SEK. MEN.

VOKASIONAL KOTA TINGGI JOHOR

PANITIA BINAAN BANGUNAN
PROGRAM KECEMERLANGAN DAN GERAK GEMPUR BINAAN BANGUNAN SPM 2010

HARI: SABTU TARIKH: 23/10/ 2010 MASA: 7.30 PAGI – 11.00 PAGI TEMPAT: BENGKEL BINAAN BANGUNAN SASARAN : PELAJAR TINGKATAN 5 BINAAN BANGUNAN

OBJEKTIF

:

1. Memberi pendedahan kepada pelajar tentang teknik menjawab soalan yang betul. 2. Meningkatkan pengetahuan dan kemahiran pelajar dalam bidang Binaan Bangunan.

RINGKASAN AKTIVITI: Program Kecemerlangan Binaan Bangunan di adakan adalah untuk memberi penerangan kepada pelajar berkenaan dengan panduan menjawab soalan bagi mata pelajaran MPAV iaitu Teknologi Binaan dan Bahan Binaan. Selain daripada itu, pelajar akan didedahkan dengan bentuk dan format soalan SPM bagi mata pelajaran MPAV Binaan Bangunan. Pogram ini dijalankan untuk memastikan semua pelajar Binaan Bangunan dapat menepati kehendak dan mencapai piawaian yang ditetapkan. Dalam pogram ini, pelajar akan didedahkan dengan pelbagai bentuk dan format soalan bagi memastikan mereka memahami kehendak soalan. Disamping itu pelajar akan diberi tunjuk ajar bagaimana hendak menjawab soalan-soalan yang diberi.

RASHID BIN JAMIL EN. Fail dan bahan phostostat Jumlah RM 100.00 PAGI-10. Bayaran fasilitator RM 150.00 PAGI AKTIVITI PANDUAN MENJAWAB SOALAN MPAV BAHAN BINAAN PANDUAN MENJAWAB SOALAN MPAV TEKNOLOGI BINAAN TINDAKAN EN.SEK.00 TGH . AHMAD LUTHFI B.00 2. KANDAR 11. SUMIRI EN. SHAMSULKAMAL B.00 JUMLAH RM 250.00 PAGI-01. VOKASIONAL KOTA TINGGI JOHOR PANITIA BINAAN BANGUNAN ANGGARAN PERBELANJAAN: Perkara 1. MEN.RASHID BIN JAMIL EN.00 AKTIVITI MASA 8.

..... MEN....................SEK............... Semoga semua pelajar dan guru – guru BB dapat berkerjasama dan menumpukan sepenuh perhatian terhadap semua aktiviti yang telah dirancang dalam program tumpu cemerlang ini........... VOKASIONAL KOTA TINGGI JOHOR PANITIA BINAAN BANGUNAN PENILAIAN/PENUTUP : Pihak Panitia berharap program ini dapat meningkatkan ilmu pengetahuan dan kemahiran pelajar dalam bidang teknologi Binaan Bangunan........... ..... ( HJH HALIFAH BTE ISMAIL) Pen Kanan Pentadbiran SM Vokasional Kota Tinggi .............. (RASHID BIN JAMIL) Ketua Panitia BB SM Vokasional Kota Tinggi... Disedia oleh: Disahkan: ..............