P. 1
Contoh Laporan Guru Bertugas

Contoh Laporan Guru Bertugas

|Views: 153|Likes:

More info:

Published by: Nurul Syuhada Sibangi on May 05, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/30/2013

pdf

text

original

LAPORAN GURU BERTUGAS MINGGUAN 29/10/2012- 2/11/2012 (Isnin hingga Khamis

)

Tarikh : 29/10/2012 / Isnin Guru Bertugas : i) Pn. Laily binti Abdullah ii) Pn. Aznina Binti jamil BIL PERKARA 1. Perhimpunan pagi LAPORAN • Perhimpunan dimulakan pada pukul 7.30 pagi, bermula dengan bacaan doa, nyanyian lagu Bangsa Johor, Lagu Negaraku dan bacaan ikrar. • Ucapan Tuan Pengetua – En Mohd Noh Bin Haji Mohd Yussof Pengumuman Cuti Hari raya ( 16 – 24 Ogos 2012) yang mana ianya cuti berganti. a) Bulan Kemerdekaan Mengingatkan guru dan pelajar tentang aktiviti yang akan dilaksanakan dalam bulan kemerdekaan seperti pertandingan kelas patriotik, pertandingan pidato, solat hajat kemerdekaan, malam ambang merdeka dan banyak lagi. Pelajar dan guru kelas diingatkan untuk menghiaskan kelas sempena Bulan Kemerdekaan. Pengetua memberi penjelasan kepada guru dan pelajar erti kemerdekaan. Seterusnya pengetua merasmikan bulan kemerdekaan peringkat Sekolah Menengah Sains Sembrong. Gimik pelancaran bulan kemerdekaan. Persembahan pelajar ( Sajak kemerdekaan oleh pelajar) Nyanyian lagu-lagu patriotik oleh semua guru dan pelajar.

Bilik Darjah Disiplin Pelajar Pusat Sumber Kantin Dewan Makan Persekitaran Lain-Lain pengajaran dan pembelajaran. 9. Disemak oleh. 8. 7. 5.20. . Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan. 4. Pemulangan dan pengagihan buku teks kepada pelajar Disediakan oleh.Pertandingan nasyid (L) antara rumah yang sepatutnya dijalankan pada waktu petang tetapi di awalkan. kemas dan teratur.majlis perasmian penutup 8.Ceria dan memuaskan Disiplin secara keseluruhan berada dalam keadaan terkawal Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih.8.pelajar dan guru bersurai dan meneruskan proses 2. ……………………………… (PN.30. Laily binti Abdullah . Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada pada Tahap yang memuaskan. 6.LAILY BINTI ABDULLAH) ( ……………………………… ) Tarikh : 30/10/ 2012 / Selasa Guru Bertugas : i) Pn.30. 3. Secara keseluruhannya keadaan kantin teratur dan kemas.

LAILY BINTI ABDULLAH) ……………………………… ( ) . Pusat Sumber Kantin Dewan Makan lambat tiba ke sekolah sebelum jam 7. 8. Pelajar yang bertugas tidak membuang sampah dan tidak membersihkan kelas walaupun terdapat sampah di dalam kelas dan keadaan kelas kurang memuaskan pada waktu 3. Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan dan pelajar berada didalam dewan makan dengan teratur dan 7. Disiplin pelajar secara keseluruhannnya berada dalam keadaan kurang memuaskan kerana terdapat pelajar yang 4.ii) Pn. Perhimpunan pagi 2. Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada di tahap yang memuaskan. Pemulangan dan pengagihan buku teks kepada pelajar Semua pelajar tingkatan 4 menjalankan aktiviti program Nilam di Dewan Khalifah. ……………………………… (PN. Persekitaran Lain-Lain tertib. kemas dan teratur dan boleh digunakan oleh pelajar. Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih. Disiplin Pelajar pagi dan petang.20 pagi. 5. Aznina Binti jamil BIL PERKARA 1. Secara keseluruhannya keadaan kantin memuaskan kerana pelajar tidak berada di kantin kecuali waktu petang. Disediakan oleh. Disemak oleh. Bilik Darjah LAPORAN Tiada Kebersihan bilik darjah ditahap sederhana. 6.

Aznina Binti jamil .Tarikh : 31/10/ 2012 / Rabu Guru Bertugas : : i) Pn. Laily binti Abdullah ii) Pn.

6.BIL PERKARA 1. Baik dan terkawal. Disemak oleh. ……………………………… (PN. Secara keseluruhannya keadaan kantin teratur dan tertib Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan. kemas dan teratur. 7.pada tahap yang memuaskan kerana tiada pelajar yang sakit. 4. Kesihatan. 5. Program pengurusan jenazah – Semua pelajar dan guru terlibat dengan program tersebut 3. Pelajar yang bertugas tidak membuang sampah dan tidak membersihkan kelas.LAILY BINTI ABDULLAH) ……………………………… ( ) . Disiplin Pelajar Pusat Sumber Kantin Dewan Makan Persekitaran Lain-Lain - Disediakan oleh. Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada di tahap yang memuaskan. Bilik Darjah LAPORAN Tiada Kebersihan bilik darjah masih kurang memuaskan. Perhimpunan pagi 2. 8. Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->