Cara Masukkan Zakar Dalam Faraj Isteri Di bawah ditunjukkan cara bagi suami untuk melakukan jimak kepada

isteri setelah selesai istimta’ atau foreplay kepada isteri dengan sempurna. Suami boleh mengetahui tanda-tanda isteri mahu zakar dimasukkan ke farajnya seperti: 1. Nafas isteri akan bertambah kencang. 2. Pantat atau badannya akan bergerak-gerak. 3. Matanya terbalik. Maka segeralah suami memulakan tugas melayar bahtera di lautan dalam. A. Mengetuk Pintu Di labia majora atau bibir faraj sebelah kiri isteri cucuk dengan kepala zakar sebanyak tiga kali sambil membaca “Ya Rahim”, tiga kali. Kemudian di sebelah kanan bibir faraj diulangi langkah yang sama dan bacaan yang serupa juga.

B. Melagakan Biji Zakar Kenakan biji zakar pada biji kelentit dengan ditekan. Diulangi perkara ini tiga kali dan selepas itu bacalah doa berjimak.

C. Mencari Makam Lazat Seperti yang kita ketahui, ada lima makam. Tusuk zakar ke mana-mana satu pintu makam itu dan kemudian lihat pula reaksi dari pihak isteri. Jika isteri dilihat ataupun dirasa isteri terperanjat dengan tikaman zakar, maka jimakkan isteri pada makam itu sahaja sehingga isteri orgasme atau inzal.

Setelah itu beralih ke pintu makam lain sehingga kelima-lima pintu makam ditusuki dan dipuasi. D. Zikir Kemasukan Tika bertemu dengan makam lazat pertama kali, zakar dimasukkan sehingga habis dan berzikir “Ya Rahman”.

E. Tusukan Bersongket Ini adalah teknik-teknik melambatkan pancutan air mani semasa berdayung dan menambahkan nikmat pada isteri. Suami akan tekankan batang zakar dan mengenai biji kelentit pasangan apabila berjimak. Zakar ditusuk pada tempo yang perlahan tetapi ketika menarik zakar keluar, tarik dengan laju. Ini membantu menyegerakan isteri orgasme/inzal dan membuatkan anda tahan lama semasa berjimak. Kadangkala cara ini digelar juga sebagai Hayun Petai.

Lakukan jimak sebaik-baiknya dengan tenang. Jangan terburu-buru kerana ia akan banyak memberi kelebihan kepada suami. Dapatkan maklumat lanjut tentang hubungan seksual, tip-tip dan rahsia kebahagiaan suami isteri di Blog Suami Isteri dan Blog Isteri Puas.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.