CARTA ORGANISASI KELAB BOLA SEPAK SEKOLAH KEBANGSAAN MUZAFFAR SYAH KOTA TINGGI 2011

PENGERUSI NAIB PENGERUSI SETIAUSAHA BENDAHARI AHLI JAWATANKUASA

: : : : :

MUHAMMAD AMMAR B ABDUL AZIZ MOHD FAKHRUL HAZIQ B AZMAN NAZRUL IZHAR B RAHMAT MOHD FAKHRUL RADZI B MOHD AZRI TAHUN 6 TAHUN 5 TAHUN 4 : : : ALIF MOHD HILMI B ISMADI AMAN AMMAR

Mencari maklumat dan info terkini berkaitan Sains dan Teknologi melalui internet dan pembacaan di dalam Pusat Sumber Sekolah. 2. Menguasai ilmu pengiraan dengan baik.JUN RM150. PENYELIAAN TENTATIF KERJA Mesyuarat dan lantikan AJK Guru-guru mata Pelajaran Matematik dan Sains 3 bulan APRIL .PERANCANGAN TAKTIKAL PERSATUAN MATEMATIK DAN SAINS 2010 AKTIVITI OBJEKTIF : BULAN SAINS DAN MATEMATIK : MELAHIRKAN MURID-MURID YANG BERKEYAKINAN.00 PERANCANGAN STRATEGIK PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK TAHUN 2010 . BERKETERAMPILAN DAN MAHIR DALAM PENGIRAAN MATEMATIK DAN MENGUASAI BIDANG SAINS DAN TEKNOLOGI PENGURUSAN JANGKAMASA KOS PELAN KONTIGENSI 1. BERBAKAT.

Murid boleh mewakili sekolah dalam pertandingan Kuiz Sains dan Matematik dengan yakin dan jayanya. Mendapat sekurangkurangnya tempat kedua dalam pertandingan Sains dan Matematik peringkat Zon Air Tawar. 2. 3. STRATEGI 1. 2. 3. Murid dapat menyelesaikan masalah berkaitan Matematik dengan cepat. Membuat kerja Projek Sains ( membina model ) PROGRAM TAKTIKAL PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK . Murid terdedahkan kepada pengetahuan dan pengalaman yang baru untuk menjadi pelajar yang lebih berinovasi dan kreatif dalam bidang Sains dan reka cipta OBJEKTIF 1. 3. Mengadakan Sudut Sains dan Matematik untuk menambah pengetahuan murid PELAN TINDAKAN 1. Mengadakan mesyuarat dan lantikan AJK. Membuat buku skrap. Melatih murid dalam pengiraan cepat. 2. Murid menguasai ilmu pengiraan dan menambah maklumat semasa berkaitan sains dan teknologi . Latihan mencongak semasa perhimpunan pagi hari Selasa. Memberikan kepada murid-murid alamat web yang berkaitan sains dan teknolgi untuk menambah pengetahuan dan pengalaman 4. Menjawab soalan Kuiz Harian 2. Mengadakan pertandingan Kuiz Sains dan Matematik peringkat sekolah. 2.VISI MISI : MENCAPAI KECEMERLANGAN DALAM AKTIVITI PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK : PANTAS MENGIRA DAN MENGUASAI BIDANG SAINS DAN TEKNOLOGI SECARA KREATIF DAN BERINOVASI AKTVITI 1. INDIKASI KEJAYAAN 1.

Menguasai pengiraan dengan lebih pantas melalui aktiviti congak.00 CARTA GANTT PERANCANGAN TAKTIKAL PERSATUAN SAINS DAN MATEMATIK . Kuiz Harian Sains dan Matematik 3. Mendapat keyakinan untuk mewakili sekolah dalam aktiviti Sains dan Matematik. Pertandingan Rekacipta SASARAN Mrid-murid Tahap 1 dan Tahap 2 JANGKAMASA Sepanjang April hingga Mei KOS RM150. AKTIVITI 1. Kreatif dalam aktiviti kerja projek sains.MISI : BIL 1 MEMBINA DAYA KREATIF DAN INOVASI DALAM BIDANG SAINS DAN TEKNOLOGI OBJEKTIF Murid akan dapat : a. b. c. Kuiz Sains dan Matematik 2.

BIL AKTIVITI APRIL MEI JUN 1 2 Mesyuarat dan lantikan AJK Kuiz harian 3 Rekacipta 4 Kuiz Sains dan Matematik .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful