HATI-HATI DENGAN DAKYAH PEROSAK AKIDAH ISLAM Susulan dari website “www.thequran.

com” yang nyata bercanggah dengan Islam. Saya dah masuk dan tengok.... nyata website tersebut dibuat Paderi (father Zakaria) yang sengaja untuk mengelirukan umat islam. Sila rujuk attachment gambar di bawah :Fakta “thequran.com” PENIPU 1 Kan telah dimaklumkan pada kita oleh Nabi Muhammad SAW yg Al-Quran kalam Allah itu lengkap dan tiada cacat celanya.... tapi dalam website thequran.com siap bagi tau quran ada error plak.

Fakta “thequran.com” PENIPU 2 Dah ler dia kata quran ada error.... then siap promote bible plak tu dalam error yg dia highlight.

Fakta “thequran.com” PENIPU 3 Yang ini lagi jelasnya….. Bila check IP siapa sebenarnya thequran.com nie membawa kpd privacy protection… tapi ada ayat boleh check detail di www.aboutus.org/thequran.com. Hasilnya….. jeng jeng jeng…. Pecah tembelang.

Hati-hatilah rakan2 ku… semoga kita di beri hidayah dan petunjuk dari Allah dalam mengenal kebenaran dan kepalsuan…. DAN yang paling PENTING !! FORWARD kan pada rakan2 seagama supaya mereka juga tidak TERPEDAYA

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful