Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral...

http://www.kentangspring.com/

Laman Utama

Pakej Tambahan

Hubungi Kami

Affiliate

Tempahan

Status Pesanan

Memperkenalkan...

1 of 10

3/8/2011 6:44 AM

com/ Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring Mudah Dikendalikan. Modal Yang Rendah Dengan modal serendah RM799. Tom Yam. & Boleh Dilakukan oleh Sesiapa Sahaja! Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi "French Fries". Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ. Tornado Potato.. Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo. Sweet Corn dan Cheese. anda boleh memulakan perniagaan yang sungguh lumayan ini sertamerta. Anda akan memperolehi pakej berikut: 2 of 10 3/8/2011 6:44 AM . karnival dan pasar raya. http://www.Potato Spring. kafe.. Kos Rendah. Spiral.kentangspring. restoran. Twist Potato. ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum. pasar malam. Spring Potato. sekolah. Permintaan Tinggi.

Tepung Penggoreng Istimewa 3 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Dengan rekabentuk unik. seterusnya dapat mengelakkan kerugian akibat ubi kentang yang rosak.kentangspring.5cm lebar dan 17cm tinggi Berat: 4.5kg mampu memberikan potongan yang stabil tanpa menggunakan banyak tenaga. Ia mampu memotong ubi kentang sehingga 95mm diameter (atau kurang) dengan panjang maksimum.com/ 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring/Potato Spring Tepung Penggoreng Istimewa Percuma Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia 4 jenis Perisa (BBQ. Spring Potato. Ketebalan spring bagi kentang boleh diubah. Spiral. Spesifikasi Mesin Warna: Hitam Ukuran: 40cm panjang x 13.5kg (Berbanding dengan mesin-mesin lain yang terdapat di pasaran yang beratnya sekitar 1-2kg sahaja.Potato Spring. Twist Potato. Tornado Potato. Pengendali mesin dapat melihat keadaan ubi kentang semasa proses memotong. http://www. mesin kami yang beratnya 4. Sweet Corn & Cheese) Banner Promosi bersaiz 2' x 5' Acrylic Stand untuk display Kentang Spring/Potato Spring Alatan asas seperti penyepit. samada tebal atau nipis. bekas perisa & plastik pembungkus VCD & Manual penggunaan bagi memudahkan pemahaman penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Diperbuat daripada steel dan pemegang pula diperbuat daripada alumunium. Tom Yam.. mesin pemotong Kentang Spring/Potato Spring ini sememangnya diakui efektif dan selamat..

Potato Spring. Terdiri daripada perisa seperti BBQ.. 2.kentangspring.com/ Dirumus khas untuk menggoreng Kentang Spring/Potato Spring Lidi Kentang Spring/Potato Spring Spesifikasi Lidi Kentang Spring/Potato Spring 1. Tom Yam. Sweet Corn dan Cheese. http://www. 4. Spiral.. Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berteraskan bahan-bahan semulajadi. Spring Potato. 3. Twist Potato. Kukuh dan tahan lama Kualiti terbaik dengan permukaan licin Dihasilkan daripada buluh yang terpilih & matang Setiap set mengandungi 250 pcs (diameter: 4mm. panjang: 40cm) Serbuk Perisa Kami juga membekalkan anda serbuk perisa yang amat sedap keluaran Bumiputera yang Halal. Tornado Potato. Acrylic Stand untuk Lidi Kentang Spring/Potato Spring 4 of 10 3/8/2011 6:44 AM .

Spiral.kentangspring.Potato Spring. Banner Promosi Bagi memantapkan lagi pengenalan produk Kentang Spring/Potato Spring kepada orang ramai. Tornado Potato. Spring Potato. Anda juga akan dibekalkan dengan Banner Promosi yang berukuran 2" x 5" khusus untuk diletakkan di ruang niaga anda. OPTIONAL: Set Kiosk Kentang Spring/Potato Spring 5 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. bekas perencah (4 unit) juga dibekalkan percuma. http://www.. Twist Potato. Alatan Asas Alatan asas seperti plastik pembungkus (100pcs/pek) penyepit besi (1 unit).com/ Tahan lasak! Mampu menampung sehingga 8 pcs Kentang Spring/Potato Spring sebagai display.

Spiral.Untuk kegunaan indoor dan out door OPTIONAL: Set Dapur + Kuali Menggoreng Kentang Spring/Potato Spring 6 of 10 3/8/2011 6:44 AM ..Boleh dilipat dan dimasukkan dalam beg khas KESESUAIAN ..com/ Dengan hanya menambah RM350 anda juga boleh mendapatkan set Kiosk Kentang Spring (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia). Tornado Potato. Kiosk seperti ini berharga sekitar RM599++. Kualiti yang lebih baik MUDAH-ALIH . Spring Potato. http://www.kentangspring. boleh jimat RM250 KUKUH . Tetapi untuk anda kini RM350 sahaja.Diperbuat steel frame (rangka besi). dan wooden board bagi body display.Potato Spring. Twist Potato.

.Potato Spring.com/ Dengan hanya menambah RM250 anda juga boleh mendapatkan set dapur + kuali menggoreng stainless steel (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia) Manual Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Kami telah menyediakan Panduan Penyediakan Kentang Spring/Potato Spring. Video Tutorial Kentang Spring/Potato Spring Semudah 1-2-3 cara penyediaan Kentang Spring/Potato Spring yang diceritakan dalam Video ini.kentangspring. Twist Potato. http://www. Spiral.. Tornado Potato. Panduan padat dan lengkap dengan informasi langkah demi langkah bagaimana proses penyediaan Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah dan cepat. Diberi PERCUMA Proses Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring 7 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Spring Potato. Bonus JIKA Anda Membeli HARI INI Juga.

Potato Spring. Tempat-tempat tumpuan ramai seperti ekspo. pasar malam. mudah dikendalikan dan permintaan yang sangat tinggi.Anda boleh memulakan perniagaan Kentang Spring/Potato Spring dengan kos yang sangat rendah dan amat berpatutan. Dalam sehari jika anda dapat menjual 200 Kentang Spring/Potato Spring : RM3 . Berdasarkan potensi perniagaan yang masih baru untuk diterokai dan sambutan yang amat 8 of 10 3/8/2011 6:44 AM . KEUNTUNGAN TINGGI . Tornado Potato.. Twist Potato.. Spiral. Spring Potato.Harga purata sebiji kentang adalah RM0. bazar semestinya Kentang Spring/Potato Spring akan menjadi pilihan.50. bahan mentah mudah didapati.com/ Mengapa Anda HARUS Memilih Pakej Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring ini? KOS RENDAH .kentangspring. PERMINTAAN TINGGI .Memulakan peniagaan Kentang Spring/Potato Spring adalah kurang berisiko kerana ia memerlukan modal yang rendah. RISIKO RENDAH .50 (kos) x 200 = RM500 keuntungan sehari.Anda bakal dapat menjual Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah kerana permintaannya sangat tinggi. http://www.RM0.

produk anda akan dihantar keesokan harinya. sila hubungi kami melalui Tel: 013-6102971 atau 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring. Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan... Sarawak & Labuan kami menggunakan perkhidmatan Parcel udara oleh Pos Malaysia) Produk anda akan di hantar dalam masa 24 jam setelah bayaran disahkan Penghantaran produk anda akan tiba 2-3 hari (mengikut kawasan) Kami menggunakan perkhidmatan berkualiti dan dipercayai daripada City-Link **** Penghantaran akan dilakukan setiap hari (waktu bekerja) pada pukul 12. Untuk pesanan selepas masa tersebut. Spiral. Spring Potato..com/ menggalakkan terhadap Kentang Spring/Potato Spring ketika ini. (Bagi Sabah. Tornado Potato. Pembelian anda dijamin selamat di laman web ini.com Perniagaan yang Mudah dan Menguntungkan dengan hanya menjadi USAHAWAN Kentang Spring/Potato Spring! Klik Segera Untuk Mendapatkannya Sekarang! 9 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Oleh itu.kentangspring. Anda boleh mebuat belian pada bila-bila masa. Kentang Spring/Potato Spring Hari Ini Juga!! Dapatkan Pakej Perniagaan HARGA CUMA RM799 sahaja Harga Promosi! Proses Penghantaran Penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. Twist Potato. kami berhasrat berkongsi peluang keemasan ini dengan anda.. http://www.Potato Spring.00 tengahari.

.KentangSpring.com/ P. Spiral Potato.kentangspring.Potato Spring. Dikuasakan oleh Mininiaga 10 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spiral.P. http://www. Kentang Spring . Twist Potato. Insya-Allah boleh dijadikan sumber pendapatan tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya! l Laman Utama l Tempahan l Lain-Lain Pakej Tambahan l Hubungi Kami l Facebook l © 2011 Potato Spring. Spring Potato.S : Permintaan terhadap Kentang Spring/Potato Spring adalah tinggi di pasaran. perniagaan Kentang Spring/Potato Spring memang menguntungkan! P.. Spring Potato.S : Jangan berfikir panjang lagi. Twist Potato. Tornado Potato.com. Tornado Potato.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.