P. 1
MEMBUKA MATA BATIN

MEMBUKA MATA BATIN

3.0

|Views: 17,414|Likes:
Published by Saninan Mat
Copyright from Rawatan Muallij Al-Islamiah Melaka
Copyright from Rawatan Muallij Al-Islamiah Melaka

More info:

Categories:Types, Resumes & CVs
Published by: Saninan Mat on May 28, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/28/2015

pdf

text

original

MEMBUKA MATA BATIN 1. A’udzubillahiminassyaitonnirajim, bismillahirahmannirohiiim. - ya khobir 70x - ala ya’lamu man kholaqo wahuwal latiful khobir.

70x (Surat Al-Mulk ayat 14) 2. Laa tudrikuhul absoru wahuwa yudrikul absoro wahuwal latiful khobir 70x (Surah Al-An'am 103) 3. Allahumma ya bathinu, ya bathinu, ya bathinu. 300x 4. istighfar 70x 5. selawat nabi 70x 6. al-fatihah 1x 7. al-ikhlas 3x 8. al-falaq 1x 9. an-naas 1x 10. ayat kursy 10x 11. mengucap dua kalimah syahadah 1x 12. Berdoa: Allahuma ya bathinu, berilah aku lemampuan melihat benda ghaib dari wirid yang aku amalkan ini ke dalam tubuh ku dan hatiku serta lindungilah aku dari kejahatan yang membinasakanku. 1x 13. Laaillaha illallah berulang-ulang (lebih banyak lebih bagus) 14 Insya Allah bila dikabulkan akan mampu untuk; - melihat hal-hal yang ghaib/yang tidak mampu dilihat dengan mata lahir - mengetahui segala rahsia atau perkara bathin - mengetahui pikiran, perasaan dan niat hati seseorang - mengetahui peristiwa masa lalu dan masa yang akan terjadi insya allah 15. Amalan ini tanpa puasa, hanya memerlukan keikhlasan dan kesabaran, serta tawakal setiap selesai solat, khususnya solat maghrib dan subuh atau solat tahajjud. - membaca al-fatihah 7x,di tujukan pada nabi muhammad saw - membaca al-fatihah 7x di tujukan pada wali-wali allah - membaca ya sayyidi ya rasululah selama 30 minit dengan khusyuk - boleh ditambah kalimah toyyibah iaitu kalimah La ila ha illallah 3000x bila anda lakukan secara ikhlas dan sabar, maka hati akan terang, pintu ilmu ghaib akan terbuka, sehingga anda akan mudah menguasai bermacam-macam ilmu ghaib.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->