Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan.

com

NOTIS :

Anda BOLEH menyebarkan laporan ini dengan syarat anda tidak mengubah sebarang isi kandungannya

Laporan 1

Rahsia Orang Malas Boleh Menjadi Kaya!
© 2007 Hakcipta Terpelihara Mohd Nizam, Mega Strategy
http://www.FormulaLuarBiasa.com http://www.RahsiaKekayaan.com

© 2007 HAK CIPTA TERPELIHARA. Tidak ada sebarang bahagian dari dalam buku ini yang boleh diterbitkan semula dalam apa jua bentuk, disimpan dengan cara yang boleh digunakan semula dalam sebarang bentuk atau cara sama ada cara elektronik, mekanik, rakaman, penggambaran semula, atau sebagainya tanpa kebenaran bertulis dari pemegang hakciptanya.

© Mohd Nizam Hakcipta Terpelihara

http://www.FormulaLuarBiasa.com

http://www.RahsiaKekayaan.com

Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan.FormulaLuarBiasa. Projek pertama beliau ialah sebuah buku berkenaan pengurusan kewangan. Ini bermakna beliau menjual sesuatu melalui iklan. Joe Karbo – beliau merupakan seorang pemalas tetapi mempunyai simpanan jutaan ringgit dibank! Apa rahsia Joe Karbo – seorang pemalas yang boleh menjadi kaya? Apakah mereka yang sudah mencapai taraf jutawan ini tahu yang kita tidak tahu? Joe Karbo menjual produk secara terus atau direct response. Selama ini kita diajar supaya mesti bekerja keras untuk berjaya. Beliau akan menempah satu iklan penuh diakhbar dan menunggu pesanan tiba.RahsiaKekayaan. Masalah 85% masih lagi hidup dengan bergantung kepada gaji dari bulan ke bulan dan masih dibendung masalah kemiskinan. Beliau menghadapi masalah hutang yang teruk. 10 peratus lagi hidup agak senang. © Mohd Nizam Hakcipta Terpelihara http://www.com Siapa kata orang malas tidak boleh menjadi kaya? Mungkin anda mengelengkan kepala apabila membaca ayat diatas. Bagaimana pula kisah seorang yang mempunyai hutang berguni sehinggakan bank sudah tidak sabar untuk merampas rumah beliau dan menghalaunya keluar. Semakin kuat anda bekerja semakin kaya anda jadinya. Inilah rahsia kekayaan Joe Karbo – si pemalas yang tahu bagaimana untuk menjadi kaya. beliau menulis sebuah buku “Bagaimana Membayar Hutang Dalam Tempoh Seminggu Tanpa Meminjam?” Buku ini meletup dipasaran sehingga beliau mampu untuk membayar semua hutang dan mempunyai cukup simpanan untuk membeli rumah dan kereta. Benarkah? Jika benar mengapa hanya 5% sahaja orang yang menjadi jutawan.com http://www. Tetapi dalam masa hanya beberapa tahun beliau berjaya membeli rumah setengah juta dengan wang tunai. Wow ianya meletup! Dan kemudian beliau akan menghubungi mereka semula dan menjual produk yang lain pula. Adakah Bill Gates lebih rajin bekerja daripada orang biasa sehingga beliau boleh membeli apa sahaja barang didunia ini dengan memetik jari? Adakah Michael Dell bersengkang mata sehingga lewat pagi belajar bagaimana membuat komputer peribadi yang canggih? Walaupun dibuang universiti beliau kini memiliki jet peribadi sendiri.com 2 . Selepas membuat sedikit ulangkaji diperpustakaan dan bertanya kepada mereka yang lebih pakar.

Jenis pendapatan yang semakin popular pada masa ini dimana punca pendapatan ini akan mengalirkan wang samada anda berada disitu atau tidak. Punca pendapatan yang saya maksudkan ialah pendapatan sampingan. dan pendapatan anda ialah secara terus. Anda mendapat bayaran berkali-kali untuk kerja yang sama. Ada punca wang yang terus. Tiada masalah untuk bekerja kuat. wang tetap akan masuk kedalam akaun banknya.Dan jika anda tidak datang bekerja.com http://www. tetapi ianya bukanlah punca pendapatan yang saya maksudkan. Tidakkah sesuatu yang menyeronokkan jika anda dibayar beratus kali untuk setiap jam kerja yang anda lakukan? © Mohd Nizam Hakcipta Terpelihara http://www. anda sudahnya bebas dimana pelbagai punca pendapatan mengalir dipeti pos anda di Hawai.com Joe tahu bagaimana menggunakan masa yang singkat untuk mendapatkan wang yang banyak. Teknik dan Strategi Memperolehi Punca Pendapatan Tunai Tanpa Henti Sekarang masanya untuk anda membuat keputusan untuk mencari punca pendapatan yang boleh menjana pendapatan tanpa henti kedalam takungan kehidupan anda. Dengan pendapatan secara pasif. Jawapan anda kepada soalan berikut akan menentukan samada pendapatan anda adalah secara terus atau pasif “Berapa kalikah anda dibayar bagi setiap jam anda bekerja?” Jika anda menjawab “Hanya sekali”. Jika anda pernah mendengar sesorang usahawan berkata “ Saya tidak pernah mengambil cuti selama 5 tahun” Terdapat sesuatu yang tidak kena dengan ayat tersebut.RahsiaKekayaan. Samada beliau ada atau tidak. Tetapi selepas beberapa tahun bekerja teruk. Beliau tahu bagaimana untuk mencari satu punca pendapatan tunai yang bekerja untuk beliau tanpa henti. Anda dibayar sekali untuk usaha anda. Pendapatan daripada gaji ialah secara terus. anda tidak dibayar pada hari itu. Anda boleh mencari kerja sambilan. Anda faham maksud saya? Dua Jenis Punca Pendapatan:Terus atau Pasif (Sampingan) Tidak semua punca pendapatan dicipta sama. Anda sudah tentunya tidak perlu untuk bergantung harap daripada orang lain.Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan.com 3 . Anda perlukan punca pendapatan kepunyaan anda sendiri. anda bekerja kuat sekali dan ianya memberikan anda punca pendapatan selama beberapa bulan atau bertahun.FormulaLuarBiasa. dan ada pasif.

Saya masih menerima pesanan sehingga kehari ini untuk kerja yang saya telah lakukan setahun yang lalu. Ianya mengalir tanpa beliau! Terus melawan Pasif : Tidakkah anda nampak perbezaanya? Rahsia kekayaan ialah bukannya sesorang itu mempunyai wang yang banyak tetapi mereka mempunyai lebih banyak masa kebebasan. Dan yang menariknya ialah beliau tidak perlu ada disana. Pesanan datang mencurah-curah sehingga saya tidak cukup tangan untuk memenuhi permintaan pelanggan. Saya tunjukkan satu lagi contoh. beliau telah meluangkan banyak masa untuk mencipta konsep tersebut. Sekarang ianya telah menghasilkan lautan wang kepada beliau dan keluarganya.000 Dalam Masa 15 Hari Sebagai contohnya saya menulis sebuah buku “Formula Luar Biasa Rahsia Menjana RM400 Setiap Hari” dimana saya membuat kaji selidik selama beberapa bulan sebelum saya menerima walau satu sen. saya mula menempah iklan di sebuah akhbar mingguan. Secara kasarnya saya menjana lebih RM15. Doktor pakar dan doktor gigi tidak mempunyai pendapatan pasif daripada hasil titik peluh mereka.com http://www. Ianya tidak berhenti disitu sahaja. Mereka hanya boleh berjumpa sejumlah tertentu pesakit sahaja. Tetapi Duracell melihat ianya sesuatu yang genius dan bersetuju untuk membayar beberapa sen bagi setiap bateri yang dijual. Ianya terus. Dan mereka juga mestilah berjumpa dengan setiap pesakit tersebut. Apa yang saya mahukan ialah royalti.Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan.RahsiaKekayaan.com 4 . banyak kumpulan yang tidak sekaya mana seperti yang anda lihat. © Mohd Nizam Hakcipta Terpelihara http://www. Sekarang beliau telah menerima jutaan dollar.000 dalam masa 15 hari dengan produk tersebut. mereka mempunyai lebih masa terluang untuk digunakan.FormulaLuarBiasa. pakej dan menjualnya. Pernahkah anda terlihat penguji hayat bateri ketika anda membeli bateri Duracell. Selepas 6 bulan. Budak yang bekerja di KFC mendapat wang lebih daripada saya pada masa itu. Pencipta penguji hayat bateri tersebut telah berjumpa dengan beberapa syarikat gergasi bateri untuk menujukkan hasil ciptaan beliau. Jika anda melihat konsep pendapatan pasif ini daripada kehidupan orang disekeliling anda. Dalam masa seminggu saya membuat lebih RM9000 dan seminggu berikutnya saya mengaut lagi RM6000. Potensi pendapatan mereka ada hadnya. Kesimpulan yang boleh kita dapati. Saya tidak mahukan gaji. Oleh kerana hasil pendapatan mereka banyakknya daripada pasif. Itulah hebatnya pendapatan secara sampingan : ianya tetap mengalir dan mengalir dan mengalir.com Bagaimana Saya Menjana RM15. kerana sedikit demi sedikit pendapatannya telah bertambah. Banyak yang menolak idea beliau.

Mereka memang nampak kaya. Rahsianya ialah anda perlu menguji cuba satu punca pendapatan pasif setiap tahun! Berikut adalah beberapa jenis punca pendapatan pasif yang boleh anda buat kajian : Pelabur yang mendapat faedah Pencipta lagu yang menerima royalti daripada lagu mereka Penulis yang menerima royalti daripada buku tulisan mereka Agen insuran yang mendapat pendapatan sampingan Pengusaha gayapos/internet yang mendapat keuntungan berterusan Ahli jualan langsung yang menerima komisen bulanan Pelakon yang mendapat bayaran royalti Usahawan yang mendapat keuntungan bisnes Pencipta software yang menerima royalti Pencipta permainan video mendapat royalti Penjual senarai nama yang mendapat yuran sewaan Sebelum anda pergi tidur malam ini.com Begitu juga dengan pegawai kerajaan. tanya kepada diri anda soalan ini “ Berapa peratuskah dalam sehari masa yang saya luangkan untuk mencipta pendapatan secara pasif?” Jika jawapan anda ialah tiada. Jangan lepaskan peluang ini! Adalah lebih baik jika anda print mukasurat berikut ini dan baca setiap ayat dengan teliti. supaya anda boleh lihat bagaimana orang malas boleh menjana wang segera secara automatik dari rumah tanpa produk atau pengalaman! Ini merupakan satu permulaan untuk pendapatan pasif anda. Sekarang saya mahu anda meluangkan masa untuk membaca laporan seterusnya.Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan. Ini akan memberikan lebih banyak masa untuk anda melakukan apa yang anda suka ketika waktu yang anda mahukan. Adalah lebih baik apabila anda bangun keesokkan harinya dan mula sibukkan diri anda. tetapi sebenarnya mereka tetap bergantung kepada gaji seperti kebanyakkan daripada kita. Berapa peratuskah hasil pendapatan anda adalah pasif? Jika anda bijak. anda sudah mula untuk bertukar daripada terus kepada pasif. peguam atau jurujual. anda mempunyai masalah. kerana ianya mampu mengubah hidup anda! . Kebanyakkan daripada mereka tidak mempunyai pendapatan pasif.

44 dalam masa hanya 29 hari. Bil-bil juga selalu tertunggak sehingga kadang-kala terpaksa dipotong bekalan elektrik dan air.Norsuhaila Amran. mempunyai simpanan tetap 5 angka dibank dan memperolehi pendapatan RM1000 seminggu secara sambilan dirumah. Wang akan terus dideposit keakaun anda secara automatik! Nama saya ialah Mohd Nizam dan saya akan membongkar satu sistem paling mudah yang saya gunakan untuk mencapai kebebasan kewangan. Saya begitu tertekan memikirkan masalah kewangan keluarga kami dan masa depan anak-anak. Sehinggalah saya membaca teknik saudara untuk membebaskan diri daripada hutang.Bentong Pahang Sahabat yang dihormati.” . saya tidak berpeluang untuk menyimpan duit sendiri dan terpaksa berhutang. Taktik Mempunyai Simpanan RM100. Saya telah menjumpai satu sistem yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja mencapai kebebasan kewangan. Anda dengan senang boleh menjana RM500 sehingga RM1000 sehari.701 dalam 29 Hari! . RM11.701. Teknik Pros Membayar Hutang Dengan Cepat.689 dalam masa 10 hari dan RM25. saya telah membayar hampir semua hutang kecuali rumah. saya telah menjana RM550 dalam sehari. sesiapa juga boleh berjaya dengan teknik yang saudara tunjukkan! Terima kasih atas segala nasihat saudara. ANDA bimbang dan gelisah dengan beban hutang dan bil-bil tertunggak? Anda sudah tidak tahan lagi dengan kerja teruk dan gaji yang kecil? Anda berangan-angan untuk memiliki kereta BMW. dengan hanya meluangkan masa satu jam sahaja seminggu! Cara yang sungguh mudah. Jika saya boleh. dengan 3 orang sudah pun bersekolah. Surirumah.Baca surat ini sekarang dan anda tidak perlu risau tentang wang lagi seumur hidup anda… “Ketahui 3 Cabang Rahsia Yang Saya Gunakan Untuk Menjana RM500 Sehari DiRumah. Dan Strategi Pakar Menjana Paling Kurang SEJUTA RINGGIT Apabila Bersara Secara Automatik… DIBONGKAR!!” Jana RM1000 Seminggu! “Saya seorang surirumah sepenuh masa dan mempunyai anak seramai 5 orang. Kini selepas 6 bulan. tanpa diketahui oleh sesiapa! Dengan sistem ini. anda buat sekali dan biarkan. Dengan pendapatan suami yang sederhana. sila lihat penyata ringkas akaun Maybank ini berikut… RM25.000 DiBank Dalam Masa 21 Hari. semuanya secara automatik dari rumah! (Sebagai bukti. rumah banglow dan melancong keluar negeri satu hari nanti? Anda masih tercari-cari satu cara buat duit paling mudah yang benar-benar berkesan dari rumah bersama keluarga tercinta? Saya mempunyai berita baik buat anda… dan ini mungkin surat paling penting yang pernah anda baca selama ini. 6 Langkah Orang Malas Mencapai Kebebasan Kewangan.

Bagaimana mencapai kebebasan kewangan selamanya dengan strategi saya! .Rahsia yang disimpan rapi bagaimana cara termudah menjana sejuta ringgit dalam masa hanya 15 tahun. .500 dalam masa 3 bulan… tanpa sesen pun menggunakan wang saya! . kereta apa sahaja dengan sistematik.10 kesalahan tentang wang yang jarang diketahui orang yang menjadikan anda KAYA! .Bagaimana menghilangkan tekanan dan masalah kewangan dalam hidup anda! . RM11.Teknik yang saya gunakan untuk membayar hutang belajar sebanyak RM47.3 cabang rahsia menjana RM500 sehari secara automatik! .689 dalam 10 Hari! Dalam buku terbaru saya Rahsia Jutawan AutomatikTM saya akan dedahkan : . tanpa perlu bergantung harap kepada anak-anak atau saudara mara! .Strategi berhenti daripada bergantung hidup dengan makan gaji dari bulan ke bulan! .Teknik Pros membayar hutang TV.Bagaimana dengan hanya RM10 sehari sahaja anda boleh membayar semua hutang lapuk anda dan menjadi kaya! Langkah demi langkah ditunjukkan.30 cara mudah untuk anda mendapatkan RM50 sehari walau betapa susah sekalipun hidup anda! Anda pasti terkejut dengan teknik-teknik mudah ini! .Dan ini pula….6 langkah yang perlu anda ikuti untuk mencapai kebebasan kewangan walaupun anda bekerja makan gaji 7 hari seminggu! Gunakan 6 langkah ini dan anda tidak perlu lagi bekerja untuk mengkayakan orang lain! .Ketahui sebab No.1 mengapa ramai orang amat susah untuk menjadi kaya! . kad kredit. .Mengapa anda mesti mengetahui aliran wang tunai jika anda hendak menjadi kaya! . dan seterusnya RM5 juta lima tahun kemudian tanpa perlu menjual sebarang produk! Strategi ini akan memastikan anda bersara sebagai jutawan.Bagaimana caranya mengawal kehidupan anda walaupun anda pernah gagal! .

bersantai atau tidur! Pesan Rahsia Jutawan AutomatikTM Sekarang Dan Dapatkan Bonus Eksklusif Bernilai RM1000! Bonus #1: Pendapatan Automatik Setiap Hari – Komisen 3 Peringkat! (Bernilai RM400) Anda diberikan hak eksklusif sebagai pengedar eksklusif sistem ini dan pada masa yang sama menjana pendapatan sampingan sehingga mencecah 4 angka sehari. Jadi kaya sekarang dengan memesan sistem Rahsia Jutawan Automatik.000 dalam akaun bank dalam masa 21 hari! Tunggu. Menonton TV sepanjang hari. Selepas didesak dan berfikir beberapa kali. daripada 30 tahun menjadi 15 tahun dan anda boleh berjimat puluhan ribu ringgit! Bank berdoa agar anda tidak mengetahui rahsia ini! (Bernilai RM400) Saya pasti anda akan membelanjakan ribuan ringgit dan bertahun lamanya jika anda mahu membongkar rahsia hebat ini sendiri. Berapa banyak punca duit yang anda mahukan? Bayangkan selepas mengetahui Rahsia Jutawan Automatik anda tidak perlu lagi risau tentang wang. Sehingga hari ini. malah dengan taktik ini bank akan menawarkan sehingga RM200. Tiada lagi temujanji dan kerja overtime. Jangan ulangi kesilapan yang saya lakukan sebelum ini. Melancong dengan keluarga tersayang. Anda akan diberikan surat khas seperti ini dimana posisi anda diletakkan pada peringkat 1 dan akan bergerak sehingga ke peringkat 4. Anda bebas buat apa yang anda suka. anda hanya lakukan sekali dan semuanya berjalan secara automatik! Anda akan dapati wang masuk kekocek anda daripada pelbagai punca tanpa anda sedari. Hanya anda dan sistem Rahsia Jutawan Automatik memperolehi wang ringgit setiap hari dengan senang! Ramai orang yang merayu-rayu kepada saya untuk mendapatkan maklumat dalaman ini. Bersiar-siar dengan kereta sports idaman. menonton TV. Makan masakan yang lazat. Bersantai dipantai. Sekarang tiba masanya untuk saya berkongsi dengan anda bagaimana caranya memperolehi wang secara automatik… walaupun ketika anda sedang berehat. Bagaimana saya tahu? Kerana saya sendiri telah mengalaminya.Rahsia bagaimana menjana pendapatan 4 angka seminggu tanpa perlu bercakap dan berjumpa dengan sesiapa! Cukup senang! Dengan sistem Rahsia Jutawan Automatik. saya membuat keputusan.000 BONUS #2 : Ketahui strategi dalaman yang saya gunakan untuk menjana RM100.000 kepada anda! Anda pasti akan menepuk dahi dan menyesal kerana tidak mengetahui rahsia hebat ini sejak awal-awal lagi! Teknik ini boleh menjadikan anda jutawan segera! (Bernilai RM200!) BONUS #3: 7 teknik membayar ansuran rumah anda dengan cepat. Tiada lagi hutang dan bil tertunggak.. Cuba lihat potensi pendapatan automatik jika setiap orang menjual kepada 20 orang sahaja Peringkat 1 2 3 Ahli x Komisen 20 x RM10 20x20= 400 x RM10 400x20=8000 x RM10 Potensi Pendapatan Automatik Anda RM200 RM4000 RM80. Tiada boss yang cerewet. hanya RM80 sahaja untuk masa terhad! . hanya kawan-kawan rapat sahaja yang mengetahui tentang sistem hebat ini. Komisen dibayar melalui bank/cek setiap minggu.

TANPA SOALAN. jika anda membuat perkara yang sama setiap hari – anda akan tetap mendapat hasil yang sama setiap hari. Dan BORANG PESANAN JAMINAN TANPA RISIKO 30saya HARI nilaikan WANG DIKEMBALIKAN (Sila tandakan X dan isikan dengan HURUF BESAR) jika anda adalah 100 73 57 yang terawal memesan. anda mendapat… BONUS-KHAS-RM100.**TERKINI** Pesan dalam masa 3 hari dan anda mendapat diskaun 50%… hanya RM80 RM40 sahaja! Dengan hanya 10 sen sahaja sehari untuk anda memiliki satu sistem yang mampu menjadikan anda seorang jutawan automatik! Jangan tunggu lagi! Jaminan Peribadi Tanpa Risiko 30 Hari Saya mahu menolong anda menjana kekayaan dengan cepat dan senang. Sebab itulah saya mahu anda mencuba teknik dan strategi Rahsia Jutawan Automatik dan lihatlah perubahan dalam hidup anda.S. ☺ Ingat.P. Pesan hari ini dan saya akan tunjukkan bagaimana untuk anda menjadi golongan 2% yang mencapai kebebasan kewangan selamanya! Dan jika anda antara 100 pertama yang terawal memesan. Mohd Nizam P.000!! . oleh itu anda juga boleh menjana wang seperti yang saya lakukan! Jangan terperanjat jika selepas ini peti pos anda dipenuhi wang! Oleh kerana saya tidak mahu ramai yang mengetahui rahsia dalaman ini.000 dengan surat ini… sebab itulah surat ini sebanyak RM100. Pesan sekarang supaya anda tidak kecewa…kini tinggal 100 73 57 surat sahaja lagi! . : Pesan dalam masa 3 hari dan anda layak mendapat 3 bonus hebat bernilai RM1000 diatas secara PERCUMA! P. Inilah misi hidup saya.S Akhir sekali. Buka minda anda sekarang dan saya akan tunjukan rahsia jutawan automatik! Sila isikan borang pesanan dibawah dan poskan hari ini juga. tahukah anda 64% daripada rakyat negara ini akan bersara dalam kemiskinan. Demi Kejayaan Anda. pulangkan semula dalam tempoh 30 hari dan wang anda akan dikembalikan serta merta. saya akan pejamkan mata dan berikan surat rahsia ini kepada anda. Jika anda tidak berpuas hati. saya hanya akan berikan kepada 100 73 57 yang terawal sahaja.2001).000: “Psst… Dalam Diam Saya Menjana RM100 Sehari Dengan Surat Rahsia Yang Menakjubkan Ini!” Untuk pertama kalinya saya akan mendedahkan bagaimana saya menjana RM100 sehingga RM200 sehari dengan mengeposkan surat rahsia ini! Sehingga hari ini saya telah menjana lebih RM100. Hanya 2% sahaja yang akan menikmati kekayaan (Data Bank Pembangunan Asia ADB .

Nama_______________________________________________________________________ Alamat ______________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ Poskod_____________ Bandar______________________Tel________________________ #Atau deposit Maybank Mohd Nizam 1012-4437-5384 (mesti sertakan resit sebagai bukti) © HAKCIPTA TERPELIHARA 2006 MEGA STRATEGY Tiruan/Ubahsuai akan didakwa. DEPT JA. Saya memesan dalam masa 10 hari.Borang Pesanan Sila poskan dengan POS EKSPRES kepada: MEGA STRATEGY. JAMINAN TANPA RISIKO 30 HARI! . Disini saya sertakan wangpos/cek sebanyak RM80 (tiada diskaun) dibayar kepada MOHD NIZAM. PO BOX 99. 81700 PASIR GUDANG YA Mohd Nizam! Saya memesan “RAHSIA JUTAWAN AUTOMATIK!” dalam masa 3 hari dan layak mendapat 3 BONUS bernilai RM1000! Disini saya sertakan wangpos/cek sebanyak RM40 (Harga asal RM80) dibayar kepada MOHD NIZAM.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful