ABD. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG. GUBAH , NYALAS 77100 MELAKA. Tarikh: 2.Oktober. 2010.

Tuan Pengetua, Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar, Jalan Batang Melaka Selandar Melaka..

Tuan. MEMOHON KEBENARAN BALIK BERMALAM ABDUL WAFI BIN ABD.RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 2.OKTOBER.2010. Merujuk kepada di atas , saya ingin memohon kebenaran membawa pulang dan bermalam anak saya yang bernama Abdul. Wafi Bin Abd. Razak pada 2.Oktober .2010 dan bermalam di rumah kerana untuk menghadiri majlis kenduri ibu saudaranya yang pergi haji . 2. Saya akan menghantar pulang anak saya ke asrama pada petang 3.Oktober.2010 .Saya berharap tuan dapat member kebenaran kepadanya. Sekian Terima Kasih.

Yang Benar.

««««««««««. (HJ ABD.RAZAK B OTHMAN)

2010.2010 kerana demam dan suhu badannya tinggi. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG.2010. Oktober.anak saya bernama Abdul Wafi Bin Abd. Tuan Pengetua. Saya akan menghantarnya semula ke asrama pada 17. Tuan. Saya membawanya pulang ke rumah untuk berehat. TIDAK HADIR KE SEKOLAH ABDUL WAFI BIN ABD. (HJ ABD. 2. NYALAS 77100 MELAKA. ««««««««««.ABD.Oktober . GUBAH . 2010 . Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar. saya ingin memaklumkan kepada pihak tuan . Tarikh: 17. Yang Benar.RAZAK B OTHMAN) .OKTOBER.. Merujuk kepada di atas .RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 16. Sekian Terima Kasih. Jalan Batang Melaka Selandar Melaka.Oktober. Razak tidak dapat hadir ke sekolah pada 16 .

teladan yang baik untuk dicontohi umat manusia. 2. makanan atau minuman terbiar akan dicuri oleh diorang. 2. 3. sangat rajin dan mengamalkan sikap bekerjasama serta bersatu padu... tidak kenal erti penat dalam melakukan sesuatu pekerjaan. 3... mampu mengangkat beban yang berpuluh kali ganda lebih berat dari badannya.. keburukan semut: 1..kebaikan semut: 1. gigitan semut boleh menyebabkan sakit (bergantung kepada jenis semut) . jarang aku tengok semut putus asa time tengah angkat gula dalam bilik aku. semut juga boleh digelar sebagai pencuri yang tersohor.. ampa makan atau minum semut boleh menyebabkan otak anda menjadi bebal sebebal bebalnya.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful