RAHSIA NAMA ANDA Berdasarkan nama kita, kita dapat mengetahui personaliti masing-masing.

Nama dapat dipecahkan kepada abjad-abjad. Sebagai contoh nama Ali terdiri daripada huruf A, I dan L. Personaliti berdasarkan nama Ali adalah seperti berikut, A - Agak pendiam sekiranya terdapat sesuatu perkara bermain-main dalam fikiran kamu. I - Kamu murah dengan senyuman dan sentiasa membuat orang lain turut tersenyum. L - Kamu amat percaya pada cinta.

A Agak pendiam sekiranya terdapat sesuatu perkara bermain-main dalam fikiran kamu. B Hati-hati apabila bertemu individu yang baru dikenali. C Kamu masih sembunyikan sesuatu dalam diri kamu. Kamu masih lagi belum menonjolkan bakat atau kebolehan yang ada dalam diri kamu sepenuhnya. D Kamu bermasalah untuk mempercayai orang lain. E Kamu tergolong dalam kategori individu yang menyeronokkan. F Semua orang menyayangi kamu. G Kamu memiliki cara yang tersendiri untuk memerhati dan menilai individu. H Kamu tidak mempunyai kepakaran dalam mengadilli sesuatu perkara. I Kamu murah dengan senyuman dan sentiasa membuat orang lain tersenyum. J Opps.. kamu agak cemburu orangnya. K Kamu gemar mencuba sesuatu perkara yang baru. L Kamu amat percaya pada cinta.

M Kejayaan hadir dengan mudah dalam kehidupanmu. N Kamu gemar bekerja tetapi kamu sentiasa inginkan waktu untuk berehat. O Kamu tergolong dalam kategori individu yang berfikiran terbuka. P Kamu seorang yang peramah dan amat memahami. Q Kamu amat hipokrit. Awas!!! R Kamu gemar bersosial dan berhibur. S Kamu memiliki tahap pemikiran yang luas dan jauh ke hadapan. T Sikap kamu adakalanya agak mengjengkelkan orang di sekeliling kamu. Hindari dari sikap suka berlagak kamu itu! U Kamu sentiasa berperasaan bahawa kamu harus setanding dengan individu di sekelilingmu walaupun ia diluar kemampuan dirimu yang sebenar. V Wow! Kamu memiliki rupa dan fizikal yang menarik! W Kamu sentiasa mementingkan waktu-waktu mempergunakannya sebaik mungkin. yang ada. Kamu akan cuba

X Kamu tidak suka pada arahan. Bagi kamu, kamu tidak perlukan arahan orang lain dalam hidup ini! Y Kamu sering menimbulkan pelbagai masalah kepada orang lain bahkan diri kamu sendiri. Z Kamu sentiasa bergaduh dengan seseorang!