Cara Mudah Download Video Dari Youtube 22Share

Posted by unwanted Tidak dapat dinafikan bahawa youtube adalah sumber video utama pada masa kini. Boleh dikatakan hampir semua video yang dikehendaki ada disini. So bila sudah ada video, semestinya ada juga orang yang hendak download video dari youtube.:)

Kali ini aku tunjukkan satu add ons firefox yang bagus untuk download video dari youtube. Dan juga aku sertakan pautan lain yang berkaitan. Sebenarnya kalau ikut aku, lebih suka guna IDM untuk download video dari youtube.:). Tapi kira kali ini versi add ons la pula.:)

1. Klik Easy Youtube Video Downloader, add to firefox untuk install.

2. Klik install now, kemudian restart firefox.

3.flv. mp4.:) Sebelum Selepas . Sekarang ada sudah boleh mula download lagu kegemaran anda samada dalam bentuk mp3. anda akan dapati ada tambahan button di bawah video. Apabila buka youtube.

Aku dan Youtube.? Eh.Tambahan: Juga terdapat banyak lagi add ons untuk download video dari youtube ini. Boleh cuba mana yang berkenan.Smart Way to Download Video Stacy .Aku Stacy ( mp3 + video) . Get2pc . ada entri (mungkin) berkaitan rupanya..:) Link 1 : 16 Firefox Add-Ons To Download Youtube Videos Link 2 : Top 15+ Firefox Addons To Download Videos From YouTube Suka entri ini.

utorrent. Oleh itu.mudah dan percuma. Klik DI SINI. Sebenarnya. Setelah di Install. kali ini saya akan memberikan tutorial mudah untuk mendownload PSP games yang terbaru menerusi (via) torrent dengan kelajuan maximum . sila kunjungi laman web game tersebut. terdapat game2 terbaru yang selalu update. game PC juga ada di portal tersebut. link yang saya ingin tunjukkan kepada rakan pembaca bukan hanya game PSP. mana mungkin keseluruhan cuti persekolahan diisi dengan percutian yang memerlukan budget yang tinggi.1oo kb/s. Software. Selain mengulangkaji pelajaran. Namun. saya hanya pamerkan tatacara download psp games sahaja. . Tentunya.PSP Games : Cara download games yang terbaru Author: azlanlin | Posted at: 7:36 PM | Filed Under: Anak.(software ini yang saya gunakan untuk mendownload apa saja berkaitan torrent) 2. Komputer.2010 - Rabu Cuti penggal persekolahan ini pastinya ibu bapa merancang perjalanan percutian untuk keluarga masing-masing. Download Installer torrent Di http://www. Untuk entri ini..com/ .Website | 08. Malahan. ada juga cuti persekolahan yang dihabiskan di rumah dengan diisi pelbagai aktiviti anak-anak untuk melahirkan pemikiran yang tajam. percutian juga boleh diisi dengan permainan psp yang memerlukan aktiviti berfikir. Ini adalah langkah-langkah yang harus dilakukan: 1.12.

Set Down load limit di Unlimitted sedang untuk set uploading dengan kelajuan sebanyak 25kb/s. 5. Pilih menu PSP. buka file torrent dan mulai mendownload. Jika file torrent telah siap. Pilih game yang anda minati. 6. klik kanan file yang sedang anda download. 4. . Download file torrentnya dengan meng-klik DESCARGAR TORRENT. Untuk mempercepatkan proses download.. set Bandwith alocation di posisi High. 3.Paparan muka laman web tersebut. 4.

Terdapat juga senarai games yang sedang saya download. saya tidak paparkan dalam entri ini. Anda boleh mencari maklumat tersebut dengan bertanyakan pada Pakcik Google. Setelah selesai.heheh . Untuk proses itu.Paparan untuk meningkatkan kelajuan proses download. Selamat mencuba untuk anak-anak anda.. Mungkin juga ada games yang anda sendiri minati. bijak-bijaklah anda memasukkan games tersebut ke dalam psp kepunyaan anak anda.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful