Tempat: Padang Sekolah Kebangsaan Pokok Sena

Tarikh: 02hb hingga dan 04hb April 2013

Anjuran: Pusat Kegiatan Guru (PKG) Pokok Sena.

1

Daerah. Diharap kejohanan ini dapat mengukuhkan seberapa banyak bakat-bakat baru dalam bidang bola baling agar pelajar lebih berdaya saing dalam menghadapi cabaran sebagai seorang pemain bola jaring sekolah yang berpotensi untuk mewakili PKG. 4. pihak sekolah dan masyarakat setempat NAMA PROGRAM KEJOHANAN BOLA BALING BAWAH 12 TAHUN PKG POKOK SENA 2013 TEMPAT Padang Sekolah Kebangsaan Pokok Sena 2 .Negeri dan Negara. Kejohanan ini adalah kesinambungan daripada kejohanankejohanan yang telah dijalankan dengan jayanya sejak beberapa tahun dahulu lagi. 5. Menjalinkan hubungan silaturrahim dan kerjasama yang erat antara pelajar.waris. 2.PENGENALAN Kejohanan Bola Baling Bawah 12 tahun ini dianjurkan oleh Pusat Kegiatan Guru (PKG) Pokok Sena. OBJEKTIF 1. Memberi gambaran umum kepada pelajar berkaitan kehidupan sebagai pemain bola jaring serta cabaran dan realitinya. Memupuk disiplin dan semangat kesukanan di antara pelajar yang mengambil bahagian. Melatih pelajar agar lebih berani dan yakin dengan kemampuan diri serta berdaya saing dengan cabaran yang dihadapi oleh semua pemain bolabaling 3. Menerapkan diri pelajar akan nilai-nilai jati diri terutamanya keutuhan jasmani..

................... ........ Disediakan Oleh. seterusnya mencapai objektif sekolah untuk melahirkan ‘pemain bola baling yang cemerlang’’...TARIKH 02hb hingga 04hb April 2013 PENGANJUR Pusat Kegiatan Guru Pokok Sena SASARAN Semua Pelajar lelaki dan perempuan Tahun 5 & 6 Sekolah Kebangsaan Kampong Bukit ANGGARAN PERBELANJAAN Rujuk Lampiran A... Setinggi-tinggi penghargaan diucapkan kepada semua pihak yang terlibat di dalam menjayakan kejohanan tersebut....... 3 ...... KESIMPULAN Adalah menjadi harapan agar kejohanan kali ini dapat membantu para pelajar mempunyai kesedaran tinggi tentang pentingnya menjadi seorang pemain bola jaring dan dapat mengharumkan lagi nama baik sekolah........

LAMPIRAN A ANGGARAN BELANJAWAN BIL 1.00 4 .00 RM 216. PERKARA Pendaftaran pasukan Makan & minum peserta BILANGAN 2 X RM 100.00 JUMLAH RM 416.00 X 3 hari JUMLAH RM 200. 2.00 24 orang X RM3.