P. 1
Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral Potato, Kentang Spring - KentangSpring

Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral Potato, Kentang Spring - KentangSpring

|Views: 90|Likes:

More info:

Published by: Jeffry Sabin Langait on Mar 10, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/10/2011

pdf

text

original

Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral...

http://www.kentangspring.com/

Laman Utama

Pakej Tambahan

Hubungi Kami

Affiliate

Tempahan

Status Pesanan

Memperkenalkan...

1 of 10

3/8/2011 6:44 AM

Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan..kentangspring. http://www. anda boleh memulakan perniagaan yang sungguh lumayan ini sertamerta. Twist Potato.com/ Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring Mudah Dikendalikan. kafe. Permintaan Tinggi. ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum. Spring Potato. Tom Yam. Modal Yang Rendah Dengan modal serendah RM799. & Boleh Dilakukan oleh Sesiapa Sahaja! Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi "French Fries". Spiral. sekolah. Anda akan memperolehi pakej berikut: 2 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo.. Sweet Corn dan Cheese. restoran.Potato Spring. pasar malam. Kos Rendah. karnival dan pasar raya. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ. Tornado Potato.

Spiral.com/ 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring/Potato Spring Tepung Penggoreng Istimewa Percuma Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia 4 jenis Perisa (BBQ.5kg mampu memberikan potongan yang stabil tanpa menggunakan banyak tenaga.5kg (Berbanding dengan mesin-mesin lain yang terdapat di pasaran yang beratnya sekitar 1-2kg sahaja.5cm lebar dan 17cm tinggi Berat: 4.kentangspring. mesin kami yang beratnya 4. Spesifikasi Mesin Warna: Hitam Ukuran: 40cm panjang x 13.. Ia mampu memotong ubi kentang sehingga 95mm diameter (atau kurang) dengan panjang maksimum. Twist Potato. Dengan rekabentuk unik. bekas perisa & plastik pembungkus VCD & Manual penggunaan bagi memudahkan pemahaman penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Diperbuat daripada steel dan pemegang pula diperbuat daripada alumunium. http://www. Ketebalan spring bagi kentang boleh diubah. samada tebal atau nipis. Sweet Corn & Cheese) Banner Promosi bersaiz 2' x 5' Acrylic Stand untuk display Kentang Spring/Potato Spring Alatan asas seperti penyepit.Potato Spring. Tornado Potato. Tom Yam. Tepung Penggoreng Istimewa 3 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Spring Potato. mesin pemotong Kentang Spring/Potato Spring ini sememangnya diakui efektif dan selamat. seterusnya dapat mengelakkan kerugian akibat ubi kentang yang rosak. Pengendali mesin dapat melihat keadaan ubi kentang semasa proses memotong.

Spiral. Twist Potato. 2. Spring Potato. Tom Yam. Sweet Corn dan Cheese. Acrylic Stand untuk Lidi Kentang Spring/Potato Spring 4 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Tornado Potato.Potato Spring. 4. Terdiri daripada perisa seperti BBQ. Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berteraskan bahan-bahan semulajadi... http://www. Kukuh dan tahan lama Kualiti terbaik dengan permukaan licin Dihasilkan daripada buluh yang terpilih & matang Setiap set mengandungi 250 pcs (diameter: 4mm.com/ Dirumus khas untuk menggoreng Kentang Spring/Potato Spring Lidi Kentang Spring/Potato Spring Spesifikasi Lidi Kentang Spring/Potato Spring 1. 3. panjang: 40cm) Serbuk Perisa Kami juga membekalkan anda serbuk perisa yang amat sedap keluaran Bumiputera yang Halal.kentangspring.

kentangspring. Tornado Potato. Spiral. OPTIONAL: Set Kiosk Kentang Spring/Potato Spring 5 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Twist Potato. http://www. Alatan Asas Alatan asas seperti plastik pembungkus (100pcs/pek) penyepit besi (1 unit). Spring Potato.Potato Spring. bekas perencah (4 unit) juga dibekalkan percuma.. Banner Promosi Bagi memantapkan lagi pengenalan produk Kentang Spring/Potato Spring kepada orang ramai.com/ Tahan lasak! Mampu menampung sehingga 8 pcs Kentang Spring/Potato Spring sebagai display.. Anda juga akan dibekalkan dengan Banner Promosi yang berukuran 2" x 5" khusus untuk diletakkan di ruang niaga anda.

http://www.. Twist Potato. Tornado Potato. Kiosk seperti ini berharga sekitar RM599++.Untuk kegunaan indoor dan out door OPTIONAL: Set Dapur + Kuali Menggoreng Kentang Spring/Potato Spring 6 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spiral. Tetapi untuk anda kini RM350 sahaja. dan wooden board bagi body display.kentangspring.com/ Dengan hanya menambah RM350 anda juga boleh mendapatkan set Kiosk Kentang Spring (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia). Spring Potato.Diperbuat steel frame (rangka besi).Boleh dilipat dan dimasukkan dalam beg khas KESESUAIAN . Kualiti yang lebih baik MUDAH-ALIH ..Potato Spring. boleh jimat RM250 KUKUH .

kentangspring.Potato Spring. Twist Potato. http://www... Panduan padat dan lengkap dengan informasi langkah demi langkah bagaimana proses penyediaan Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah dan cepat. Diberi PERCUMA Proses Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring 7 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Tornado Potato. Bonus JIKA Anda Membeli HARI INI Juga. Video Tutorial Kentang Spring/Potato Spring Semudah 1-2-3 cara penyediaan Kentang Spring/Potato Spring yang diceritakan dalam Video ini.com/ Dengan hanya menambah RM250 anda juga boleh mendapatkan set dapur + kuali menggoreng stainless steel (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia) Manual Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Kami telah menyediakan Panduan Penyediakan Kentang Spring/Potato Spring. Spiral. Spring Potato.

pasar malam..50.Memulakan peniagaan Kentang Spring/Potato Spring adalah kurang berisiko kerana ia memerlukan modal yang rendah. Spring Potato. bazar semestinya Kentang Spring/Potato Spring akan menjadi pilihan.kentangspring.RM0. PERMINTAAN TINGGI . Twist Potato.Anda bakal dapat menjual Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah kerana permintaannya sangat tinggi.Potato Spring. Tempat-tempat tumpuan ramai seperti ekspo. mudah dikendalikan dan permintaan yang sangat tinggi. Berdasarkan potensi perniagaan yang masih baru untuk diterokai dan sambutan yang amat 8 of 10 3/8/2011 6:44 AM .50 (kos) x 200 = RM500 keuntungan sehari.. Dalam sehari jika anda dapat menjual 200 Kentang Spring/Potato Spring : RM3 . RISIKO RENDAH . Spiral. bahan mentah mudah didapati.Anda boleh memulakan perniagaan Kentang Spring/Potato Spring dengan kos yang sangat rendah dan amat berpatutan.Harga purata sebiji kentang adalah RM0. Tornado Potato. http://www. KEUNTUNGAN TINGGI .com/ Mengapa Anda HARUS Memilih Pakej Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring ini? KOS RENDAH .

sila hubungi kami melalui Tel: 013-6102971 atau 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring..Potato Spring. Twist Potato. Untuk pesanan selepas masa tersebut. Pembelian anda dijamin selamat di laman web ini. Tornado Potato.com Perniagaan yang Mudah dan Menguntungkan dengan hanya menjadi USAHAWAN Kentang Spring/Potato Spring! Klik Segera Untuk Mendapatkannya Sekarang! 9 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Kentang Spring/Potato Spring Hari Ini Juga!! Dapatkan Pakej Perniagaan HARGA CUMA RM799 sahaja Harga Promosi! Proses Penghantaran Penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. http://www. (Bagi Sabah. kami berhasrat berkongsi peluang keemasan ini dengan anda. Sarawak & Labuan kami menggunakan perkhidmatan Parcel udara oleh Pos Malaysia) Produk anda akan di hantar dalam masa 24 jam setelah bayaran disahkan Penghantaran produk anda akan tiba 2-3 hari (mengikut kawasan) Kami menggunakan perkhidmatan berkualiti dan dipercayai daripada City-Link **** Penghantaran akan dilakukan setiap hari (waktu bekerja) pada pukul 12.com/ menggalakkan terhadap Kentang Spring/Potato Spring ketika ini.00 tengahari. Spiral. Anda boleh mebuat belian pada bila-bila masa. produk anda akan dihantar keesokan harinya. Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan...kentangspring. Spring Potato.. Oleh itu.

com/ P. Kentang Spring .S : Permintaan terhadap Kentang Spring/Potato Spring adalah tinggi di pasaran. Tornado Potato. Spiral Potato.Potato Spring.S : Jangan berfikir panjang lagi.com.P. Dikuasakan oleh Mininiaga 10 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Insya-Allah boleh dijadikan sumber pendapatan tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya! l Laman Utama l Tempahan l Lain-Lain Pakej Tambahan l Hubungi Kami l Facebook l © 2011 Potato Spring. Twist Potato. Tornado Potato.. Twist Potato.KentangSpring.kentangspring. Spiral. Spring Potato. perniagaan Kentang Spring/Potato Spring memang menguntungkan! P. http://www. Spring Potato.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->