Cara Mudah Download Video Dari Youtube 22Share

Posted by unwanted Tidak dapat dinafikan bahawa youtube adalah sumber video utama pada masa kini. Boleh dikatakan hampir semua video yang dikehendaki ada disini. So bila sudah ada video, semestinya ada juga orang yang hendak download video dari youtube.:)

Kali ini aku tunjukkan satu add ons firefox yang bagus untuk download video dari youtube. Dan juga aku sertakan pautan lain yang berkaitan. Sebenarnya kalau ikut aku, lebih suka guna IDM untuk download video dari youtube.:). Tapi kira kali ini versi add ons la pula.:)

1. Klik Easy Youtube Video Downloader, add to firefox untuk install.

2. Klik install now, kemudian restart firefox.

:) Sebelum Selepas . anda akan dapati ada tambahan button di bawah video. mp4.flv. Apabila buka youtube. Sekarang ada sudah boleh mula download lagu kegemaran anda samada dalam bentuk mp3.3.

Tambahan: Juga terdapat banyak lagi add ons untuk download video dari youtube ini.Smart Way to Download Video Stacy .Aku Stacy ( mp3 + video) .. Aku dan Youtube.:) Link 1 : 16 Firefox Add-Ons To Download Youtube Videos Link 2 : Top 15+ Firefox Addons To Download Videos From YouTube Suka entri ini. Get2pc . ada entri (mungkin) berkaitan rupanya.? Eh. Boleh cuba mana yang berkenan.

utorrent. Untuk entri ini. terdapat game2 terbaru yang selalu update.. saya hanya pamerkan tatacara download psp games sahaja. Download Installer torrent Di http://www. Selain mengulangkaji pelajaran. Software. Setelah di Install. Oleh itu.mudah dan percuma. link yang saya ingin tunjukkan kepada rakan pembaca bukan hanya game PSP. Sebenarnya. game PC juga ada di portal tersebut.PSP Games : Cara download games yang terbaru Author: azlanlin | Posted at: 7:36 PM | Filed Under: Anak.com/ .(software ini yang saya gunakan untuk mendownload apa saja berkaitan torrent) 2. Komputer.12. sila kunjungi laman web game tersebut. . mana mungkin keseluruhan cuti persekolahan diisi dengan percutian yang memerlukan budget yang tinggi. percutian juga boleh diisi dengan permainan psp yang memerlukan aktiviti berfikir. Ini adalah langkah-langkah yang harus dilakukan: 1. Malahan. kali ini saya akan memberikan tutorial mudah untuk mendownload PSP games yang terbaru menerusi (via) torrent dengan kelajuan maximum . Tentunya.2010 - Rabu Cuti penggal persekolahan ini pastinya ibu bapa merancang perjalanan percutian untuk keluarga masing-masing.Website | 08. Klik DI SINI. ada juga cuti persekolahan yang dihabiskan di rumah dengan diisi pelbagai aktiviti anak-anak untuk melahirkan pemikiran yang tajam.1oo kb/s. Namun.

5. 4. 4.Paparan muka laman web tersebut. Untuk mempercepatkan proses download. Pilih menu PSP. .. 3. klik kanan file yang sedang anda download. buka file torrent dan mulai mendownload.Set Down load limit di Unlimitted sedang untuk set uploading dengan kelajuan sebanyak 25kb/s. Pilih game yang anda minati. 6. Jika file torrent telah siap. Download file torrentnya dengan meng-klik DESCARGAR TORRENT. set Bandwith alocation di posisi High.

Anda boleh mencari maklumat tersebut dengan bertanyakan pada Pakcik Google. Terdapat juga senarai games yang sedang saya download.heheh . bijak-bijaklah anda memasukkan games tersebut ke dalam psp kepunyaan anak anda. Mungkin juga ada games yang anda sendiri minati. Untuk proses itu. Setelah selesai.Paparan untuk meningkatkan kelajuan proses download.. Selamat mencuba untuk anak-anak anda. saya tidak paparkan dalam entri ini.