Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral...

http://www.kentangspring.com/

Laman Utama

Pakej Tambahan

Hubungi Kami

Affiliate

Tempahan

Status Pesanan

Memperkenalkan...

1 of 10

3/8/2011 6:44 AM

restoran. pasar malam.kentangspring. sekolah.. Tornado Potato.. Anda akan memperolehi pakej berikut: 2 of 10 3/8/2011 6:44 AM . ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum. http://www. kafe. Spiral. Kos Rendah. Tom Yam. Modal Yang Rendah Dengan modal serendah RM799. & Boleh Dilakukan oleh Sesiapa Sahaja! Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi "French Fries". Twist Potato. Sweet Corn dan Cheese.Potato Spring.com/ Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring Mudah Dikendalikan. Permintaan Tinggi. Spring Potato. anda boleh memulakan perniagaan yang sungguh lumayan ini sertamerta. karnival dan pasar raya. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ. Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan. Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo.

kentangspring. Tepung Penggoreng Istimewa 3 of 10 3/8/2011 6:44 AM .5kg mampu memberikan potongan yang stabil tanpa menggunakan banyak tenaga. samada tebal atau nipis.. Ketebalan spring bagi kentang boleh diubah. http://www..5cm lebar dan 17cm tinggi Berat: 4. Spesifikasi Mesin Warna: Hitam Ukuran: 40cm panjang x 13.com/ 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring/Potato Spring Tepung Penggoreng Istimewa Percuma Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia 4 jenis Perisa (BBQ. bekas perisa & plastik pembungkus VCD & Manual penggunaan bagi memudahkan pemahaman penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Diperbuat daripada steel dan pemegang pula diperbuat daripada alumunium. mesin kami yang beratnya 4. Pengendali mesin dapat melihat keadaan ubi kentang semasa proses memotong.5kg (Berbanding dengan mesin-mesin lain yang terdapat di pasaran yang beratnya sekitar 1-2kg sahaja. seterusnya dapat mengelakkan kerugian akibat ubi kentang yang rosak. Sweet Corn & Cheese) Banner Promosi bersaiz 2' x 5' Acrylic Stand untuk display Kentang Spring/Potato Spring Alatan asas seperti penyepit. Spiral. mesin pemotong Kentang Spring/Potato Spring ini sememangnya diakui efektif dan selamat.Potato Spring. Ia mampu memotong ubi kentang sehingga 95mm diameter (atau kurang) dengan panjang maksimum. Dengan rekabentuk unik. Tom Yam. Twist Potato. Spring Potato. Tornado Potato.

http://www. Acrylic Stand untuk Lidi Kentang Spring/Potato Spring 4 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berteraskan bahan-bahan semulajadi. Spring Potato.. Tom Yam.Potato Spring. Tornado Potato. Sweet Corn dan Cheese.kentangspring. Twist Potato. Kukuh dan tahan lama Kualiti terbaik dengan permukaan licin Dihasilkan daripada buluh yang terpilih & matang Setiap set mengandungi 250 pcs (diameter: 4mm. panjang: 40cm) Serbuk Perisa Kami juga membekalkan anda serbuk perisa yang amat sedap keluaran Bumiputera yang Halal. 4. 2. 3.. Spiral. Terdiri daripada perisa seperti BBQ.com/ Dirumus khas untuk menggoreng Kentang Spring/Potato Spring Lidi Kentang Spring/Potato Spring Spesifikasi Lidi Kentang Spring/Potato Spring 1.

bekas perencah (4 unit) juga dibekalkan percuma.. OPTIONAL: Set Kiosk Kentang Spring/Potato Spring 5 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Banner Promosi Bagi memantapkan lagi pengenalan produk Kentang Spring/Potato Spring kepada orang ramai. http://www. Alatan Asas Alatan asas seperti plastik pembungkus (100pcs/pek) penyepit besi (1 unit). Spiral. Anda juga akan dibekalkan dengan Banner Promosi yang berukuran 2" x 5" khusus untuk diletakkan di ruang niaga anda..com/ Tahan lasak! Mampu menampung sehingga 8 pcs Kentang Spring/Potato Spring sebagai display.Potato Spring.kentangspring. Twist Potato. Spring Potato. Tornado Potato.

Spiral.Untuk kegunaan indoor dan out door OPTIONAL: Set Dapur + Kuali Menggoreng Kentang Spring/Potato Spring 6 of 10 3/8/2011 6:44 AM . boleh jimat RM250 KUKUH .kentangspring. Tornado Potato. Kualiti yang lebih baik MUDAH-ALIH .com/ Dengan hanya menambah RM350 anda juga boleh mendapatkan set Kiosk Kentang Spring (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia).Boleh dilipat dan dimasukkan dalam beg khas KESESUAIAN . Twist Potato.. Spring Potato.Potato Spring. http://www.Diperbuat steel frame (rangka besi).. dan wooden board bagi body display. Kiosk seperti ini berharga sekitar RM599++. Tetapi untuk anda kini RM350 sahaja.

. Spiral. Panduan padat dan lengkap dengan informasi langkah demi langkah bagaimana proses penyediaan Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah dan cepat. Twist Potato.. Tornado Potato. Diberi PERCUMA Proses Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring 7 of 10 3/8/2011 6:44 AM . http://www. Video Tutorial Kentang Spring/Potato Spring Semudah 1-2-3 cara penyediaan Kentang Spring/Potato Spring yang diceritakan dalam Video ini..Potato Spring.kentangspring. Bonus JIKA Anda Membeli HARI INI Juga.com/ Dengan hanya menambah RM250 anda juga boleh mendapatkan set dapur + kuali menggoreng stainless steel (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia) Manual Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Kami telah menyediakan Panduan Penyediakan Kentang Spring/Potato Spring. Spring Potato.

KEUNTUNGAN TINGGI ..kentangspring.. http://www. bahan mentah mudah didapati. RISIKO RENDAH . Tornado Potato.50 (kos) x 200 = RM500 keuntungan sehari.RM0.Harga purata sebiji kentang adalah RM0. bazar semestinya Kentang Spring/Potato Spring akan menjadi pilihan. pasar malam.Potato Spring.Memulakan peniagaan Kentang Spring/Potato Spring adalah kurang berisiko kerana ia memerlukan modal yang rendah. Spiral. Tempat-tempat tumpuan ramai seperti ekspo. Dalam sehari jika anda dapat menjual 200 Kentang Spring/Potato Spring : RM3 . Twist Potato. PERMINTAAN TINGGI .com/ Mengapa Anda HARUS Memilih Pakej Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring ini? KOS RENDAH . Berdasarkan potensi perniagaan yang masih baru untuk diterokai dan sambutan yang amat 8 of 10 3/8/2011 6:44 AM .50.Anda boleh memulakan perniagaan Kentang Spring/Potato Spring dengan kos yang sangat rendah dan amat berpatutan. Spring Potato. mudah dikendalikan dan permintaan yang sangat tinggi.Anda bakal dapat menjual Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah kerana permintaannya sangat tinggi.

kami berhasrat berkongsi peluang keemasan ini dengan anda. http://www. Sarawak & Labuan kami menggunakan perkhidmatan Parcel udara oleh Pos Malaysia) Produk anda akan di hantar dalam masa 24 jam setelah bayaran disahkan Penghantaran produk anda akan tiba 2-3 hari (mengikut kawasan) Kami menggunakan perkhidmatan berkualiti dan dipercayai daripada City-Link **** Penghantaran akan dilakukan setiap hari (waktu bekerja) pada pukul 12.. Tornado Potato. produk anda akan dihantar keesokan harinya.com/ menggalakkan terhadap Kentang Spring/Potato Spring ketika ini. Spiral.Potato Spring. Kentang Spring/Potato Spring Hari Ini Juga!! Dapatkan Pakej Perniagaan HARGA CUMA RM799 sahaja Harga Promosi! Proses Penghantaran Penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. Anda boleh mebuat belian pada bila-bila masa. Untuk pesanan selepas masa tersebut. sila hubungi kami melalui Tel: 013-6102971 atau 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring. Oleh itu. Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan....kentangspring.com Perniagaan yang Mudah dan Menguntungkan dengan hanya menjadi USAHAWAN Kentang Spring/Potato Spring! Klik Segera Untuk Mendapatkannya Sekarang! 9 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spring Potato. Twist Potato.00 tengahari. (Bagi Sabah. Pembelian anda dijamin selamat di laman web ini.

Spiral. Insya-Allah boleh dijadikan sumber pendapatan tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya! l Laman Utama l Tempahan l Lain-Lain Pakej Tambahan l Hubungi Kami l Facebook l © 2011 Potato Spring...com.S : Permintaan terhadap Kentang Spring/Potato Spring adalah tinggi di pasaran. Twist Potato.com/ P. Tornado Potato.KentangSpring. perniagaan Kentang Spring/Potato Spring memang menguntungkan! P.kentangspring.P. Spring Potato.Potato Spring. Spring Potato. Tornado Potato. http://www. Twist Potato. Kentang Spring .S : Jangan berfikir panjang lagi. Spiral Potato. Dikuasakan oleh Mininiaga 10 of 10 3/8/2011 6:44 AM .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful