Tempat: Padang Sekolah Kebangsaan Pokok Sena

Tarikh: 02hb hingga dan 04hb April 2013

Anjuran: Pusat Kegiatan Guru (PKG) Pokok Sena.

1

Kejohanan ini adalah kesinambungan daripada kejohanankejohanan yang telah dijalankan dengan jayanya sejak beberapa tahun dahulu lagi. Melatih pelajar agar lebih berani dan yakin dengan kemampuan diri serta berdaya saing dengan cabaran yang dihadapi oleh semua pemain bolabaling 3. OBJEKTIF 1. 5. Memupuk disiplin dan semangat kesukanan di antara pelajar yang mengambil bahagian.Negeri dan Negara.PENGENALAN Kejohanan Bola Baling Bawah 12 tahun ini dianjurkan oleh Pusat Kegiatan Guru (PKG) Pokok Sena..Daerah. Menjalinkan hubungan silaturrahim dan kerjasama yang erat antara pelajar. 4. Memberi gambaran umum kepada pelajar berkaitan kehidupan sebagai pemain bola jaring serta cabaran dan realitinya. 2. Menerapkan diri pelajar akan nilai-nilai jati diri terutamanya keutuhan jasmani. pihak sekolah dan masyarakat setempat NAMA PROGRAM KEJOHANAN BOLA BALING BAWAH 12 TAHUN PKG POKOK SENA 2013 TEMPAT Padang Sekolah Kebangsaan Pokok Sena 2 . Diharap kejohanan ini dapat mengukuhkan seberapa banyak bakat-bakat baru dalam bidang bola baling agar pelajar lebih berdaya saing dalam menghadapi cabaran sebagai seorang pemain bola jaring sekolah yang berpotensi untuk mewakili PKG.waris.

................... seterusnya mencapai objektif sekolah untuk melahirkan ‘pemain bola baling yang cemerlang’’...... .TARIKH 02hb hingga 04hb April 2013 PENGANJUR Pusat Kegiatan Guru Pokok Sena SASARAN Semua Pelajar lelaki dan perempuan Tahun 5 & 6 Sekolah Kebangsaan Kampong Bukit ANGGARAN PERBELANJAAN Rujuk Lampiran A........ Setinggi-tinggi penghargaan diucapkan kepada semua pihak yang terlibat di dalam menjayakan kejohanan tersebut........ 3 ... KESIMPULAN Adalah menjadi harapan agar kejohanan kali ini dapat membantu para pelajar mempunyai kesedaran tinggi tentang pentingnya menjadi seorang pemain bola jaring dan dapat mengharumkan lagi nama baik sekolah... Disediakan Oleh.......

PERKARA Pendaftaran pasukan Makan & minum peserta BILANGAN 2 X RM 100.00 24 orang X RM3.00 X 3 hari JUMLAH RM 200.LAMPIRAN A ANGGARAN BELANJAWAN BIL 1.00 RM 216.00 4 . 2.00 JUMLAH RM 416.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful