Potato Spring, Spring Potato, Twist Potato, Tornado Potato, Spiral...

http://www.kentangspring.com/

Laman Utama

Pakej Tambahan

Hubungi Kami

Affiliate

Tempahan

Status Pesanan

Memperkenalkan...

1 of 10

3/8/2011 6:44 AM

Anda akan memperolehi pakej berikut: 2 of 10 3/8/2011 6:44 AM . sekolah.Potato Spring. karnival dan pasar raya. Tornado Potato. http://www. Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo.com/ Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring Mudah Dikendalikan. Sweet Corn dan Cheese. Permintaan Tinggi. Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan. Spring Potato.. kafe. Tom Yam. anda boleh memulakan perniagaan yang sungguh lumayan ini sertamerta.kentangspring. pasar malam. Twist Potato.. Kos Rendah. ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum. & Boleh Dilakukan oleh Sesiapa Sahaja! Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi "French Fries". restoran. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ. Modal Yang Rendah Dengan modal serendah RM799. Spiral.

kentangspring. Tom Yam.5kg mampu memberikan potongan yang stabil tanpa menggunakan banyak tenaga. Spiral. Sweet Corn & Cheese) Banner Promosi bersaiz 2' x 5' Acrylic Stand untuk display Kentang Spring/Potato Spring Alatan asas seperti penyepit. seterusnya dapat mengelakkan kerugian akibat ubi kentang yang rosak... Ia mampu memotong ubi kentang sehingga 95mm diameter (atau kurang) dengan panjang maksimum.com/ 1 Unit Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Percuma 250 pcs Lidi istimewa Kentang Spring/Potato Spring Tepung Penggoreng Istimewa Percuma Penghantaran PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia 4 jenis Perisa (BBQ. Spring Potato. Tepung Penggoreng Istimewa 3 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Twist Potato. Tornado Potato. http://www. samada tebal atau nipis. mesin kami yang beratnya 4. Dengan rekabentuk unik. Ketebalan spring bagi kentang boleh diubah. Spesifikasi Mesin Warna: Hitam Ukuran: 40cm panjang x 13. bekas perisa & plastik pembungkus VCD & Manual penggunaan bagi memudahkan pemahaman penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Mesin Pemotong Kentang Spring/Potato Spring Diperbuat daripada steel dan pemegang pula diperbuat daripada alumunium. Pengendali mesin dapat melihat keadaan ubi kentang semasa proses memotong.5kg (Berbanding dengan mesin-mesin lain yang terdapat di pasaran yang beratnya sekitar 1-2kg sahaja.Potato Spring.5cm lebar dan 17cm tinggi Berat: 4. mesin pemotong Kentang Spring/Potato Spring ini sememangnya diakui efektif dan selamat.

4.Potato Spring.. panjang: 40cm) Serbuk Perisa Kami juga membekalkan anda serbuk perisa yang amat sedap keluaran Bumiputera yang Halal. 3. Kukuh dan tahan lama Kualiti terbaik dengan permukaan licin Dihasilkan daripada buluh yang terpilih & matang Setiap set mengandungi 250 pcs (diameter: 4mm. Spring Potato. Tornado Potato. Terdiri daripada perisa seperti BBQ..com/ Dirumus khas untuk menggoreng Kentang Spring/Potato Spring Lidi Kentang Spring/Potato Spring Spesifikasi Lidi Kentang Spring/Potato Spring 1. Twist Potato. Ia diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berteraskan bahan-bahan semulajadi. http://www.kentangspring. Acrylic Stand untuk Lidi Kentang Spring/Potato Spring 4 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Spiral. Tom Yam. 2. Sweet Corn dan Cheese.

OPTIONAL: Set Kiosk Kentang Spring/Potato Spring 5 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Tornado Potato.. Alatan Asas Alatan asas seperti plastik pembungkus (100pcs/pek) penyepit besi (1 unit). Spring Potato. Spiral. Banner Promosi Bagi memantapkan lagi pengenalan produk Kentang Spring/Potato Spring kepada orang ramai..kentangspring.Potato Spring. http://www.com/ Tahan lasak! Mampu menampung sehingga 8 pcs Kentang Spring/Potato Spring sebagai display. bekas perencah (4 unit) juga dibekalkan percuma. Anda juga akan dibekalkan dengan Banner Promosi yang berukuran 2" x 5" khusus untuk diletakkan di ruang niaga anda. Twist Potato.

Boleh dilipat dan dimasukkan dalam beg khas KESESUAIAN . boleh jimat RM250 KUKUH . Spring Potato. Tornado Potato. Kualiti yang lebih baik MUDAH-ALIH . Twist Potato.Diperbuat steel frame (rangka besi).Untuk kegunaan indoor dan out door OPTIONAL: Set Dapur + Kuali Menggoreng Kentang Spring/Potato Spring 6 of 10 3/8/2011 6:44 AM . http://www. Kiosk seperti ini berharga sekitar RM599++...kentangspring. Spiral. dan wooden board bagi body display.com/ Dengan hanya menambah RM350 anda juga boleh mendapatkan set Kiosk Kentang Spring (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia). Tetapi untuk anda kini RM350 sahaja.Potato Spring.

http://www..kentangspring. Spiral.Potato Spring. Video Tutorial Kentang Spring/Potato Spring Semudah 1-2-3 cara penyediaan Kentang Spring/Potato Spring yang diceritakan dalam Video ini.com/ Dengan hanya menambah RM250 anda juga boleh mendapatkan set dapur + kuali menggoreng stainless steel (termasuk kos penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia) Manual Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring Kami telah menyediakan Panduan Penyediakan Kentang Spring/Potato Spring. Spring Potato. Twist Potato. Bonus JIKA Anda Membeli HARI INI Juga.. Diberi PERCUMA Proses Penyediaan Kentang Spring/Potato Spring 7 of 10 3/8/2011 6:44 AM .. Tornado Potato. Panduan padat dan lengkap dengan informasi langkah demi langkah bagaimana proses penyediaan Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah dan cepat.

50.Harga purata sebiji kentang adalah RM0.. Berdasarkan potensi perniagaan yang masih baru untuk diterokai dan sambutan yang amat 8 of 10 3/8/2011 6:44 AM . PERMINTAAN TINGGI .50 (kos) x 200 = RM500 keuntungan sehari.Anda boleh memulakan perniagaan Kentang Spring/Potato Spring dengan kos yang sangat rendah dan amat berpatutan. RISIKO RENDAH . pasar malam..kentangspring.Memulakan peniagaan Kentang Spring/Potato Spring adalah kurang berisiko kerana ia memerlukan modal yang rendah. mudah dikendalikan dan permintaan yang sangat tinggi. Tornado Potato. KEUNTUNGAN TINGGI . Twist Potato. bazar semestinya Kentang Spring/Potato Spring akan menjadi pilihan.com/ Mengapa Anda HARUS Memilih Pakej Perniagaan Kentang Spring/Potato Spring ini? KOS RENDAH .RM0. Dalam sehari jika anda dapat menjual 200 Kentang Spring/Potato Spring : RM3 . Spring Potato. bahan mentah mudah didapati. Spiral.Anda bakal dapat menjual Kentang Spring/Potato Spring dengan mudah kerana permintaannya sangat tinggi.Potato Spring. http://www. Tempat-tempat tumpuan ramai seperti ekspo.

produk anda akan dihantar keesokan harinya.00 tengahari. Jika anda masih ragu-ragu dan ingin bertanyakan soalan.kentangspring.. Oleh itu. Spring Potato. sila hubungi kami melalui Tel: 013-6102971 atau 017-7136554 atau e-mail: sales@kentangspring. http://www.com Perniagaan yang Mudah dan Menguntungkan dengan hanya menjadi USAHAWAN Kentang Spring/Potato Spring! Klik Segera Untuk Mendapatkannya Sekarang! 9 of 10 3/8/2011 6:44 AM . Anda boleh mebuat belian pada bila-bila masa. Untuk pesanan selepas masa tersebut. Pembelian anda dijamin selamat di laman web ini.. Sarawak & Labuan kami menggunakan perkhidmatan Parcel udara oleh Pos Malaysia) Produk anda akan di hantar dalam masa 24 jam setelah bayaran disahkan Penghantaran produk anda akan tiba 2-3 hari (mengikut kawasan) Kami menggunakan perkhidmatan berkualiti dan dipercayai daripada City-Link **** Penghantaran akan dilakukan setiap hari (waktu bekerja) pada pukul 12. kami berhasrat berkongsi peluang keemasan ini dengan anda.. Kentang Spring/Potato Spring Hari Ini Juga!! Dapatkan Pakej Perniagaan HARGA CUMA RM799 sahaja Harga Promosi! Proses Penghantaran Penghantaran adalah PERCUMA ke seluruh Semenanjung Malaysia. Twist Potato.Potato Spring. Tornado Potato..com/ menggalakkan terhadap Kentang Spring/Potato Spring ketika ini. Spiral. (Bagi Sabah.

Twist Potato.S : Jangan berfikir panjang lagi.Potato Spring. Kentang Spring . perniagaan Kentang Spring/Potato Spring memang menguntungkan! P. Dikuasakan oleh Mininiaga 10 of 10 3/8/2011 6:44 AM ... Spring Potato.KentangSpring. Insya-Allah boleh dijadikan sumber pendapatan tetap jika anda benar-benar mahu melakukannya! l Laman Utama l Tempahan l Lain-Lain Pakej Tambahan l Hubungi Kami l Facebook l © 2011 Potato Spring. Tornado Potato.S : Permintaan terhadap Kentang Spring/Potato Spring adalah tinggi di pasaran.com.P. Twist Potato.com/ P. Spring Potato. Spiral. http://www. Tornado Potato. Spiral Potato.kentangspring.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.