Laporan Hasil Wawancara Pangajaran Bahasa Sunda

Pewawancara Narasumber Waktos Tempat

: Agus dan Andika : Abi Munizar : Rabu, 30 Januari 2013 : Kampus SMAN 1 Talaga

SMA NEGERI 1 TALAGA TAUN AJARAN 2012-2013
A. Tentang Narasumber Nama Agama : Abi Munizar : Islam

SD Kesatrian 1 Cimahi 3. Dosen di Akademi Tunas Bangsa . SMPN 2 Cimahi 4.Alamat : Sindangpala – Banjaran Majalengka. Dosen di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma 4. PQEC English Institute Cimindi Raya 6. SMAN 2 Cimahi 5. Akademi Analisis Kesehatan Riwayat Pekerjaan : 1. TK Bhayangkari Baros Cimahi 2. Pegawai di Puskesmas Cikijing 3. Indonesia 45463 Riwayat Pendidikan : 1. Pegawai PMI Cabang Bandung 2.

teras pa.” Abi Munizar : “Muhun teu sawios-wios.” Agus : “Pertarosan ka hiji.kumargi tos sami pemahaman. Wawancara Agus.” Abi Munizar : “Wa alikum salam.wb.” : “Hatur nuhun pa tos nyayogikeun waktosna.Kumaha tanggepan ti pun Bojo aaangadukung sadaya pekerjaan bapa nu padet? Abi Munizar : “Pun Bojo mah ngadukung pisan. bapa oge aktif janten sxsPegawai Negeri Sipil di salah sahiji puskesmas di Cikijing. teras janten sxsdosen di 2 universitas nyaeta di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma ddngajar di S1.tapi nu penting mah utamakeun pekerjaan nu langkung penting aaheula.Bade Wawancara ngenaan naon? Andika : “Tentang profesi nu ditekunan ku bapa.” Agus : “Kanggo tema kajian ti bapa.Lamun di aapersentasekeun mah 90 %. tapi condong namah tentang sssmanagement sareng administrasi administrasi.pernah teu aya bentrok waktu sssantara pekerjaan nu hiji sareng nu sanesna?” Abi Munizar : “Oh sering.” Andika : “Punten bapa tiasa nuhunkeun waktosna sakedap?” Abi Munizar : “Mangga.Andika : “Assalamu alaikum wr. agamana aya. sareng di akademi tunas bangsa setingkat D3.” Andika: “Oh.” .” Abi Munizar : “Oh.” Agus : “Naon motivasi ti bapa pikeun ngeusi kajian-kajian sebagai motivator di ddsakola-sakola/kampus?” Abi Munizar : “Saleresnamah ieu teh parentah ti Alloh SWT.bade aya naon jang Andika?” Andika Agus : “Iyeu bade wawancara ka bapa kanggo tugas pangajaran Bahasa Sunda.” Andika: “Teras kan bapa teh parantos gaduh bojo.ai bapa teh profesina janten naon ?” Abi Munizar : “ Salian ti ngeusi kajian-kajian dkm di sakola-sakola.B.ngajar di kelas ddManagement Informatika.Pak ai salian ti ngeusian kajian-kajian/motivator dkm di ddsakola-sakola atau madrasah.condong ka arah mana ?” Abi Munizar : “Saleres namah campur.teras janten patani oge.mangga pisan.pan pekerjaan bapa teh seueur.

” Abi Munizar : “ Muhun sami-sami.Tapi nu rutin mah mung di SMAN 1 Talaga sareng di sssAliyah Putri wae.bapa masihan materi di kajian-kajian di sakola mana deui?” Abi Munizar : “Hampir sadaya sakola di Talaga jeung Cikijing pernah.Mung ti SMA ka luhur aawae.Teras ditegorRektor di xxkuliahan kanggo ngurangan aktifitas kerohanian.” Agus : “Kanggo sasaran bapa.” Agus : “Nu terakhir nyaeta pesan bapa kanggo kaula muda?” Abi Munizar : “Jadi Pokonamah kedah gaduh nafas nu panjang sapertos nafas kuda.perlu nafas sareng waktos nu panjang. mung para pelajar wae.Basa eta ge bapa awalna tina kajian-kajian kerohanian sapertos aaakieu.Inti namah kedah tahan aaabanting.Bahkan bapa pernah ditegor ku guru di SMA sabab bapa langkung aaamentingkeun kagiatan kerohanian daripada pelajaran.Tapi bapa mah tetep wae xxmaksakeun.” Agus.SMP mah heunteu.salian di Kec sssBantarujegsareng Lemahsugih.Andika : “Wassalamu alaikum Abi Munizar : “Wa alaikum Salam.abdi mah teu pandang bulu.Kanggo murang kalih SD.tapi bapa mah henteu.Rerencangan bapa nu aaasanes mah seueur nu entosan.Tapi seseueurnamah mung sakali-kalieun ssslamun aya undangan.Kanggo aaasukses.” Andika: “Hatur nuhun bapa kanggo waktosna.” .Andika: “Salian di SMAN 1 Talaga.ta aya nu sanes?” Abi Munizar : “Sanes.tapi ayeuna mah di batesan di tingkatan aaSMA.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.