P. 1
Surat Sokongan Dan Pengesahan Ketua Jabatan '09

Surat Sokongan Dan Pengesahan Ketua Jabatan '09

|Views: 22,732|Likes:

More info:

Published by: Puteri Nur Aini Nuraini on May 25, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/16/2014

pdf

text

original

H S IT L P N IA OP A O T N Jalan Al-Sagoff, 82000 Pontian Johor Darul Ta’zim TEL : 07-6876211 FAX : 07-6874533 Email : www.myhospital.

org/v1/2008/06/08/ hospital-pontian “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : :

Ruj. Kami (Our Ref Tarikh Jabatan Kesihatan Negeri Johor Tingkat 3, 4 & 5 Blok B, Wisma Persekutuan, Jalan Air Molek, 80590 Johor Bahru Johor. ( U.P : Urusetia, Unit Latihan & Kemajuan Staf ) Tuan/Puan, SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI PPP U29 ( POST-BASIC ) NAMA : MOHD NORLIZAM BIN HARIS NO K/P : 820323-01-6167 Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk. :

2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Penolong Pegawai Perubatan U29 dan ditempatkan di Unit Hemodialisis, Hospital Pontian, Johor. Beliau mula berkhidmat di jabatan ini sejak .......................sehingga kini. 3. Beliau merupakan seorang pegawai yang rajin, bertanggungjawab, bersungguh-sungguh, berdisiplin, ramah mesra dan merendah diri. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran, kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu, beliau amat berminat untuk memohon Latihan Post-Basic bagi mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah ilmu pengetahuan dari semasa ke semasa mengenai bidang perubatan. Beliau seorang yang bersungguh-sungguh untuk mempelajari sesuatu serta sentiasa berusaha selain memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan rakan sekerja. 4. Secara kesimpulannya, beliau memiliki sahsiah pegawai yang baik, berpotensi untuk maju, sesuai untuk dilatih menjadi pegawai yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion perubatan dari semasa ke semasa. Dengan ini, saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan profesion dalam bidang perubatan.

PONTIAN. ……………………………… S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Terima kasih. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.S N L N 82100 AYER BALOI.com .Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. JOHOR. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.

……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Terlatih Gred DB27 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Terima kasih. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Januari 2007 sehingga kini. 2. Kompleks Jabatan Perdana Menteri. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Pontian. Kami (Our Ref) Tarikh : : JBC 6023/60009 MEI 11/2/18 ( 01 ) 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia Aras 1-4. Sanglang Pontian. Tuan/Puan. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. bertanggungjawab.“ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau bagi perlantikan tetap ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma ( DGA29 ). beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. 62526 W. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. 3. Dengan ini. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Johor. Selain daripada itu. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Johor. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TERLATIH GRED DB27 NAMA : LOH CHIU LING NO K/P : 840725-01-6408 Dengan segala hormatnya. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. berpotensi untuk maju. 4. Tuan (Your Ref) : Ruj. Secara kesimpulannya. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Sanglang. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. . bersungguh-sungguh. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Blok B3. perkara di atas adalah dirujuk.. dan berdisiplin.P PUTRAJAYA. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.

PONTIAN. Kementerian Pelajaran Malaysia. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Kompleks Kerajaan Parcel E.S N L N 82100 AYER BALOI. Blok E 13. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Kementerian Pelajaran Malaysia.Bahagian Pendidikan Guru. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 04 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Tuan (Your Ref) : Ruj.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Aras 2-6. JOHOR. .

sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. 3. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming.Aras 2-6. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.. Selain daripada itu. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Dengan ini. bersungguh-sungguh. Sanglang Pontian. bertanggungjawab. perkara di atas adalah dirujuk. Kompleks Kerajaan Parcel E. Blok E 13. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. 2. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Johor. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. dan berdisiplin. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. . beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : BEH CHEAP PIN ( 861018-38-6314 ) Dengan segala hormatnya. Terima kasih. Sanglang. berpotensi untuk maju. kritikan atau pendapat daripada orang lain. 4. 62604 Putrajaya. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Tuan/Puan. Johor . Secara kesimpulannya. Pontian.

Aras 2-6. Tuan/Puan. JOHOR. 62604 Putrajaya. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. . PONTIAN.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Kementerian Pelajaran Malaysia.S N L N 82100 AYER BALOI. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Tuan (Your Ref) : Ruj. Kompleks Kerajaan Parcel E.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Blok E 13. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 03 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya.

Johor . dan berdisiplin. bertanggungjawab. Sanglang. Sanglang Pontian. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. 2. perkara di atas adalah dirujuk.. 3. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. kritikan atau pendapat daripada orang lain. bersungguh-sungguh. Pontian. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Dengan ini. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Secara kesimpulannya. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : WONG YING SHIN ( 820201-01-5246 ) Dengan segala hormatnya. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Selain daripada itu. Johor. 4. berpotensi untuk maju. Terima kasih. .

TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. . Tuan (Your Ref) : Ruj. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : LOH CHUI PING ( 860221-23-6042 ) Dengan segala hormatnya. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.S K(C Y M G A G A G J ) U IN .S N L N 82100 AYER BALOI. perkara di atas adalah dirujuk. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kompleks Kerajaan Parcel E. Tuan/Puan. Blok E 13. JOHOR. PONTIAN. Kementerian Pelajaran Malaysia. Aras 2-6.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 02 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. 62604 Putrajaya.

saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan.2. Johor . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Dengan ini. dan berdisiplin. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Secara kesimpulannya. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Sanglang. 3.. Sanglang Pontian. . Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu. Pontian. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Johor. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. bersungguh-sungguh. Terima kasih. bertanggungjawab. berpotensi untuk maju. 4. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 01 Julai 2009 sehingga kini.

Pontian. PONTIAN. Blok E 13. . Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 01 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : ONG AI PING ( 880411-01-5062 ) Dengan segala hormatnya. Tuan (Your Ref) : Ruj. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Aras 2-6. Johor. Kompleks Kerajaan Parcel E. Sanglang.S N L N 82100 AYER BALOI. Tuan/Puan. JOHOR. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Jun 2009 sehingga kini. 62604 Putrajaya. Kementerian Pelajaran Malaysia.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. 2. perkara di atas adalah dirujuk. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming.

3. dan berdisiplin. kritikan atau pendapat daripada orang lain. bersungguh-sungguh. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. bertanggungjawab. . Johor . Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Dengan ini. Selain daripada itu. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan.. 4. berpotensi untuk maju. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Sanglang Pontian. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Secara kesimpulannya. Terima kasih. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.

Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 05 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. bersungguh-sungguh. Blok E 13. Tuan/Puan. dan berdisiplin. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 02 Ogos 2010 sehingga kini.. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Tuan (Your Ref) : Ruj. Sanglang.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Selain daripada itu. PONTIAN. 3. 2.S N L N 82100 AYER BALOI. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk . Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. perkara di atas adalah dirujuk. Kementerian Pelajaran Malaysia. bertanggungjawab. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Johor. 62604 Putrajaya. Pontian. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Kompleks Kerajaan Parcel E.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : TNEH SHU NEE ( 911001-07-5782 ) Dengan segala hormatnya. JOHOR. Aras 2-6.

Sanglang Pontian. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Johor . Dengan ini. 4. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Terima kasih. berpotensi untuk maju. . Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Secara kesimpulannya.

Johor Darul Ta’zim.... Pontian Johor Darul Ta’zim 2010 Pengarah.. 82100 Benut... Jasa baik daripada pihak tuan saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Saya yang benar..... Untuk pengetahuan pihak tuan baru-baru ini saya telah membuat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut tetapi permohonan saya tidak diterima.Basic kerana ingin mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah serba sedikit ilmu pengetahuan dalam bidang Hemodialisis........ 2.. Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.. 09 Jun SURAT RAYUAN BAGI PERMOHONAN MENYERTAI LATIHAN POST-BASIC ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BAGI SESI JULAI – DISEMBER 2010. .. Untuk pengetahuan pihak tuan saya amat berminat untuk menyertai Latihan Post... Mohd Norlizam Bin Haris ....... Saya amat berharap agar permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan.. 4... saya amat terkilan sedangkan saya amat berminat untuk mengikuti latihan tersebut.. Saya seperti nama diatas ingin membuat rayuan bagi menyertai Latihan Post-Basic bagi sesi Julai – Disember 2010 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia.. Hospital Pontian..Mohd Norlizam Bin Haris Kampung Parit Haji Ariff. 3. 82000 Pontian... Jalan Al-Sagoff. Tuan/Puan. Bersama-sama ini saya sertakan surat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut.........

Perubatan U29 Unit Hamodialisis Hospital Pontian. . Peg.Pen.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->