P. 1
Contoh Format Laporan

Contoh Format Laporan

|Views: 360|Likes:
Published by Siti Idayu

More info:

Published by: Siti Idayu on Sep 22, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/27/2010

pdf

text

original

CONTOH FORMAT LAPORAN

UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS LAPORAN AKTIVITI NAMA PROGRAM TARIKH : 01 JANUARI 2010 TEMPAT : DEWAN SITC UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS ANJURAN: KURSUS KOKURIKULUM BERKREDIT PENGURUSAN KOKURIKULUM UKT 1301 DENGAN KERJASAMA: PUSAT KOKURIKULUM 1.0 PENDAHULUAN

3 Menceritakan secara ringkas keseluruhan aktiviti tersebut dijalankan.1 Nyatakan objektif/tujuan yang dicapai. 4. adakah ianya membantu pelajar? 1.1. 2. 2.2 Memberikan huraian okjektif yang mantap dan jelas maksudnya serta tidak melerat-lerat.1 Sediakan senarai nama penuh Ahli Jawatankuasa berserta nombor matrik dan jawatan yang disandang serta peranan dan tugasnya.2 Mengapa perlu diadakan aktiviti tersebut.0 OBJEKTIF Menceritakan adakah mencapai objektif yang disasarkan: 2.1 Menceritakan mengapa kursus kokurikulum penting dalam mendidik bakal guru bagi merealisasikan kehendak Kementerian Pendidikan Tinggi dalam melahirkan guru yang proaktif dan berdaya saing dalam menguruskan program kokurikulum di sekolah?.0 SENARAI AHLI JAWATANKUASA PELAKSANA DAN SENARAI TUGAS 3. 1.0TENTATIF PROGRAM . 3.

Nyatakan jumlah pendapatan yang diterima.0PENYERTAAN 5.Sediakan tentatif yang dilaksanakan dari awal hingga akhir program termasuk aturcara perasmian dan penutup.0 PERBELANJAAN KEWANGAN 6.0 PENUTUP Menceritakan keseluruhan aktiviti dan program dan pencapaian objektif yang dirancang. 5. 6.3 Bagi resit asal pembayaran perlu diasingkan bagi memudahkan proses pembayaran tuntutan. nama penceramah dan tajuk penceramah. 7. Nyatakan juga masa.2 Salinan resit pembayaran perlu dikepilkan di dalam laporan aktiviti. Kad Pengenalan. No. 6.0 TANDATANGAN .1 Nyatakan siapa yang telah menghadiri program tersebut (sama ada pelajar/kakitangan/masyarakat luar atau antarabangsa dan jumlahnya) 5. tempat. 6. Matrik dan No. 8.2 Sertakan maklumat lengkap peserta.1 Nyatakan secara terperinci mengenai perbelanjaan sepanjang program dan diperincikan mengikut butir -butir perbelanjaan.

tel untuk dihubungi) . disemak oleh pengarah program dan disahkan oleh tenaga pengajar Kursus Kokurikulum Berkredit. .Disediakan oleh setiausaha (no.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->