Mohd Sukor bin Nawi, No.

48, Jalan Pingiran, Batu 3 ½ Kg Bukit Badong, 45600 Batang Berjuntai, Selangor Darul Ehsan. _______________________________________________________________________ _ Pengurus Jualan, Gardenia Sales & Distribution, Seksyen 32, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. 4 Februari 2009 Tuan, Perkara: RAYUAN MEMOHON BERKHIDMAT SEMULA SEBAGAI VSM Saya seperti nama di atas (09345), ingin membuat rayuan kepada pihak syarikat agar memberi peluang kedua kepada saya untuk berkhidmat semula sebagai VSM di syarikat ini. 2. Saya mengaku bersalah kerana telah melanggar peraturan syarikat iaitu telah datang lewat ke tempat kerja. Saya berjanji tidak akan mengulangi kesalahan ini dan tidak akan mengabaikan tanggungjawab saya sebagai seorang pekerja. Saya amat berharap agar pihak tuan dapat mempertimbangkan rayuan ini kerana saya telah merancang untuk mendirikan rumahtangga pada Oktober ini. Oleh sebab itu, saya amat memerlukan wang untuk perbelanjaan majlis perkahwinan yang akan datang. Keadaan ekonomi sekarang juga tidak mengiizinkan saya untuk mencari pekerjaan lain. Untuk makluman pihak tuan, saya telah berkhidmat di syarikat ini selama 6 bulan dan sepanjang saya berkhidamat di sini, saya amat berpuas hati dengan sistem dan kualiti kerja di sini. Sekali lagi saya berharap pihak tuan dapat memaafan kesalahan saya dan memberi peluang untuk saya memperbaiki diri seterusnya meningkatkan kualiti kerja saya.

3.

4.

Sekian, terima kasih. Yang berharap,

(Mohd Sukor bin Nawi) 830314-03-5779 Mohd Sukor bin Nawi, No. 48, Jalan Pingiran, Batu 3 ½ Kg Bukit Badong, 45600 Batang Berjuntai, Selangor Darul Ehsan. _______________________________________________________________________ _ Pengurus Jualan, Gardenia Sales & Distribution, Seksyen 32, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. 4 Februari 2009 Tuan, Perkara: RAYUAN MEMOHON BERKHIDMAT SEMULA SEBAGAI VSM Saya seperti nama di atas (09345), ingin membuat rayuan kepada pihak syarikat agar memberi peluang kedua kepada saya untuk berkhidmat semula sebagai VSM di syarikat ini. 2. Saya mengaku bersalah kerana telah melanggar peraturan syarikat iaitu telah datang lewat ke tempat kerja. Saya berjanji tidak akan mengulangi kesalahan ini dan tidak akan mengabaikan tanggungjawab saya sebagai seorang pekerja. Saya amat berharap agar pihak tuan dapat mempertimbangkan rayuan ini kerana saya telah merancang untuk mendirikan rumahtangga pada Oktober ini. Oleh sebab itu, saya amat memerlukan wang untuk perbelanjaan majlis perkahwinan yang akan datang. Keadaan ekonomi sekarang juga tidak mengiizinkan saya untuk mencari pekerjaan lain. Untuk makluman pihak tuan, saya telah berkhidmat di syarikat ini selama 6 bulan dan sepanjang saya berkhidamat di sini, saya amat berpuas hati dengan sistem dan kualiti kerja di sini. Sekali lagi saya berharap pihak tuan dapat memaafan kesalahan saya dan memberi peluang untuk saya memperbaiki diri seterusnya meningkatkan kualiti kerja saya.

3.

4.

Saya amat berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan rayuan saya ini dan sudi memberikan peluang untuk berkhidmat kembali di Gardenia sebagai VSM. Saya amat sayangkan pekerjaan saya ini dan berharap untuk kembali bertugas secepat mungkin. Sekian, terima kasih.

Yang berharap, (Mohd Sukor bin Nawi) 830314-03-5779