Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan.

com

NOTIS :

Anda BOLEH menyebarkan laporan ini dengan syarat anda tidak mengubah sebarang isi kandungannya

Laporan 1

Rahsia Orang Malas Boleh Menjadi Kaya!
© 2007 Hakcipta Terpelihara Mohd Nizam, Mega Strategy
http://www.FormulaLuarBiasa.com http://www.RahsiaKekayaan.com

© 2007 HAK CIPTA TERPELIHARA. Tidak ada sebarang bahagian dari dalam buku ini yang boleh diterbitkan semula dalam apa jua bentuk, disimpan dengan cara yang boleh digunakan semula dalam sebarang bentuk atau cara sama ada cara elektronik, mekanik, rakaman, penggambaran semula, atau sebagainya tanpa kebenaran bertulis dari pemegang hakciptanya.

© Mohd Nizam Hakcipta Terpelihara

http://www.FormulaLuarBiasa.com

http://www.RahsiaKekayaan.com

com Siapa kata orang malas tidak boleh menjadi kaya? Mungkin anda mengelengkan kepala apabila membaca ayat diatas. Semakin kuat anda bekerja semakin kaya anda jadinya. beliau menulis sebuah buku “Bagaimana Membayar Hutang Dalam Tempoh Seminggu Tanpa Meminjam?” Buku ini meletup dipasaran sehingga beliau mampu untuk membayar semua hutang dan mempunyai cukup simpanan untuk membeli rumah dan kereta. Adakah Bill Gates lebih rajin bekerja daripada orang biasa sehingga beliau boleh membeli apa sahaja barang didunia ini dengan memetik jari? Adakah Michael Dell bersengkang mata sehingga lewat pagi belajar bagaimana membuat komputer peribadi yang canggih? Walaupun dibuang universiti beliau kini memiliki jet peribadi sendiri.RahsiaKekayaan.com http://www. Wow ianya meletup! Dan kemudian beliau akan menghubungi mereka semula dan menjual produk yang lain pula. Selama ini kita diajar supaya mesti bekerja keras untuk berjaya. Tetapi dalam masa hanya beberapa tahun beliau berjaya membeli rumah setengah juta dengan wang tunai. Masalah 85% masih lagi hidup dengan bergantung kepada gaji dari bulan ke bulan dan masih dibendung masalah kemiskinan. Joe Karbo – beliau merupakan seorang pemalas tetapi mempunyai simpanan jutaan ringgit dibank! Apa rahsia Joe Karbo – seorang pemalas yang boleh menjadi kaya? Apakah mereka yang sudah mencapai taraf jutawan ini tahu yang kita tidak tahu? Joe Karbo menjual produk secara terus atau direct response.FormulaLuarBiasa.com 2 . Selepas membuat sedikit ulangkaji diperpustakaan dan bertanya kepada mereka yang lebih pakar. Benarkah? Jika benar mengapa hanya 5% sahaja orang yang menjadi jutawan. © Mohd Nizam Hakcipta Terpelihara http://www. Ini bermakna beliau menjual sesuatu melalui iklan. Projek pertama beliau ialah sebuah buku berkenaan pengurusan kewangan. 10 peratus lagi hidup agak senang. Beliau akan menempah satu iklan penuh diakhbar dan menunggu pesanan tiba.Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan. Inilah rahsia kekayaan Joe Karbo – si pemalas yang tahu bagaimana untuk menjadi kaya. Beliau menghadapi masalah hutang yang teruk. Bagaimana pula kisah seorang yang mempunyai hutang berguni sehinggakan bank sudah tidak sabar untuk merampas rumah beliau dan menghalaunya keluar.

dan ada pasif. Samada beliau ada atau tidak. Tidakkah sesuatu yang menyeronokkan jika anda dibayar beratus kali untuk setiap jam kerja yang anda lakukan? © Mohd Nizam Hakcipta Terpelihara http://www. Dengan pendapatan secara pasif. wang tetap akan masuk kedalam akaun banknya. Anda dibayar sekali untuk usaha anda.FormulaLuarBiasa. anda sudahnya bebas dimana pelbagai punca pendapatan mengalir dipeti pos anda di Hawai.RahsiaKekayaan. Anda sudah tentunya tidak perlu untuk bergantung harap daripada orang lain.com 3 . Tiada masalah untuk bekerja kuat.Dan jika anda tidak datang bekerja.com http://www. Beliau tahu bagaimana untuk mencari satu punca pendapatan tunai yang bekerja untuk beliau tanpa henti. Anda boleh mencari kerja sambilan. Teknik dan Strategi Memperolehi Punca Pendapatan Tunai Tanpa Henti Sekarang masanya untuk anda membuat keputusan untuk mencari punca pendapatan yang boleh menjana pendapatan tanpa henti kedalam takungan kehidupan anda. anda tidak dibayar pada hari itu. Tetapi selepas beberapa tahun bekerja teruk. tetapi ianya bukanlah punca pendapatan yang saya maksudkan. anda bekerja kuat sekali dan ianya memberikan anda punca pendapatan selama beberapa bulan atau bertahun.com Joe tahu bagaimana menggunakan masa yang singkat untuk mendapatkan wang yang banyak. Ada punca wang yang terus. Jenis pendapatan yang semakin popular pada masa ini dimana punca pendapatan ini akan mengalirkan wang samada anda berada disitu atau tidak. Anda mendapat bayaran berkali-kali untuk kerja yang sama. Pendapatan daripada gaji ialah secara terus.Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan. dan pendapatan anda ialah secara terus. Jika anda pernah mendengar sesorang usahawan berkata “ Saya tidak pernah mengambil cuti selama 5 tahun” Terdapat sesuatu yang tidak kena dengan ayat tersebut. Anda faham maksud saya? Dua Jenis Punca Pendapatan:Terus atau Pasif (Sampingan) Tidak semua punca pendapatan dicipta sama. Jawapan anda kepada soalan berikut akan menentukan samada pendapatan anda adalah secara terus atau pasif “Berapa kalikah anda dibayar bagi setiap jam anda bekerja?” Jika anda menjawab “Hanya sekali”. Punca pendapatan yang saya maksudkan ialah pendapatan sampingan. Anda perlukan punca pendapatan kepunyaan anda sendiri.

Dalam masa seminggu saya membuat lebih RM9000 dan seminggu berikutnya saya mengaut lagi RM6000. Potensi pendapatan mereka ada hadnya. Budak yang bekerja di KFC mendapat wang lebih daripada saya pada masa itu. Kesimpulan yang boleh kita dapati.com http://www. Oleh kerana hasil pendapatan mereka banyakknya daripada pasif. Ianya tidak berhenti disitu sahaja. Pernahkah anda terlihat penguji hayat bateri ketika anda membeli bateri Duracell. beliau telah meluangkan banyak masa untuk mencipta konsep tersebut.Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan. Ianya terus. Pencipta penguji hayat bateri tersebut telah berjumpa dengan beberapa syarikat gergasi bateri untuk menujukkan hasil ciptaan beliau. Doktor pakar dan doktor gigi tidak mempunyai pendapatan pasif daripada hasil titik peluh mereka.FormulaLuarBiasa. Jika anda melihat konsep pendapatan pasif ini daripada kehidupan orang disekeliling anda. Selepas 6 bulan.com Bagaimana Saya Menjana RM15. mereka mempunyai lebih masa terluang untuk digunakan. kerana sedikit demi sedikit pendapatannya telah bertambah. saya mula menempah iklan di sebuah akhbar mingguan. Ianya mengalir tanpa beliau! Terus melawan Pasif : Tidakkah anda nampak perbezaanya? Rahsia kekayaan ialah bukannya sesorang itu mempunyai wang yang banyak tetapi mereka mempunyai lebih banyak masa kebebasan. Itulah hebatnya pendapatan secara sampingan : ianya tetap mengalir dan mengalir dan mengalir. banyak kumpulan yang tidak sekaya mana seperti yang anda lihat. Tetapi Duracell melihat ianya sesuatu yang genius dan bersetuju untuk membayar beberapa sen bagi setiap bateri yang dijual. Saya tidak mahukan gaji. Saya tunjukkan satu lagi contoh. Saya masih menerima pesanan sehingga kehari ini untuk kerja yang saya telah lakukan setahun yang lalu. Dan yang menariknya ialah beliau tidak perlu ada disana. © Mohd Nizam Hakcipta Terpelihara http://www. pakej dan menjualnya.com 4 .RahsiaKekayaan. Pesanan datang mencurah-curah sehingga saya tidak cukup tangan untuk memenuhi permintaan pelanggan.000 Dalam Masa 15 Hari Sebagai contohnya saya menulis sebuah buku “Formula Luar Biasa Rahsia Menjana RM400 Setiap Hari” dimana saya membuat kaji selidik selama beberapa bulan sebelum saya menerima walau satu sen. Sekarang ianya telah menghasilkan lautan wang kepada beliau dan keluarganya. Mereka hanya boleh berjumpa sejumlah tertentu pesakit sahaja. Banyak yang menolak idea beliau. Secara kasarnya saya menjana lebih RM15. Dan mereka juga mestilah berjumpa dengan setiap pesakit tersebut. Sekarang beliau telah menerima jutaan dollar.000 dalam masa 15 hari dengan produk tersebut. Apa yang saya mahukan ialah royalti.

tetapi sebenarnya mereka tetap bergantung kepada gaji seperti kebanyakkan daripada kita. tanya kepada diri anda soalan ini “ Berapa peratuskah dalam sehari masa yang saya luangkan untuk mencipta pendapatan secara pasif?” Jika jawapan anda ialah tiada. Ini akan memberikan lebih banyak masa untuk anda melakukan apa yang anda suka ketika waktu yang anda mahukan. Jangan lepaskan peluang ini! Adalah lebih baik jika anda print mukasurat berikut ini dan baca setiap ayat dengan teliti. Mereka memang nampak kaya. anda mempunyai masalah. kerana ianya mampu mengubah hidup anda! . Adalah lebih baik apabila anda bangun keesokkan harinya dan mula sibukkan diri anda. Berapa peratuskah hasil pendapatan anda adalah pasif? Jika anda bijak.Laporan Eksklusif RahsiaKekayaan. supaya anda boleh lihat bagaimana orang malas boleh menjana wang segera secara automatik dari rumah tanpa produk atau pengalaman! Ini merupakan satu permulaan untuk pendapatan pasif anda. anda sudah mula untuk bertukar daripada terus kepada pasif. Rahsianya ialah anda perlu menguji cuba satu punca pendapatan pasif setiap tahun! Berikut adalah beberapa jenis punca pendapatan pasif yang boleh anda buat kajian : Pelabur yang mendapat faedah Pencipta lagu yang menerima royalti daripada lagu mereka Penulis yang menerima royalti daripada buku tulisan mereka Agen insuran yang mendapat pendapatan sampingan Pengusaha gayapos/internet yang mendapat keuntungan berterusan Ahli jualan langsung yang menerima komisen bulanan Pelakon yang mendapat bayaran royalti Usahawan yang mendapat keuntungan bisnes Pencipta software yang menerima royalti Pencipta permainan video mendapat royalti Penjual senarai nama yang mendapat yuran sewaan Sebelum anda pergi tidur malam ini. peguam atau jurujual. Sekarang saya mahu anda meluangkan masa untuk membaca laporan seterusnya. Kebanyakkan daripada mereka tidak mempunyai pendapatan pasif.com Begitu juga dengan pegawai kerajaan.

Wang akan terus dideposit keakaun anda secara automatik! Nama saya ialah Mohd Nizam dan saya akan membongkar satu sistem paling mudah yang saya gunakan untuk mencapai kebebasan kewangan. dengan hanya meluangkan masa satu jam sahaja seminggu! Cara yang sungguh mudah.689 dalam masa 10 hari dan RM25.000 DiBank Dalam Masa 21 Hari. Kini selepas 6 bulan. Anda dengan senang boleh menjana RM500 sehingga RM1000 sehari. saya tidak berpeluang untuk menyimpan duit sendiri dan terpaksa berhutang.44 dalam masa hanya 29 hari. sila lihat penyata ringkas akaun Maybank ini berikut… RM25. Taktik Mempunyai Simpanan RM100. Jika saya boleh. ANDA bimbang dan gelisah dengan beban hutang dan bil-bil tertunggak? Anda sudah tidak tahan lagi dengan kerja teruk dan gaji yang kecil? Anda berangan-angan untuk memiliki kereta BMW.701. Dan Strategi Pakar Menjana Paling Kurang SEJUTA RINGGIT Apabila Bersara Secara Automatik… DIBONGKAR!!” Jana RM1000 Seminggu! “Saya seorang surirumah sepenuh masa dan mempunyai anak seramai 5 orang. Surirumah. Saya telah menjumpai satu sistem yang boleh digunakan oleh sesiapa sahaja mencapai kebebasan kewangan.Bentong Pahang Sahabat yang dihormati. dengan 3 orang sudah pun bersekolah. Sehinggalah saya membaca teknik saudara untuk membebaskan diri daripada hutang. semuanya secara automatik dari rumah! (Sebagai bukti. sesiapa juga boleh berjaya dengan teknik yang saudara tunjukkan! Terima kasih atas segala nasihat saudara. mempunyai simpanan tetap 5 angka dibank dan memperolehi pendapatan RM1000 seminggu secara sambilan dirumah. Saya begitu tertekan memikirkan masalah kewangan keluarga kami dan masa depan anak-anak. RM11. tanpa diketahui oleh sesiapa! Dengan sistem ini.Norsuhaila Amran. saya telah membayar hampir semua hutang kecuali rumah.Baca surat ini sekarang dan anda tidak perlu risau tentang wang lagi seumur hidup anda… “Ketahui 3 Cabang Rahsia Yang Saya Gunakan Untuk Menjana RM500 Sehari DiRumah. 6 Langkah Orang Malas Mencapai Kebebasan Kewangan. saya telah menjana RM550 dalam sehari.” . anda buat sekali dan biarkan. Dengan pendapatan suami yang sederhana.701 dalam 29 Hari! . rumah banglow dan melancong keluar negeri satu hari nanti? Anda masih tercari-cari satu cara buat duit paling mudah yang benar-benar berkesan dari rumah bersama keluarga tercinta? Saya mempunyai berita baik buat anda… dan ini mungkin surat paling penting yang pernah anda baca selama ini. Bil-bil juga selalu tertunggak sehingga kadang-kala terpaksa dipotong bekalan elektrik dan air. Teknik Pros Membayar Hutang Dengan Cepat.

6 langkah yang perlu anda ikuti untuk mencapai kebebasan kewangan walaupun anda bekerja makan gaji 7 hari seminggu! Gunakan 6 langkah ini dan anda tidak perlu lagi bekerja untuk mengkayakan orang lain! .1 mengapa ramai orang amat susah untuk menjadi kaya! .3 cabang rahsia menjana RM500 sehari secara automatik! .Bagaimana dengan hanya RM10 sehari sahaja anda boleh membayar semua hutang lapuk anda dan menjadi kaya! Langkah demi langkah ditunjukkan.Bagaimana mencapai kebebasan kewangan selamanya dengan strategi saya! . RM11. .10 kesalahan tentang wang yang jarang diketahui orang yang menjadikan anda KAYA! . kereta apa sahaja dengan sistematik. .Strategi berhenti daripada bergantung hidup dengan makan gaji dari bulan ke bulan! . kad kredit.689 dalam 10 Hari! Dalam buku terbaru saya Rahsia Jutawan AutomatikTM saya akan dedahkan : . tanpa perlu bergantung harap kepada anak-anak atau saudara mara! .30 cara mudah untuk anda mendapatkan RM50 sehari walau betapa susah sekalipun hidup anda! Anda pasti terkejut dengan teknik-teknik mudah ini! .Bagaimana menghilangkan tekanan dan masalah kewangan dalam hidup anda! .Dan ini pula….Bagaimana caranya mengawal kehidupan anda walaupun anda pernah gagal! . dan seterusnya RM5 juta lima tahun kemudian tanpa perlu menjual sebarang produk! Strategi ini akan memastikan anda bersara sebagai jutawan.Teknik yang saya gunakan untuk membayar hutang belajar sebanyak RM47.Mengapa anda mesti mengetahui aliran wang tunai jika anda hendak menjadi kaya! .500 dalam masa 3 bulan… tanpa sesen pun menggunakan wang saya! .Teknik Pros membayar hutang TV.Ketahui sebab No.Rahsia yang disimpan rapi bagaimana cara termudah menjana sejuta ringgit dalam masa hanya 15 tahun.

Cuba lihat potensi pendapatan automatik jika setiap orang menjual kepada 20 orang sahaja Peringkat 1 2 3 Ahli x Komisen 20 x RM10 20x20= 400 x RM10 400x20=8000 x RM10 Potensi Pendapatan Automatik Anda RM200 RM4000 RM80. Bersiar-siar dengan kereta sports idaman. saya membuat keputusan. Berapa banyak punca duit yang anda mahukan? Bayangkan selepas mengetahui Rahsia Jutawan Automatik anda tidak perlu lagi risau tentang wang. Jangan ulangi kesilapan yang saya lakukan sebelum ini. Anda bebas buat apa yang anda suka.000 kepada anda! Anda pasti akan menepuk dahi dan menyesal kerana tidak mengetahui rahsia hebat ini sejak awal-awal lagi! Teknik ini boleh menjadikan anda jutawan segera! (Bernilai RM200!) BONUS #3: 7 teknik membayar ansuran rumah anda dengan cepat. Makan masakan yang lazat. hanya RM80 sahaja untuk masa terhad! . Sehingga hari ini. Komisen dibayar melalui bank/cek setiap minggu. hanya kawan-kawan rapat sahaja yang mengetahui tentang sistem hebat ini. Jadi kaya sekarang dengan memesan sistem Rahsia Jutawan Automatik. bersantai atau tidur! Pesan Rahsia Jutawan AutomatikTM Sekarang Dan Dapatkan Bonus Eksklusif Bernilai RM1000! Bonus #1: Pendapatan Automatik Setiap Hari – Komisen 3 Peringkat! (Bernilai RM400) Anda diberikan hak eksklusif sebagai pengedar eksklusif sistem ini dan pada masa yang sama menjana pendapatan sampingan sehingga mencecah 4 angka sehari. menonton TV.Rahsia bagaimana menjana pendapatan 4 angka seminggu tanpa perlu bercakap dan berjumpa dengan sesiapa! Cukup senang! Dengan sistem Rahsia Jutawan Automatik. anda hanya lakukan sekali dan semuanya berjalan secara automatik! Anda akan dapati wang masuk kekocek anda daripada pelbagai punca tanpa anda sedari. Tiada lagi hutang dan bil tertunggak. Sekarang tiba masanya untuk saya berkongsi dengan anda bagaimana caranya memperolehi wang secara automatik… walaupun ketika anda sedang berehat. Anda akan diberikan surat khas seperti ini dimana posisi anda diletakkan pada peringkat 1 dan akan bergerak sehingga ke peringkat 4. Bersantai dipantai. daripada 30 tahun menjadi 15 tahun dan anda boleh berjimat puluhan ribu ringgit! Bank berdoa agar anda tidak mengetahui rahsia ini! (Bernilai RM400) Saya pasti anda akan membelanjakan ribuan ringgit dan bertahun lamanya jika anda mahu membongkar rahsia hebat ini sendiri. malah dengan taktik ini bank akan menawarkan sehingga RM200. Bagaimana saya tahu? Kerana saya sendiri telah mengalaminya. Tiada lagi temujanji dan kerja overtime..000 dalam akaun bank dalam masa 21 hari! Tunggu. Hanya anda dan sistem Rahsia Jutawan Automatik memperolehi wang ringgit setiap hari dengan senang! Ramai orang yang merayu-rayu kepada saya untuk mendapatkan maklumat dalaman ini.000 BONUS #2 : Ketahui strategi dalaman yang saya gunakan untuk menjana RM100. Menonton TV sepanjang hari. Selepas didesak dan berfikir beberapa kali. Tiada boss yang cerewet. Melancong dengan keluarga tersayang.

000: “Psst… Dalam Diam Saya Menjana RM100 Sehari Dengan Surat Rahsia Yang Menakjubkan Ini!” Untuk pertama kalinya saya akan mendedahkan bagaimana saya menjana RM100 sehingga RM200 sehari dengan mengeposkan surat rahsia ini! Sehingga hari ini saya telah menjana lebih RM100. : Pesan dalam masa 3 hari dan anda layak mendapat 3 bonus hebat bernilai RM1000 diatas secara PERCUMA! P.S Akhir sekali.**TERKINI** Pesan dalam masa 3 hari dan anda mendapat diskaun 50%… hanya RM80 RM40 sahaja! Dengan hanya 10 sen sahaja sehari untuk anda memiliki satu sistem yang mampu menjadikan anda seorang jutawan automatik! Jangan tunggu lagi! Jaminan Peribadi Tanpa Risiko 30 Hari Saya mahu menolong anda menjana kekayaan dengan cepat dan senang.S.2001). Demi Kejayaan Anda. ☺ Ingat. Pesan sekarang supaya anda tidak kecewa…kini tinggal 100 73 57 surat sahaja lagi! .P. Buka minda anda sekarang dan saya akan tunjukan rahsia jutawan automatik! Sila isikan borang pesanan dibawah dan poskan hari ini juga. TANPA SOALAN. tahukah anda 64% daripada rakyat negara ini akan bersara dalam kemiskinan. saya hanya akan berikan kepada 100 73 57 yang terawal sahaja. Jika anda tidak berpuas hati. jika anda membuat perkara yang sama setiap hari – anda akan tetap mendapat hasil yang sama setiap hari.000!! . Hanya 2% sahaja yang akan menikmati kekayaan (Data Bank Pembangunan Asia ADB . Dan BORANG PESANAN JAMINAN TANPA RISIKO 30saya HARI nilaikan WANG DIKEMBALIKAN (Sila tandakan X dan isikan dengan HURUF BESAR) jika anda adalah 100 73 57 yang terawal memesan. Sebab itulah saya mahu anda mencuba teknik dan strategi Rahsia Jutawan Automatik dan lihatlah perubahan dalam hidup anda.000 dengan surat ini… sebab itulah surat ini sebanyak RM100. oleh itu anda juga boleh menjana wang seperti yang saya lakukan! Jangan terperanjat jika selepas ini peti pos anda dipenuhi wang! Oleh kerana saya tidak mahu ramai yang mengetahui rahsia dalaman ini. Inilah misi hidup saya. Pesan hari ini dan saya akan tunjukkan bagaimana untuk anda menjadi golongan 2% yang mencapai kebebasan kewangan selamanya! Dan jika anda antara 100 pertama yang terawal memesan. anda mendapat… BONUS-KHAS-RM100. Mohd Nizam P. saya akan pejamkan mata dan berikan surat rahsia ini kepada anda. pulangkan semula dalam tempoh 30 hari dan wang anda akan dikembalikan serta merta.

Saya memesan dalam masa 10 hari. Nama_______________________________________________________________________ Alamat ______________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________ Poskod_____________ Bandar______________________Tel________________________ #Atau deposit Maybank Mohd Nizam 1012-4437-5384 (mesti sertakan resit sebagai bukti) © HAKCIPTA TERPELIHARA 2006 MEGA STRATEGY Tiruan/Ubahsuai akan didakwa. DEPT JA. PO BOX 99. 81700 PASIR GUDANG YA Mohd Nizam! Saya memesan “RAHSIA JUTAWAN AUTOMATIK!” dalam masa 3 hari dan layak mendapat 3 BONUS bernilai RM1000! Disini saya sertakan wangpos/cek sebanyak RM40 (Harga asal RM80) dibayar kepada MOHD NIZAM. Disini saya sertakan wangpos/cek sebanyak RM80 (tiada diskaun) dibayar kepada MOHD NIZAM.Borang Pesanan Sila poskan dengan POS EKSPRES kepada: MEGA STRATEGY. JAMINAN TANPA RISIKO 30 HARI! .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful