Laporan Hasil Wawancara Pangajaran Bahasa Sunda

Pewawancara Narasumber Waktos Tempat

: Agus dan Andika : Abi Munizar : Rabu, 30 Januari 2013 : Kampus SMAN 1 Talaga

SMA NEGERI 1 TALAGA TAUN AJARAN 2012-2013
A. Tentang Narasumber Nama Agama : Abi Munizar : Islam

Akademi Analisis Kesehatan Riwayat Pekerjaan : 1. SMAN 2 Cimahi 5. Dosen di Akademi Tunas Bangsa . Pegawai di Puskesmas Cikijing 3. TK Bhayangkari Baros Cimahi 2. SMPN 2 Cimahi 4. Pegawai PMI Cabang Bandung 2. SD Kesatrian 1 Cimahi 3. Indonesia 45463 Riwayat Pendidikan : 1. Dosen di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma 4.Alamat : Sindangpala – Banjaran Majalengka. PQEC English Institute Cimindi Raya 6.

pernah teu aya bentrok waktu sssantara pekerjaan nu hiji sareng nu sanesna?” Abi Munizar : “Oh sering.teras pa. Wawancara Agus.tapi nu penting mah utamakeun pekerjaan nu langkung penting aaheula.ai bapa teh profesina janten naon ?” Abi Munizar : “ Salian ti ngeusi kajian-kajian dkm di sakola-sakola.teras janten patani oge.” Abi Munizar : “Wa alikum salam. teras janten sxsdosen di 2 universitas nyaeta di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma ddngajar di S1.” .” Abi Munizar : “Muhun teu sawios-wios. agamana aya. sareng di akademi tunas bangsa setingkat D3.” Agus : “Pertarosan ka hiji.bade aya naon jang Andika?” Andika Agus : “Iyeu bade wawancara ka bapa kanggo tugas pangajaran Bahasa Sunda.Kumaha tanggepan ti pun Bojo aaangadukung sadaya pekerjaan bapa nu padet? Abi Munizar : “Pun Bojo mah ngadukung pisan.” Agus : “Naon motivasi ti bapa pikeun ngeusi kajian-kajian sebagai motivator di ddsakola-sakola/kampus?” Abi Munizar : “Saleresnamah ieu teh parentah ti Alloh SWT. bapa oge aktif janten sxsPegawai Negeri Sipil di salah sahiji puskesmas di Cikijing.” Andika: “Oh.pan pekerjaan bapa teh seueur.” Abi Munizar : “Oh.condong ka arah mana ?” Abi Munizar : “Saleres namah campur.wb.” Agus : “Kanggo tema kajian ti bapa.ngajar di kelas ddManagement Informatika.” Andika: “Teras kan bapa teh parantos gaduh bojo.Lamun di aapersentasekeun mah 90 %.kumargi tos sami pemahaman.” : “Hatur nuhun pa tos nyayogikeun waktosna.Andika : “Assalamu alaikum wr. tapi condong namah tentang sssmanagement sareng administrasi administrasi.” Andika : “Punten bapa tiasa nuhunkeun waktosna sakedap?” Abi Munizar : “Mangga.Bade Wawancara ngenaan naon? Andika : “Tentang profesi nu ditekunan ku bapa.mangga pisan.B.Pak ai salian ti ngeusian kajian-kajian/motivator dkm di ddsakola-sakola atau madrasah.

” Agus.Tapi nu rutin mah mung di SMAN 1 Talaga sareng di sssAliyah Putri wae.Andika: “Salian di SMAN 1 Talaga.tapi ayeuna mah di batesan di tingkatan aaSMA.Bahkan bapa pernah ditegor ku guru di SMA sabab bapa langkung aaamentingkeun kagiatan kerohanian daripada pelajaran.salian di Kec sssBantarujegsareng Lemahsugih.bapa masihan materi di kajian-kajian di sakola mana deui?” Abi Munizar : “Hampir sadaya sakola di Talaga jeung Cikijing pernah.ta aya nu sanes?” Abi Munizar : “Sanes.” Agus : “Kanggo sasaran bapa.SMP mah heunteu.Kanggo aaasukses.Mung ti SMA ka luhur aawae. mung para pelajar wae.tapi bapa mah henteu.Tapi bapa mah tetep wae xxmaksakeun.Basa eta ge bapa awalna tina kajian-kajian kerohanian sapertos aaakieu.Kanggo murang kalih SD.” Abi Munizar : “ Muhun sami-sami.Rerencangan bapa nu aaasanes mah seueur nu entosan.” .Inti namah kedah tahan aaabanting.” Agus : “Nu terakhir nyaeta pesan bapa kanggo kaula muda?” Abi Munizar : “Jadi Pokonamah kedah gaduh nafas nu panjang sapertos nafas kuda.Teras ditegorRektor di xxkuliahan kanggo ngurangan aktifitas kerohanian.” Andika: “Hatur nuhun bapa kanggo waktosna.perlu nafas sareng waktos nu panjang.Tapi seseueurnamah mung sakali-kalieun ssslamun aya undangan.abdi mah teu pandang bulu.Andika : “Wassalamu alaikum Abi Munizar : “Wa alaikum Salam.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful