P. 1
MINIT MESYUARAT

MINIT MESYUARAT

|Views: 898|Likes:
Published by Izzaty Khalil

More info:

Published by: Izzaty Khalil on Feb 11, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/20/2013

pdf

text

original

MINIT MESYUARAT PUSAT SUMBER SEKOLAH SMK TASEK UTARA 2 BIL 1/2011 Tarikh : 12 Januari 2011 Masa : 4.

00 Ptg Tempat : Bilik Mesyuarat Kehadiran : Semua Guru Yang Terlibat Kecuali: • Pn Kalaivani A/P Kanasing –Dengan Kenyataan

Agenda mesyuarat : 10 Kata Alu-Aluan Pengerusi Majlis 1.1 tuan pengetua mengalu-alukan kehadiran semua guru yang terlibat dalam mesyuarat kali pertama ini. 20 Pengenalan Ahli Jawatankuasa Pusat Sumber Sekolah 2.1 Pn Hafizah Samad selaku penyelaras pusat sumber sekolah mengenalkan setiap guru yang telah dilantik menjadi Ahli Jawatankuasa Induk dan Ahli Jawatankuasa Kerja Pusat Sumber Sekolah.
Tindakan : Untuk makluman

2.2

Beliau menyatakan bahawa Penyelaras Bilik Akses akan diganti oleh Pn Kalaivani A/p Kanasing.
Tindakan : Pn Kalaivani

2.3

Senarai tugas penyelaras setiap bilik khas juga telah dinyatakan dan perlu dlaksanakan dengan penuh dedikasi.
Tindakan : Penyelaras Bilik Khas

2.4

Beliau

juga

menyatakan

bahawa

perjalanan

pusat

sumber

ini

melibatkan semua guru khasnya guru-guru bahasa.
Tindakan : Guru Bahasa

2.5

Pn Hafizah juga telah mengingatkan kepada semua guru yang hadir bahawa setiap pelajar haruslah mempunyai sebuah buku nilam dan buku tersebut boleh diambil dari perpustakaan sekolah.
Tindakan : Penyelaras Nilam

Tindakan : Untuk Makluman Mesyuarat ditangguhkan pada jam 4. (Pn Zarina Bt Ahmad) Penolong Kanan. 2. (Pn Hafizah Bt A. Kelas ICT akan dijalankan pada waktu yang ditetapka iaitu pada waktu pagi. 3. SMK Tasek Utara 2. Disediakan oleh. Disahkan oleh.9 sebagai Penyelaras Nilam bagi tahun 2011 bagi menggantikan Cik Azrina.1 3. Pengetua menegaskan bahawa laman sesawang sekolah perlu dijadikan sebagai saluran utama bagi setiap aktiviti yang akan dijalankan disekolah.45 petang.7 Program MBMMBI ini telah dibentangkan oleh Pn norita Alwi selaku Guru Kanan Bahasa.8 Pn Norita mengucapkan selamat datang kepada Cik Masidah yang ditugasakan 2.Penerangan Tentang Program MBMMBI 2.6 2. .3 Makmal komputer 2 akan dijadikan Makmal Bahasa 2 bagi sesi akan datang. Beliau menjelaskan serba sedikit tentang tugas yang perlu dilakukan oleh Cik Masidah berkaitan dengan Program Nilam.4 Pengetua juga menyatakan bahawa satu Kursus Dalam Perkhidmatan akan diadakan kepada semua guru smktu 2 berkaitan dengan ICT (Pembinaan Blog & Laman Sesawang). Beliau menerangkan serba sedikit tentang program MBMMBI kepada semua yang hadir dimana program ini adalah dibawah tanggungjawab semua guru bahasa. Samad) Penyelaras Pusat Sumber Sekolah SMK Tasek Utara 2.2 3. (NUR IZZATY BINTI KHALIL) Setiausaha Pusat Sumber Sekolah SMK Tasek Utara 2. Tindakan : Guru Bahasa 30 Hal-Hal Lain 3. Disemak oleh.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->