SEKOLAH KEBANGSAAN SUNGAI BUAYA 42700 BANTING , KUALA LANGAT SELANGOR DARUL EHSAN

Ruj. Kami : 02/ 01/ 004/ ( Tarikh : 06 Julai 2010 Kepada: IBU BAPA/ PENJAGA MURID-MURID TAHUN 4 SK. SUNGAI BUAYA Tuan, LAWATAN SAMBIL BELAJAR KE KUALA LUMPUR .

)

Dengan sukacitanya, dimaklumkan bahawa anak/ jagaan tuan yang bernama ..................................... terpilih untuk menyertai Lawatan Sambil Belajar ke Kuala Lumpur pada 07 Ogos 2010 bersamaan hari Sabtu. 2. Lawatan ke sekitar Kuala Lumpur ini juga adalah merupakan lawatan bersama dengan ibu bapa atau penjaga. Pihak penganjur akan mengenakan bayaran perjalanan sebanyak RM 38.00 ( Tiga Puluh Lapan Sahaja ). Tempat yang dilawati adalah seperti berikut: I ) II ) Zoo Negara, Kuala Lumpur Wet World, Shah Alam Putrajaya ( Minum petang di Jabatan Perdana Menteri dan lawatan disekitarnya)

III)

3. Semasa program dijalankan anak tuan/ puan akan diberi rawatan atau pertolongan perubatan jika didapati perlu. Sila kembalikan borang kebenaran kepada En. Zulkifli Moon @ Pn. Nor Afida bt. Hj. Jahid sebagai ketua rombongan pada atau sebelum 06 Ogos 2010 bersama-sama bayaran perjalanan sebanyak RM 38.00 ( Tiga puluh lapan sahaja ) seorang. Sekian untuk makluman dan tindakan tuan/ puan. Yang menurut perintah. ...................................... ...................................................................................................................................................................................................... Nama Alamat : ................................................. : .................................................

Kepada, Tuan Guru Besar, SK. Sungai Buaya, 42700 Banting. Tuan, KEBENARAN MENGIKUTI LAWATAN SAMBIL BELAJAR KE KUALA LUMPUR. Dengan sukacitanya , saya ibu bapa / penjaga kepada ............................................. dari Prasekolah * membenarkan / tidak membenarkan anak jagaan saya mengambil bahagian dalam lawatan sambil belajar ke Kuala Lumpur pada 07 Ogos 2010 beserta bayaran yang dinyatakan di atas. 2. 3. Sekiranya berlaku sebarang perkara yang tidak dapat dielakkan, saya akan menuntut pada pihak sekolah. Saya membenarkan anak jagaan saya diberikan rawatan yang perlu semasa program dijalankan. Sekian untuk makluman dan tindakan tuan. Terima kasih. Yang Benar, ............................................... Nama : .....................................................

Telefon : ..................................................... * potong yang tidak berkenaan

..............

Merujuk perkara di atas, adalah dengan segala hormatnya dimaklumkan kepada Tuan/Puan bahawa Mesyuarat Jawatankuasa PIBG Sek. Keb. Sungai Buaya akan diadakan pada ketetapan berikut: Hari Tarikh Masa Tempat Agenda : : : : : Sabtu 03 April 2010 8.45 pagi Bilik Gerakan 1. Ucapan YDP 2. Ucapan Penasihat 3. Membentang & mengesahkan minit mesy. yang lalu 4. Membentangkan penyata kewangan 5. Program semasa sekolah 6. Sukan Tahunan 7. Hal-hal lain ( Gotong-royong )

2. Kerjasama dan perhatian Tuan/ Puan dalam menentukan kehadiran pada hari tersebut sangatsangat diharapkan dan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian, dimaklumkan. ” SEKOLAH KITA TANGGUNGJAWAB KITA” Saya yang menurut perintah, ......................................... ( ZULKIFLI BIN MOON )