Laporan Hasil Wawancara Pangajaran Bahasa Sunda

Pewawancara Narasumber Waktos Tempat

: Agus dan Andika : Abi Munizar : Rabu, 30 Januari 2013 : Kampus SMAN 1 Talaga

SMA NEGERI 1 TALAGA TAUN AJARAN 2012-2013
A. Tentang Narasumber Nama Agama : Abi Munizar : Islam

SD Kesatrian 1 Cimahi 3. Pegawai PMI Cabang Bandung 2. Dosen di Akademi Tunas Bangsa .Alamat : Sindangpala – Banjaran Majalengka. TK Bhayangkari Baros Cimahi 2. Indonesia 45463 Riwayat Pendidikan : 1. PQEC English Institute Cimindi Raya 6. Dosen di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma 4. Pegawai di Puskesmas Cikijing 3. SMPN 2 Cimahi 4. Akademi Analisis Kesehatan Riwayat Pekerjaan : 1. SMAN 2 Cimahi 5.

tapi condong namah tentang sssmanagement sareng administrasi administrasi. teras janten sxsdosen di 2 universitas nyaeta di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma ddngajar di S1.” Abi Munizar : “Oh. agamana aya.” .” Andika : “Punten bapa tiasa nuhunkeun waktosna sakedap?” Abi Munizar : “Mangga. Wawancara Agus.Andika : “Assalamu alaikum wr.teras janten patani oge.” Abi Munizar : “Wa alikum salam.” Andika: “Teras kan bapa teh parantos gaduh bojo.Lamun di aapersentasekeun mah 90 %.ngajar di kelas ddManagement Informatika. sareng di akademi tunas bangsa setingkat D3.tapi nu penting mah utamakeun pekerjaan nu langkung penting aaheula. bapa oge aktif janten sxsPegawai Negeri Sipil di salah sahiji puskesmas di Cikijing.teras pa.Kumaha tanggepan ti pun Bojo aaangadukung sadaya pekerjaan bapa nu padet? Abi Munizar : “Pun Bojo mah ngadukung pisan.Pak ai salian ti ngeusian kajian-kajian/motivator dkm di ddsakola-sakola atau madrasah.condong ka arah mana ?” Abi Munizar : “Saleres namah campur.” Agus : “Kanggo tema kajian ti bapa.wb.pan pekerjaan bapa teh seueur.kumargi tos sami pemahaman.pernah teu aya bentrok waktu sssantara pekerjaan nu hiji sareng nu sanesna?” Abi Munizar : “Oh sering.ai bapa teh profesina janten naon ?” Abi Munizar : “ Salian ti ngeusi kajian-kajian dkm di sakola-sakola.B.Bade Wawancara ngenaan naon? Andika : “Tentang profesi nu ditekunan ku bapa.” Agus : “Naon motivasi ti bapa pikeun ngeusi kajian-kajian sebagai motivator di ddsakola-sakola/kampus?” Abi Munizar : “Saleresnamah ieu teh parentah ti Alloh SWT.” Agus : “Pertarosan ka hiji.” Abi Munizar : “Muhun teu sawios-wios.” Andika: “Oh.mangga pisan.” : “Hatur nuhun pa tos nyayogikeun waktosna.bade aya naon jang Andika?” Andika Agus : “Iyeu bade wawancara ka bapa kanggo tugas pangajaran Bahasa Sunda.

perlu nafas sareng waktos nu panjang.Kanggo aaasukses.Inti namah kedah tahan aaabanting.” Agus : “Nu terakhir nyaeta pesan bapa kanggo kaula muda?” Abi Munizar : “Jadi Pokonamah kedah gaduh nafas nu panjang sapertos nafas kuda.Basa eta ge bapa awalna tina kajian-kajian kerohanian sapertos aaakieu.abdi mah teu pandang bulu.tapi bapa mah henteu.Teras ditegorRektor di xxkuliahan kanggo ngurangan aktifitas kerohanian.SMP mah heunteu.Bahkan bapa pernah ditegor ku guru di SMA sabab bapa langkung aaamentingkeun kagiatan kerohanian daripada pelajaran.Tapi seseueurnamah mung sakali-kalieun ssslamun aya undangan.” Agus.Kanggo murang kalih SD.Andika: “Salian di SMAN 1 Talaga.Tapi nu rutin mah mung di SMAN 1 Talaga sareng di sssAliyah Putri wae.Mung ti SMA ka luhur aawae.ta aya nu sanes?” Abi Munizar : “Sanes.Andika : “Wassalamu alaikum Abi Munizar : “Wa alaikum Salam.salian di Kec sssBantarujegsareng Lemahsugih.” .” Abi Munizar : “ Muhun sami-sami.bapa masihan materi di kajian-kajian di sakola mana deui?” Abi Munizar : “Hampir sadaya sakola di Talaga jeung Cikijing pernah.” Agus : “Kanggo sasaran bapa.tapi ayeuna mah di batesan di tingkatan aaSMA.Rerencangan bapa nu aaasanes mah seueur nu entosan.” Andika: “Hatur nuhun bapa kanggo waktosna. mung para pelajar wae.Tapi bapa mah tetep wae xxmaksakeun.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful