Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa

Inggeris Saya Zabidah bt Hamzah No. Kad Pengenalan 650720-03-5370 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item
a. Komputer Note Buku

No. Siri NFU5C061213425

b. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada …………………………….. 1. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik, menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains, Matematik, dan Bahasa Inggeris.
2. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut

dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya, tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.
3. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau

meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 4. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh:

Disahkan Benar : …………………………………. ……………………… (Pengetua/Guru Besar)

Tarikh

:

Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri NFU5C061212836 b. 3.Inggeris mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Matematik. 4. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . dan Bahasa Inggeris.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Tew Khak Sin No. Kad Pengenalan 690818-03-5308 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran B. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. 2. Komputer Note Buku No.

Kad Pengenalan 660204-03-5138 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran B Inggeris mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Komputer Note Buku No. 2. dan Bahasa Inggeris. Matematik. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Rozita bt Ab Kadir No. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. 4. 3. Siri NA14741506022435 b. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik.

Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. 3. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri NA1474150622535 peralatan tersebut pada b. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. 1. 2. Projektor LCD Saya akan memulangkan ……………………………….Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Sapura bt Mohamad No. Kad Pengenalan 710612-03-5172 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 4. Komputer Note Buku No. Matematik. dan Bahasa Inggeris.

Matematik. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 2. Tandatangan : …………………………… ( ) Tarikh: ……………………… Disahkan Benar : …………………………………. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Komputer Note Buku No. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Siri NFUSC061214859 b. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. 4.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Shamsuddin b Ab Rahman No. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 3. Kad Pengenalan 550103-03-5449 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 2hb May 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. dan Bahasa Inggeris.

Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. dan Bahasa Inggeris. 3.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Choohaimi b Ab Wahab No. 2. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………… 1. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan . Komputer Note Buku No. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 4. Matematik. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri NFUSC061211965 peralatan tersebut pada b. Kad Pengenalan 680905-03-5307 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Sains mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : ………………………………….

Kad Pengenalan 6800831-0-5194 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Komputer Note Buku No. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Siri NFUSC061211896 peralatan tersebut pada b. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 1. Matematik. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 4.Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Mek Azizol bt Junoh No. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. 3. dan Bahasa Inggeris. 2. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer.

dan Bahasa Inggeris. 4. 3.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Mohd Rizan b Ismail No. Komputer Note Buku No. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Siri NFUSC061213483 peralatan tersebut pada b. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Kad Pengenalan 730515-03-5363 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. 1. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Matematik. 2.

. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Kad Pengenalan 710501-03-5823 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Sejarah mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Disahkan Benar : ………………………………….Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Nazri b Hamzah No. 3. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri PBQ5PD517009695J peralatan tersebut pada 1. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Komputer Note Buku b. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh: Tarikh : . No. 4. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. 2.

menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Siri 1. pada No.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Wan Ayub b Wan Hamat No. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Kad Pengenalan 610505-03-5953 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Pengajian Am mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item a. Komputer Note Buku b. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. PSS. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 2. 3. Projektor LCD Peralatan tersebut akan di tempatkan di lokasi : Bilik Media. 4. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya akan memulangkan peralatan tersebut ……………………………….

Siri 1. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Kad Pengenalan 600710-03-5523 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman sebagai Kaunselor mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item a. Projektor LCD Peralatan tersebut di tempatkan di lokasi : Saya akan memulangkan peralatan ………………………………… tersebut pada No. 4. 2. 3. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya akan memulankan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Komputer Note Buku b. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : .Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Su Azmi b No. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.

tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 8. Projektor LCD No. Komputer Note Buku d. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. 7. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Kad Pengenalan 730322-03-5455 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Ekonomi mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item c. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Saya akan memulangkan peralatan tersebut ………………………………. Siri PBQSPD717006279J pada Peralatan tersebut akan di tempatkan di lokasi : Bilik Tingkatan 6. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 6. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. 5. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Che Hazmi b Jusoh No.