H S IT L P N IA OP A O T N Jalan Al-Sagoff, 82000 Pontian Johor Darul Ta’zim TEL : 07-6876211 FAX : 07-6874533 Email : www.myhospital.

org/v1/2008/06/08/ hospital-pontian “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : :

Ruj. Kami (Our Ref Tarikh Jabatan Kesihatan Negeri Johor Tingkat 3, 4 & 5 Blok B, Wisma Persekutuan, Jalan Air Molek, 80590 Johor Bahru Johor. ( U.P : Urusetia, Unit Latihan & Kemajuan Staf ) Tuan/Puan, SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI PPP U29 ( POST-BASIC ) NAMA : MOHD NORLIZAM BIN HARIS NO K/P : 820323-01-6167 Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk. :

2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Penolong Pegawai Perubatan U29 dan ditempatkan di Unit Hemodialisis, Hospital Pontian, Johor. Beliau mula berkhidmat di jabatan ini sejak .......................sehingga kini. 3. Beliau merupakan seorang pegawai yang rajin, bertanggungjawab, bersungguh-sungguh, berdisiplin, ramah mesra dan merendah diri. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran, kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu, beliau amat berminat untuk memohon Latihan Post-Basic bagi mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah ilmu pengetahuan dari semasa ke semasa mengenai bidang perubatan. Beliau seorang yang bersungguh-sungguh untuk mempelajari sesuatu serta sentiasa berusaha selain memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan rakan sekerja. 4. Secara kesimpulannya, beliau memiliki sahsiah pegawai yang baik, berpotensi untuk maju, sesuai untuk dilatih menjadi pegawai yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion perubatan dari semasa ke semasa. Dengan ini, saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan profesion dalam bidang perubatan.

com .S N L N 82100 AYER BALOI. JOHOR. Terima kasih.Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. PONTIAN. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. ……………………………… S K(C Y M G A G A G J ) U IN . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.

Johor. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Blok B3. 4. Secara kesimpulannya. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Tuan/Puan. Johor. berpotensi untuk maju. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TERLATIH GRED DB27 NAMA : LOH CHIU LING NO K/P : 840725-01-6408 Dengan segala hormatnya. Tuan (Your Ref) : Ruj. Kompleks Jabatan Perdana Menteri. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa.. Selain daripada itu. perkara di atas adalah dirujuk. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. 3. Sanglang Pontian. . Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau bagi perlantikan tetap ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma ( DGA29 ). Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. Sanglang. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. bersungguh-sungguh. 2. Terima kasih. dan berdisiplin. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Terlatih Gred DB27 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. bertanggungjawab. Kami (Our Ref) Tarikh : : JBC 6023/60009 MEI 11/2/18 ( 01 ) 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia Aras 1-4. Dengan ini. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Januari 2007 sehingga kini.P PUTRAJAYA. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming.“ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Pontian. 62526 W.

Bahagian Pendidikan Guru.S N L N 82100 AYER BALOI. Kompleks Kerajaan Parcel E. Tuan (Your Ref) : Ruj. Aras 2-6.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. JOHOR. Blok E 13. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya S K(C Y M G A G A G J ) U IN . . Kementerian Pelajaran Malaysia. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. PONTIAN. Kementerian Pelajaran Malaysia. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 04 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.

Johor . sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. 2. dan berdisiplin. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. 4. bersungguh-sungguh. Blok E 13. . berpotensi untuk maju. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Johor. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : BEH CHEAP PIN ( 861018-38-6314 ) Dengan segala hormatnya. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Selain daripada itu. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Tuan/Puan. 3. Terima kasih. Sanglang Pontian. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming.Aras 2-6. 62604 Putrajaya. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Sanglang. bertanggungjawab. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Dengan ini. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Secara kesimpulannya. Pontian. perkara di atas adalah dirujuk. Kompleks Kerajaan Parcel E.

. 62604 Putrajaya.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 03 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Kompleks Kerajaan Parcel E.S N L N 82100 AYER BALOI. Tuan (Your Ref) : Ruj. JOHOR. Aras 2-6. Kementerian Pelajaran Malaysia. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Blok E 13. PONTIAN. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Tuan/Puan.

“ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. 4. bersungguh-sungguh. Pontian. Johor. 2. . Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. Secara kesimpulannya. Selain daripada itu. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan.. bertanggungjawab. Sanglang Pontian. Sanglang. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Dengan ini. Terima kasih. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran.SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : WONG YING SHIN ( 820201-01-5246 ) Dengan segala hormatnya. dan berdisiplin. perkara di atas adalah dirujuk. Johor . Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. berpotensi untuk maju. 3. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.

TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. PONTIAN. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : LOH CHUI PING ( 860221-23-6042 ) Dengan segala hormatnya. Kompleks Kerajaan Parcel E.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Blok E 13. Tuan/Puan.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Aras 2-6. Kementerian Pelajaran Malaysia. perkara di atas adalah dirujuk. 62604 Putrajaya. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 02 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. JOHOR. Tuan (Your Ref) : Ruj.S N L N 82100 AYER BALOI. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. .

Selain daripada itu. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. bersungguh-sungguh. Terima kasih. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Sanglang Pontian. Pontian. Dengan ini.. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Secara kesimpulannya. bertanggungjawab. 4. berpotensi untuk maju.2. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 01 Julai 2009 sehingga kini. dan berdisiplin. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. 3. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Johor . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. kritikan atau pendapat daripada orang lain. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Sanglang. Johor. .

TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. . Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Blok E 13. perkara di atas adalah dirujuk. PONTIAN. Kompleks Kerajaan Parcel E.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : ONG AI PING ( 880411-01-5062 ) Dengan segala hormatnya. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Sanglang. Johor. JOHOR. Kementerian Pelajaran Malaysia. 62604 Putrajaya. 2. Aras 2-6. Tuan (Your Ref) : Ruj. Tuan/Puan. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 01 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Pontian. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Jun 2009 sehingga kini.S N L N 82100 AYER BALOI.

beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Secara kesimpulannya. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. 4. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa.. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Dengan ini. Johor . saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Selain daripada itu. . Sanglang Pontian. Terima kasih. kritikan atau pendapat daripada orang lain. bertanggungjawab. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. bersungguh-sungguh. dan berdisiplin. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. berpotensi untuk maju.3.

Blok E 13. PONTIAN. kritikan atau pendapat daripada orang lain. 3. Kementerian Pelajaran Malaysia. Kompleks Kerajaan Parcel E. bertanggungjawab. perkara di atas adalah dirujuk. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk . Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : TNEH SHU NEE ( 911001-07-5782 ) Dengan segala hormatnya. Johor. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.S N L N 82100 AYER BALOI. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. 62604 Putrajaya. bersungguh-sungguh.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Aras 2-6. Tuan/Puan. JOHOR. Selain daripada itu. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 05 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 02 Ogos 2010 sehingga kini. Tuan (Your Ref) : Ruj.. Pontian. Sanglang. 2. dan berdisiplin.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya.

. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Terima kasih.nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Johor . berpotensi untuk maju. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Dengan ini. Secara kesimpulannya. Sanglang Pontian. 4.

..Basic kerana ingin mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah serba sedikit ilmu pengetahuan dalam bidang Hemodialisis. 2.. 09 Jun SURAT RAYUAN BAGI PERMOHONAN MENYERTAI LATIHAN POST-BASIC ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BAGI SESI JULAI – DISEMBER 2010... Saya yang benar... Johor Darul Ta’zim. 4.. Pontian Johor Darul Ta’zim 2010 Pengarah.. Saya amat berharap agar permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan... 3. Tuan/Puan..... ...... Jasa baik daripada pihak tuan saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.Mohd Norlizam Bin Haris Kampung Parit Haji Ariff.... Untuk pengetahuan pihak tuan baru-baru ini saya telah membuat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut tetapi permohonan saya tidak diterima. saya amat terkilan sedangkan saya amat berminat untuk mengikuti latihan tersebut. Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk... Untuk pengetahuan pihak tuan saya amat berminat untuk menyertai Latihan Post.. 82000 Pontian......... Hospital Pontian...... Bersama-sama ini saya sertakan surat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut..... 82100 Benut. Jalan Al-Sagoff. Mohd Norlizam Bin Haris . Saya seperti nama diatas ingin membuat rayuan bagi menyertai Latihan Post-Basic bagi sesi Julai – Disember 2010 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia..

Peg. .Pen. Perubatan U29 Unit Hamodialisis Hospital Pontian.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful