P. 1
Kertas Kerja bola sepak

Kertas Kerja bola sepak

|Views: 7|Likes:
Published by Naga Raj
baca
baca

More info:

Published by: Naga Raj on Mar 19, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/16/2014

pdf

text

original

Kertas Kerja Perlawanan Bola Sepak Peringkat IPGKTAA

ANJURAN : ppismp semester 3

TARIKH : 17 – 18 Mac 2013

HARI : Sabtu - Ahad

TEMPAT : PADANG BOLA SEPAK KG Terusan Baru

Ajuran Bersama : Unit Ko-Kurikulum IPGKTAA

ii.1. Memupuk semangat kerjasama. 4.00 petang . Penglibatan guru-guru pelatih dalam pelbagai kegiatan berfaedah di sepanjang tempoh kursus selain kuliah-kuliah wajib adalah diharapkan dapat membantu mencapai hasrat ini. Unit Ko-kurikulum Institut Perguruan Kampus Tengku Ampuan Afzan telah menganjurkan pertandingan bola sepak. iii. Membentuk sikap dan amalan positif dikalangan peserta dengan menunjukkan disiplin yang tinggi.0 MATLAMAT 3.0 CADANGAN MASA DAN TEMPAT PELAKSANAAN a.00 pagi – 2. Pertandingan akan dirancang. persefahaman dan interaksi yang sihat di kalangan peserta.2. Tarikh : Hari Masa : : 05 Mei 2013 Sabtu 8. Sehubungan dengan ini. b.0 OBJEKTIF Mengeratkan lagi silaturrahim antara guru-guru pelatih Meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan guru-guru pelatih. Aktiviti ini dijangka akan dijalankan pada minggu pertama bulan Mei iaitu 05 Mei 2013 bertempat di Padang IPGKTAA. 3. 3. untuk melahirkan guru-guru lepasan Institut Perguruan Malaysia (IPGM) yang berkualiti di samping mempunyai pengalaman yang luas sebagai persediaan untuk mendukung profesionalisme perguruan.1. Butiran aktiviti adalah seperti berikut : i. dilaksana dan disertai oleh guru-guru pelatih PPISMP Ambilan Jun 2011.0 RASIONAL Adalah menjadi hasrat Kementerian Pelajaran Malaysia khususnya Bahagian Pendidikan Guru. 5.0 PENDAHULUAN 2.

00 pagi SASARAN Guru-guru pelatih IPGKTAA SISTEM PERTANDINGAN Sistem Pertandingan dijalankan secara kalah mati .iv. ii. Tempat : Padang IPGKTAA OBJEKTIF i. Mengeratkan lagi silaturrahim antara guru-guru pelatih Meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan guru-guru pelatih. TARIKH 17 Mac 2013 – 19 Julai 2013 MASA 8.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->