P. 1
Tugasan Forum

Tugasan Forum

|Views: 335|Likes:
Published by Fay Biebie James

More info:

Published by: Fay Biebie James on Mar 30, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/15/2014

pdf

text

original

PERINCIAN TUGASAN KURSUS DAN RITMA DAN PERGERAKAN SEM 2 SESI 2012/2013 TUGASAN FORUM (20 MARKAH) Sila

berikan sekurang-kurangnya 3 respon yang bernas terhadap tajuk forum yang diberikan ini. Setiap tajuk mempunyai tarikh tutup maklum balas. Respon yang diterima selepas tarikh tutup tidak akan dinilai. DUE DATE 23.3.2013 (MINGGU 5) TAJUK FORUM 1 Bincangkan pergerakan. hubungkait ritma dengan MARKAH

(Sila berikan sekurang-kurangnya 3 respon yang bernas terhadap tajuk forum yang diberikan ini. Setiap tajuk mempunyai tarikh tutup maklum balas. Respon yang diterima selepas tarikh tutup tidak akan dinilai.) FORUM 2 Bincangkan sebab musabab pengajaran dan pembelajaran pergerakan harus mengambil kira faktor perkembangan murid. (Sila berikan sekurang-kurangnya 3 respon yang bernas terhadap tajuk forum yang diberikan ini. Setiap tajuk mempunyai tarikh tutup maklum balas. Respon yang diterima selepas tarikh tutup tidak akan dinilai.) Due date: 23.3.2013 (MINGGU 5) FORUM 3 Bincangkan perbezaan antara pendidikan dan gimnastik artistik.

gimnastik

(Sila berikan sekurang-kurangnya 3 respon yang bernas terhadap tajuk forum yang diberikan ini. Setiap tajuk mempunyai tarikh tutup maklum balas. Respon yang diterima selepas tarikh tutup tidak akan dinilai.) Due date: 6.4.2013 (MINGGU 7) FORUM 4 Bincangkan jenis-jenis aktiviti regangan dan pemanasan badan yang dibenarkan dan yang tidak dibenarkan. Berikan sebab. (Sila berikan sekurang-kurangnya 3 respon yang bernas terhadap tajuk forum yang diberikan ini. Setiap tajuk mempunyai tarikh tutup maklum balas. Respon yang diterima selepas tarikh tutup tidak akan dinilai.)

(Sila berikan sekurang-kurangnya 3 respon yang bernas terhadap tajuk forum yang diberikan ini. (Sila berikan sekurang-kurangnya 3 respon yang bernas terhadap tajuk forum yang diberikan ini.2013 (MINGGU 10) FORUM 7 Bincangkan sejauh mana aktiviti gimnastik diterapkan di kalangan kanak-kanak Malaysia berdasarkan perlaksanaan aktiviti tersebut sama ada dalam mata pelajaran Pendidikan Jasmani atau Ko-Kurikulum mengikut pengalaman sekolah masing-masing.4.) Due date: 18. Setiap tajuk mempunyai tarikh tutup maklum balas.4.2013 (MINGGU 7) FORUM 5 Bincangkan bagaimana nilai-nilai sosial dan emosi dapat dibentuk melalui aktiviti pergerakan kreatif.2013 (MINGGU 12) KAMARUDIN BIN DAUD (UPSI74) .Due date: 6.5. Respon yang diterima selepas tarikh tutup tidak akan dinilai.5. (Sila berikan sekurang-kurangnya 3 respon yang bernas terhadap tajuk forum yang diberikan ini.) Due date: 20.) Due date: 4. Respon yang diterima selepas tarikh tutup tidak akan dinilai.2013 (MINGGU 8) FORUM 6 Bincangkan bagaimana Negara Malaysia dapat melahirkan atlet gimnas yang berpotensi untuk menang di sukan olimpik. Setiap tajuk mempunyai tarikh tutup maklum balas.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->