Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral...

http://www.kentangspring.com/

Laman Utama

Pakej Tambahan

Hubungi Kami

Affiliate

Tempahan

Status Pesanan

Memperkenalkan...

1 of 10

3/8/2011 6:44 AM

sekolah.kentangspring. karnival dan pasar raya. restoran. Spring Potato.Potato Spring.. Permintaan Tinggi. Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan. Tom Yam. Twist Potato. Sweet Corn dan Cheese. pasar malam. Spiral. Kos Rendah. Modal Yang Rendah Dengan modal serendah RM799. & Boleh Dilakukan oleh Sesiapa Sahaja! Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi "French Fries". Anda akan memperolehi pakej berikut: 2 of 10 3/8/2011 6:44 AM . kafe. ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum.com/ Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring Mudah Dikendalikan. http://www. Tornado Potato.. Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ. anda boleh memulakan perniagaan yang sungguh lumayan ini sertamerta.

Tornado Potato. bekas perisa & plastik pembungkus VCD & Manual penggunaan bagi memudahkan pemahaman penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Diperbuat daripada steel dan pemegang pula diperbuat daripada alumunium. Ketebalan spring bagi kentang boleh diubah. mesin pemotong Kentang Spring/Potato Spring ini sememangnya diakui efektif dan selamat. Dengan rekabentuk unik. http://www.Potato Spring.5kg (Berbanding dengan mesin-mesin lain yang terdapat di pasaran yang beratnya sekitar 1-2kg sahaja.. mesin kami yang beratnya 4.com/ 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring/Potato Spring Tepung Penggoreng Istimewa Percuma Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia 4 jenis Perisa (BBQ. samada tebal atau nipis. Tepung Penggoreng Istimewa 3 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Tom Yam. Spiral. Twist Potato. Spesifikasi Mesin Warna: Hitam Ukuran: 40cm panjang x 13.kentangspring. Sweet Corn & Cheese) Banner Promosi bersaiz 2' x 5' Acrylic Stand untuk display Kentang Spring/Potato Spring Alatan asas seperti penyepit.5kg mampu memberikan potongan yang stabil tanpa menggunakan banyak tenaga.. Ia mampu memotong ubi kentang sehingga 95mm diameter (atau kurang) dengan panjang maksimum.5cm lebar dan 17cm tinggi Berat: 4. Spring Potato. Pengendali mesin dapat melihat keadaan ubi kentang semasa proses memotong. seterusnya dapat mengelakkan kerugian akibat ubi kentang yang rosak.

http://www.kentangspring. Tom Yam. Spiral. Spring Potato. Twist Potato. panjang: 40cm) Serbuk Perisa Kami juga membekalkan anda serbuk perisa yang amat sedap keluaran Bumiputera yang Halal. 2. Tornado Potato. Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berteraskan bahan-bahan semulajadi. 4. Acrylic Stand untuk Lidi Kentang Spring/Potato Spring 4 of 10 3/8/2011 6:44 AM .Potato Spring. Kukuh dan tahan lama Kualiti terbaik dengan permukaan licin Dihasilkan daripada buluh yang terpilih & matang Setiap set mengandungi 250 pcs (diameter: 4mm. Sweet Corn dan Cheese. Terdiri daripada perisa seperti BBQ. 3.com/ Dirumus khas untuk menggoreng Kentang Spring/Potato Spring Lidi Kentang Spring/Potato Spring Spesifikasi Lidi Kentang Spring/Potato Spring 1...

Banner Promosi Bagi memantapkan lagi pengenalan produk Kentang Spring/Potato Spring kepada orang ramai.kentangspring. Spring Potato. http://www..Potato Spring. OPTIONAL: Set Kiosk Kentang Spring/Potato Spring 5 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spiral.. Alatan Asas Alatan asas seperti plastik pembungkus (100pcs/pek) penyepit besi (1 unit).com/ Tahan lasak! Mampu menampung sehingga 8 pcs Kentang Spring/Potato Spring sebagai display. Anda juga akan dibekalkan dengan Banner Promosi yang berukuran 2" x 5" khusus untuk diletakkan di ruang niaga anda. Twist Potato. bekas perencah (4 unit) juga dibekalkan percuma. Tornado Potato.

Kualiti yang lebih baik MUDAH-ALIH . Tornado Potato.com/ Dengan hanya menambah RM350 anda juga boleh mendapatkan set Kiosk Kentang Spring (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia). Tetapi untuk anda kini RM350 sahaja. http://www.. dan wooden board bagi body display.Boleh dilipat dan dimasukkan dalam beg khas KESESUAIAN . Spring Potato. Spiral. Twist Potato.kentangspring.. Kiosk seperti ini berharga sekitar RM599++.Diperbuat steel frame (rangka besi).Potato Spring.Untuk kegunaan indoor dan out door OPTIONAL: Set Dapur + Kuali Menggoreng Kentang Spring/Potato Spring 6 of 10 3/8/2011 6:44 AM . boleh jimat RM250 KUKUH .

.. Bonus JIKA Anda Membeli HARI INI Juga.com/ Dengan hanya menambah RM250 anda juga boleh mendapatkan set dapur + kuali menggoreng stainless steel (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia) Manual Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Kami telah menyediakan Panduan Penyediakan Kentang Spring/Potato Spring.kentangspring. Spiral. Diberi PERCUMA Proses Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring 7 of 10 3/8/2011 6:44 AM . http://www. Twist Potato..Potato Spring. Panduan padat dan lengkap dengan informasi langkah demi langkah bagaimana proses penyediaan Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah dan cepat. Spring Potato. Tornado Potato. Video Tutorial Kentang Spring/Potato Spring Semudah 1-2-3 cara penyediaan Kentang Spring/Potato Spring yang diceritakan dalam Video ini.

Dalam sehari jika anda dapat menjual 200 Kentang Spring/Potato Spring : RM3 .kentangspring. Tornado Potato. bazar semestinya Kentang Spring/Potato Spring akan menjadi pilihan.Anda bakal dapat menjual Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah kerana permintaannya sangat tinggi. Twist Potato.. Berdasarkan potensi perniagaan yang masih baru untuk diterokai dan sambutan yang amat 8 of 10 3/8/2011 6:44 AM .Memulakan peniagaan Kentang Spring/Potato Spring adalah kurang berisiko kerana ia memerlukan modal yang rendah.50.Harga purata sebiji kentang adalah RM0. PERMINTAAN TINGGI . pasar malam.com/ Mengapa Anda HARUS Memilih Pakej Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring ini? KOS RENDAH . Tempat-tempat tumpuan ramai seperti ekspo. KEUNTUNGAN TINGGI .50 (kos) x 200 = RM500 keuntungan sehari. RISIKO RENDAH ..Potato Spring. http://www. Spring Potato. Spiral. bahan mentah mudah didapati. mudah dikendalikan dan permintaan yang sangat tinggi.RM0.Anda boleh memulakan perniagaan Kentang Spring/Potato Spring dengan kos yang sangat rendah dan amat berpatutan.

.com/ menggalakkan terhadap Kentang Spring/Potato Spring ketika ini. Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan.com Perniagaan yang Mudah dan Menguntungkan dengan hanya menjadi USAHAWAN Kentang Spring/Potato Spring! Klik Segera Untuk Mendapatkannya Sekarang! 9 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Oleh itu. Tornado Potato. (Bagi Sabah. http://www. Spiral. Kentang Spring/Potato Spring Hari Ini Juga!! Dapatkan Pakej Perniagaan HARGA CUMA RM799 sahaja Harga Promosi! Proses Penghantaran Penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia...kentangspring.Potato Spring. kami berhasrat berkongsi peluang keemasan ini dengan anda. Pembelian anda dijamin selamat di laman web ini. Sarawak & Labuan kami menggunakan perkhidmatan Parcel udara oleh Pos Malaysia) Produk anda akan di hantar dalam masa 24 jam setelah bayaran disahkan Penghantaran produk anda akan tiba 2-3 hari (mengikut kawasan) Kami menggunakan perkhidmatan berkualiti dan dipercayai daripada City-Link **** Penghantaran akan dilakukan setiap hari (waktu bekerja) pada pukul 12. Spring Potato. sila hubungi kami melalui Tel: 013-6102971 atau 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring. Anda boleh mebuat belian pada bila-bila masa. Untuk pesanan selepas masa tersebut. Twist Potato.00 tengahari. produk anda akan dihantar keesokan harinya.

P.. Twist Potato.Potato Spring. Dikuasakan oleh Mininiaga 10 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spring Potato. Tornado Potato. Twist Potato. Insya-Allah boleh dijadikan sumber pendapatan tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya! l Laman Utama l Tempahan l Lain-Lain Pakej Tambahan l Hubungi Kami l Facebook l © 2011 Potato Spring.KentangSpring. http://www..kentangspring.com. Tornado Potato. Kentang Spring .com/ P. Spiral. Spiral Potato. perniagaan Kentang Spring/Potato Spring memang menguntungkan! P. Spring Potato.S : Permintaan terhadap Kentang Spring/Potato Spring adalah tinggi di pasaran.S : Jangan berfikir panjang lagi.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful