P. 1
Cara Mudah Download Video Dari Youtube

Cara Mudah Download Video Dari Youtube

|Views: 5|Likes:
Published by Nor Azizah

More info:

Published by: Nor Azizah on Sep 25, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/04/2014

pdf

text

original

Cara Mudah Download Video Dari Youtube 22Share

Posted by unwanted Tidak dapat dinafikan bahawa youtube adalah sumber video utama pada masa kini. Boleh dikatakan hampir semua video yang dikehendaki ada disini. So bila sudah ada video, semestinya ada juga orang yang hendak download video dari youtube.:)

Kali ini aku tunjukkan satu add ons firefox yang bagus untuk download video dari youtube. Dan juga aku sertakan pautan lain yang berkaitan. Sebenarnya kalau ikut aku, lebih suka guna IDM untuk download video dari youtube.:). Tapi kira kali ini versi add ons la pula.:)

1. Klik Easy Youtube Video Downloader, add to firefox untuk install.

2. Klik install now, kemudian restart firefox.

Sekarang ada sudah boleh mula download lagu kegemaran anda samada dalam bentuk mp3.flv.:) Sebelum Selepas .3. anda akan dapati ada tambahan button di bawah video. mp4. Apabila buka youtube.

ada entri (mungkin) berkaitan rupanya.Aku Stacy ( mp3 + video) . Aku dan Youtube.Tambahan: Juga terdapat banyak lagi add ons untuk download video dari youtube ini. Get2pc .:) Link 1 : 16 Firefox Add-Ons To Download Youtube Videos Link 2 : Top 15+ Firefox Addons To Download Videos From YouTube Suka entri ini.Smart Way to Download Video Stacy . Boleh cuba mana yang berkenan.? Eh..

Sebenarnya. game PC juga ada di portal tersebut.1oo kb/s..utorrent. Untuk entri ini.Website | 08. terdapat game2 terbaru yang selalu update. .2010 - Rabu Cuti penggal persekolahan ini pastinya ibu bapa merancang perjalanan percutian untuk keluarga masing-masing.mudah dan percuma. Software. Klik DI SINI. mana mungkin keseluruhan cuti persekolahan diisi dengan percutian yang memerlukan budget yang tinggi. Ini adalah langkah-langkah yang harus dilakukan: 1. Selain mengulangkaji pelajaran. Oleh itu. percutian juga boleh diisi dengan permainan psp yang memerlukan aktiviti berfikir. ada juga cuti persekolahan yang dihabiskan di rumah dengan diisi pelbagai aktiviti anak-anak untuk melahirkan pemikiran yang tajam. sila kunjungi laman web game tersebut. Malahan. Tentunya. Komputer.(software ini yang saya gunakan untuk mendownload apa saja berkaitan torrent) 2. Download Installer torrent Di http://www.PSP Games : Cara download games yang terbaru Author: azlanlin | Posted at: 7:36 PM | Filed Under: Anak.12. Namun.com/ . link yang saya ingin tunjukkan kepada rakan pembaca bukan hanya game PSP. Setelah di Install. saya hanya pamerkan tatacara download psp games sahaja. kali ini saya akan memberikan tutorial mudah untuk mendownload PSP games yang terbaru menerusi (via) torrent dengan kelajuan maximum .

Untuk mempercepatkan proses download. buka file torrent dan mulai mendownload.Paparan muka laman web tersebut. Pilih menu PSP. set Bandwith alocation di posisi High. 6. 3. 5. .. Jika file torrent telah siap. Download file torrentnya dengan meng-klik DESCARGAR TORRENT.Set Down load limit di Unlimitted sedang untuk set uploading dengan kelajuan sebanyak 25kb/s. 4. klik kanan file yang sedang anda download. 4. Pilih game yang anda minati.

Anda boleh mencari maklumat tersebut dengan bertanyakan pada Pakcik Google. bijak-bijaklah anda memasukkan games tersebut ke dalam psp kepunyaan anak anda.. Mungkin juga ada games yang anda sendiri minati. saya tidak paparkan dalam entri ini. Terdapat juga senarai games yang sedang saya download. Selamat mencuba untuk anak-anak anda. Untuk proses itu.Paparan untuk meningkatkan kelajuan proses download.heheh . Setelah selesai.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->