IKRAR PENGAWAS SEKOLAH

Bahawasanya kami, Pengawas SMK Arshad, berikrar dan berjanji, akan menjalankan tugas kami dengan penuh dedikasi, bertanggungjawab, ikhlas, amanah dan adil serta beretika . Kami berjanji, akan mematuhi segala peraturan disiplin sekolah seperti yang termaktub dalam Buku Peraturan Sekolah ini. Kami juga akan sedaya upaya, memastikan peraturan sekolah, dihayati dan dipatuhi, oleh semua warga pelajar sekolah ini.

“DISIPLIN SMARD TERUS UNGGUL”
Sekian. T/kasih
T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: ___________

Kami juga akan sedaya upaya. dalam Buku Peraturan Asrama Sekolah kami. T/kasih T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ . dengan penuh dedikasi. amanah dan adil. memastikan peraturan ASTIRA. ikhlas. Kami berjanji. oleh semua warga ASTIRA sekolah ini. serta beretika . berikrar dan berjanji. akan mematuhi segala peraturan disiplin asrama. seperti yang termaktub. akan menjalankan tugas kami. “ASTIRA CEMERLANG SMARD GEMILANG” Sekian. Pengawas ASTIRA SMARD. dihayati dan dipatuhi.IKRAR PENGAWAS ASTIRA Bahawasanya kami. bertanggungjawab.

berikrar dan berjanji. seperti yang ditetapkan oleh sekolah. Kami juga berjanji. Kami akan berusaha. “SMARD TERUS UNGGUL” . sedaya upaya kami. akan mematuhi. meningkatkan pencapaian prestasi kami Dalam SPM tahun ini. mengikut jadual yang diberikan kepada kami. setiap kelas Alpha-Beta 1. segala peraturan kelas kami.Kelas: ___________ Tarikh: ___________ IKRAR PELAJAR 5 SAINS Bahawasanya kami. akan menghadiri. Pelajar Tingkatan 5 Sains.

Memberi pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang aktiviti2 kokurikulum tahun ini 4. T/kasih T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: __________ TUJUAN MAJLIS Tujuan majlis pada hari ini diadakan ialah untuk: 1. Memberi penghargaan dan pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan prestasi cemerlang dalam peperiksaan PMR. Memberi penghargaan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang dalam Peperiksaan Penggal Pertama tahun ini 3. SPM & STPM 2010 2. Mengadakan dialog akademik di antara ibu/bapa & penjaga dengan .Sekian.

Guru2 Tingkatan bersempena penyerahan rekod kemajuan prestasi pelajar “SMARD TERUS UNGGUL” .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful