ABD. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG. GUBAH , NYALAS 77100 MELAKA. Tarikh: 2.Oktober. 2010.

Tuan Pengetua, Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar, Jalan Batang Melaka Selandar Melaka..

Tuan. MEMOHON KEBENARAN BALIK BERMALAM ABDUL WAFI BIN ABD.RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 2.OKTOBER.2010. Merujuk kepada di atas , saya ingin memohon kebenaran membawa pulang dan bermalam anak saya yang bernama Abdul. Wafi Bin Abd. Razak pada 2.Oktober .2010 dan bermalam di rumah kerana untuk menghadiri majlis kenduri ibu saudaranya yang pergi haji . 2. Saya akan menghantar pulang anak saya ke asrama pada petang 3.Oktober.2010 .Saya berharap tuan dapat member kebenaran kepadanya. Sekian Terima Kasih.

Yang Benar.

««««««««««. (HJ ABD.RAZAK B OTHMAN)

Merujuk kepada di atas .ABD.Oktober. Sekian Terima Kasih.Oktober .RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 16. NYALAS 77100 MELAKA.anak saya bernama Abdul Wafi Bin Abd. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG. Jalan Batang Melaka Selandar Melaka.2010 kerana demam dan suhu badannya tinggi.. (HJ ABD. Tarikh: 17. Tuan Pengetua. TIDAK HADIR KE SEKOLAH ABDUL WAFI BIN ABD.RAZAK B OTHMAN) . Razak tidak dapat hadir ke sekolah pada 16 . Saya membawanya pulang ke rumah untuk berehat.2010. Yang Benar. GUBAH . 2. saya ingin memaklumkan kepada pihak tuan . Saya akan menghantarnya semula ke asrama pada 17. 2010 . Tuan.OKTOBER. 2010. Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar. ««««««««««. Oktober.

jarang aku tengok semut putus asa time tengah angkat gula dalam bilik aku. semut juga boleh digelar sebagai pencuri yang tersohor... sangat rajin dan mengamalkan sikap bekerjasama serta bersatu padu. 2. 3.kebaikan semut: 1. gigitan semut boleh menyebabkan sakit (bergantung kepada jenis semut) . 2.. makanan atau minuman terbiar akan dicuri oleh diorang. 3.. mampu mengangkat beban yang berpuluh kali ganda lebih berat dari badannya.. keburukan semut: 1.. ampa makan atau minum semut boleh menyebabkan otak anda menjadi bebal sebebal bebalnya. teladan yang baik untuk dicontohi umat manusia.. tidak kenal erti penat dalam melakukan sesuatu pekerjaan.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful