Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral Potato, Kentang Spring - KentangSpring

Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral...

http://www.kentangspring.com/

Laman Utama

Pakej Tambahan

Hubungi Kami

Affiliate

Tempahan

Status Pesanan

Memperkenalkan...

1 of 10

3/8/2011 6:44 AM

com/ Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring Mudah Dikendalikan. Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan. Tom Yam. Tornado Potato. sekolah. kafe. restoran. ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum.kentangspring. Kos Rendah. Spring Potato. anda boleh memulakan perniagaan yang sungguh lumayan ini sertamerta. Anda akan memperolehi pakej berikut: 2 of 10 3/8/2011 6:44 AM .Potato Spring. & Boleh Dilakukan oleh Sesiapa Sahaja! Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi "French Fries". pasar malam. http://www. Modal Yang Rendah Dengan modal serendah RM799. Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo. Twist Potato. Sweet Corn dan Cheese. Spiral.. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ. Permintaan Tinggi.. karnival dan pasar raya.

5cm lebar dan 17cm tinggi Berat: 4. Ia mampu memotong ubi kentang sehingga 95mm diameter (atau kurang) dengan panjang maksimum. samada tebal atau nipis. bekas perisa & plastik pembungkus VCD & Manual penggunaan bagi memudahkan pemahaman penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Diperbuat daripada steel dan pemegang pula diperbuat daripada alumunium.com/ 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring/Potato Spring Tepung Penggoreng Istimewa Percuma Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia 4 jenis Perisa (BBQ. Dengan rekabentuk unik.5kg (Berbanding dengan mesin-mesin lain yang terdapat di pasaran yang beratnya sekitar 1-2kg sahaja. Spesifikasi Mesin Warna: Hitam Ukuran: 40cm panjang x 13. Pengendali mesin dapat melihat keadaan ubi kentang semasa proses memotong. Sweet Corn & Cheese) Banner Promosi bersaiz 2' x 5' Acrylic Stand untuk display Kentang Spring/Potato Spring Alatan asas seperti penyepit. Twist Potato. Spring Potato. Tornado Potato. Tepung Penggoreng Istimewa 3 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Tom Yam.Potato Spring. http://www. mesin kami yang beratnya 4.5kg mampu memberikan potongan yang stabil tanpa menggunakan banyak tenaga. Ketebalan spring bagi kentang boleh diubah.kentangspring. mesin pemotong Kentang Spring/Potato Spring ini sememangnya diakui efektif dan selamat. Spiral.. seterusnya dapat mengelakkan kerugian akibat ubi kentang yang rosak.

Spiral. Kukuh dan tahan lama Kualiti terbaik dengan permukaan licin Dihasilkan daripada buluh yang terpilih & matang Setiap set mengandungi 250 pcs (diameter: 4mm. 4. Sweet Corn dan Cheese.. Tornado Potato. Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berteraskan bahan-bahan semulajadi. http://www. Twist Potato.com/ Dirumus khas untuk menggoreng Kentang Spring/Potato Spring Lidi Kentang Spring/Potato Spring Spesifikasi Lidi Kentang Spring/Potato Spring 1. Spring Potato.kentangspring. 2. 3..Potato Spring. Terdiri daripada perisa seperti BBQ. panjang: 40cm) Serbuk Perisa Kami juga membekalkan anda serbuk perisa yang amat sedap keluaran Bumiputera yang Halal. Tom Yam. Acrylic Stand untuk Lidi Kentang Spring/Potato Spring 4 of 10 3/8/2011 6:44 AM .

Banner Promosi Bagi memantapkan lagi pengenalan produk Kentang Spring/Potato Spring kepada orang ramai. Twist Potato.. OPTIONAL: Set Kiosk Kentang Spring/Potato Spring 5 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spring Potato.Potato Spring. Alatan Asas Alatan asas seperti plastik pembungkus (100pcs/pek) penyepit besi (1 unit).kentangspring. Anda juga akan dibekalkan dengan Banner Promosi yang berukuran 2" x 5" khusus untuk diletakkan di ruang niaga anda. bekas perencah (4 unit) juga dibekalkan percuma. Tornado Potato. Spiral.. http://www.com/ Tahan lasak! Mampu menampung sehingga 8 pcs Kentang Spring/Potato Spring sebagai display.

Potato Spring. dan wooden board bagi body display.com/ Dengan hanya menambah RM350 anda juga boleh mendapatkan set Kiosk Kentang Spring (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia). Tetapi untuk anda kini RM350 sahaja. Kiosk seperti ini berharga sekitar RM599++.. Kualiti yang lebih baik MUDAH-ALIH . Twist Potato. Tornado Potato.kentangspring.Untuk kegunaan indoor dan out door OPTIONAL: Set Dapur + Kuali Menggoreng Kentang Spring/Potato Spring 6 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spring Potato. boleh jimat RM250 KUKUH .Diperbuat steel frame (rangka besi).. Spiral.Boleh dilipat dan dimasukkan dalam beg khas KESESUAIAN . http://www.

Diberi PERCUMA Proses Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring 7 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Twist Potato. Video Tutorial Kentang Spring/Potato Spring Semudah 1-2-3 cara penyediaan Kentang Spring/Potato Spring yang diceritakan dalam Video ini.kentangspring. Panduan padat dan lengkap dengan informasi langkah demi langkah bagaimana proses penyediaan Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah dan cepat.Potato Spring. Tornado Potato.. Spiral. http://www. Spring Potato.. Bonus JIKA Anda Membeli HARI INI Juga.com/ Dengan hanya menambah RM250 anda juga boleh mendapatkan set dapur + kuali menggoreng stainless steel (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia) Manual Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Kami telah menyediakan Panduan Penyediakan Kentang Spring/Potato Spring.

com/ Mengapa Anda HARUS Memilih Pakej Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring ini? KOS RENDAH .50.Memulakan peniagaan Kentang Spring/Potato Spring adalah kurang berisiko kerana ia memerlukan modal yang rendah. Spring Potato. Spiral.kentangspring..Anda bakal dapat menjual Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah kerana permintaannya sangat tinggi. Berdasarkan potensi perniagaan yang masih baru untuk diterokai dan sambutan yang amat 8 of 10 3/8/2011 6:44 AM .Harga purata sebiji kentang adalah RM0. KEUNTUNGAN TINGGI . Tornado Potato. RISIKO RENDAH .Potato Spring.. pasar malam. Twist Potato. bahan mentah mudah didapati. Dalam sehari jika anda dapat menjual 200 Kentang Spring/Potato Spring : RM3 . http://www. PERMINTAAN TINGGI .50 (kos) x 200 = RM500 keuntungan sehari. bazar semestinya Kentang Spring/Potato Spring akan menjadi pilihan. Tempat-tempat tumpuan ramai seperti ekspo.RM0.Anda boleh memulakan perniagaan Kentang Spring/Potato Spring dengan kos yang sangat rendah dan amat berpatutan. mudah dikendalikan dan permintaan yang sangat tinggi.

produk anda akan dihantar keesokan harinya...00 tengahari. Anda boleh mebuat belian pada bila-bila masa. Untuk pesanan selepas masa tersebut. http://www. Spiral. Pembelian anda dijamin selamat di laman web ini. Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan. sila hubungi kami melalui Tel: 013-6102971 atau 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring. (Bagi Sabah.com Perniagaan yang Mudah dan Menguntungkan dengan hanya menjadi USAHAWAN Kentang Spring/Potato Spring! Klik Segera Untuk Mendapatkannya Sekarang! 9 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Tornado Potato..com/ menggalakkan terhadap Kentang Spring/Potato Spring ketika ini. Oleh itu.Potato Spring. Kentang Spring/Potato Spring Hari Ini Juga!! Dapatkan Pakej Perniagaan HARGA CUMA RM799 sahaja Harga Promosi! Proses Penghantaran Penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia.. kami berhasrat berkongsi peluang keemasan ini dengan anda.kentangspring. Sarawak & Labuan kami menggunakan perkhidmatan Parcel udara oleh Pos Malaysia) Produk anda akan di hantar dalam masa 24 jam setelah bayaran disahkan Penghantaran produk anda akan tiba 2-3 hari (mengikut kawasan) Kami menggunakan perkhidmatan berkualiti dan dipercayai daripada City-Link **** Penghantaran akan dilakukan setiap hari (waktu bekerja) pada pukul 12. Twist Potato. Spring Potato.

Dikuasakan oleh Mininiaga 10 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spring Potato. http://www.S : Permintaan terhadap Kentang Spring/Potato Spring adalah tinggi di pasaran. Twist Potato. Kentang Spring .P. Tornado Potato.com/ P. Twist Potato. Spiral.KentangSpring.kentangspring. Spring Potato.com.. Spiral Potato. Tornado Potato. perniagaan Kentang Spring/Potato Spring memang menguntungkan! P.Potato Spring.S : Jangan berfikir panjang lagi.. Insya-Allah boleh dijadikan sumber pendapatan tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya! l Laman Utama l Tempahan l Lain-Lain Pakej Tambahan l Hubungi Kami l Facebook l © 2011 Potato Spring.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.