P. 1
laporan Merentas Desa 2010

laporan Merentas Desa 2010

|Views: 293|Likes:
Published by Fadhlian Saad

More info:

Published by: Fadhlian Saad on Oct 21, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/30/2014

pdf

text

original

LAPORAN KEJOHANAN MERENTAS DESA 2010 JAWATANKUASA Penasihat Pengerusi : En.

Helmee bin Hussin (Guru Besar SK Ujong Batu) : Pn. Chum bt Mat (PK Kokurikulum SKUB)

Naib Pengerusi : En. Zairi b. Bakar (PK Pentadbiran SKUB) : Pn. Rukiah bt Ismail (PK HEM SKUB) Setiausaha : En.Mohd Fadhlian bin Saad (Setiausaha Kokurikulum SKUB)

PEGAWAI – PEGAWAI PERTANDINGAN PENGURUS PERTANDINGAN : PN. Chum bt. Mat Pengurus Teknik : En.Mohd Fadhlian Saad Penyelia Peserta : Cik Muzie Azirah Mat Salim : En. Hisyam b. Saad Peronda : En.Shaiful Baharun bin Mohd : En.Fairose bin Rosali KEPUTUSAN PERTANDINGAN Pemenang Kategori Lelaki Tahun 4,5,dan 6 Pertama : Badrul Amin b. Budiman Kedua : Syaril Izwan bin Abdullah Ketiga : Helman bin Alias Kategori Perempuan Tahun 4,5 dan 6 Pertama : Fauziah bt. Fazil

tidak ada kecederaan atau kecemasan yang serius berlaku. Tahun hadapan mungkin jarak larian akan ditambahkan lagi supaya ia akan memberikan lebih cabaran kepada murid. Sebelum pulang murid diberikan roti dan air mineral untuk menghilangkan dahaga. Semoga acara ini dapat diteruskan lagi di tahun-tahun akan datang. Walaupun peserta perempuan telah dilepaskan terlebih dahulu. namun peserta lelaki berjaya menamatkan larian bersama peserta perempuan. Namun terdapat murid yang terpaksa menumpang kereta guru kerana tidak dapat menamatkan larian mungkin kerana masalah kesihatan. . Sepanjang perjalanan acara ini.Kedua : Ameera Natasha bt. Amran Ketiga : Anis Suraya bt. Ibrahim Pemberian Markah Pertama 300 Kedua 200 Ketiga 100 Keempat 80 Kelima 60 Keenam 50 Ketujuh 40 Kelapan 30 Kesembilan 20 Kesepuluh 10 Semua murid yang berjaya menamatkan larian atau hadir untuk mengambil bahagian juga diberi markah kehadiran iaitu 10 markah Markah Untuk Rumah Selepas Acara Merentas Desa MERAH 750 HIJAU 1120 BIRU 810 Kesimpulan Acara Merentas Desa ini telah dilaksanakan dengan sempuna dan berjalan mengikut masa yang telah ditetapkan. Acara penyampaian hadiah telah diadakan sebaik sahaja tamat larian. Ia disempurnakan oleh PK Pentadbiran En Zairi bin Bakar. Keseluruhannya murid begitu gembira dan bersemangat untuk menamatkan larian mereka. Purata semua murid berjaya menamatkan larian dalam masa 1 jam 15 minit.

. Akhir sekali. terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan acara Merentas Desa ini terutamanya pekerja sekolah dari Pihak PIBG dan semua guru yang bertungkuslumus menjayakan acara ini.Kita juga boleh membuka acara Merentas Desa ini untuk murid Tahun 3 dan 2 dan mereka kita boleh berikan jarak yang dekat sedikit dari murid Tahap 2.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->