P. 1
Speaking Muet

Speaking Muet

|Views: 35|Likes:
Published by Zaki Aqsa

More info:

Published by: Zaki Aqsa on Oct 13, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/13/2010

pdf

text

original

Speaking muet Hari ini aku menjalani speaking muet yg kelima di USIM.

Pengalaman mengambil muet di institut pengajian tinggi bagi memperolehi segulung ijazah.Dah memang peraturan usim yang memerlukan aku mencapai sekurang2nya bend 3 untuk grade..huh,pdihnya nk mngambil ujian muet ni walaupun aku suka belajar Bi tp dalam bab2 exam ni perasaan cuak sblm exam xpnh luntur dlm kamus hidupku..cehh,ayat cam dalam novel plak..kih3..haah,sebenarnya pagi td aku amik ujian muet kt stadium nilai..sesampai je kt stadium aku terus daftar untuk amik speaking..sementara dikuarantin dalam dewan,aku leh sempat tidur sblum giliran aku smpai.seronok tido smpi masa pgawas bg arahan pun aku xprasan..pnt sgt minggu ni xtaula knpa..mgkn bnyk main kot..pe xnya pg ptg sntak ke mlm main je kejenya..haha,tp enjoy pe main bola ni..hobi katakan..malam pulak jadi burung hantu xtido malam habiskan cite janji kekasih yang aku download kelmarin.suka la tgk cite ni..tgok ayu raudhah pkai tudung sejuk pulak mata aku..he3..just a joke.3hari aku hbiskan masa dpn laptop smata2 nk hbiskan cite ni,.owh,blik kt cite muet td,trbangun je dri qailulah kt dewan,aku pun borak2 dgn muchen.cite pe benda nk cakap time speaking nt..akhirnya,dpt juga kitorang speaking.seronok dpt jawab soalan dgn baik tp risau juga apa la nk jadi dgn writing aku plak.mudah2 an ALLAH mudahkan aku untuk jawab periksa nt,. Lg 1 semntara seminggu sblum sukan fakulti aku nk kumpul stamina dan skill untuk plwanan dgn FPBU.. Sebelum grade ni nk bbakti kt fakulti skjp.lpas tu prepair tuk exam n praktikal.besar jugak cabaran aku lpas ni..moga2 ALLAH lindungi aku untuk mneruskan cbran dunawi ni.kita sebagai hambanya kena sabar mnempuh ujian dan sntiasa brtawakal dalam setiap tindakan kita.Sekian kuliah sy pada kali ini.he3..ade gaya cam imam muda x ( .)

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->