IKRAR PENGAWAS SEKOLAH

Bahawasanya kami, Pengawas SMK Arshad, berikrar dan berjanji, akan menjalankan tugas kami dengan penuh dedikasi, bertanggungjawab, ikhlas, amanah dan adil serta beretika . Kami berjanji, akan mematuhi segala peraturan disiplin sekolah seperti yang termaktub dalam Buku Peraturan Sekolah ini. Kami juga akan sedaya upaya, memastikan peraturan sekolah, dihayati dan dipatuhi, oleh semua warga pelajar sekolah ini.

“DISIPLIN SMARD TERUS UNGGUL”
Sekian. T/kasih
T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: ___________

ikhlas. akan mematuhi segala peraturan disiplin asrama. Pengawas ASTIRA SMARD. dalam Buku Peraturan Asrama Sekolah kami. amanah dan adil. serta beretika . berikrar dan berjanji.IKRAR PENGAWAS ASTIRA Bahawasanya kami. akan menjalankan tugas kami. oleh semua warga ASTIRA sekolah ini. memastikan peraturan ASTIRA. Kami berjanji. T/kasih T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ . seperti yang termaktub. dihayati dan dipatuhi. bertanggungjawab. Kami juga akan sedaya upaya. “ASTIRA CEMERLANG SMARD GEMILANG” Sekian. dengan penuh dedikasi.

Kelas: ___________ Tarikh: ___________ IKRAR PELAJAR 5 SAINS Bahawasanya kami. berikrar dan berjanji. Kami juga berjanji. mengikut jadual yang diberikan kepada kami. Kami akan berusaha. sedaya upaya kami. segala peraturan kelas kami. meningkatkan pencapaian prestasi kami Dalam SPM tahun ini. akan mematuhi. seperti yang ditetapkan oleh sekolah. Pelajar Tingkatan 5 Sains. setiap kelas Alpha-Beta 1. “SMARD TERUS UNGGUL” . akan menghadiri.

T/kasih T/tangan: _________________________ Nama: ____________________________ Kelas: ___________ Tarikh: __________ TUJUAN MAJLIS Tujuan majlis pada hari ini diadakan ialah untuk: 1. Memberi penghargaan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang dalam Peperiksaan Penggal Pertama tahun ini 3. Mengadakan dialog akademik di antara ibu/bapa & penjaga dengan .Sekian. Memberi pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan pencapaian cemerlang aktiviti2 kokurikulum tahun ini 4. Memberi penghargaan dan pengiktirafan kepada pelajar2 yang telah menunjukkan prestasi cemerlang dalam peperiksaan PMR. SPM & STPM 2010 2.

Guru2 Tingkatan bersempena penyerahan rekod kemajuan prestasi pelajar “SMARD TERUS UNGGUL” .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful