P. 1
Teks Ucapan Pengerusi Majlis

Teks Ucapan Pengerusi Majlis

|Views: 7,133|Likes:
Published by Man Alias

More info:

Published by: Man Alias on Jan 05, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/27/2013

pdf

text

original

TEKS UCAPAN PENGERUSI MAJLIS SITI HAWA BINTI MOHD YUNUS “PROGRAM MENJEJAK MAKLUMAT SETINGGI GUNUNG, SELUAS

LAUTAN ILMU” Mulakan dengan bismillah… Assalamualaikum & salam sejahtera. Bismillahirrahmaanirrahim.alhamdulillahi rabbil a’lamin. Wassalatu wassalamua’la asrafilambia iwalmursalin. Waa’la alihi wasahbihi ajma’in.

Yang berusaha, Tn. Hj Lokman B. Zakaria, Guru Penolong Kanan Hal Ehwal Murid, Sek. Keb. Hulu Bernam.

Yang dihormati, Guru-guru pengiring SKHB… 1. 2. 3.

Yang saya hormati, Mohamed Firdaus B. Mohd Noah Selaku Presiden PPSR sesi 09/10.

Saudara Mohd Yusof B. Abd Karim Selaku Pengarah program “Menjejak Maklumat Setinggi Gunung, Seluas Lautan Ilmu”.

Buai laju-laju Sampai cucur atap Adik belajar jangan jemu Rajin-rajinlah baca kitab Buah cempedak di luar pagar Ambil galah tolong jolokkan Rajin-rajinlah belajar Jasa guru janganlah dilupakan Hadirin & hadirat yang saya hormati. Atas bacaan doa itu tadi. . Hadirin & hadirat serta adik-adik yang saya kasihi. Terima kasih kepada ………………………. Saya mulakan majlis ini dengan serangkap pantun. majlis dengan segala hormatnya menjemput Saudara Rimas B. Serta para peserta iaitu adik-adik dari SKHB yang saya kasihi. Aslih Bagi membacakan doa. Hadirin & hadirat sekalian. Dengan itu. Bersyukur kita ke hadrat Illahi kerana dengan limpah dan kurnianya dapat kita bersama-sama dalam majlis penutupan Program Menjejak Maklumat Setinggi Gunung Seluas Lautan Ilmu. Sepanjang hari ini telah dijalankan berbagai-bagai aktiviti. adalah molek majlis dimulakan dengan bacaan doa bagi memberkati majlis ini. 2. Antara aktiviti yang telah dijalankan ialah: 1.Barisan Jawatankuasa PPSR sesi 09/10 dan AJK program. Sebelum kita memulakan majlis.

. Majlis pada petang ini diteruskan dengan penyampaian cenderahti kepada guruguru pengiring. Oleh itu. Hj Lokman b. Mohd Naoh diiringi pengarah program “Menjejak Maklumat Setinggi Gunung. Aktiviti kita pada hari ini adalah untuk member peluang kepada adik-adik untuk mengenali rakan-rakan dengan lebih baik. boleh berfikir secara kreatif dan kritis dan yang penting merangsang motivasi dalam diri adik-adik. saudara Mohamed Firdaus b. Dengan segala hormatnya dipersilakan. Mohd Naoh atas ucapan itu tadi. Seluas Lautan Ilmu” Saudara Mohd Yusof B.3. Dengan ini majlis mempersilakan. Bagi meneruskan majlis ini. saya menjemput presiden PPSR sesi 09/10. Zakaria. besarlah harapan kami agar program ini dapat member pengetahuan dan pengalaman kepada adik-adik suasana belajar di university. Para hadirin yang dikasihi. Mohd Naoh mewakili AJK program untuk menyampaikan ucapan. Abd Karim Bagi menyampaikan cenderahati. Adik-adik juga dapat melawat Perpustakaan Tuanku Bainun dan mengenal UPSI dengan lebih dekat. iaitu Guru Penolong Kanan HEM SKHB bagi menyampaikan sepatah dua kata seterusnya menyempurnakan majlis perasmian penutupan pada petang ini. Majlis dengan penuh takzimnya menjemput Tn. Terima kasih kepada saudara Mohamed Firdaus b. Dijemput presiden PPSR. Terima kasih diucapkan atas ucapan tuan itu tadi. saudara Mohamed Firdaus b. Para hadiri sekalian.

1. maka majlis penutupan pada petang ini hamper ke penghujungnya. Dengan selesainya majlis penyampaian hadiah itu tadi. Terima kasih yang tidak terhingga kepada wakil Perpustakaan Tuanku Bainun. 1. 3. terima kasih. Dengan itu saya sudahi majlis ini dengan ucapan wabillahi taufik walhidayah wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. moga kita dapat bekerjasama pada masa akan dating. Saya mewakili pihak penganjur dan juga barisan jawatankuasa program memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat kekurangan sepanjang program ini berlangsung. Sekian. . Sebelum mengakhiri majlis ini. Dengan harapan. Dua tiga kucing berlari Mana nak sama si kucing belang mandi Seharian kita beraktiviti Moga UPSI sentiasa dikenang Kalau ada sumur di ladang Boleh kita menumpang Kalau ada umur yang panjang Boleh kita berjumpa lagi. saya ingin menyampaikan beberapa rangkap pantun. 2. 2. Insyallah. Majlis diteruskan dengan penyampaian hadiah kepada pemenang-pemenang dalam pertandingan Explorace. 4. pihak SKHB serta pihak yang terlibat dalam menjayakan program ini. 3.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->