P. 1
kertas kerja naik taraf tapak perhimpunan

kertas kerja naik taraf tapak perhimpunan

|Views: 2,141|Likes:
Published by Samsiah Haron

More info:

Published by: Samsiah Haron on Apr 10, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/24/2013

pdf

text

original

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI MULIA JALAN BUDIMAN 19, TAMAN MULIA, BANDAR TUN RAZAK, 5600, CHERAS, KUALA

LUMPUR.

KERTAS KERJA MENAIKTARAF TAPAK PERHIMPUNAN TERBUKA SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI MULIA

DISEDIAKAN OLEH: PN KATINAH HJ. MAT DOM GURU BIMBINGAN DAN KAUNSELING DISEDIAKAN PADA 8 APRIL 2011

Taman Mulia. e) Menjamin keselamatan peralatan dan kemudahan kepunyaan institut yang ada dalam bilik tersebut. alternatif bagi mengatasi masalah tidak dapat dilaksanakan kerana tiada dan beberapa faktor lain. Justifikasi . d) Menepati kepuasan pelanggan dan . Objektif 4. INSTITUT PERGUR UAN SULTAN AB DUL HALIM 08000 SUNGAI PETANI. Mengga nti dan me ma sa ng . Cadangan permohonan untuk mengubahsuai dan menaik taraf bilik muzik ini adalah selari dengan kehendak serta keperluan semasa dan memenuhi tahap kepuasan pelanggan. Wilayah Persekutuan. bola jaring dan alin-lain aktiviti sukan dan permainan di sebelah petang. 4. Latar Belakang Bilik Muzik 1 dan 2. Tajuk Kerja-kerja Ubahsuai dan Menaik Taraf Tapak Perhimpunan Terbuka Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Mulia. Halangan yang sedia ada pada masa kini adalah ianya tidak dapat digunakan semaksimum mungkin kerana disebabkan beberapa faktor seperti pendawaian yang tidak selamat. Jelasnya tapak Perhimpunan ini digunakan secara maksimum. gelangan futsal. Kuala Lumpur. pendawaian tambahan bagi soket yang tidak mencukupi. Bilik yang sedia ada pada masa kini boleh dikategorikan dalam keadaan yang di luar jangkaan dan tidak menepati kehendak serta kepuasan pelanggan sepenuhnya. c) Menyediakan kemudahan infrastruktur yang baik dan mencukupi untuk kegunaan guru pelatih dan institut. Latar Belakang Tapak Perhimpunan terbuka ini adalah kawasan yang digunakan untuk menjalankan sesi perhimpunan rasmi hari Isnin dan perhimpunan biasa setiap hari sebelum pelajar masuk ke kelas untuk proses pengajaran dan pembelajaran dijalankan.1. Bandar Tun Razak. Objektif Objektif bagi cadangan permohonan ini adalah seperti berikut: a) Meningkatkan mutu pengajaran dan pembelajaran bagi guru pelatih. KEDAH DAR ULAMAN SENARAI PROJEK NAIK TAR AF KEMUDAHAN DI B ILIK MUZIK IP SAH BIL PROJEK SKOP PROJEK ANGGAR AN KOS (RM) JUSTIFIKASI PROJEK 1. Justifikasi Cadangan bagi justifikasi bagi kerja-kerja mengubahsuai dan menaik taraf Bilik Muzik 1 dan 2 adalah seperti di lampiran. Sekiranya cadangan permohonan ini dapat direalisasikan ianya dapat memberi impak yang besar dalam melahirkan guru pelatih yang menjulang aspirasi negara serta melahirkan modal insan kelas pertama bertaraf dunia.mencapai tahap yang ditetapkan dalam ISO. Tapak perhimpunan sekarang 3. Jalan Budiman 19. Ianya juga merupakan bilik khas di mana penggunaannya adalah secara maksimum dan di bawah kawalan serta disenaraikan dalam audit ISO. 56000 Cheras. b) Memaksimumkan tahap penggunaan kemudahan dalam melaksanakan pengajaran dan pembelajaran. Kawasan tapak perhimpunan ini juga dijadikan gelangang kawad kaki bagi aktiviti unit beruniform. 2. 2 3. IPGM Kampus Sultan Abdul Halim adalah bilik yang digunakan untuk pengajaran dan pembelajaran bagi matapelajaran Muzik.

Bahan: Tingkap cermin Bingkai tingkap besi. Sebahagian bingkai tingkap lama telah rosak /berongga dimakan anai-anai sebelum ini. . maka ia didapati tidak begitu kukuh dan tidak selamat lagi. 3. Membuat pe nda waian baru Kerja-kerja membekal dan me mbuat pe nda waia n ba ru bagi bilik pensyarah dan bilik recital.tingkap sedia ada dengan tingkap cermin gelungsur. Bilik pensyarah sedia ada boleh digabungkan da n me mpunyai pintu yang membolehkan keluar masuk ke dua-dua bilik muzik tanpa perlu keluar dari bilik ke bilik.dan bingkai tingkap besi. Membina partition untuk bilik pensyarah dan bilik recital Kerja-kerja membina partition untuk bilik pensarah dan bilik recital (latihan). Kerja-kerja membekal dan memasang tingkap cermin gelungsur. Pendawaian yang sedia ada selalu mengalami kerosakan di mana automatiknya tendang. Bilik recital adalah perlu untuk pelatih menjalani latihan tanpa memasuki bilik utama. 2. Ia nya me nga nggu prose s P&P.

Skop projek Kerja-kerja membekal dan memasang tingkap cermin gelungsur. Membuat pe nda waian baru Kerja-kerja membekal dan me mbuat pe nda waia n baru bagi bilik pensyarah dan bilik recital. Ia nya me nga nggu prose s P&P.dan bingkai tingkap besi. maka ia didapati tidak begitu kukuh dan tidak selamat lagi. Pendawaian yang sedia ada selalu mengalami kerosakan di mana automatiknya tendang. Bahan: Tingkap cermin Bingkai tingkap besi.SMK Seri Mulia Senarai Projek Naik taraf Tapak Perhimpunan Terbuka Sekolah Bil 1 projek Mengga nti dan me ma sa ng tingkap sedia ada dengan tingkap cermin gelungsur. Disediakan oleh: . 2. Anggaran kos ( RM ) Justifikasi Porjek Sebahagian bingkai tingkap lama telah rosak /berongga dimakan anai-anai sebelum ini.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->