Laporan Hasil Wawancara Pangajaran Bahasa Sunda

Pewawancara Narasumber Waktos Tempat

: Agus dan Andika : Abi Munizar : Rabu, 30 Januari 2013 : Kampus SMAN 1 Talaga

SMA NEGERI 1 TALAGA TAUN AJARAN 2012-2013
A. Tentang Narasumber Nama Agama : Abi Munizar : Islam

Akademi Analisis Kesehatan Riwayat Pekerjaan : 1. Pegawai di Puskesmas Cikijing 3. Indonesia 45463 Riwayat Pendidikan : 1. SMPN 2 Cimahi 4.Alamat : Sindangpala – Banjaran Majalengka. Dosen di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma 4. PQEC English Institute Cimindi Raya 6. Dosen di Akademi Tunas Bangsa . TK Bhayangkari Baros Cimahi 2. SMAN 2 Cimahi 5. Pegawai PMI Cabang Bandung 2. SD Kesatrian 1 Cimahi 3.

ngajar di kelas ddManagement Informatika.tapi nu penting mah utamakeun pekerjaan nu langkung penting aaheula.” : “Hatur nuhun pa tos nyayogikeun waktosna. bapa oge aktif janten sxsPegawai Negeri Sipil di salah sahiji puskesmas di Cikijing. agamana aya.” Andika : “Punten bapa tiasa nuhunkeun waktosna sakedap?” Abi Munizar : “Mangga.teras janten patani oge.teras pa.Lamun di aapersentasekeun mah 90 %. sareng di akademi tunas bangsa setingkat D3.” Andika: “Oh. Wawancara Agus.” Abi Munizar : “Muhun teu sawios-wios.” .” Abi Munizar : “Oh.” Agus : “Pertarosan ka hiji.Kumaha tanggepan ti pun Bojo aaangadukung sadaya pekerjaan bapa nu padet? Abi Munizar : “Pun Bojo mah ngadukung pisan.Andika : “Assalamu alaikum wr.Bade Wawancara ngenaan naon? Andika : “Tentang profesi nu ditekunan ku bapa.kumargi tos sami pemahaman.bade aya naon jang Andika?” Andika Agus : “Iyeu bade wawancara ka bapa kanggo tugas pangajaran Bahasa Sunda.pernah teu aya bentrok waktu sssantara pekerjaan nu hiji sareng nu sanesna?” Abi Munizar : “Oh sering.Pak ai salian ti ngeusian kajian-kajian/motivator dkm di ddsakola-sakola atau madrasah.mangga pisan. tapi condong namah tentang sssmanagement sareng administrasi administrasi. teras janten sxsdosen di 2 universitas nyaeta di Sekolah Tinggi Agama Islam Aprilesma ddngajar di S1.” Abi Munizar : “Wa alikum salam.wb.” Agus : “Naon motivasi ti bapa pikeun ngeusi kajian-kajian sebagai motivator di ddsakola-sakola/kampus?” Abi Munizar : “Saleresnamah ieu teh parentah ti Alloh SWT.condong ka arah mana ?” Abi Munizar : “Saleres namah campur.” Andika: “Teras kan bapa teh parantos gaduh bojo.” Agus : “Kanggo tema kajian ti bapa.pan pekerjaan bapa teh seueur.B.ai bapa teh profesina janten naon ?” Abi Munizar : “ Salian ti ngeusi kajian-kajian dkm di sakola-sakola.

” Andika: “Hatur nuhun bapa kanggo waktosna.SMP mah heunteu.perlu nafas sareng waktos nu panjang.abdi mah teu pandang bulu.” .tapi ayeuna mah di batesan di tingkatan aaSMA.Kanggo aaasukses.salian di Kec sssBantarujegsareng Lemahsugih. mung para pelajar wae.Rerencangan bapa nu aaasanes mah seueur nu entosan.Tapi seseueurnamah mung sakali-kalieun ssslamun aya undangan.” Agus.” Agus : “Kanggo sasaran bapa.Tapi bapa mah tetep wae xxmaksakeun.ta aya nu sanes?” Abi Munizar : “Sanes.Basa eta ge bapa awalna tina kajian-kajian kerohanian sapertos aaakieu.” Abi Munizar : “ Muhun sami-sami.Andika: “Salian di SMAN 1 Talaga.Bahkan bapa pernah ditegor ku guru di SMA sabab bapa langkung aaamentingkeun kagiatan kerohanian daripada pelajaran.” Agus : “Nu terakhir nyaeta pesan bapa kanggo kaula muda?” Abi Munizar : “Jadi Pokonamah kedah gaduh nafas nu panjang sapertos nafas kuda.Andika : “Wassalamu alaikum Abi Munizar : “Wa alaikum Salam.Inti namah kedah tahan aaabanting.tapi bapa mah henteu.bapa masihan materi di kajian-kajian di sakola mana deui?” Abi Munizar : “Hampir sadaya sakola di Talaga jeung Cikijing pernah.Kanggo murang kalih SD.Mung ti SMA ka luhur aawae.Teras ditegorRektor di xxkuliahan kanggo ngurangan aktifitas kerohanian.Tapi nu rutin mah mung di SMAN 1 Talaga sareng di sssAliyah Putri wae.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful