P. 1
Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral Potato, Kentang Spring - KentangSpring

Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral Potato, Kentang Spring - KentangSpring

|Views: 88|Likes:

More info:

Published by: Jeffry Sabin Langait on Mar 10, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/10/2011

pdf

text

original

Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral...

http://www.kentangspring.com/

Laman Utama

Pakej Tambahan

Hubungi Kami

Affiliate

Tempahan

Status Pesanan

Memperkenalkan...

1 of 10

3/8/2011 6:44 AM

. Spiral. Tom Yam. http://www..com/ Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring Mudah Dikendalikan.Potato Spring. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ. Sweet Corn dan Cheese. restoran. Modal Yang Rendah Dengan modal serendah RM799. Permintaan Tinggi. ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum. Twist Potato. sekolah. Anda akan memperolehi pakej berikut: 2 of 10 3/8/2011 6:44 AM . anda boleh memulakan perniagaan yang sungguh lumayan ini sertamerta. Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo. karnival dan pasar raya. & Boleh Dilakukan oleh Sesiapa Sahaja! Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi "French Fries". pasar malam. Spring Potato. Kos Rendah. Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan.kentangspring. Tornado Potato. kafe.

Spesifikasi Mesin Warna: Hitam Ukuran: 40cm panjang x 13.kentangspring. samada tebal atau nipis. mesin kami yang beratnya 4. http://www.5cm lebar dan 17cm tinggi Berat: 4. Ia mampu memotong ubi kentang sehingga 95mm diameter (atau kurang) dengan panjang maksimum. Spiral. Sweet Corn & Cheese) Banner Promosi bersaiz 2' x 5' Acrylic Stand untuk display Kentang Spring/Potato Spring Alatan asas seperti penyepit.. seterusnya dapat mengelakkan kerugian akibat ubi kentang yang rosak.com/ 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring/Potato Spring Tepung Penggoreng Istimewa Percuma Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia 4 jenis Perisa (BBQ. Dengan rekabentuk unik. Spring Potato. bekas perisa & plastik pembungkus VCD & Manual penggunaan bagi memudahkan pemahaman penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Diperbuat daripada steel dan pemegang pula diperbuat daripada alumunium.. Tornado Potato.Potato Spring. mesin pemotong Kentang Spring/Potato Spring ini sememangnya diakui efektif dan selamat. Pengendali mesin dapat melihat keadaan ubi kentang semasa proses memotong. Tepung Penggoreng Istimewa 3 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Ketebalan spring bagi kentang boleh diubah. Tom Yam.5kg (Berbanding dengan mesin-mesin lain yang terdapat di pasaran yang beratnya sekitar 1-2kg sahaja.5kg mampu memberikan potongan yang stabil tanpa menggunakan banyak tenaga. Twist Potato.

3. Spiral. Tom Yam.Potato Spring. Acrylic Stand untuk Lidi Kentang Spring/Potato Spring 4 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Twist Potato.. Terdiri daripada perisa seperti BBQ.kentangspring. Sweet Corn dan Cheese. Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berteraskan bahan-bahan semulajadi. panjang: 40cm) Serbuk Perisa Kami juga membekalkan anda serbuk perisa yang amat sedap keluaran Bumiputera yang Halal. Kukuh dan tahan lama Kualiti terbaik dengan permukaan licin Dihasilkan daripada buluh yang terpilih & matang Setiap set mengandungi 250 pcs (diameter: 4mm.. Spring Potato. http://www.com/ Dirumus khas untuk menggoreng Kentang Spring/Potato Spring Lidi Kentang Spring/Potato Spring Spesifikasi Lidi Kentang Spring/Potato Spring 1. 4. 2. Tornado Potato.

. OPTIONAL: Set Kiosk Kentang Spring/Potato Spring 5 of 10 3/8/2011 6:44 AM . http://www. Spiral. Tornado Potato.. Banner Promosi Bagi memantapkan lagi pengenalan produk Kentang Spring/Potato Spring kepada orang ramai. Anda juga akan dibekalkan dengan Banner Promosi yang berukuran 2" x 5" khusus untuk diletakkan di ruang niaga anda.com/ Tahan lasak! Mampu menampung sehingga 8 pcs Kentang Spring/Potato Spring sebagai display. Twist Potato.Potato Spring. bekas perencah (4 unit) juga dibekalkan percuma.kentangspring. Spring Potato. Alatan Asas Alatan asas seperti plastik pembungkus (100pcs/pek) penyepit besi (1 unit).

Untuk kegunaan indoor dan out door OPTIONAL: Set Dapur + Kuali Menggoreng Kentang Spring/Potato Spring 6 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Twist Potato.Diperbuat steel frame (rangka besi). Tornado Potato. boleh jimat RM250 KUKUH . Kiosk seperti ini berharga sekitar RM599++. Spring Potato.Potato Spring.. dan wooden board bagi body display.Boleh dilipat dan dimasukkan dalam beg khas KESESUAIAN . Spiral.kentangspring.. http://www.com/ Dengan hanya menambah RM350 anda juga boleh mendapatkan set Kiosk Kentang Spring (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia). Kualiti yang lebih baik MUDAH-ALIH . Tetapi untuk anda kini RM350 sahaja.

Panduan padat dan lengkap dengan informasi langkah demi langkah bagaimana proses penyediaan Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah dan cepat. Video Tutorial Kentang Spring/Potato Spring Semudah 1-2-3 cara penyediaan Kentang Spring/Potato Spring yang diceritakan dalam Video ini. Twist Potato..kentangspring. Tornado Potato. Diberi PERCUMA Proses Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring 7 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Bonus JIKA Anda Membeli HARI INI Juga.com/ Dengan hanya menambah RM250 anda juga boleh mendapatkan set dapur + kuali menggoreng stainless steel (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia) Manual Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Kami telah menyediakan Panduan Penyediakan Kentang Spring/Potato Spring. Spring Potato. Spiral.Potato Spring. http://www...

KEUNTUNGAN TINGGI . Spiral.. mudah dikendalikan dan permintaan yang sangat tinggi.com/ Mengapa Anda HARUS Memilih Pakej Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring ini? KOS RENDAH .50 (kos) x 200 = RM500 keuntungan sehari.kentangspring. bazar semestinya Kentang Spring/Potato Spring akan menjadi pilihan. Dalam sehari jika anda dapat menjual 200 Kentang Spring/Potato Spring : RM3 . http://www. Twist Potato.Potato Spring. bahan mentah mudah didapati. Tempat-tempat tumpuan ramai seperti ekspo. RISIKO RENDAH .Anda boleh memulakan perniagaan Kentang Spring/Potato Spring dengan kos yang sangat rendah dan amat berpatutan. PERMINTAAN TINGGI .. Berdasarkan potensi perniagaan yang masih baru untuk diterokai dan sambutan yang amat 8 of 10 3/8/2011 6:44 AM .50. Spring Potato.RM0. pasar malam.Anda bakal dapat menjual Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah kerana permintaannya sangat tinggi.Harga purata sebiji kentang adalah RM0.Memulakan peniagaan Kentang Spring/Potato Spring adalah kurang berisiko kerana ia memerlukan modal yang rendah. Tornado Potato.

Twist Potato.00 tengahari. Spring Potato. http://www. (Bagi Sabah. Pembelian anda dijamin selamat di laman web ini. kami berhasrat berkongsi peluang keemasan ini dengan anda.. Anda boleh mebuat belian pada bila-bila masa. Kentang Spring/Potato Spring Hari Ini Juga!! Dapatkan Pakej Perniagaan HARGA CUMA RM799 sahaja Harga Promosi! Proses Penghantaran Penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia.. sila hubungi kami melalui Tel: 013-6102971 atau 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring. Oleh itu.kentangspring.com Perniagaan yang Mudah dan Menguntungkan dengan hanya menjadi USAHAWAN Kentang Spring/Potato Spring! Klik Segera Untuk Mendapatkannya Sekarang! 9 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Untuk pesanan selepas masa tersebut..Potato Spring. produk anda akan dihantar keesokan harinya. Spiral. Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan. Sarawak & Labuan kami menggunakan perkhidmatan Parcel udara oleh Pos Malaysia) Produk anda akan di hantar dalam masa 24 jam setelah bayaran disahkan Penghantaran produk anda akan tiba 2-3 hari (mengikut kawasan) Kami menggunakan perkhidmatan berkualiti dan dipercayai daripada City-Link **** Penghantaran akan dilakukan setiap hari (waktu bekerja) pada pukul 12.com/ menggalakkan terhadap Kentang Spring/Potato Spring ketika ini. Tornado Potato.

Kentang Spring .S : Jangan berfikir panjang lagi. perniagaan Kentang Spring/Potato Spring memang menguntungkan! P.. Spiral.KentangSpring. Twist Potato.S : Permintaan terhadap Kentang Spring/Potato Spring adalah tinggi di pasaran.P. Tornado Potato.kentangspring.com. Insya-Allah boleh dijadikan sumber pendapatan tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya! l Laman Utama l Tempahan l Lain-Lain Pakej Tambahan l Hubungi Kami l Facebook l © 2011 Potato Spring.. Dikuasakan oleh Mininiaga 10 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spring Potato. Spiral Potato. http://www. Spring Potato. Tornado Potato.com/ P. Twist Potato.Potato Spring.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->