IKRAR PENGAWAS SEKOLAH

Bahawasanya kami, Pengawas SMK Arshad, berikrar dan berjanji, akan menjalankan tugas kami dengan penuh dedikasi, bertanggungjawab, ikhlas, amanah dan adil serta beretika . Kami berjanji, akan mematuhi segala peraturan disiplin sekolah seperti yang termaktub dalam Buku Peraturan Sekolah ini. Kami juga akan sedaya upaya, memastikan peraturan sekolah, dihayati dan dipatuhi, oleh semua warga pelajar sekolah ini.

“DISIPLIN SMARD TERUS UNGGUL”
Sekian. T/kasih
T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: ___________

akan mematuhi segala peraturan disiplin asrama. dalam Buku Peraturan Asrama Sekolah kami. Kami juga akan sedaya upaya. ikhlas. berikrar dan berjanji. Pengawas ASTIRA SMARD. oleh semua warga ASTIRA sekolah ini. T/kasih T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ . serta beretika . “ASTIRA CEMERLANG SMARD GEMILANG” Sekian. seperti yang termaktub. Kami berjanji. amanah dan adil. bertanggungjawab.IKRAR PENGAWAS ASTIRA Bahawasanya kami. dihayati dan dipatuhi. akan menjalankan tugas kami. memastikan peraturan ASTIRA. dengan penuh dedikasi.

meningkatkan pencapaian prestasi kami Dalam SPM tahun ini. sedaya upaya kami. akan mematuhi. seperti yang ditetapkan oleh sekolah. Kami juga berjanji. Kami akan berusaha. segala peraturan kelas kami. Pelajar Tingkatan 5 Sains. mengikut jadual yang diberikan kepada kami. berikrar dan berjanji. “SMARD TERUS UNGGUL” . akan menghadiri.Kelas: ___________ Tarikh: ___________ IKRAR PELAJAR 5 SAINS Bahawasanya kami. setiap kelas Alpha-Beta 1.

Memberi penghargaan dan pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan prestasi cemerlang dalam peperiksaan PMR. Mengadakan dialog akademik di antara ibu/bapa & penjaga dengan . Memberi pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang aktiviti2 kokurikulum tahun ini 4. T/kasih T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: __________ TUJUAN MAJLIS Tujuan majlis pada hari ini diadakan ialah untuk: 1. Memberi penghargaan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang dalam Peperiksaan Penggal Pertama tahun ini 3.Sekian. SPM & STPM 2010 2.

Guru2 Tingkatan bersempena penyerahan rekod kemajuan prestasi pelajar “SMARD TERUS UNGGUL” .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful