H S IT L P N IA OP A O T N Jalan Al-Sagoff, 82000 Pontian Johor Darul Ta’zim TEL : 07-6876211 FAX : 07-6874533 Email : www.myhospital.

org/v1/2008/06/08/ hospital-pontian “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : :

Ruj. Kami (Our Ref Tarikh Jabatan Kesihatan Negeri Johor Tingkat 3, 4 & 5 Blok B, Wisma Persekutuan, Jalan Air Molek, 80590 Johor Bahru Johor. ( U.P : Urusetia, Unit Latihan & Kemajuan Staf ) Tuan/Puan, SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI PPP U29 ( POST-BASIC ) NAMA : MOHD NORLIZAM BIN HARIS NO K/P : 820323-01-6167 Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk. :

2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Penolong Pegawai Perubatan U29 dan ditempatkan di Unit Hemodialisis, Hospital Pontian, Johor. Beliau mula berkhidmat di jabatan ini sejak .......................sehingga kini. 3. Beliau merupakan seorang pegawai yang rajin, bertanggungjawab, bersungguh-sungguh, berdisiplin, ramah mesra dan merendah diri. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran, kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu, beliau amat berminat untuk memohon Latihan Post-Basic bagi mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah ilmu pengetahuan dari semasa ke semasa mengenai bidang perubatan. Beliau seorang yang bersungguh-sungguh untuk mempelajari sesuatu serta sentiasa berusaha selain memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan rakan sekerja. 4. Secara kesimpulannya, beliau memiliki sahsiah pegawai yang baik, berpotensi untuk maju, sesuai untuk dilatih menjadi pegawai yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion perubatan dari semasa ke semasa. Dengan ini, saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan profesion dalam bidang perubatan.

S N L N 82100 AYER BALOI. PONTIAN. ……………………………… S K(C Y M G A G A G J ) U IN . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.com . Terima kasih.Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. JOHOR.

Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Tuan (Your Ref) : Ruj. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.. berpotensi untuk maju. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. Blok B3. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.“ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau bagi perlantikan tetap ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma ( DGA29 ). 3. Secara kesimpulannya. 2. bertanggungjawab. Selain daripada itu. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Pontian.P PUTRAJAYA. Sanglang Pontian. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Januari 2007 sehingga kini. Johor. Sanglang. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Terlatih Gred DB27 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Johor. 62526 W. Kompleks Jabatan Perdana Menteri. Dengan ini. kritikan atau pendapat daripada orang lain. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TERLATIH GRED DB27 NAMA : LOH CHIU LING NO K/P : 840725-01-6408 Dengan segala hormatnya. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Terima kasih. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. . beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Tuan/Puan. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. dan berdisiplin. perkara di atas adalah dirujuk. 4. bersungguh-sungguh. Kami (Our Ref) Tarikh : : JBC 6023/60009 MEI 11/2/18 ( 01 ) 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia Aras 1-4.

Bahagian Pendidikan Guru. Aras 2-6. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Kementerian Pelajaran Malaysia. . TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 04 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Tuan (Your Ref) : Ruj.S N L N 82100 AYER BALOI. Kompleks Kerajaan Parcel E. Blok E 13. JOHOR. PONTIAN. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Kementerian Pelajaran Malaysia.

beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Sanglang Pontian. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : BEH CHEAP PIN ( 861018-38-6314 ) Dengan segala hormatnya. Selain daripada itu. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Blok E 13. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Secara kesimpulannya. perkara di atas adalah dirujuk. Kompleks Kerajaan Parcel E. Dengan ini. Johor. 2. Terima kasih. Sanglang. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Pontian. 4. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Tuan/Puan. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi.. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. dan berdisiplin. bersungguh-sungguh. . bertanggungjawab. Johor . berpotensi untuk maju. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. 3. 62604 Putrajaya.Aras 2-6.

Tuan (Your Ref) : Ruj. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.S K(C Y M G A G A G J ) U IN .com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.S N L N 82100 AYER BALOI. JOHOR. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Kompleks Kerajaan Parcel E. . Tuan/Puan. Blok E 13. Kementerian Pelajaran Malaysia. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 03 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Aras 2-6. 62604 Putrajaya. PONTIAN.

4. Secara kesimpulannya. 3. Pontian. Terima kasih. 2. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Selain daripada itu. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Sanglang Pontian. Sanglang.SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : WONG YING SHIN ( 820201-01-5246 ) Dengan segala hormatnya. bertanggungjawab. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. kritikan atau pendapat daripada orang lain. bersungguh-sungguh. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.. . Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. Johor. Dengan ini. Johor . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. dan berdisiplin. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. perkara di atas adalah dirujuk. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. berpotensi untuk maju.

Tuan/Puan. perkara di atas adalah dirujuk. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Kompleks Kerajaan Parcel E. Blok E 13. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. .com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : LOH CHUI PING ( 860221-23-6042 ) Dengan segala hormatnya. Tuan (Your Ref) : Ruj. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 02 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. 62604 Putrajaya. Aras 2-6. Kementerian Pelajaran Malaysia. PONTIAN.S N L N 82100 AYER BALOI.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . JOHOR. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.

Johor. dan berdisiplin. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.. berpotensi untuk maju. Sanglang Pontian. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Terima kasih. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Sanglang. 3. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Johor . Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. . bertanggungjawab. bersungguh-sungguh. Secara kesimpulannya. Pontian. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. 4. Dengan ini.2. Selain daripada itu. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 01 Julai 2009 sehingga kini.

2. Tuan (Your Ref) : Ruj. Pontian. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Kementerian Pelajaran Malaysia. PONTIAN. perkara di atas adalah dirujuk. Sanglang. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 01 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. 62604 Putrajaya.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Jun 2009 sehingga kini.S N L N 82100 AYER BALOI. Johor. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. . Kompleks Kerajaan Parcel E. Blok E 13. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan/Puan. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : ONG AI PING ( 880411-01-5062 ) Dengan segala hormatnya.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . JOHOR. Aras 2-6.

Terima kasih. dan berdisiplin. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming.3. Sanglang Pontian. kritikan atau pendapat daripada orang lain.. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Dengan ini. Johor . Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Secara kesimpulannya. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Selain daripada itu. berpotensi untuk maju. . Beliau merupakan seorang guru yang rajin. 4. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. bertanggungjawab. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. bersungguh-sungguh. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan.

3. Selain daripada itu. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. perkara di atas adalah dirujuk. kritikan atau pendapat daripada orang lain.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . JOHOR. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Aras 2-6. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 02 Ogos 2010 sehingga kini. PONTIAN. Tuan/Puan. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 05 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk .. bersungguh-sungguh.S N L N 82100 AYER BALOI. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : TNEH SHU NEE ( 911001-07-5782 ) Dengan segala hormatnya. Tuan (Your Ref) : Ruj. bertanggungjawab. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Sanglang. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Pontian. Kementerian Pelajaran Malaysia. Blok E 13. Kompleks Kerajaan Parcel E. Johor. dan berdisiplin. 2. 62604 Putrajaya. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming.

Terima kasih. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. 4. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Secara kesimpulannya. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Sanglang Pontian. berpotensi untuk maju. Dengan ini.nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Johor . saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan.

.... Johor Darul Ta’zim. Tuan/Puan. 2...Mohd Norlizam Bin Haris Kampung Parit Haji Ariff. Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk... 82100 Benut.... Untuk pengetahuan pihak tuan baru-baru ini saya telah membuat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut tetapi permohonan saya tidak diterima. Jasa baik daripada pihak tuan saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih...... Mohd Norlizam Bin Haris .. Saya seperti nama diatas ingin membuat rayuan bagi menyertai Latihan Post-Basic bagi sesi Julai – Disember 2010 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia.... Saya amat berharap agar permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan. Jalan Al-Sagoff.. 82000 Pontian....Basic kerana ingin mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah serba sedikit ilmu pengetahuan dalam bidang Hemodialisis.. Untuk pengetahuan pihak tuan saya amat berminat untuk menyertai Latihan Post.... Saya yang benar..... Bersama-sama ini saya sertakan surat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut... 3. 09 Jun SURAT RAYUAN BAGI PERMOHONAN MENYERTAI LATIHAN POST-BASIC ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BAGI SESI JULAI – DISEMBER 2010.... saya amat terkilan sedangkan saya amat berminat untuk mengikuti latihan tersebut... .. 4. Pontian Johor Darul Ta’zim 2010 Pengarah... Hospital Pontian...

Perubatan U29 Unit Hamodialisis Hospital Pontian.Pen. . Peg.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful