Surat balik bermalam asrama

ABD. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG. GUBAH , NYALAS 77100 MELAKA. Tarikh: 2.Oktober. 2010.

Tuan Pengetua, Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar, Jalan Batang Melaka Selandar Melaka..

Tuan. MEMOHON KEBENARAN BALIK BERMALAM ABDUL WAFI BIN ABD.RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 2.OKTOBER.2010. Merujuk kepada di atas , saya ingin memohon kebenaran membawa pulang dan bermalam anak saya yang bernama Abdul. Wafi Bin Abd. Razak pada 2.Oktober .2010 dan bermalam di rumah kerana untuk menghadiri majlis kenduri ibu saudaranya yang pergi haji . 2. Saya akan menghantar pulang anak saya ke asrama pada petang 3.Oktober.2010 .Saya berharap tuan dapat member kebenaran kepadanya. Sekian Terima Kasih.

Yang Benar.

««««««««««. (HJ ABD.RAZAK B OTHMAN)

Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar. saya ingin memaklumkan kepada pihak tuan . RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG.ABD. Yang Benar. Tuan. (HJ ABD.anak saya bernama Abdul Wafi Bin Abd. Merujuk kepada di atas . 2.Oktober.2010.Oktober .RAZAK B OTHMAN) .2010 kerana demam dan suhu badannya tinggi.OKTOBER. ««««««««««.. Saya akan menghantarnya semula ke asrama pada 17. Oktober. Sekian Terima Kasih. Razak tidak dapat hadir ke sekolah pada 16 . 2010 . Tarikh: 17. Saya membawanya pulang ke rumah untuk berehat. Jalan Batang Melaka Selandar Melaka. NYALAS 77100 MELAKA. GUBAH . TIDAK HADIR KE SEKOLAH ABDUL WAFI BIN ABD.RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 16. 2010. Tuan Pengetua.

sangat rajin dan mengamalkan sikap bekerjasama serta bersatu padu...kebaikan semut: 1. 2. gigitan semut boleh menyebabkan sakit (bergantung kepada jenis semut) . teladan yang baik untuk dicontohi umat manusia. 2. tidak kenal erti penat dalam melakukan sesuatu pekerjaan. keburukan semut: 1.. ampa makan atau minum semut boleh menyebabkan otak anda menjadi bebal sebebal bebalnya.. semut juga boleh digelar sebagai pencuri yang tersohor. makanan atau minuman terbiar akan dicuri oleh diorang.. 3. mampu mengangkat beban yang berpuluh kali ganda lebih berat dari badannya.. jarang aku tengok semut putus asa time tengah angkat gula dalam bilik aku. 3..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful