P. 1
Ilmu Pasung

Ilmu Pasung

|Views: 280|Likes:
Published by Hamba Allah
Ilmu Pasung
Ilmu Pasung

More info:

Categories:Types, Research
Published by: Hamba Allah on Jul 17, 2013
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/04/2013

pdf

text

original

Ilmu Pasung ========= Ilmu Pasung , panggilan gelaran kepada Ilmu yang mengunci pergerakan musush samada berhadapan mahupun

penceroboh rumah kita. Bahasa mudahnya , mengunci pergerakan musuh atau pengkhianat Ayat Ilmu Pasung ============ Bismillah………………. Ya Haq Zat Sifat Alif Asal Usul dari Setitik Aku Didalam Kalimah LAM ALIF Dengan Berkat Kalimah ALIF LAM LAM HA’ Ayat ini dibaca sebelum keluar rumah, yang mana bermulanya bacaan ini hanya selepas sebelah kaki kanan melepasi bendul pintu, dan seterusnya habiskan bacaan selepas itu sambil berjalan keluar atau menaiki kenderaan Petuanya, sambil membaca gengamkan ibu jari tangan kanan sambil berniat musuh terkunci pasung seperti mananya ibu jari terpasung didalam gengaman. Lepaskan ibu jari setelah hanya lengkap habis bacaan ayat pasung

Ilmu Penumbuk Maut Dari Wan Riduan
BY TENTERAANGIN – POSTED ON OCTOBER 25, 2012POSTEDIN: ILMU SERANGAN GHAIB

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post. Haaa, camni la, ada orang yang sudi berkongsi dekat fanpage. Baru la best dan meriah gitu dong… Tak lah asyik pak cik sorang je yang syok sendiri post ilmu kt dalam blog ni. Itu hari mas budi, hari ni wan riduan lak. Dia nak kongsi dengan korang ilmu penumbuk maut. Jangan main2 aaa, silap tempat bawak padah. Ni adalah pesbuk encik beliau, apa apa soklan, rujuk ja kat dia.. jangan rujuk pak cik. :-

tapi kalo rasa belum lagi. Dengan adanya ilmu ni.rizuan.. Alhamdulillah. Jadi hari ni pak cik nak berkongsi dengan korang sebuah keilmuan yang dinamakan sebagai doa embun. Jangan korang terus terjun dalam minyak pastu bakar badan tu.http://www. Haaa… agak kurang ajar gak statement ni yo tak?. Kalo tak percaya cubalah korang test dengan lighter yo. Semoga ianya memberi manfaat kepada kita semua dunia dan akhirat. Ianya mungkin agak sesuai kepada mereka yang banyak bekerja bersama dengan api seperti ahli bomba ke... boleh la yo. .com/wan. Kalo yakin korang setaraf hak yakin. brader magik yang suka sembur sembur api dalam mulut ke... Doa embun ni adalah digunakan untuk menyejukkan api.. Kang mati tak tentu masuk syurga... Makan la oi. test yang kecik kecik dahulu.. Apa guna hidup tanpa menikmati makanan makanan yang sedap.. Hehhehehee.. Disebabkan CD bila pak cik hantar ada yang patah dan ada jugak yang tak sampai. pembakar sampah ke. dapat jugak pak cik selesaikan masalah CD tak sampai ni. Baiklah.. korang apa kabar semua ?.. care mangunekan ye adelah memasukkan ibu jari dan sentuh permukaan atas lidah .. Baik sihat?.. Da makan nasi goreng pataya ?. tetapi barang siape yg terkene tak dapat di pulehkan kalau nak ilmu lagi boleh hantar pesanan kat saye memeng ade banyak ilmu yg saye nak kongsikan • Doa Embun BY TENTERAANGIN – POSTED ON MAY 16..dan selepas tu masukkan ibu jari ke dalam pusat kemudian pusingkan sehinge manjadi bulatan dan ayat haruslah dibace dulu • ayat ye ela ali zurpakar ela ali zur kahar ila ali zur hajar suta murti kabdul maud dengan berkat lailahaillah muhammaddunrasullah. Nah disini pak cik postkan mengenai amalan doa embun. ataupun tukang besi. ia akan menyejukkan api dengan izin ALLAH.facebook.. pak cik rasa boring dan terus je buat ruangan download.. 2013POSTEDIN: ILMU PERLINDUNGAN GHAIB Bismillahirrahmanirrahim Dengan nama ALLAH pak cik mulakan post..37 • saye nak kongsikan ilmu penunbuk maut .

api yang panas boleh menjadi sejuk dengan izin Allah. .Amalkanlah membaca ayat di atas sebanyak 3 atau 11 kali selama 21 hari setiap selepas sembahyang fardu. Insya-Allah.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->