P. 1
Surat balik bermalam asrama

Surat balik bermalam asrama

|Views: 11,442|Likes:
Published by Madihah Madie

More info:

Published by: Madihah Madie on Mar 11, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/13/2013

pdf

text

original

ABD. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG. GUBAH , NYALAS 77100 MELAKA. Tarikh: 2.Oktober. 2010.

Tuan Pengetua, Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar, Jalan Batang Melaka Selandar Melaka..

Tuan. MEMOHON KEBENARAN BALIK BERMALAM ABDUL WAFI BIN ABD.RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 2.OKTOBER.2010. Merujuk kepada di atas , saya ingin memohon kebenaran membawa pulang dan bermalam anak saya yang bernama Abdul. Wafi Bin Abd. Razak pada 2.Oktober .2010 dan bermalam di rumah kerana untuk menghadiri majlis kenduri ibu saudaranya yang pergi haji . 2. Saya akan menghantar pulang anak saya ke asrama pada petang 3.Oktober.2010 .Saya berharap tuan dapat member kebenaran kepadanya. Sekian Terima Kasih.

Yang Benar.

««««««««««. (HJ ABD.RAZAK B OTHMAN)

TIDAK HADIR KE SEKOLAH ABDUL WAFI BIN ABD.Oktober.ABD. 2010. (HJ ABD.RAZAK TINGKATAN 3 PERDANA PADA 16.2010 kerana demam dan suhu badannya tinggi.anak saya bernama Abdul Wafi Bin Abd. GUBAH . Merujuk kepada di atas .RAZAK B OTHMAN) . Yang Benar. NYALAS 77100 MELAKA. Tarikh: 17. Jalan Batang Melaka Selandar Melaka. saya ingin memaklumkan kepada pihak tuan . Saya membawanya pulang ke rumah untuk berehat.2010.. Tuan Pengetua. Sekian Terima Kasih. Tuan.Oktober . Razak tidak dapat hadir ke sekolah pada 16 . Sekolah Berasrama Penuh Intergrasi Selandar. 2. Oktober. RAZAK BIN OTHMAN JA 7018 KG. 2010 . Saya akan menghantarnya semula ke asrama pada 17. ««««««««««.OKTOBER.

keburukan semut: 1. gigitan semut boleh menyebabkan sakit (bergantung kepada jenis semut) .. 3. ampa makan atau minum semut boleh menyebabkan otak anda menjadi bebal sebebal bebalnya. semut juga boleh digelar sebagai pencuri yang tersohor. teladan yang baik untuk dicontohi umat manusia. mampu mengangkat beban yang berpuluh kali ganda lebih berat dari badannya. sangat rajin dan mengamalkan sikap bekerjasama serta bersatu padu.. jarang aku tengok semut putus asa time tengah angkat gula dalam bilik aku.. 2.. tidak kenal erti penat dalam melakukan sesuatu pekerjaan.. 3.. makanan atau minuman terbiar akan dicuri oleh diorang.kebaikan semut: 1.. 2.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->