P. 1
hasil wawancara sunda

hasil wawancara sunda

|Views: 156|Likes:
Published by Agus Mauludin
wawancara bahasa sunda
wawancara bahasa sunda

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: Agus Mauludin on Feb 04, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/18/2015

pdf

text

original

Laporan Hasil Wawancara Pangajaran Bahasa Sunda

Pewawancara Narasumber Waktos Tempat

: Agus dan Andika : Abi Munizar : Rabu, 30 Januari 2013 : Kampus SMAN 1 Talaga

SMA NEGERI 1 TALAGA TAUN AJARAN 2012-2013
A. Tentang Narasumber Nama Agama : Abi Munizar : Islam

Akademi Analisis Kesehatan Riwayat Pekerjaan : 1.Alamat : Sindangpala – Banjaran Majalengka. PQEC English Institute Cimindi Raya 6. Dosen di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma 4. SMAN 2 Cimahi 5. Pegawai PMI Cabang Bandung 2. TK Bhayangkari Baros Cimahi 2. SD Kesatrian 1 Cimahi 3. SMPN 2 Cimahi 4. Indonesia 45463 Riwayat Pendidikan : 1. Pegawai di Puskesmas Cikijing 3. Dosen di Akademi Tunas Bangsa .

teras janten sxsdosen di 2 universitas nyaeta di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma ddngajar di S1. bapa oge aktif janten sxsPegawai Negeri Sipil di salah sahiji puskesmas di Cikijing.” Andika: “Teras kan bapa teh parantos gaduh bojo.” Agus : “Pertarosan ka hiji.Bade Wawancara ngenaan naon? Andika : “Tentang profesi nu ditekunan ku bapa.” Andika: “Oh.” .” : “Hatur nuhun pa tos nyayogikeun waktosna.bade aya naon jang Andika?” Andika Agus : “Iyeu bade wawancara ka bapa kanggo tugas pangajaran Bahasa Sunda.Kumaha tanggepan ti pun Bojo aaangadukung sadaya pekerjaan bapa nu padet? Abi Munizar : “Pun Bojo mah ngadukung pisan.Andika : “Assalamu alaikum wr. tapi condong namah tentang sssmanagement sareng administrasi administrasi.teras janten patani oge.B.ngajar di kelas ddManagement Informatika.Lamun di aapersentasekeun mah 90 %.condong ka arah mana ?” Abi Munizar : “Saleres namah campur.” Agus : “Kanggo tema kajian ti bapa.ai bapa teh profesina janten naon ?” Abi Munizar : “ Salian ti ngeusi kajian-kajian dkm di sakola-sakola.pernah teu aya bentrok waktu sssantara pekerjaan nu hiji sareng nu sanesna?” Abi Munizar : “Oh sering.” Abi Munizar : “Oh.kumargi tos sami pemahaman. agamana aya.mangga pisan. Wawancara Agus.” Abi Munizar : “Muhun teu sawios-wios.” Agus : “Naon motivasi ti bapa pikeun ngeusi kajian-kajian sebagai motivator di ddsakola-sakola/kampus?” Abi Munizar : “Saleresnamah ieu teh parentah ti Alloh SWT.” Andika : “Punten bapa tiasa nuhunkeun waktosna sakedap?” Abi Munizar : “Mangga.” Abi Munizar : “Wa alikum salam.tapi nu penting mah utamakeun pekerjaan nu langkung penting aaheula.Pak ai salian ti ngeusian kajian-kajian/motivator dkm di ddsakola-sakola atau madrasah.pan pekerjaan bapa teh seueur.teras pa.wb. sareng di akademi tunas bangsa setingkat D3.

mung para pelajar wae.tapi ayeuna mah di batesan di tingkatan aaSMA.Basa eta ge bapa awalna tina kajian-kajian kerohanian sapertos aaakieu.” .Andika: “Salian di SMAN 1 Talaga.Kanggo aaasukses.Inti namah kedah tahan aaabanting.Andika : “Wassalamu alaikum Abi Munizar : “Wa alaikum Salam.Tapi seseueurnamah mung sakali-kalieun ssslamun aya undangan.SMP mah heunteu.” Andika: “Hatur nuhun bapa kanggo waktosna.Mung ti SMA ka luhur aawae.abdi mah teu pandang bulu.Kanggo murang kalih SD.” Agus : “Kanggo sasaran bapa.” Agus : “Nu terakhir nyaeta pesan bapa kanggo kaula muda?” Abi Munizar : “Jadi Pokonamah kedah gaduh nafas nu panjang sapertos nafas kuda.” Agus.Rerencangan bapa nu aaasanes mah seueur nu entosan.Bahkan bapa pernah ditegor ku guru di SMA sabab bapa langkung aaamentingkeun kagiatan kerohanian daripada pelajaran.ta aya nu sanes?” Abi Munizar : “Sanes.tapi bapa mah henteu.Tapi nu rutin mah mung di SMAN 1 Talaga sareng di sssAliyah Putri wae.perlu nafas sareng waktos nu panjang.salian di Kec sssBantarujegsareng Lemahsugih.” Abi Munizar : “ Muhun sami-sami.Tapi bapa mah tetep wae xxmaksakeun.Teras ditegorRektor di xxkuliahan kanggo ngurangan aktifitas kerohanian.bapa masihan materi di kajian-kajian di sakola mana deui?” Abi Munizar : “Hampir sadaya sakola di Talaga jeung Cikijing pernah.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->