ABD. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG. GUBAH , NYALAS 77100 MELAKA. Tarikh: 2.Oktober. 2010.

Tuan Pengetua, Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar, Jalan Batang Melaka Selandar Melaka..

Tuan. MEMOHON KEBENARAN BALIK BERMALAM ABDUL WAFI BIN ABD.RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 2.OKTOBER.2010. Merujuk kepada di atas , saya ingin memohon kebenaran membawa pulang dan bermalam anak saya yang bernama Abdul. Wafi Bin Abd. Razak pada 2.Oktober .2010 dan bermalam di rumah kerana untuk menghadiri majlis kenduri ibu saudaranya yang pergi haji . 2. Saya akan menghantar pulang anak saya ke asrama pada petang 3.Oktober.2010 .Saya berharap tuan dapat member kebenaran kepadanya. Sekian Terima Kasih.

Yang Benar.

««««««««««. (HJ ABD.RAZAK B OTHMAN)

anak saya bernama Abdul Wafi Bin Abd. Saya akan menghantarnya semula ke asrama pada 17. (HJ ABD. Tarikh: 17.RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 16.Oktober .Oktober. 2010 . Razak tidak dapat hadir ke sekolah pada 16 . TIDAK HADIR KE SEKOLAH ABDUL WAFI BIN ABD. saya ingin memaklumkan kepada pihak tuan . 2. 2010. GUBAH .2010. Tuan Pengetua. Saya membawanya pulang ke rumah untuk berehat. Sekian Terima Kasih.. Tuan. Jalan Batang Melaka Selandar Melaka.RAZAK B OTHMAN) . Oktober. NYALAS 77100 MELAKA. ««««««««««. Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar.OKTOBER. Yang Benar. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG.ABD. Merujuk kepada di atas .2010 kerana demam dan suhu badannya tinggi.

jarang aku tengok semut putus asa time tengah angkat gula dalam bilik aku. 3. 2.. sangat rajin dan mengamalkan sikap bekerjasama serta bersatu padu.. keburukan semut: 1... makanan atau minuman terbiar akan dicuri oleh diorang. tidak kenal erti penat dalam melakukan sesuatu pekerjaan. 2.. mampu mengangkat beban yang berpuluh kali ganda lebih berat dari badannya. gigitan semut boleh menyebabkan sakit (bergantung kepada jenis semut) . 3..kebaikan semut: 1.. semut juga boleh digelar sebagai pencuri yang tersohor. ampa makan atau minum semut boleh menyebabkan otak anda menjadi bebal sebebal bebalnya. teladan yang baik untuk dicontohi umat manusia.