diberikan dapat menjayakan program ini.6. fizikal dan moral serta yang terlibat secara langsung mahupun tidak. JAWATANKUASA PELAKSANA (Sila rujuk lampiran c) 9. PENUTUP Amatlah diharapkan agar program ini dapat memberi manfaat dan pengalamanyang berguna kepada para pelajar dan komuniti setempat. ATURCARA PROGRAM (Sila rujuk Lampiran A) 7. kami juga berharap program ini akan berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah yang besar. . Pihak IIUM Gamelan Group mengucapkan ribuan terima kasih atas segala kerjasama dan sokongan oleh semua pihak sama ada berbentuk kewangan. ANGGARAN KEWANGAN (Sila rujuk Lamiran B) 8.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->