H S IT L P N IA OP A O T N Jalan Al-Sagoff, 82000 Pontian Johor Darul Ta’zim TEL : 07-6876211 FAX : 07-6874533 Email : www.myhospital.

org/v1/2008/06/08/ hospital-pontian “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : :

Ruj. Kami (Our Ref Tarikh Jabatan Kesihatan Negeri Johor Tingkat 3, 4 & 5 Blok B, Wisma Persekutuan, Jalan Air Molek, 80590 Johor Bahru Johor. ( U.P : Urusetia, Unit Latihan & Kemajuan Staf ) Tuan/Puan, SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI PPP U29 ( POST-BASIC ) NAMA : MOHD NORLIZAM BIN HARIS NO K/P : 820323-01-6167 Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk. :

2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Penolong Pegawai Perubatan U29 dan ditempatkan di Unit Hemodialisis, Hospital Pontian, Johor. Beliau mula berkhidmat di jabatan ini sejak .......................sehingga kini. 3. Beliau merupakan seorang pegawai yang rajin, bertanggungjawab, bersungguh-sungguh, berdisiplin, ramah mesra dan merendah diri. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran, kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu, beliau amat berminat untuk memohon Latihan Post-Basic bagi mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah ilmu pengetahuan dari semasa ke semasa mengenai bidang perubatan. Beliau seorang yang bersungguh-sungguh untuk mempelajari sesuatu serta sentiasa berusaha selain memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan rakan sekerja. 4. Secara kesimpulannya, beliau memiliki sahsiah pegawai yang baik, berpotensi untuk maju, sesuai untuk dilatih menjadi pegawai yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion perubatan dari semasa ke semasa. Dengan ini, saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan profesion dalam bidang perubatan.

PONTIAN. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. ……………………………… S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Terima kasih.com .S N L N 82100 AYER BALOI.Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. JOHOR.

4. berpotensi untuk maju. 2. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TERLATIH GRED DB27 NAMA : LOH CHIU LING NO K/P : 840725-01-6408 Dengan segala hormatnya. bersungguh-sungguh. Kompleks Jabatan Perdana Menteri. Terima kasih. Tuan/Puan. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau bagi perlantikan tetap ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma ( DGA29 ). . Beliau merupakan seorang guru yang rajin. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. 3. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Johor. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Terlatih Gred DB27 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Johor. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Blok B3. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.“ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Sanglang. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.. Selain daripada itu. perkara di atas adalah dirujuk. dan berdisiplin. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Januari 2007 sehingga kini. 62526 W. Secara kesimpulannya. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Kami (Our Ref) Tarikh : : JBC 6023/60009 MEI 11/2/18 ( 01 ) 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia Aras 1-4. Tuan (Your Ref) : Ruj.P PUTRAJAYA. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Sanglang Pontian. bertanggungjawab. Pontian. Dengan ini. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.

Blok E 13.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.Bahagian Pendidikan Guru. PONTIAN. Tuan (Your Ref) : Ruj. Kementerian Pelajaran Malaysia. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 04 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya S K(C Y M G A G A G J ) U IN . TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Aras 2-6. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Kementerian Pelajaran Malaysia.S N L N 82100 AYER BALOI. . Kompleks Kerajaan Parcel E. JOHOR.

. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. 2. . Johor. Kompleks Kerajaan Parcel E. Pontian. Sanglang Pontian. Blok E 13. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. 3. 4. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Sanglang. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran.Aras 2-6. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. bersungguh-sungguh. Secara kesimpulannya. Tuan/Puan. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Selain daripada itu. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Johor . ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : BEH CHEAP PIN ( 861018-38-6314 ) Dengan segala hormatnya. Terima kasih. perkara di atas adalah dirujuk. bertanggungjawab. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. dan berdisiplin. berpotensi untuk maju. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Dengan ini. 62604 Putrajaya.

62604 Putrajaya.S N L N 82100 AYER BALOI. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Aras 2-6. Kompleks Kerajaan Parcel E. Tuan (Your Ref) : Ruj. . TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Blok E 13.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . PONTIAN. Kementerian Pelajaran Malaysia. JOHOR. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 03 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Tuan/Puan. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.

dan berdisiplin. bersungguh-sungguh. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Sanglang Pontian. .SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : WONG YING SHIN ( 820201-01-5246 ) Dengan segala hormatnya. Secara kesimpulannya. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Terima kasih. Selain daripada itu. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. bertanggungjawab. Johor . saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. 4. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Dengan ini.. 3. Sanglang. Johor. perkara di atas adalah dirujuk. kritikan atau pendapat daripada orang lain. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. 2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. berpotensi untuk maju. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. Pontian.

TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Blok E 13. . PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. JOHOR. Kementerian Pelajaran Malaysia. Tuan/Puan. perkara di atas adalah dirujuk. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : LOH CHUI PING ( 860221-23-6042 ) Dengan segala hormatnya. 62604 Putrajaya. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 02 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Kompleks Kerajaan Parcel E. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Tuan (Your Ref) : Ruj.S N L N 82100 AYER BALOI.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Aras 2-6. PONTIAN.

Selain daripada itu. bertanggungjawab. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa.2. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Pontian. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Johor.. 3. dan berdisiplin. berpotensi untuk maju. Terima kasih. bersungguh-sungguh. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Sanglang. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. . Dengan ini. Sanglang Pontian. Secara kesimpulannya. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. 4. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Johor . Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 01 Julai 2009 sehingga kini.

Johor. . 62604 Putrajaya. 2. Tuan (Your Ref) : Ruj. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Aras 2-6. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Sanglang. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 01 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Blok E 13. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Jun 2009 sehingga kini. Pontian. PONTIAN. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kementerian Pelajaran Malaysia.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Kompleks Kerajaan Parcel E. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Tuan/Puan.S N L N 82100 AYER BALOI. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : ONG AI PING ( 880411-01-5062 ) Dengan segala hormatnya. JOHOR. perkara di atas adalah dirujuk.

saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Sanglang Pontian. Terima kasih. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. dan berdisiplin. 4. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Secara kesimpulannya. bertanggungjawab.3. bersungguh-sungguh. Johor . beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Dengan ini. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran.. berpotensi untuk maju. kritikan atau pendapat daripada orang lain. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. . Selain daripada itu. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming.

Johor.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . 3. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 05 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. bersungguh-sungguh. perkara di atas adalah dirujuk. Selain daripada itu. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Sanglang. JOHOR. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk . Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. 2. bertanggungjawab. dan berdisiplin. 62604 Putrajaya.S N L N 82100 AYER BALOI. Kementerian Pelajaran Malaysia. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.. Tuan/Puan. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Tuan (Your Ref) : Ruj. Blok E 13. Kompleks Kerajaan Parcel E. Aras 2-6. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. PONTIAN. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : TNEH SHU NEE ( 911001-07-5782 ) Dengan segala hormatnya. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 02 Ogos 2010 sehingga kini. Pontian.

……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Dengan ini. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa.nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. berpotensi untuk maju. Terima kasih. Johor . Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. 4. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Secara kesimpulannya. Sanglang Pontian. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. .

Saya seperti nama diatas ingin membuat rayuan bagi menyertai Latihan Post-Basic bagi sesi Julai – Disember 2010 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia. Jalan Al-Sagoff.. 4....... Johor Darul Ta’zim. 82100 Benut... saya amat terkilan sedangkan saya amat berminat untuk mengikuti latihan tersebut.... 82000 Pontian. Mohd Norlizam Bin Haris .. Jasa baik daripada pihak tuan saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih........... 2.... Pontian Johor Darul Ta’zim 2010 Pengarah.. Saya amat berharap agar permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan. Untuk pengetahuan pihak tuan baru-baru ini saya telah membuat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut tetapi permohonan saya tidak diterima. 09 Jun SURAT RAYUAN BAGI PERMOHONAN MENYERTAI LATIHAN POST-BASIC ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BAGI SESI JULAI – DISEMBER 2010.... Bersama-sama ini saya sertakan surat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut.. Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.. . Tuan/Puan...... Saya yang benar. 3.... Hospital Pontian.Basic kerana ingin mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah serba sedikit ilmu pengetahuan dalam bidang Hemodialisis.Mohd Norlizam Bin Haris Kampung Parit Haji Ariff.. Untuk pengetahuan pihak tuan saya amat berminat untuk menyertai Latihan Post....

Perubatan U29 Unit Hamodialisis Hospital Pontian.Pen. . Peg.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful