Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral...

http://www.kentangspring.com/

Laman Utama

Pakej Tambahan

Hubungi Kami

Affiliate

Tempahan

Status Pesanan

Memperkenalkan...

1 of 10

3/8/2011 6:44 AM

restoran. Modal Yang Rendah Dengan modal serendah RM799. Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo. Kos Rendah. Spiral.. http://www. Spring Potato. anda boleh memulakan perniagaan yang sungguh lumayan ini sertamerta. Sweet Corn dan Cheese. kafe. & Boleh Dilakukan oleh Sesiapa Sahaja! Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi "French Fries". karnival dan pasar raya. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ. Tornado Potato. sekolah.com/ Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring Mudah Dikendalikan.kentangspring. Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan. Anda akan memperolehi pakej berikut: 2 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Permintaan Tinggi.Potato Spring.. Twist Potato. ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum. pasar malam. Tom Yam.

Spiral.5kg mampu memberikan potongan yang stabil tanpa menggunakan banyak tenaga..5kg (Berbanding dengan mesin-mesin lain yang terdapat di pasaran yang beratnya sekitar 1-2kg sahaja. mesin kami yang beratnya 4. seterusnya dapat mengelakkan kerugian akibat ubi kentang yang rosak. Spesifikasi Mesin Warna: Hitam Ukuran: 40cm panjang x 13.5cm lebar dan 17cm tinggi Berat: 4. Spring Potato. Tepung Penggoreng Istimewa 3 of 10 3/8/2011 6:44 AM . bekas perisa & plastik pembungkus VCD & Manual penggunaan bagi memudahkan pemahaman penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Diperbuat daripada steel dan pemegang pula diperbuat daripada alumunium. samada tebal atau nipis.com/ 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring/Potato Spring Tepung Penggoreng Istimewa Percuma Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia 4 jenis Perisa (BBQ. Ketebalan spring bagi kentang boleh diubah. Pengendali mesin dapat melihat keadaan ubi kentang semasa proses memotong. http://www. Dengan rekabentuk unik. Ia mampu memotong ubi kentang sehingga 95mm diameter (atau kurang) dengan panjang maksimum. Tom Yam. mesin pemotong Kentang Spring/Potato Spring ini sememangnya diakui efektif dan selamat.. Twist Potato.Potato Spring. Sweet Corn & Cheese) Banner Promosi bersaiz 2' x 5' Acrylic Stand untuk display Kentang Spring/Potato Spring Alatan asas seperti penyepit. Tornado Potato.kentangspring.

http://www. Kukuh dan tahan lama Kualiti terbaik dengan permukaan licin Dihasilkan daripada buluh yang terpilih & matang Setiap set mengandungi 250 pcs (diameter: 4mm. Twist Potato.. panjang: 40cm) Serbuk Perisa Kami juga membekalkan anda serbuk perisa yang amat sedap keluaran Bumiputera yang Halal.Potato Spring.. Spiral. Tornado Potato.com/ Dirumus khas untuk menggoreng Kentang Spring/Potato Spring Lidi Kentang Spring/Potato Spring Spesifikasi Lidi Kentang Spring/Potato Spring 1. Acrylic Stand untuk Lidi Kentang Spring/Potato Spring 4 of 10 3/8/2011 6:44 AM . 4.kentangspring. Spring Potato. 3. Terdiri daripada perisa seperti BBQ. 2. Sweet Corn dan Cheese. Tom Yam. Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berteraskan bahan-bahan semulajadi.

bekas perencah (4 unit) juga dibekalkan percuma. Twist Potato. Alatan Asas Alatan asas seperti plastik pembungkus (100pcs/pek) penyepit besi (1 unit). Spring Potato.. Banner Promosi Bagi memantapkan lagi pengenalan produk Kentang Spring/Potato Spring kepada orang ramai. Spiral. OPTIONAL: Set Kiosk Kentang Spring/Potato Spring 5 of 10 3/8/2011 6:44 AM .Potato Spring.com/ Tahan lasak! Mampu menampung sehingga 8 pcs Kentang Spring/Potato Spring sebagai display.kentangspring.. http://www. Anda juga akan dibekalkan dengan Banner Promosi yang berukuran 2" x 5" khusus untuk diletakkan di ruang niaga anda. Tornado Potato.

Boleh dilipat dan dimasukkan dalam beg khas KESESUAIAN . http://www.Potato Spring. boleh jimat RM250 KUKUH . Tetapi untuk anda kini RM350 sahaja. Twist Potato.com/ Dengan hanya menambah RM350 anda juga boleh mendapatkan set Kiosk Kentang Spring (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia). Kualiti yang lebih baik MUDAH-ALIH .Untuk kegunaan indoor dan out door OPTIONAL: Set Dapur + Kuali Menggoreng Kentang Spring/Potato Spring 6 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Kiosk seperti ini berharga sekitar RM599++.kentangspring. Tornado Potato. dan wooden board bagi body display.. Spiral..Diperbuat steel frame (rangka besi). Spring Potato.

com/ Dengan hanya menambah RM250 anda juga boleh mendapatkan set dapur + kuali menggoreng stainless steel (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia) Manual Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Kami telah menyediakan Panduan Penyediakan Kentang Spring/Potato Spring. Bonus JIKA Anda Membeli HARI INI Juga. Panduan padat dan lengkap dengan informasi langkah demi langkah bagaimana proses penyediaan Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah dan cepat..kentangspring.. Diberi PERCUMA Proses Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring 7 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Twist Potato. http://www.Potato Spring. Spring Potato. Video Tutorial Kentang Spring/Potato Spring Semudah 1-2-3 cara penyediaan Kentang Spring/Potato Spring yang diceritakan dalam Video ini.. Spiral. Tornado Potato.

Tornado Potato. pasar malam. Tempat-tempat tumpuan ramai seperti ekspo.com/ Mengapa Anda HARUS Memilih Pakej Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring ini? KOS RENDAH . Berdasarkan potensi perniagaan yang masih baru untuk diterokai dan sambutan yang amat 8 of 10 3/8/2011 6:44 AM .Anda boleh memulakan perniagaan Kentang Spring/Potato Spring dengan kos yang sangat rendah dan amat berpatutan. Spiral.50 (kos) x 200 = RM500 keuntungan sehari.. http://www.Harga purata sebiji kentang adalah RM0. KEUNTUNGAN TINGGI .kentangspring. PERMINTAAN TINGGI .RM0. bahan mentah mudah didapati.Potato Spring. Spring Potato. Twist Potato. mudah dikendalikan dan permintaan yang sangat tinggi. bazar semestinya Kentang Spring/Potato Spring akan menjadi pilihan. Dalam sehari jika anda dapat menjual 200 Kentang Spring/Potato Spring : RM3 .Anda bakal dapat menjual Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah kerana permintaannya sangat tinggi.. RISIKO RENDAH .50.Memulakan peniagaan Kentang Spring/Potato Spring adalah kurang berisiko kerana ia memerlukan modal yang rendah.

com/ menggalakkan terhadap Kentang Spring/Potato Spring ketika ini..Potato Spring.. Sarawak & Labuan kami menggunakan perkhidmatan Parcel udara oleh Pos Malaysia) Produk anda akan di hantar dalam masa 24 jam setelah bayaran disahkan Penghantaran produk anda akan tiba 2-3 hari (mengikut kawasan) Kami menggunakan perkhidmatan berkualiti dan dipercayai daripada City-Link **** Penghantaran akan dilakukan setiap hari (waktu bekerja) pada pukul 12.kentangspring..00 tengahari. sila hubungi kami melalui Tel: 013-6102971 atau 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring. (Bagi Sabah. Kentang Spring/Potato Spring Hari Ini Juga!! Dapatkan Pakej Perniagaan HARGA CUMA RM799 sahaja Harga Promosi! Proses Penghantaran Penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. Twist Potato.. Spring Potato. Oleh itu. Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan. http://www. kami berhasrat berkongsi peluang keemasan ini dengan anda. Spiral. Anda boleh mebuat belian pada bila-bila masa.com Perniagaan yang Mudah dan Menguntungkan dengan hanya menjadi USAHAWAN Kentang Spring/Potato Spring! Klik Segera Untuk Mendapatkannya Sekarang! 9 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Untuk pesanan selepas masa tersebut. Tornado Potato. Pembelian anda dijamin selamat di laman web ini. produk anda akan dihantar keesokan harinya.

Spring Potato.S : Jangan berfikir panjang lagi.com/ P. Kentang Spring . http://www.Potato Spring.S : Permintaan terhadap Kentang Spring/Potato Spring adalah tinggi di pasaran. perniagaan Kentang Spring/Potato Spring memang menguntungkan! P. Twist Potato. Tornado Potato.kentangspring. Twist Potato.P. Spring Potato.com.KentangSpring.. Tornado Potato. Spiral. Dikuasakan oleh Mininiaga 10 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spiral Potato. Insya-Allah boleh dijadikan sumber pendapatan tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya! l Laman Utama l Tempahan l Lain-Lain Pakej Tambahan l Hubungi Kami l Facebook l © 2011 Potato Spring..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.