P. 1
Aku Janji Penerimaan Dan Penggunaan PPSMI

Aku Janji Penerimaan Dan Penggunaan PPSMI

|Views: 105|Likes:
Published by ladyrozy

More info:

Published by: ladyrozy on Jan 04, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/30/2015

pdf

text

original

Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa

Inggeris Saya Zabidah bt Hamzah No. Kad Pengenalan 650720-03-5370 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item
a. Komputer Note Buku

No. Siri NFU5C061213425

b. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada …………………………….. 1. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik, menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains, Matematik, dan Bahasa Inggeris.
2. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut

dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya, tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.
3. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau

meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 4. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh:

Disahkan Benar : …………………………………. ……………………… (Pengetua/Guru Besar)

Tarikh

:

dan Bahasa Inggeris. 2. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Tew Khak Sin No. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Komputer Note Buku No. 3. 4. Matematik. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Siri NFU5C061212836 b. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : .Inggeris mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Kad Pengenalan 690818-03-5308 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran B. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1.

4. 3. Matematik. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 2. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri NA14741506022435 b. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . dan Bahasa Inggeris. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Komputer Note Buku No. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Kad Pengenalan 660204-03-5138 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran B Inggeris mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Rozita bt Ab Kadir No. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains.

menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 2. 4. 1.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Sapura bt Mohamad No. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. dan Bahasa Inggeris. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Matematik. Siri NA1474150622535 peralatan tersebut pada b. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Komputer Note Buku No. Kad Pengenalan 710612-03-5172 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. 3. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : .

dan Bahasa Inggeris. 2. Tandatangan : …………………………… ( ) Tarikh: ……………………… Disahkan Benar : …………………………………. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. 3. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Matematik. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Shamsuddin b Ab Rahman No. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Komputer Note Buku No. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Siri NFUSC061214859 b. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Kad Pengenalan 550103-03-5449 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 2hb May 2010 adalah seperti berikut:Item a. 4.

……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan . Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Siri NFUSC061211965 peralatan tersebut pada b. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Matematik. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Choohaimi b Ab Wahab No. Kad Pengenalan 680905-03-5307 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Sains mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. dan Bahasa Inggeris. 4. 2. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………… 1. 3. Komputer Note Buku No. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik.

dan Bahasa Inggeris. Kad Pengenalan 6800831-0-5194 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Matematik.Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Mek Azizol bt Junoh No. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Komputer Note Buku No. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Siri NFUSC061211896 peralatan tersebut pada b. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. 2. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 3. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 1. 4. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi.

Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 4. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. 1. 3.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Mohd Rizan b Ismail No. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. 2. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Matematik. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Komputer Note Buku No. dan Bahasa Inggeris. Kad Pengenalan 730515-03-5363 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Siri NFUSC061213483 peralatan tersebut pada b. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains.

Siri PBQ5PD517009695J peralatan tersebut pada 1. 2.. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh: Tarikh : . Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 3. No. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 4.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Nazri b Hamzah No. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Komputer Note Buku b. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Disahkan Benar : …………………………………. Kad Pengenalan 710501-03-5823 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Sejarah mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a.

Saya akan memulangkan peralatan tersebut ………………………………. 4. 3. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . PSS. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Kad Pengenalan 610505-03-5953 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Pengajian Am mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Wan Ayub b Wan Hamat No. Siri 1. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 2. pada No. Projektor LCD Peralatan tersebut akan di tempatkan di lokasi : Bilik Media. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Komputer Note Buku b.

……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Kad Pengenalan 600710-03-5523 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman sebagai Kaunselor mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 4. Komputer Note Buku b. 2. Projektor LCD Peralatan tersebut di tempatkan di lokasi : Saya akan memulangkan peralatan ………………………………… tersebut pada No. 3. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya akan memulankan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Su Azmi b No. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri 1. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : ………………………………….

Projektor LCD No. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri PBQSPD717006279J pada Peralatan tersebut akan di tempatkan di lokasi : Bilik Tingkatan 6. Kad Pengenalan 730322-03-5455 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Ekonomi mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item c. 7. Komputer Note Buku d. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Che Hazmi b Jusoh No. Saya akan memulangkan peralatan tersebut ………………………………. 6. 5. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. 8.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->