P. 1
Contoh Laporan Guru Bertugas

Contoh Laporan Guru Bertugas

|Views: 157|Likes:

More info:

Published by: Nurul Syuhada Sibangi on May 05, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/30/2013

pdf

text

original

LAPORAN GURU BERTUGAS MINGGUAN 29/10/2012- 2/11/2012 (Isnin hingga Khamis

)

Tarikh : 29/10/2012 / Isnin Guru Bertugas : i) Pn. Laily binti Abdullah ii) Pn. Aznina Binti jamil BIL PERKARA 1. Perhimpunan pagi LAPORAN • Perhimpunan dimulakan pada pukul 7.30 pagi, bermula dengan bacaan doa, nyanyian lagu Bangsa Johor, Lagu Negaraku dan bacaan ikrar. • Ucapan Tuan Pengetua – En Mohd Noh Bin Haji Mohd Yussof Pengumuman Cuti Hari raya ( 16 – 24 Ogos 2012) yang mana ianya cuti berganti. a) Bulan Kemerdekaan Mengingatkan guru dan pelajar tentang aktiviti yang akan dilaksanakan dalam bulan kemerdekaan seperti pertandingan kelas patriotik, pertandingan pidato, solat hajat kemerdekaan, malam ambang merdeka dan banyak lagi. Pelajar dan guru kelas diingatkan untuk menghiaskan kelas sempena Bulan Kemerdekaan. Pengetua memberi penjelasan kepada guru dan pelajar erti kemerdekaan. Seterusnya pengetua merasmikan bulan kemerdekaan peringkat Sekolah Menengah Sains Sembrong. Gimik pelancaran bulan kemerdekaan. Persembahan pelajar ( Sajak kemerdekaan oleh pelajar) Nyanyian lagu-lagu patriotik oleh semua guru dan pelajar.

majlis perasmian penutup 8. 5. ……………………………… (PN.20. .8. 7. Bilik Darjah Disiplin Pelajar Pusat Sumber Kantin Dewan Makan Persekitaran Lain-Lain pengajaran dan pembelajaran.LAILY BINTI ABDULLAH) ( ……………………………… ) Tarikh : 30/10/ 2012 / Selasa Guru Bertugas : i) Pn.30. Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada pada Tahap yang memuaskan. Pemulangan dan pengagihan buku teks kepada pelajar Disediakan oleh. 3. Secara keseluruhannya keadaan kantin teratur dan kemas. Disemak oleh.Pertandingan nasyid (L) antara rumah yang sepatutnya dijalankan pada waktu petang tetapi di awalkan. Laily binti Abdullah . 6. 4. 8. kemas dan teratur. Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan.Ceria dan memuaskan Disiplin secara keseluruhan berada dalam keadaan terkawal Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih.30.pelajar dan guru bersurai dan meneruskan proses 2. 9.

Pemulangan dan pengagihan buku teks kepada pelajar Semua pelajar tingkatan 4 menjalankan aktiviti program Nilam di Dewan Khalifah. Perhimpunan pagi 2. Pelajar yang bertugas tidak membuang sampah dan tidak membersihkan kelas walaupun terdapat sampah di dalam kelas dan keadaan kelas kurang memuaskan pada waktu 3. Disediakan oleh.LAILY BINTI ABDULLAH) ……………………………… ( ) . 6. ……………………………… (PN. Pusat Sumber Kantin Dewan Makan lambat tiba ke sekolah sebelum jam 7. Disemak oleh. Persekitaran Lain-Lain tertib. Disiplin Pelajar pagi dan petang.ii) Pn. Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan dan pelajar berada didalam dewan makan dengan teratur dan 7. kemas dan teratur dan boleh digunakan oleh pelajar. 5. Disiplin pelajar secara keseluruhannnya berada dalam keadaan kurang memuaskan kerana terdapat pelajar yang 4. Secara keseluruhannya keadaan kantin memuaskan kerana pelajar tidak berada di kantin kecuali waktu petang. Aznina Binti jamil BIL PERKARA 1. 8. Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada di tahap yang memuaskan.20 pagi. Bilik Darjah LAPORAN Tiada Kebersihan bilik darjah ditahap sederhana. Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih.

Tarikh : 31/10/ 2012 / Rabu Guru Bertugas : : i) Pn. Laily binti Abdullah ii) Pn. Aznina Binti jamil .

8. 4. Disiplin Pelajar Pusat Sumber Kantin Dewan Makan Persekitaran Lain-Lain - Disediakan oleh. Program pengurusan jenazah – Semua pelajar dan guru terlibat dengan program tersebut 3. Pelajar yang bertugas tidak membuang sampah dan tidak membersihkan kelas.pada tahap yang memuaskan kerana tiada pelajar yang sakit. Bilik Darjah LAPORAN Tiada Kebersihan bilik darjah masih kurang memuaskan. Perhimpunan pagi 2. 7. Baik dan terkawal. Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih. ……………………………… (PN. kemas dan teratur. Secara keseluruhannya keadaan kantin teratur dan tertib Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan. Kesihatan.BIL PERKARA 1. Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada di tahap yang memuaskan. Disemak oleh. 5.LAILY BINTI ABDULLAH) ……………………………… ( ) . 6.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->