Doa Pelaris Cara 1

Sediakan air dan garam (atau juga barangan jualan jika dapat). Kemudian baca Wirid Kunci serta doa; ´Ya Allah Ya Tuhanku, isikan daya kerezekian, pelarisan dan pengasihan pada «(barangan jualan)«ini agar sesiapa sahaja yang melihatnya merasa sangat tertarik dan ingin membelinya dengan izinMuµ. Seterusnya baca 3X;

Teruskan lagi dengan membaca surah Ar Ra·du ayat 31 sebanyak 33x. Zikir 129 X

Baca lagi 9X;

Diakhiri dengan membaca Kalimah Syahadah 7X. Tiupkan pada bahan-bahan yang telah disediakan dan gunakanlah bahan-bahan tersebut untuk ditabur dan direnjis/disembur di premis atau tapak perniagaan.

Cara 2 Salah satu ikhtiar yang kita lakukan untuk melariskan perniagaan yang kita lakukan. Jangan kita merasa risau dan gundah dan berjumpa-jumpa dengan mereka-mereka yang boleh menyesatkan. Lakukan seperti yang saya sarankan ini.

Di Rumah atau di mana-mana di tempat yang sesuai bacalah sebanyak yang mungkin..

Ya Allah

Ya Qowiyu

Cara 3 Antara perkara yang perlu dilakukan ialah: . Insya-Allah Mujarab.Ya Matiin Ya Fattah Ya Razak Dibaca Di dalam Kedai Wa azzin fin nasi bil hajji yak tuka rijalan wa ngala kulli zomirin yak tini min kulli fajjin ngamikin liyas hadu mana fi nga lahum. Sekurang-kurangnya 3 Kali.

Selawat ke atas Junjungan nabi 100 x selepas setiap solat Baca surah Al-Waqiah sebelum tidur Puasa setiap isnin dan khamis setiap minggu. .