Cara Mudah Download Video Dari Youtube 22Share

Posted by unwanted Tidak dapat dinafikan bahawa youtube adalah sumber video utama pada masa kini. Boleh dikatakan hampir semua video yang dikehendaki ada disini. So bila sudah ada video, semestinya ada juga orang yang hendak download video dari youtube.:)

Kali ini aku tunjukkan satu add ons firefox yang bagus untuk download video dari youtube. Dan juga aku sertakan pautan lain yang berkaitan. Sebenarnya kalau ikut aku, lebih suka guna IDM untuk download video dari youtube.:). Tapi kira kali ini versi add ons la pula.:)

1. Klik Easy Youtube Video Downloader, add to firefox untuk install.

2. Klik install now, kemudian restart firefox.

mp4.:) Sebelum Selepas . Apabila buka youtube.3.flv. Sekarang ada sudah boleh mula download lagu kegemaran anda samada dalam bentuk mp3. anda akan dapati ada tambahan button di bawah video.

Aku Stacy ( mp3 + video) .Tambahan: Juga terdapat banyak lagi add ons untuk download video dari youtube ini.:) Link 1 : 16 Firefox Add-Ons To Download Youtube Videos Link 2 : Top 15+ Firefox Addons To Download Videos From YouTube Suka entri ini.Smart Way to Download Video Stacy .. ada entri (mungkin) berkaitan rupanya. Aku dan Youtube. Boleh cuba mana yang berkenan. Get2pc .? Eh.

terdapat game2 terbaru yang selalu update. ada juga cuti persekolahan yang dihabiskan di rumah dengan diisi pelbagai aktiviti anak-anak untuk melahirkan pemikiran yang tajam. sila kunjungi laman web game tersebut.com/ .Website | 08. Namun. kali ini saya akan memberikan tutorial mudah untuk mendownload PSP games yang terbaru menerusi (via) torrent dengan kelajuan maximum . mana mungkin keseluruhan cuti persekolahan diisi dengan percutian yang memerlukan budget yang tinggi. Tentunya. Selain mengulangkaji pelajaran. .PSP Games : Cara download games yang terbaru Author: azlanlin | Posted at: 7:36 PM | Filed Under: Anak. Oleh itu.12. Malahan. Software. Untuk entri ini..1oo kb/s.2010 - Rabu Cuti penggal persekolahan ini pastinya ibu bapa merancang perjalanan percutian untuk keluarga masing-masing. Komputer.mudah dan percuma. Setelah di Install.utorrent. Sebenarnya. Ini adalah langkah-langkah yang harus dilakukan: 1. saya hanya pamerkan tatacara download psp games sahaja. Download Installer torrent Di http://www.(software ini yang saya gunakan untuk mendownload apa saja berkaitan torrent) 2. game PC juga ada di portal tersebut. Klik DI SINI. percutian juga boleh diisi dengan permainan psp yang memerlukan aktiviti berfikir. link yang saya ingin tunjukkan kepada rakan pembaca bukan hanya game PSP.

Jika file torrent telah siap. 4. buka file torrent dan mulai mendownload. Pilih game yang anda minati. 5. klik kanan file yang sedang anda download. Download file torrentnya dengan meng-klik DESCARGAR TORRENT.Set Down load limit di Unlimitted sedang untuk set uploading dengan kelajuan sebanyak 25kb/s. . 6.Paparan muka laman web tersebut. 4. set Bandwith alocation di posisi High.. 3. Pilih menu PSP. Untuk mempercepatkan proses download.

Setelah selesai. Selamat mencuba untuk anak-anak anda. Mungkin juga ada games yang anda sendiri minati. Untuk proses itu.heheh . saya tidak paparkan dalam entri ini. Terdapat juga senarai games yang sedang saya download.Paparan untuk meningkatkan kelajuan proses download.. bijak-bijaklah anda memasukkan games tersebut ke dalam psp kepunyaan anak anda. Anda boleh mencari maklumat tersebut dengan bertanyakan pada Pakcik Google.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful