KERTAS KERJA MAJLIS JAMUAN AKHIR TAHUN 2010 SMK GUNSANAD 2

KERTAS KERJA MAJLIS JAMUAN AKHIR TAHUN DAN HARI RAYA AIDILADHA 2010 ASRAMA SMK GUNSANAD II

PENGENALAN
Asrama SMK Gunsanad akan mengajurkan Majlis Jamuan Akhir Tahun dan Hari Raya Aidiladha 2010. Majlis jamuan akhir tahun ini merupakan acara tahunan asrama sekolah ini dan pada masa yang sama ia turut meraikan sambutan Hari Raya Aidiladha sempena perayaan tersebut turut dirayakan pada bulan ini. Majlis ini akan dihadiri oleh semua kakitangan, penghuni asrama dan beberapa jemputan kehormat bagi memeriahkan majlis ini.

TARIKH: 18 November 2010 MASA : 8 mlm-10 mlm TEMPAT: Dewan Besar SMK Gunsanad 2 OBJEKTIF:

Majlis ini bertujuan untuk mengeratkan lagi silaturahim antara warga Asrama SMK Gunsanad di samping mengukuhkan perpaduan dan semangat kekeluargaan yang telah sedia terjalin. Menghargai sumbangan dan meraikan pencapaian penghuni Asrama SMK Gunsanad 2 sepanjang tahun 2010 Majlis ini turut menyambut perayaan Hari Raya Aidiladha sempena perayaan tersebut pada 17 November 2010 iaitu sehari sebelum tarikh majlis diadakan.

1

Joslan Baranis Nurfitriyanni Jafary SETIAUSAHA Duwen Masipon BENDAHARI Cik. Anthony Asing Ketua Warden En. Rodzita Yahya Penolong Kanan KOKUM En. Johari Sabin Penasihat: Penolong Kanan 1 Pn. Cassius Stephen Sipaut PENYELARAS En. Sazalie Sahimin PEMBANTU PENYELARAS En. Ho Lee Chu@ Susan Ho Penolong Kanan HEM Pn. Ennzey AJK KESELAMATAN DAN KECEMASAN AJK DEWAN AJK PERALATAN DAN TEKNIKAL 1 .KERTAS KERJA MAJLIS JAMUAN AKHIR TAHUN 2010 SMK GUNSANAD 2 JAWATANKUASA PELAKSANA PENAUNG: Pengetua En.

KERTAS KERJA MAJLIS JAMUAN AKHIR TAHUN 2010 SMK GUNSANAD 2 AJK HADIAH & CENDERAHATI AJK MAKANAN DAN MINUMAN AJK JEMPUTAN DAN ATURCARA AJK PENTAS DAN HIASAN AJK KEBERSIHAN AJK PERSEMBAHAN AJK FOTOGRAFI DAN DOKUMENTASI 1 .

00 mlm Gunsanad 2 Pengetua : Ketibaan Jemputan Kehormat : Ucapan Penyelaras Majlis : Ucapan Ketua Warden Asrama SMK : Ucapan Perasmian Majlis Oleh : Penyampaian cenderahati 8.45 mlm 8.00 mlm Lelaki) : Penyampaian Hadiah : Persembahan Pelajar 2 ( Penghuni : Penyampaian Sijil Penghargaan : Penyampaian Anugerah Khas Asrama 10.20 mlm : Doa Makan Oleh Cikgu Sazali Sahimin : Jamuan Makan Malam : Persembahan Pelajar 1 ( Penghuni Perempuan) 9.00 mlm : Majlis Bersurai 1 .KERTAS KERJA MAJLIS JAMUAN AKHIR TAHUN 2010 SMK GUNSANAD 2 ATURCARA MAJLIS 7.

SIJIL DAN CENDERAHATI: RM200 JUMLAH KOS KESELURUHAN: RM2955 • • 1 .KERTAS KERJA MAJLIS JAMUAN AKHIR TAHUN 2010 SMK GUNSANAD 2 PERBELANJAAN MAJLIS • KATERING MAKANAN DAN MINUMAN: PENGHUNI ASRAMA) RM 7 X 265 orang = RM1855 JEMPUTAN KHAS ( GURU-GURU) RM15 X 60 orang = RM900 HADIAH.

Disediakan Oleh: _____________________________ ( ) 1 . sumbangan dan penglibatan sama ada secara langsung atau tidak langsung bagi menjayakan majlis ini. Diucapkan ribuan terima kasih dan penghargaan yang tidak terhingga atas bantuan.KERTAS KERJA MAJLIS JAMUAN AKHIR TAHUN 2010 SMK GUNSANAD 2 PENUTUP Pelaksanaan majlis ini merupakan pelengkap kepada takwim asrama yang secara tradisinya disambut oleh warga asrama SMK Gunsanad 2 pada setiap tahun. Majlis ini diharap majlis ini berjalan lancar dan dapat dilaksanakan denagan jayanya.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful