Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa

Inggeris Saya Zabidah bt Hamzah No. Kad Pengenalan 650720-03-5370 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item
a. Komputer Note Buku

No. Siri NFU5C061213425

b. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada …………………………….. 1. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik, menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains, Matematik, dan Bahasa Inggeris.
2. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut

dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya, tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.
3. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau

meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 4. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh:

Disahkan Benar : …………………………………. ……………………… (Pengetua/Guru Besar)

Tarikh

:

Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Siri NFU5C061212836 b. 3. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar.Inggeris mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 2. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. dan Bahasa Inggeris. Komputer Note Buku No. 4.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Tew Khak Sin No. Kad Pengenalan 690818-03-5308 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran B. Matematik. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi.

2. Komputer Note Buku No.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Rozita bt Ab Kadir No. Siri NA14741506022435 b. Matematik. 4. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. dan Bahasa Inggeris. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . 3. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Kad Pengenalan 660204-03-5138 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran B Inggeris mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : ………………………………….

Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. 3. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Siri NA1474150622535 peralatan tersebut pada b. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Komputer Note Buku No. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 1. Kad Pengenalan 710612-03-5172 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 2.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Sapura bt Mohamad No. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. 4. Matematik. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. dan Bahasa Inggeris.

Tandatangan : …………………………… ( ) Tarikh: ……………………… Disahkan Benar : …………………………………. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Komputer Note Buku No. 4. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : .Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Shamsuddin b Ab Rahman No. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. Siri NFUSC061214859 b. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. dan Bahasa Inggeris. 2. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 3. Kad Pengenalan 550103-03-5449 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 2hb May 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Matematik.

……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan . 3. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Kad Pengenalan 680905-03-5307 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Sains mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Komputer Note Buku No. dan Bahasa Inggeris. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Choohaimi b Ab Wahab No. 4. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri NFUSC061211965 peralatan tersebut pada b. Matematik. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………… 1. 2. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.

tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Komputer Note Buku No. 1. 3. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. dan Bahasa Inggeris. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Siri NFUSC061211896 peralatan tersebut pada b. Kad Pengenalan 6800831-0-5194 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. 2. Matematik.Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Mek Azizol bt Junoh No. 4. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : ………………………………….

1. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Komputer Note Buku No. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 3. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Siri NFUSC061213483 peralatan tersebut pada b. Kad Pengenalan 730515-03-5363 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 4. Matematik. 2. dan Bahasa Inggeris.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Mohd Rizan b Ismail No. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar.

Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Nazri b Hamzah No. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. No. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Siri PBQ5PD517009695J peralatan tersebut pada 1. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. 4. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Disahkan Benar : ………………………………….. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh: Tarikh : . Kad Pengenalan 710501-03-5823 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Sejarah mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. 2. Komputer Note Buku b. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. 3. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya.

Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Siri 1.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Wan Ayub b Wan Hamat No. 3. 2. pada No. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Saya akan memulangkan peralatan tersebut ………………………………. Kad Pengenalan 610505-03-5953 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Pengajian Am mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Komputer Note Buku b. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Projektor LCD Peralatan tersebut akan di tempatkan di lokasi : Bilik Media. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. PSS. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 4. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : ………………………………….

Kad Pengenalan 600710-03-5523 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman sebagai Kaunselor mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Saya akan memulankan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 3. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Projektor LCD Peralatan tersebut di tempatkan di lokasi : Saya akan memulangkan peralatan ………………………………… tersebut pada No. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Komputer Note Buku b. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 2. 4. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Siri 1. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Su Azmi b No. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik.

Saya akan memulangkan peralatan tersebut ………………………………. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Komputer Note Buku d. 8. 6. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Siri PBQSPD717006279J pada Peralatan tersebut akan di tempatkan di lokasi : Bilik Tingkatan 6. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Projektor LCD No. 5. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Che Hazmi b Jusoh No. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. 7. Kad Pengenalan 730322-03-5455 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Ekonomi mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item c.