P. 1
CARTA ORGANISASI PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK

CARTA ORGANISASI PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK

|Views: 698|Likes:
Published by kpliMU

More info:

Published by: kpliMU on Feb 12, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/29/2013

pdf

text

original

CARTA ORGANISASI KELAB BOLA SEPAK SEKOLAH KEBANGSAAN MUZAFFAR SYAH KOTA TINGGI 2011

PENGERUSI NAIB PENGERUSI SETIAUSAHA BENDAHARI AHLI JAWATANKUASA

: : : : :

MUHAMMAD AMMAR B ABDUL AZIZ MOHD FAKHRUL HAZIQ B AZMAN NAZRUL IZHAR B RAHMAT MOHD FAKHRUL RADZI B MOHD AZRI TAHUN 6 TAHUN 5 TAHUN 4 : : : ALIF MOHD HILMI B ISMADI AMAN AMMAR

Mencari maklumat dan info terkini berkaitan Sains dan Teknologi melalui internet dan pembacaan di dalam Pusat Sumber Sekolah. PENYELIAAN TENTATIF KERJA Mesyuarat dan lantikan AJK Guru-guru mata Pelajaran Matematik dan Sains 3 bulan APRIL . Menguasai ilmu pengiraan dengan baik. 2. BERBAKAT.JUN RM150.00 PERANCANGAN STRATEGIK PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK TAHUN 2010 .PERANCANGAN TAKTIKAL PERSATUAN MATEMATIK DAN SAINS 2010 AKTIVITI OBJEKTIF : BULAN SAINS DAN MATEMATIK : MELAHIRKAN MURID-MURID YANG BERKEYAKINAN. BERKETERAMPILAN DAN MAHIR DALAM PENGIRAAN MATEMATIK DAN MENGUASAI BIDANG SAINS DAN TEKNOLOGI PENGURUSAN JANGKAMASA KOS PELAN KONTIGENSI 1.

2. Membuat buku skrap. INDIKASI KEJAYAAN 1. Menjawab soalan Kuiz Harian 2. 3. Murid boleh mewakili sekolah dalam pertandingan Kuiz Sains dan Matematik dengan yakin dan jayanya. 2. Murid terdedahkan kepada pengetahuan dan pengalaman yang baru untuk menjadi pelajar yang lebih berinovasi dan kreatif dalam bidang Sains dan reka cipta OBJEKTIF 1. Latihan mencongak semasa perhimpunan pagi hari Selasa. Murid dapat menyelesaikan masalah berkaitan Matematik dengan cepat. Memberikan kepada murid-murid alamat web yang berkaitan sains dan teknolgi untuk menambah pengetahuan dan pengalaman 4. Membuat kerja Projek Sains ( membina model ) PROGRAM TAKTIKAL PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK . Mengadakan Sudut Sains dan Matematik untuk menambah pengetahuan murid PELAN TINDAKAN 1.VISI MISI : MENCAPAI KECEMERLANGAN DALAM AKTIVITI PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK : PANTAS MENGIRA DAN MENGUASAI BIDANG SAINS DAN TEKNOLOGI SECARA KREATIF DAN BERINOVASI AKTVITI 1. Mendapat sekurangkurangnya tempat kedua dalam pertandingan Sains dan Matematik peringkat Zon Air Tawar. 2. Murid menguasai ilmu pengiraan dan menambah maklumat semasa berkaitan sains dan teknologi . STRATEGI 1. Mengadakan mesyuarat dan lantikan AJK. Mengadakan pertandingan Kuiz Sains dan Matematik peringkat sekolah. 3. Melatih murid dalam pengiraan cepat. 3. 2.

b. c. AKTIVITI 1.00 CARTA GANTT PERANCANGAN TAKTIKAL PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK . Kreatif dalam aktiviti kerja projek sains. Menguasai pengiraan dengan lebih pantas melalui aktiviti congak. Pertandingan Rekacipta SASARAN Mrid-murid Tahap 1 dan Tahap 2 JANGKAMASA Sepanjang April hingga Mei KOS RM150. Kuiz Harian Sains dan Matematik 3.MISI : BIL 1 MEMBINA DAYA KREATIF DAN INOVASI DALAM BIDANG SAINS DAN TEKNOLOGI OBJEKTIF Murid akan dapat : a. Mendapat keyakinan untuk mewakili sekolah dalam aktiviti Sains dan Matematik. Kuiz Sains dan Matematik 2.

BIL AKTIVITI APRIL MEI JUN 1 2 Mesyuarat dan lantikan AJK Kuiz harian 3 Rekacipta 4 Kuiz Sains dan Matematik .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->