P. 1
Cerita Hangat Sensasi- Remaja Pertama Kali Bila

Cerita Hangat Sensasi- Remaja Pertama Kali Bila

|Views: 11,399|Likes:
Published by hammz

More info:

Published by: hammz on Jan 18, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/05/2012

pdf

text

original

Cerita hangat sensasi- remaja pertama kali bila baca artikel yg dituliskan org lain, hati ini terasa

ingin menaip juga :) shahrizan (bukan nama sebenar) i love him... pertama kali berjumpe dengannya..tak pernah terfikir pun untuk melakukan yang x baik.. tp die sungguh tampan..bauannya menggoda.. bermula daripada sentuhan di tangan.. dari tangan ke ciuman.. ciuman di pipi ke pelukan.. dan dari pelukan ke rabaan... semuanya berlaku dengan perlahan2...dan semuanya mengambil masa berhari-hari ke bulan... pertama kali aku dibawa ke tempat yg hanya aku dan die adalah di rumah kakaknya yg sudah berkeluarga. waktu itu,kakaknya sedang bekerja.. die mula membwa ku ke salah satu blik... kami berpelukan.. memang teringin sgt memeluknya....suam dan terasa dilindungi.. selama ini, di dlam kereta, ape yg kami dah buat adalah dengan mencari tempat yg bleh kami ronda dan mulekan aktiviti..aktiviti ape? ku akn melondehkan seluar dalam dan smbil die memandu..die akan mengusap2 pepek ku yg tembam..:) sedap sgt.. die akan melorot2kan jarinya yg pnjg tersebut ke dlam seluar dlm ku dan menggenggam erat pepek ku.. diramas2nya sehingga bauannya terhidu.. dan aku pula akn bergilir dengannya.. aku akn membuka zip seluarnya..dan kemudian menurunkan kepala hingga ke seluarnya.. dan nyot2 kote die.. ergh.. aku pun terasa ghairah sgt sehingga basah pepek... di rumah kakaknya..buat pertama kalinya, die meminta kebenaran tuk baring di atas ku.. aku senyum sja..dan die baring di atas ku..berat tp ku suke :) kemudian bergilir aku baring di ats nye..waktu itu masih berbaju.. dan kmudian ku baring di sebelahnya dan memandangnya dengan penuh perasaan sayang.... ku cium die.. dan die membalas..dan kami berpelukan dlam baring dan tgn nya yg pada mule berada di belakang bdn ku turun ke punggung.. kemudian tgnnya berjalan ke butang seluar..dan bertanya..bb..bg b buka seluar x?? aku hny tersenyum..sebenarnya hati ini x sabar..hehehe jahatnyaaa... kemudian..die londehkan seluar dan juga seluar dlam ku satu demi satu..baju ku saja yg ada... dan die mulakan perjalanannya degn menciumku di mulut turun ke pusattt...dan kemudian ke rerambut pepek..kemudian ke bawah..mengangkangkan ku dan menjilat dengan ghairah..aku dah x tahan...die ramas2 tetek ku.... di tmpat lain...di rumah ku..ku mengajak nya memasuki rumah ku..pada wktu mlm..dan ku duduk di atasnya..dengan lirikan manja dan menggoda, die mmbuka baju ku dan bra ku... die meminta kbnran membuka bajunya...hehe dan kami berpelukan..sungguh hangat...yg tinggl pada nya adalah boxer...dan padaku sudah tiada ape2.... die baring atas ku...terasa keras...ku suke sgt.... dan kemudian..die merendahkan badannya tuk menggesekkan batangnya di pepek ku.. sedapp...ku paut pingganggnya... minta die tekan lagi.. sedap...die x tahan..ku memmintanya membuka boxer.. di dlam kegelapan tu, yg ku dpt rasakan adalah kelembutan btangnya...dan apabila ia bersentuhan dengan pepek ku.. aku berdebar dan inginkan belaiannya.... die menggesek dan terus gesek....dan tuk permulaan..die tolak sedikit demi sedikit.. perkara yg sama berlaku hmpir sebulan bertemu denggannya..dan kami berdua bersetuju tuk memberi komitmen sekiranya aku memberikan daraku padanya... ku amat mencintainya..dan begitu juga die.. dan pada malam itu..die menggesek2kan btang nya dan menekan ke dalam..pedih...dan ku menangis.... sejak daripada itu, aktiviti ku dan die makin aktif... aku ada membawanya ke tndas tuk mandi bersma2..dan kami basah bersama.. dan ketika itulah,,,buat kali pertamanya ku melihat batangnya yang besar... ku terpegun dan telan air liur..hehehe ku duduk di atasnya di atas jamban duduk... ku gesek2kan pepek..pepek ku kali ni..aku cabut bulunya..sehingga licin...dan buat pertama kalinya terasa sungguh lembut skali apabila batng bertemu pepek... kami kesedapan....die gomol2 tetek..cium ku..dan kedua-duanya mengayak antara satu sama lain sehinggalah die terasa nak pncut dan die pncut di lantai.. x sggp ku tuk mengambil risiko... ape2 pun sejak ku mengenali nye..hati ini makin nakal tuk bertemu dengan mana2 lelaki..makin galak tuk bermanja dengan laki lain..setakat ber web cam bogel...horny chat.. tp x pernah smpai berjmpe dan buat sex.. ini kerana, aku merasakan biarlah ku dengan die shaja.. dosa tu terasa berat nak tnggung.. tp biarlah kami berdua saja yg memahaminya..walaupun ada tikanya ku teringin nak mencube dengan lelaki lain..tp ku rasakan... laki ku ini memang

sentiasa memenuhi nafsuku dengan rakus, dan kadangkala romantik,manja, sexy dan lain2.. ku amt menyayanginyaaa... ku amat mengaguminya.... kekuatan nya.. ergghh.. sedapp... i miss u b...

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->