Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa

Inggeris Saya Zabidah bt Hamzah No. Kad Pengenalan 650720-03-5370 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item
a. Komputer Note Buku

No. Siri NFU5C061213425

b. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada …………………………….. 1. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik, menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains, Matematik, dan Bahasa Inggeris.
2. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut

dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya, tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.
3. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau

meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 4. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh:

Disahkan Benar : …………………………………. ……………………… (Pengetua/Guru Besar)

Tarikh

:

Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Tew Khak Sin No. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 4. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Komputer Note Buku No. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. 2. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi.Inggeris mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. 3. dan Bahasa Inggeris. Matematik. Kad Pengenalan 690818-03-5308 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran B. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Siri NFU5C061212836 b.

Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Rozita bt Ab Kadir No. Matematik. Kad Pengenalan 660204-03-5138 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran B Inggeris mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. dan Bahasa Inggeris. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Siri NA14741506022435 b. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . 4. 2. 3. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Komputer Note Buku No.

Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Sapura bt Mohamad No. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Siri NA1474150622535 peralatan tersebut pada b. 1. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Kad Pengenalan 710612-03-5172 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. 4. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Matematik. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. 3. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . 2. Komputer Note Buku No. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. dan Bahasa Inggeris.

Komputer Note Buku No. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. dan Bahasa Inggeris. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Matematik.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Shamsuddin b Ab Rahman No. Projektor LCD Saya akan memulangkan peralatan tersebut pada ……………………………… 1. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 4. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 2. 3. Tandatangan : …………………………… ( ) Tarikh: ……………………… Disahkan Benar : …………………………………. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Kad Pengenalan 550103-03-5449 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 2hb May 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Siri NFUSC061214859 b. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.

Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 3. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………… 1. Kad Pengenalan 680905-03-5307 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Sains mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Komputer Note Buku No. Siri NFUSC061211965 peralatan tersebut pada b. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. 4. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan . Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Choohaimi b Ab Wahab No. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 2. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Matematik. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. dan Bahasa Inggeris.

3. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Komputer Note Buku No. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Siri NFUSC061211896 peralatan tersebut pada b. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. 4. 1. Kad Pengenalan 6800831-0-5194 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a.Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Mek Azizol bt Junoh No. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. 2. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Matematik. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. dan Bahasa Inggeris.

Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Mohd Rizan b Ismail No. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . 3. Kad Pengenalan 730515-03-5363 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Matematik mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. dan Bahasa Inggeris. Siri NFUSC061213483 peralatan tersebut pada b. Komputer Note Buku No. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran Sains. Matematik. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. 1. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 4. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. 2.

Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Kad Pengenalan 710501-03-5823 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Sejarah mengaku telah menerima peralatan pada 5hb Jan 2010 adalah seperti berikut:Item a. Komputer Note Buku b.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Nazri b Hamzah No. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. 2.. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Disahkan Benar : …………………………………. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. 4. 3. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh: Tarikh : . Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Siri PBQ5PD517009695J peralatan tersebut pada 1. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. No. Projektor LCD Saya akan memulangkan ………………………………. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi.

Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. pada No. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Saya akan memulangkan peralatan tersebut ………………………………. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Komputer Note Buku b. 4. 2. Kad Pengenalan 610505-03-5953 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Pengajian Am mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item a. Siri 1. PSS.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Wan Ayub b Wan Hamat No. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. 3. Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. Projektor LCD Peralatan tersebut akan di tempatkan di lokasi : Bilik Media.

4. Saya akan memulankan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. 2. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya. Komputer Note Buku b. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran. 3. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Kad Pengenalan 600710-03-5523 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman sebagai Kaunselor mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item a. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Projektor LCD Peralatan tersebut di tempatkan di lokasi : Saya akan memulangkan peralatan ………………………………… tersebut pada No.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Su Azmi b No. Siri 1. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik.

6. tindakan surcaj/tatatertib boleh dikenakan ke atas saya.Aku Janji Penerimaan dan Penggunaan Peralatan bagi Pengajaran dan Pembelajaran Sains dan Metematik dalam Bahasa Inggeris Saya Che Hazmi b Jusoh No. 5. ……………………… (Pengetua/Guru Besar) Tarikh : . Saya berjanji akan menjaga peralatan di atas dengan baik. 7. Projektor LCD No. Saya akan memulangkan peralatan tersebut ………………………………. Saya tidak akan meninggalkan peralatan di rumah sekiranya saya keluar atau meninggalkan rumah kerana urusan peribadi. Saya juga akan bertanggungjawab ke atas keselamatan peralatan tersebut dan sekiranya berlaku kehilangan yang disebabkan kecuaian saya. Tandatangan : …………………………… ……………………… ( ) Tarikh: Disahkan Benar : …………………………………. Kad Pengenalan 730322-03-5455 bertugas di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Aman mengajar mata pelajaran Ekonomi mengaku telah menerima peralatan pada 21hb Feb 2010 adalah seperti berikut:Item c. Siri PBQSPD717006279J pada Peralatan tersebut akan di tempatkan di lokasi : Bilik Tingkatan 6. Saya akan memulangkan peralatan tersebut kepada Pengetua/Guru Besar/Guru Penyelaras Makmal Komputer. Sekiranya saya tidak lagi mengajar mata pelajaran di atas atau bertukar ke sekolah lain maka peralatan tersebut akan dipulangkan kepada Pengetua/Guru Besar. Komputer Note Buku d. 8. menggunakannya untuk tujuan pengajaran dan pembelajaran.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful