Cara Mudah Download Video Dari Youtube 22Share

Posted by unwanted Tidak dapat dinafikan bahawa youtube adalah sumber video utama pada masa kini. Boleh dikatakan hampir semua video yang dikehendaki ada disini. So bila sudah ada video, semestinya ada juga orang yang hendak download video dari youtube.:)

Kali ini aku tunjukkan satu add ons firefox yang bagus untuk download video dari youtube. Dan juga aku sertakan pautan lain yang berkaitan. Sebenarnya kalau ikut aku, lebih suka guna IDM untuk download video dari youtube.:). Tapi kira kali ini versi add ons la pula.:)

1. Klik Easy Youtube Video Downloader, add to firefox untuk install.

2. Klik install now, kemudian restart firefox.

flv. Apabila buka youtube. anda akan dapati ada tambahan button di bawah video.:) Sebelum Selepas . mp4.3. Sekarang ada sudah boleh mula download lagu kegemaran anda samada dalam bentuk mp3.

. Boleh cuba mana yang berkenan.Smart Way to Download Video Stacy .Tambahan: Juga terdapat banyak lagi add ons untuk download video dari youtube ini.Aku Stacy ( mp3 + video) .? Eh. Aku dan Youtube. ada entri (mungkin) berkaitan rupanya. Get2pc .:) Link 1 : 16 Firefox Add-Ons To Download Youtube Videos Link 2 : Top 15+ Firefox Addons To Download Videos From YouTube Suka entri ini.

Download Installer torrent Di http://www. Sebenarnya.mudah dan percuma.2010 - Rabu Cuti penggal persekolahan ini pastinya ibu bapa merancang perjalanan percutian untuk keluarga masing-masing. saya hanya pamerkan tatacara download psp games sahaja.com/ . game PC juga ada di portal tersebut.1oo kb/s.utorrent. Oleh itu.Website | 08. Tentunya. .. sila kunjungi laman web game tersebut.PSP Games : Cara download games yang terbaru Author: azlanlin | Posted at: 7:36 PM | Filed Under: Anak. kali ini saya akan memberikan tutorial mudah untuk mendownload PSP games yang terbaru menerusi (via) torrent dengan kelajuan maximum . Klik DI SINI. Komputer. ada juga cuti persekolahan yang dihabiskan di rumah dengan diisi pelbagai aktiviti anak-anak untuk melahirkan pemikiran yang tajam. Namun.(software ini yang saya gunakan untuk mendownload apa saja berkaitan torrent) 2. mana mungkin keseluruhan cuti persekolahan diisi dengan percutian yang memerlukan budget yang tinggi. Software. Selain mengulangkaji pelajaran. Setelah di Install. Ini adalah langkah-langkah yang harus dilakukan: 1.12. Untuk entri ini. link yang saya ingin tunjukkan kepada rakan pembaca bukan hanya game PSP. terdapat game2 terbaru yang selalu update. percutian juga boleh diisi dengan permainan psp yang memerlukan aktiviti berfikir. Malahan.

5.Paparan muka laman web tersebut. set Bandwith alocation di posisi High. . 6.. 3. Download file torrentnya dengan meng-klik DESCARGAR TORRENT. Pilih menu PSP. klik kanan file yang sedang anda download. Untuk mempercepatkan proses download. Pilih game yang anda minati. 4. 4. Jika file torrent telah siap. buka file torrent dan mulai mendownload.Set Down load limit di Unlimitted sedang untuk set uploading dengan kelajuan sebanyak 25kb/s.

heheh . Anda boleh mencari maklumat tersebut dengan bertanyakan pada Pakcik Google. Selamat mencuba untuk anak-anak anda. Untuk proses itu.. Mungkin juga ada games yang anda sendiri minati. Setelah selesai. Terdapat juga senarai games yang sedang saya download.Paparan untuk meningkatkan kelajuan proses download. bijak-bijaklah anda memasukkan games tersebut ke dalam psp kepunyaan anak anda. saya tidak paparkan dalam entri ini.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful