DOA UNTUK KELUARGA

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim…. Kau yang Maha Pengampun… Ampunilah segala dosa-dosa dan kesalahanku Ampunilah dosa-dosa dan kesalahan suamiku Ampunilah dosa-dosa dan kesalahan kedua ibu bapa kami, abang-abang kami, kakak-kakak kami, adik-adik kami, seluruh keluarga kami termasuklah SALEHFI’I BIN RAMLY, NOORIZA BINTI AWANG, NUR ZAHIRAH SALEHFI’I, MUHAMAD SAFWAN SALEHFI’I DAN MUHAMMAD ASYRAF SALEHFI’I. sama ada yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia….

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Jauhkanlah kami semua dari siksaan dan azabMu,dari api nerakaMu, dari kemurkaanMu, dari maksiat dan keburukan serta godaan syaitan dan tipu daya syaitan. Dekatkan kami dengan syurgaMu,dekatkan kami dengan kasih sayangMu dan dekatkan kami dengan ilmu agamaMu.

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Berikanlah petunjuk untuk kami menuju ke syurgaMu Bukakanlah pintu hati kami untuk menerima cahaya petunjuk dariMu

Tabahkan hati kami dalam menerima ujian dariMu Jadikanlah anak-anak kami hamba yang taat dan beriman dan anak yang soleh Jadikanlah kami ibu bapa yang baik bagi membimbing anak-anak kami Ya Allah Ya Rabbi Ya Karim Murahkanlah rezeki kami. lindungilah aku Hanya kepadaMu tempat aku bermohon dan mengadu Makbulkanlah doaku ini Amin……. Mudahkanlah perjalanan hidup kami di dunia dan akhirat… Matikanlah kami dalam agama Islam Teguhkan hati kami dalam agama Islam dan janganlah kau tarik nikmat Islam di dalam hidup kami Ya Allah Ya Rahman Limpahkan kasih sayang dan keberkatan di dalam keluargaku Sayangilah aku.. ampunilah aku. .