Cara Mudah Download Video Dari Youtube 22Share

Posted by unwanted Tidak dapat dinafikan bahawa youtube adalah sumber video utama pada masa kini. Boleh dikatakan hampir semua video yang dikehendaki ada disini. So bila sudah ada video, semestinya ada juga orang yang hendak download video dari youtube.:)

Kali ini aku tunjukkan satu add ons firefox yang bagus untuk download video dari youtube. Dan juga aku sertakan pautan lain yang berkaitan. Sebenarnya kalau ikut aku, lebih suka guna IDM untuk download video dari youtube.:). Tapi kira kali ini versi add ons la pula.:)

1. Klik Easy Youtube Video Downloader, add to firefox untuk install.

2. Klik install now, kemudian restart firefox.

3. Sekarang ada sudah boleh mula download lagu kegemaran anda samada dalam bentuk mp3.flv. anda akan dapati ada tambahan button di bawah video. Apabila buka youtube. mp4.:) Sebelum Selepas .

Smart Way to Download Video Stacy . ada entri (mungkin) berkaitan rupanya.? Eh. Aku dan Youtube.Aku Stacy ( mp3 + video) . Get2pc .:) Link 1 : 16 Firefox Add-Ons To Download Youtube Videos Link 2 : Top 15+ Firefox Addons To Download Videos From YouTube Suka entri ini. Boleh cuba mana yang berkenan.Tambahan: Juga terdapat banyak lagi add ons untuk download video dari youtube ini..

saya hanya pamerkan tatacara download psp games sahaja.12. game PC juga ada di portal tersebut. terdapat game2 terbaru yang selalu update. sila kunjungi laman web game tersebut. Setelah di Install.(software ini yang saya gunakan untuk mendownload apa saja berkaitan torrent) 2. . Oleh itu. Untuk entri ini. Namun. Klik DI SINI.2010 - Rabu Cuti penggal persekolahan ini pastinya ibu bapa merancang perjalanan percutian untuk keluarga masing-masing.com/ . kali ini saya akan memberikan tutorial mudah untuk mendownload PSP games yang terbaru menerusi (via) torrent dengan kelajuan maximum . Software. Tentunya. mana mungkin keseluruhan cuti persekolahan diisi dengan percutian yang memerlukan budget yang tinggi.Website | 08. Sebenarnya.PSP Games : Cara download games yang terbaru Author: azlanlin | Posted at: 7:36 PM | Filed Under: Anak.utorrent. Selain mengulangkaji pelajaran. Ini adalah langkah-langkah yang harus dilakukan: 1. Download Installer torrent Di http://www. percutian juga boleh diisi dengan permainan psp yang memerlukan aktiviti berfikir.mudah dan percuma. Malahan..1oo kb/s. ada juga cuti persekolahan yang dihabiskan di rumah dengan diisi pelbagai aktiviti anak-anak untuk melahirkan pemikiran yang tajam. link yang saya ingin tunjukkan kepada rakan pembaca bukan hanya game PSP. Komputer.

Untuk mempercepatkan proses download. 4. 3. buka file torrent dan mulai mendownload. set Bandwith alocation di posisi High. klik kanan file yang sedang anda download. 6. 5.Set Down load limit di Unlimitted sedang untuk set uploading dengan kelajuan sebanyak 25kb/s. Pilih menu PSP. Download file torrentnya dengan meng-klik DESCARGAR TORRENT. 4. .Paparan muka laman web tersebut. Jika file torrent telah siap. Pilih game yang anda minati..

Selamat mencuba untuk anak-anak anda. Anda boleh mencari maklumat tersebut dengan bertanyakan pada Pakcik Google.heheh . Untuk proses itu.. bijak-bijaklah anda memasukkan games tersebut ke dalam psp kepunyaan anak anda. Terdapat juga senarai games yang sedang saya download. Mungkin juga ada games yang anda sendiri minati.Paparan untuk meningkatkan kelajuan proses download. saya tidak paparkan dalam entri ini. Setelah selesai.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful