P. 1
Surat Sokongan Dan Pengesahan Ketua Jabatan '09

Surat Sokongan Dan Pengesahan Ketua Jabatan '09

|Views: 24,352|Likes:

More info:

Published by: Puteri Nur Aini Nuraini on May 25, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/16/2014

pdf

text

original

H S IT L P N IA OP A O T N Jalan Al-Sagoff, 82000 Pontian Johor Darul Ta’zim TEL : 07-6876211 FAX : 07-6874533 Email : www.myhospital.

org/v1/2008/06/08/ hospital-pontian “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : :

Ruj. Kami (Our Ref Tarikh Jabatan Kesihatan Negeri Johor Tingkat 3, 4 & 5 Blok B, Wisma Persekutuan, Jalan Air Molek, 80590 Johor Bahru Johor. ( U.P : Urusetia, Unit Latihan & Kemajuan Staf ) Tuan/Puan, SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI PPP U29 ( POST-BASIC ) NAMA : MOHD NORLIZAM BIN HARIS NO K/P : 820323-01-6167 Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk. :

2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Penolong Pegawai Perubatan U29 dan ditempatkan di Unit Hemodialisis, Hospital Pontian, Johor. Beliau mula berkhidmat di jabatan ini sejak .......................sehingga kini. 3. Beliau merupakan seorang pegawai yang rajin, bertanggungjawab, bersungguh-sungguh, berdisiplin, ramah mesra dan merendah diri. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran, kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu, beliau amat berminat untuk memohon Latihan Post-Basic bagi mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah ilmu pengetahuan dari semasa ke semasa mengenai bidang perubatan. Beliau seorang yang bersungguh-sungguh untuk mempelajari sesuatu serta sentiasa berusaha selain memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan rakan sekerja. 4. Secara kesimpulannya, beliau memiliki sahsiah pegawai yang baik, berpotensi untuk maju, sesuai untuk dilatih menjadi pegawai yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion perubatan dari semasa ke semasa. Dengan ini, saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan profesion dalam bidang perubatan.

Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.com . Terima kasih. JOHOR. PONTIAN. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. ……………………………… S K(C Y M G A G A G J ) U IN .S N L N 82100 AYER BALOI.

……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Terlatih Gred DB27 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Tuan (Your Ref) : Ruj. 3. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau bagi perlantikan tetap ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma ( DGA29 ). dan berdisiplin.P PUTRAJAYA. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Kami (Our Ref) Tarikh : : JBC 6023/60009 MEI 11/2/18 ( 01 ) 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia Aras 1-4. . kritikan atau pendapat daripada orang lain. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Sanglang Pontian. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. 2. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TERLATIH GRED DB27 NAMA : LOH CHIU LING NO K/P : 840725-01-6408 Dengan segala hormatnya. Dengan ini. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. bersungguh-sungguh. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Tuan/Puan. berpotensi untuk maju. Blok B3. Terima kasih. Sanglang. bertanggungjawab. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Secara kesimpulannya. Johor. 4. Johor. Selain daripada itu. Pontian. 62526 W. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan.. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Januari 2007 sehingga kini. perkara di atas adalah dirujuk. Kompleks Jabatan Perdana Menteri.“ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.

Aras 2-6. Blok E 13. Kementerian Pelajaran Malaysia. Kompleks Kerajaan Parcel E. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.S N L N 82100 AYER BALOI.Bahagian Pendidikan Guru. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya S K(C Y M G A G A G J ) U IN . .com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 04 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. PONTIAN. JOHOR. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Kementerian Pelajaran Malaysia. Tuan (Your Ref) : Ruj.

Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Johor. Secara kesimpulannya. Sanglang Pontian. 2. Terima kasih. 62604 Putrajaya. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : BEH CHEAP PIN ( 861018-38-6314 ) Dengan segala hormatnya. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. Selain daripada itu. kritikan atau pendapat daripada orang lain. perkara di atas adalah dirujuk. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. 4. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Kompleks Kerajaan Parcel E. . Pontian. bertanggungjawab. berpotensi untuk maju. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. bersungguh-sungguh. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Sanglang.. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya.Aras 2-6. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. 3. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Johor . dan berdisiplin. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Dengan ini. Blok E 13. Tuan/Puan.

Kompleks Kerajaan Parcel E. 62604 Putrajaya. Blok E 13. Tuan (Your Ref) : Ruj. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 03 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru.S N L N 82100 AYER BALOI. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Kementerian Pelajaran Malaysia. . TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. PONTIAN. JOHOR. Aras 2-6.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Tuan/Puan.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.

Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Sanglang. 3. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Sanglang Pontian.SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : WONG YING SHIN ( 820201-01-5246 ) Dengan segala hormatnya. . Secara kesimpulannya. Dengan ini. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. kritikan atau pendapat daripada orang lain. 4. 2. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. dan berdisiplin. bertanggungjawab. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Selain daripada itu. Johor. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. perkara di atas adalah dirujuk. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. berpotensi untuk maju. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. bersungguh-sungguh. Johor . Pontian. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi.. Terima kasih.

S N L N 82100 AYER BALOI. Tuan/Puan.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . JOHOR. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. 62604 Putrajaya. Blok E 13.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. perkara di atas adalah dirujuk. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : LOH CHUI PING ( 860221-23-6042 ) Dengan segala hormatnya. PONTIAN. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Kementerian Pelajaran Malaysia. . Tuan (Your Ref) : Ruj. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 02 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Kompleks Kerajaan Parcel E. Aras 2-6.

Sanglang Pontian. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 01 Julai 2009 sehingga kini. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Sanglang. Johor. Terima kasih. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. berpotensi untuk maju. dan berdisiplin. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. kritikan atau pendapat daripada orang lain. bersungguh-sungguh. Dengan ini. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. 3. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. bertanggungjawab. Johor . Secara kesimpulannya. Beliau merupakan seorang guru yang rajin.2. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Pontian. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. . Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. 4. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Selain daripada itu.

62604 Putrajaya. Pontian.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Jun 2009 sehingga kini. Kompleks Kerajaan Parcel E. Blok E 13. Johor. PONTIAN. . perkara di atas adalah dirujuk. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya.S N L N 82100 AYER BALOI. Tuan (Your Ref) : Ruj. Aras 2-6. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 01 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. JOHOR. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Sanglang. 2. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Kementerian Pelajaran Malaysia. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : ONG AI PING ( 880411-01-5062 ) Dengan segala hormatnya. Tuan/Puan.

3.. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. 4. Johor . Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Dengan ini. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Sanglang Pontian. bertanggungjawab. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. dan berdisiplin. bersungguh-sungguh. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Terima kasih. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Secara kesimpulannya. . sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. berpotensi untuk maju. Selain daripada itu.

Beliau merupakan seorang guru yang rajin. bertanggungjawab. Selain daripada itu. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 05 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. 62604 Putrajaya.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.S N L N 82100 AYER BALOI. bersungguh-sungguh. Aras 2-6. 3.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . kritikan atau pendapat daripada orang lain. Kompleks Kerajaan Parcel E. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 02 Ogos 2010 sehingga kini. JOHOR. Blok E 13. Pontian. Tuan/Puan. perkara di atas adalah dirujuk. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk . TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi.. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : TNEH SHU NEE ( 911001-07-5782 ) Dengan segala hormatnya. Kementerian Pelajaran Malaysia. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. PONTIAN. Tuan (Your Ref) : Ruj. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. dan berdisiplin. Sanglang. 2. Johor. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya.

nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Terima kasih. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. 4. berpotensi untuk maju. Sanglang Pontian. Johor . beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. . sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Secara kesimpulannya. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Dengan ini. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.

Saya amat berharap agar permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan.... Saya yang benar.. Pontian Johor Darul Ta’zim 2010 Pengarah.. 4.. 2.... Untuk pengetahuan pihak tuan saya amat berminat untuk menyertai Latihan Post... 09 Jun SURAT RAYUAN BAGI PERMOHONAN MENYERTAI LATIHAN POST-BASIC ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BAGI SESI JULAI – DISEMBER 2010. Saya seperti nama diatas ingin membuat rayuan bagi menyertai Latihan Post-Basic bagi sesi Julai – Disember 2010 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia. Untuk pengetahuan pihak tuan baru-baru ini saya telah membuat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut tetapi permohonan saya tidak diterima.. saya amat terkilan sedangkan saya amat berminat untuk mengikuti latihan tersebut... Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk. ..... Jalan Al-Sagoff....Mohd Norlizam Bin Haris Kampung Parit Haji Ariff....... Hospital Pontian.. Bersama-sama ini saya sertakan surat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut... Mohd Norlizam Bin Haris .Basic kerana ingin mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah serba sedikit ilmu pengetahuan dalam bidang Hemodialisis...... 3... Jasa baik daripada pihak tuan saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih... Tuan/Puan.... Johor Darul Ta’zim. 82000 Pontian... 82100 Benut.

Pen. Perubatan U29 Unit Hamodialisis Hospital Pontian. Peg. .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->