P. 1
Contoh Format Laporan

Contoh Format Laporan

|Views: 360|Likes:
Published by Siti Idayu

More info:

Published by: Siti Idayu on Sep 22, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/27/2010

pdf

text

original

CONTOH FORMAT LAPORAN

UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS LAPORAN AKTIVITI NAMA PROGRAM TARIKH : 01 JANUARI 2010 TEMPAT : DEWAN SITC UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS ANJURAN: KURSUS KOKURIKULUM BERKREDIT PENGURUSAN KOKURIKULUM UKT 1301 DENGAN KERJASAMA: PUSAT KOKURIKULUM 1.0 PENDAHULUAN

2.1 Menceritakan mengapa kursus kokurikulum penting dalam mendidik bakal guru bagi merealisasikan kehendak Kementerian Pendidikan Tinggi dalam melahirkan guru yang proaktif dan berdaya saing dalam menguruskan program kokurikulum di sekolah?. 3.1.2 Mengapa perlu diadakan aktiviti tersebut. 2.0TENTATIF PROGRAM . adakah ianya membantu pelajar? 1. 4.1 Sediakan senarai nama penuh Ahli Jawatankuasa berserta nombor matrik dan jawatan yang disandang serta peranan dan tugasnya.2 Memberikan huraian okjektif yang mantap dan jelas maksudnya serta tidak melerat-lerat.0 OBJEKTIF Menceritakan adakah mencapai objektif yang disasarkan: 2.0 SENARAI AHLI JAWATANKUASA PELAKSANA DAN SENARAI TUGAS 3. 1.1 Nyatakan objektif/tujuan yang dicapai.3 Menceritakan secara ringkas keseluruhan aktiviti tersebut dijalankan.

1 Nyatakan secara terperinci mengenai perbelanjaan sepanjang program dan diperincikan mengikut butir -butir perbelanjaan.3 Bagi resit asal pembayaran perlu diasingkan bagi memudahkan proses pembayaran tuntutan. 6.0PENYERTAAN 5. 7. 6. 5. tempat. Nyatakan juga masa.0 PERBELANJAAN KEWANGAN 6. No. 8.Sediakan tentatif yang dilaksanakan dari awal hingga akhir program termasuk aturcara perasmian dan penutup. Kad Pengenalan. nama penceramah dan tajuk penceramah.1 Nyatakan siapa yang telah menghadiri program tersebut (sama ada pelajar/kakitangan/masyarakat luar atau antarabangsa dan jumlahnya) 5.0 TANDATANGAN . Matrik dan No. 6.2 Salinan resit pembayaran perlu dikepilkan di dalam laporan aktiviti.0 PENUTUP Menceritakan keseluruhan aktiviti dan program dan pencapaian objektif yang dirancang.2 Sertakan maklumat lengkap peserta. Nyatakan jumlah pendapatan yang diterima.

.Disediakan oleh setiausaha (no. tel untuk dihubungi) . disemak oleh pengarah program dan disahkan oleh tenaga pengajar Kursus Kokurikulum Berkredit.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->