Laporan Hasil Wawancara Pangajaran Bahasa Sunda

Pewawancara Narasumber Waktos Tempat

: Agus dan Andika : Abi Munizar : Rabu, 30 Januari 2013 : Kampus SMAN 1 Talaga

SMA NEGERI 1 TALAGA TAUN AJARAN 2012-2013
A. Tentang Narasumber Nama Agama : Abi Munizar : Islam

SMAN 2 Cimahi 5.Alamat : Sindangpala – Banjaran Majalengka. Akademi Analisis Kesehatan Riwayat Pekerjaan : 1. Pegawai di Puskesmas Cikijing 3. TK Bhayangkari Baros Cimahi 2. Dosen di Akademi Tunas Bangsa . PQEC English Institute Cimindi Raya 6. Dosen di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma 4. SMPN 2 Cimahi 4. SD Kesatrian 1 Cimahi 3. Indonesia 45463 Riwayat Pendidikan : 1. Pegawai PMI Cabang Bandung 2.

ai bapa teh profesina janten naon ?” Abi Munizar : “ Salian ti ngeusi kajian-kajian dkm di sakola-sakola.pan pekerjaan bapa teh seueur.Kumaha tanggepan ti pun Bojo aaangadukung sadaya pekerjaan bapa nu padet? Abi Munizar : “Pun Bojo mah ngadukung pisan.” Agus : “Naon motivasi ti bapa pikeun ngeusi kajian-kajian sebagai motivator di ddsakola-sakola/kampus?” Abi Munizar : “Saleresnamah ieu teh parentah ti Alloh SWT.kumargi tos sami pemahaman.” .Lamun di aapersentasekeun mah 90 %.Andika : “Assalamu alaikum wr.condong ka arah mana ?” Abi Munizar : “Saleres namah campur.” Agus : “Kanggo tema kajian ti bapa.” Abi Munizar : “Wa alikum salam. bapa oge aktif janten sxsPegawai Negeri Sipil di salah sahiji puskesmas di Cikijing. teras janten sxsdosen di 2 universitas nyaeta di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma ddngajar di S1.mangga pisan. Wawancara Agus.teras janten patani oge.pernah teu aya bentrok waktu sssantara pekerjaan nu hiji sareng nu sanesna?” Abi Munizar : “Oh sering.ngajar di kelas ddManagement Informatika.Pak ai salian ti ngeusian kajian-kajian/motivator dkm di ddsakola-sakola atau madrasah.bade aya naon jang Andika?” Andika Agus : “Iyeu bade wawancara ka bapa kanggo tugas pangajaran Bahasa Sunda.” Andika : “Punten bapa tiasa nuhunkeun waktosna sakedap?” Abi Munizar : “Mangga.” Agus : “Pertarosan ka hiji. agamana aya.” Andika: “Oh.” : “Hatur nuhun pa tos nyayogikeun waktosna.” Abi Munizar : “Oh.tapi nu penting mah utamakeun pekerjaan nu langkung penting aaheula. tapi condong namah tentang sssmanagement sareng administrasi administrasi.” Abi Munizar : “Muhun teu sawios-wios.wb.B.teras pa.Bade Wawancara ngenaan naon? Andika : “Tentang profesi nu ditekunan ku bapa. sareng di akademi tunas bangsa setingkat D3.” Andika: “Teras kan bapa teh parantos gaduh bojo.

” Abi Munizar : “ Muhun sami-sami.Teras ditegorRektor di xxkuliahan kanggo ngurangan aktifitas kerohanian.abdi mah teu pandang bulu.Andika : “Wassalamu alaikum Abi Munizar : “Wa alaikum Salam.” Andika: “Hatur nuhun bapa kanggo waktosna.Tapi seseueurnamah mung sakali-kalieun ssslamun aya undangan.perlu nafas sareng waktos nu panjang.salian di Kec sssBantarujegsareng Lemahsugih.Kanggo murang kalih SD.Bahkan bapa pernah ditegor ku guru di SMA sabab bapa langkung aaamentingkeun kagiatan kerohanian daripada pelajaran.Rerencangan bapa nu aaasanes mah seueur nu entosan.Mung ti SMA ka luhur aawae.tapi ayeuna mah di batesan di tingkatan aaSMA.tapi bapa mah henteu.Kanggo aaasukses.Tapi bapa mah tetep wae xxmaksakeun. mung para pelajar wae.ta aya nu sanes?” Abi Munizar : “Sanes.Tapi nu rutin mah mung di SMAN 1 Talaga sareng di sssAliyah Putri wae.” Agus.Inti namah kedah tahan aaabanting.” .” Agus : “Kanggo sasaran bapa.SMP mah heunteu.” Agus : “Nu terakhir nyaeta pesan bapa kanggo kaula muda?” Abi Munizar : “Jadi Pokonamah kedah gaduh nafas nu panjang sapertos nafas kuda.bapa masihan materi di kajian-kajian di sakola mana deui?” Abi Munizar : “Hampir sadaya sakola di Talaga jeung Cikijing pernah.Basa eta ge bapa awalna tina kajian-kajian kerohanian sapertos aaakieu.Andika: “Salian di SMAN 1 Talaga.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful