IKRAR PENGAWAS SEKOLAH

Bahawasanya kami, Pengawas SMK Arshad, berikrar dan berjanji, akan menjalankan tugas kami dengan penuh dedikasi, bertanggungjawab, ikhlas, amanah dan adil serta beretika . Kami berjanji, akan mematuhi segala peraturan disiplin sekolah seperti yang termaktub dalam Buku Peraturan Sekolah ini. Kami juga akan sedaya upaya, memastikan peraturan sekolah, dihayati dan dipatuhi, oleh semua warga pelajar sekolah ini.

“DISIPLIN SMARD TERUS UNGGUL”
Sekian. T/kasih
T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: ___________

“ASTIRA CEMERLANG SMARD GEMILANG” Sekian. dalam Buku Peraturan Asrama Sekolah kami. akan mematuhi segala peraturan disiplin asrama. dengan penuh dedikasi. bertanggungjawab. akan menjalankan tugas kami. ikhlas. seperti yang termaktub. Pengawas ASTIRA SMARD. dihayati dan dipatuhi. oleh semua warga ASTIRA sekolah ini.IKRAR PENGAWAS ASTIRA Bahawasanya kami. Kami berjanji. amanah dan adil. berikrar dan berjanji. T/kasih T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ . Kami juga akan sedaya upaya. memastikan peraturan ASTIRA. serta beretika .

meningkatkan pencapaian prestasi kami Dalam SPM tahun ini. akan menghadiri. setiap kelas Alpha-Beta 1. Pelajar Tingkatan 5 Sains. Kami juga berjanji. berikrar dan berjanji. segala peraturan kelas kami. akan mematuhi. Kami akan berusaha. mengikut jadual yang diberikan kepada kami. seperti yang ditetapkan oleh sekolah.Kelas: ___________ Tarikh: ___________ IKRAR PELAJAR 5 SAINS Bahawasanya kami. sedaya upaya kami. “SMARD TERUS UNGGUL” .

SPM & STPM 2010 2. T/kasih T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: __________ TUJUAN MAJLIS Tujuan majlis pada hari ini diadakan ialah untuk: 1. Memberi penghargaan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang dalam Peperiksaan Penggal Pertama tahun ini 3. Memberi penghargaan dan pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan prestasi cemerlang dalam peperiksaan PMR. Mengadakan dialog akademik di antara ibu/bapa & penjaga dengan .Sekian. Memberi pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang aktiviti2 kokurikulum tahun ini 4.

Guru2 Tingkatan bersempena penyerahan rekod kemajuan prestasi pelajar “SMARD TERUS UNGGUL” .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful