H S IT L P N IA OP A O T N Jalan Al-Sagoff, 82000 Pontian Johor Darul Ta’zim TEL : 07-6876211 FAX : 07-6874533 Email : www.myhospital.

org/v1/2008/06/08/ hospital-pontian “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : :

Ruj. Kami (Our Ref Tarikh Jabatan Kesihatan Negeri Johor Tingkat 3, 4 & 5 Blok B, Wisma Persekutuan, Jalan Air Molek, 80590 Johor Bahru Johor. ( U.P : Urusetia, Unit Latihan & Kemajuan Staf ) Tuan/Puan, SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI PPP U29 ( POST-BASIC ) NAMA : MOHD NORLIZAM BIN HARIS NO K/P : 820323-01-6167 Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk. :

2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Penolong Pegawai Perubatan U29 dan ditempatkan di Unit Hemodialisis, Hospital Pontian, Johor. Beliau mula berkhidmat di jabatan ini sejak .......................sehingga kini. 3. Beliau merupakan seorang pegawai yang rajin, bertanggungjawab, bersungguh-sungguh, berdisiplin, ramah mesra dan merendah diri. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran, kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu, beliau amat berminat untuk memohon Latihan Post-Basic bagi mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah ilmu pengetahuan dari semasa ke semasa mengenai bidang perubatan. Beliau seorang yang bersungguh-sungguh untuk mempelajari sesuatu serta sentiasa berusaha selain memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan rakan sekerja. 4. Secara kesimpulannya, beliau memiliki sahsiah pegawai yang baik, berpotensi untuk maju, sesuai untuk dilatih menjadi pegawai yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion perubatan dari semasa ke semasa. Dengan ini, saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan profesion dalam bidang perubatan.

JOHOR. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. ……………………………… S K(C Y M G A G A G J ) U IN .S N L N 82100 AYER BALOI. Terima kasih.com .Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. PONTIAN.

Sanglang. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Terlatih Gred DB27 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Dengan ini. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Januari 2007 sehingga kini. dan berdisiplin. Johor. Kompleks Jabatan Perdana Menteri. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. . saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau bagi perlantikan tetap ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma ( DGA29 ). bertanggungjawab. Pontian. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming.. Secara kesimpulannya. 2. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. 62526 W. berpotensi untuk maju.“ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Terima kasih. Sanglang Pontian. Tuan/Puan. bersungguh-sungguh. Tuan (Your Ref) : Ruj. Johor. 3. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. kritikan atau pendapat daripada orang lain. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TERLATIH GRED DB27 NAMA : LOH CHIU LING NO K/P : 840725-01-6408 Dengan segala hormatnya. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. perkara di atas adalah dirujuk.P PUTRAJAYA. 4. Kami (Our Ref) Tarikh : : JBC 6023/60009 MEI 11/2/18 ( 01 ) 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia Aras 1-4. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Blok B3. Selain daripada itu. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran.

Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Blok E 13. Aras 2-6. Kementerian Pelajaran Malaysia. . Kementerian Pelajaran Malaysia.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.Bahagian Pendidikan Guru. Tuan (Your Ref) : Ruj. PONTIAN. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 04 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Kompleks Kerajaan Parcel E.S N L N 82100 AYER BALOI. JOHOR. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.

Secara kesimpulannya. 2. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. 4.. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : BEH CHEAP PIN ( 861018-38-6314 ) Dengan segala hormatnya. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. 3. Kompleks Kerajaan Parcel E. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Blok E 13. kritikan atau pendapat daripada orang lain. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. perkara di atas adalah dirujuk. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Terima kasih. Dengan ini. Sanglang. dan berdisiplin. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. berpotensi untuk maju. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. bertanggungjawab. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Tuan/Puan. Pontian. . Selain daripada itu. bersungguh-sungguh. Sanglang Pontian. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. 62604 Putrajaya. Johor.Aras 2-6. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Johor .

Kompleks Kerajaan Parcel E. Tuan (Your Ref) : Ruj.S N L N 82100 AYER BALOI. Blok E 13.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. PONTIAN. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. . Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 03 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kementerian Pelajaran Malaysia. JOHOR. Aras 2-6.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . 62604 Putrajaya. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Tuan/Puan.

Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Terima kasih. Johor. Johor . Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. bertanggungjawab. 3. Selain daripada itu. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini.. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. dan berdisiplin. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Sanglang Pontian. kritikan atau pendapat daripada orang lain. perkara di atas adalah dirujuk. 2.SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : WONG YING SHIN ( 820201-01-5246 ) Dengan segala hormatnya. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. 4. bersungguh-sungguh. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Sanglang. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. . berpotensi untuk maju. Secara kesimpulannya. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Dengan ini. Pontian. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.

Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Blok E 13.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . JOHOR.S N L N 82100 AYER BALOI. Kompleks Kerajaan Parcel E. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. PONTIAN. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : LOH CHUI PING ( 860221-23-6042 ) Dengan segala hormatnya. Tuan (Your Ref) : Ruj. Aras 2-6.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Kementerian Pelajaran Malaysia. 62604 Putrajaya. perkara di atas adalah dirujuk. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 02 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. . Tuan/Puan.

Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 01 Julai 2009 sehingga kini. bersungguh-sungguh. Secara kesimpulannya. . kritikan atau pendapat daripada orang lain.. Johor . Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. berpotensi untuk maju. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.2. Johor. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Pontian. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Dengan ini. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. dan berdisiplin. Terima kasih. bertanggungjawab. Sanglang. 3. Sanglang Pontian. Selain daripada itu. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. 4.

perkara di atas adalah dirujuk. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya.S N L N 82100 AYER BALOI. Kompleks Kerajaan Parcel E. Blok E 13.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. . Pontian. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : ONG AI PING ( 880411-01-5062 ) Dengan segala hormatnya. PONTIAN.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Kementerian Pelajaran Malaysia. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Tuan/Puan. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Johor. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Jun 2009 sehingga kini. Aras 2-6. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 01 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. 62604 Putrajaya. 2. JOHOR. Tuan (Your Ref) : Ruj. Sanglang.

Sanglang Pontian. . bertanggungjawab. 4. berpotensi untuk maju.. bersungguh-sungguh. Dengan ini.3. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Johor . Terima kasih. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. dan berdisiplin. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Selain daripada itu. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Secara kesimpulannya.

3. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. 62604 Putrajaya. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Tuan (Your Ref) : Ruj.S N L N 82100 AYER BALOI. Pontian. Blok E 13. kritikan atau pendapat daripada orang lain. perkara di atas adalah dirujuk. Kementerian Pelajaran Malaysia.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 05 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Johor. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk . bertanggungjawab. Tuan/Puan. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : TNEH SHU NEE ( 911001-07-5782 ) Dengan segala hormatnya. Sanglang.. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. bersungguh-sungguh. JOHOR. Selain daripada itu. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Kompleks Kerajaan Parcel E. 2. PONTIAN. dan berdisiplin. Aras 2-6.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 02 Ogos 2010 sehingga kini.

nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Secara kesimpulannya. 4. Dengan ini. Sanglang Pontian. Johor . ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. berpotensi untuk maju. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Terima kasih.

..Basic kerana ingin mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah serba sedikit ilmu pengetahuan dalam bidang Hemodialisis... Tuan/Puan... Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk...... Bersama-sama ini saya sertakan surat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut. Untuk pengetahuan pihak tuan baru-baru ini saya telah membuat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut tetapi permohonan saya tidak diterima....... Hospital Pontian.. Untuk pengetahuan pihak tuan saya amat berminat untuk menyertai Latihan Post. Saya yang benar. saya amat terkilan sedangkan saya amat berminat untuk mengikuti latihan tersebut.............. 2.. Saya seperti nama diatas ingin membuat rayuan bagi menyertai Latihan Post-Basic bagi sesi Julai – Disember 2010 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia. 3... 4.. 82100 Benut..Mohd Norlizam Bin Haris Kampung Parit Haji Ariff. Pontian Johor Darul Ta’zim 2010 Pengarah. Mohd Norlizam Bin Haris . Jalan Al-Sagoff. .. 09 Jun SURAT RAYUAN BAGI PERMOHONAN MENYERTAI LATIHAN POST-BASIC ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BAGI SESI JULAI – DISEMBER 2010.. 82000 Pontian. Johor Darul Ta’zim..... Jasa baik daripada pihak tuan saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih... Saya amat berharap agar permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan.

Peg.Pen. Perubatan U29 Unit Hamodialisis Hospital Pontian. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful