H S IT L P N IA OP A O T N Jalan Al-Sagoff, 82000 Pontian Johor Darul Ta’zim TEL : 07-6876211 FAX : 07-6874533 Email : www.myhospital.

org/v1/2008/06/08/ hospital-pontian “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : :

Ruj. Kami (Our Ref Tarikh Jabatan Kesihatan Negeri Johor Tingkat 3, 4 & 5 Blok B, Wisma Persekutuan, Jalan Air Molek, 80590 Johor Bahru Johor. ( U.P : Urusetia, Unit Latihan & Kemajuan Staf ) Tuan/Puan, SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI PPP U29 ( POST-BASIC ) NAMA : MOHD NORLIZAM BIN HARIS NO K/P : 820323-01-6167 Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk. :

2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Penolong Pegawai Perubatan U29 dan ditempatkan di Unit Hemodialisis, Hospital Pontian, Johor. Beliau mula berkhidmat di jabatan ini sejak .......................sehingga kini. 3. Beliau merupakan seorang pegawai yang rajin, bertanggungjawab, bersungguh-sungguh, berdisiplin, ramah mesra dan merendah diri. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran, kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu, beliau amat berminat untuk memohon Latihan Post-Basic bagi mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah ilmu pengetahuan dari semasa ke semasa mengenai bidang perubatan. Beliau seorang yang bersungguh-sungguh untuk mempelajari sesuatu serta sentiasa berusaha selain memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan rakan sekerja. 4. Secara kesimpulannya, beliau memiliki sahsiah pegawai yang baik, berpotensi untuk maju, sesuai untuk dilatih menjadi pegawai yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion perubatan dari semasa ke semasa. Dengan ini, saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan profesion dalam bidang perubatan.

TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Terima kasih. PONTIAN. JOHOR.S N L N 82100 AYER BALOI.Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.com . ……………………………… S K(C Y M G A G A G J ) U IN . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.

Beliau merupakan seorang guru yang rajin.“ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. perkara di atas adalah dirujuk. Johor. Tuan (Your Ref) : Ruj. dan berdisiplin.P PUTRAJAYA. 62526 W. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Januari 2007 sehingga kini. .. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Pontian. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. 2. Tuan/Puan. Selain daripada itu. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TERLATIH GRED DB27 NAMA : LOH CHIU LING NO K/P : 840725-01-6408 Dengan segala hormatnya. Dengan ini. Blok B3. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. 4. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. 3. Sanglang. Kompleks Jabatan Perdana Menteri. Terima kasih. Sanglang Pontian. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. bertanggungjawab. Secara kesimpulannya. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Terlatih Gred DB27 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Kami (Our Ref) Tarikh : : JBC 6023/60009 MEI 11/2/18 ( 01 ) 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia Aras 1-4. berpotensi untuk maju. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. bersungguh-sungguh. Johor. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau bagi perlantikan tetap ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma ( DGA29 ). “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.

Tuan (Your Ref) : Ruj. Kementerian Pelajaran Malaysia. Kompleks Kerajaan Parcel E. Kementerian Pelajaran Malaysia. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Blok E 13.Bahagian Pendidikan Guru. . JOHOR.S N L N 82100 AYER BALOI. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 04 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Aras 2-6. PONTIAN.

beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. berpotensi untuk maju.. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. dan berdisiplin. bertanggungjawab. Dengan ini. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Kompleks Kerajaan Parcel E. 2. 62604 Putrajaya. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Secara kesimpulannya. kritikan atau pendapat daripada orang lain. . SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : BEH CHEAP PIN ( 861018-38-6314 ) Dengan segala hormatnya. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Blok E 13. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. 4. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. bersungguh-sungguh. Johor. Sanglang Pontian. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. perkara di atas adalah dirujuk. Terima kasih. Selain daripada itu. Johor . Sanglang. Tuan/Puan. Pontian.Aras 2-6. 3.

62604 Putrajaya. Aras 2-6. PONTIAN. Tuan/Puan.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Kompleks Kerajaan Parcel E. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Blok E 13. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 03 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru.S N L N 82100 AYER BALOI. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Tuan (Your Ref) : Ruj. Kementerian Pelajaran Malaysia. JOHOR. .

Johor. dan berdisiplin. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Terima kasih. Sanglang. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa.SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : WONG YING SHIN ( 820201-01-5246 ) Dengan segala hormatnya. . Sanglang Pontian. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. 4. 3. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. bersungguh-sungguh. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. bertanggungjawab. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Johor . Pontian.. Selain daripada itu. berpotensi untuk maju. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. 2. perkara di atas adalah dirujuk. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Secara kesimpulannya. Dengan ini.

S K(C Y M G A G A G J ) U IN . JOHOR. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : LOH CHUI PING ( 860221-23-6042 ) Dengan segala hormatnya. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Blok E 13. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 02 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. perkara di atas adalah dirujuk. Tuan/Puan. Kementerian Pelajaran Malaysia. . Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kompleks Kerajaan Parcel E. 62604 Putrajaya.S N L N 82100 AYER BALOI. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Tuan (Your Ref) : Ruj.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Aras 2-6. PONTIAN.

Selain daripada itu. 3. bertanggungjawab. dan berdisiplin.. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Secara kesimpulannya. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Pontian. 4. Sanglang Pontian.2. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. . Johor . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Sanglang. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Johor. Terima kasih. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. bersungguh-sungguh. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 01 Julai 2009 sehingga kini. Dengan ini. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. berpotensi untuk maju. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa.

Johor. Pontian. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Tuan/Puan. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Jun 2009 sehingga kini. Blok E 13. Aras 2-6. 62604 Putrajaya. JOHOR. PONTIAN. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Kementerian Pelajaran Malaysia. . 2. Sanglang. Tuan (Your Ref) : Ruj. perkara di atas adalah dirujuk. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 01 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Kompleks Kerajaan Parcel E.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : ONG AI PING ( 880411-01-5062 ) Dengan segala hormatnya. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj.S N L N 82100 AYER BALOI. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya.S K(C Y M G A G A G J ) U IN .

Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. 4.. Terima kasih. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. bersungguh-sungguh.3. dan berdisiplin. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Secara kesimpulannya. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Selain daripada itu. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. berpotensi untuk maju. kritikan atau pendapat daripada orang lain. . bertanggungjawab. Johor . Sanglang Pontian. Dengan ini. Beliau merupakan seorang guru yang rajin.

Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Pontian. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi.. Aras 2-6. PONTIAN. Sanglang. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : TNEH SHU NEE ( 911001-07-5782 ) Dengan segala hormatnya. 2. perkara di atas adalah dirujuk. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 05 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. bertanggungjawab. JOHOR. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Blok E 13. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.S N L N 82100 AYER BALOI. Johor. Tuan (Your Ref) : Ruj. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. bersungguh-sungguh. 3. Selain daripada itu. dan berdisiplin. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Kementerian Pelajaran Malaysia. Kompleks Kerajaan Parcel E. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk . Tuan/Puan. 62604 Putrajaya.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 02 Ogos 2010 sehingga kini.S K(C Y M G A G A G J ) U IN .

. 4. Dengan ini. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Sanglang Pontian. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Secara kesimpulannya. Terima kasih. Johor . saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. berpotensi untuk maju. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa.

Mohd Norlizam Bin Haris Kampung Parit Haji Ariff. Jasa baik daripada pihak tuan saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih... 3... Hospital Pontian... Johor Darul Ta’zim. Tuan/Puan. Saya yang benar. Jalan Al-Sagoff... Untuk pengetahuan pihak tuan saya amat berminat untuk menyertai Latihan Post... Saya amat berharap agar permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan....... 82000 Pontian.. Pontian Johor Darul Ta’zim 2010 Pengarah....Basic kerana ingin mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah serba sedikit ilmu pengetahuan dalam bidang Hemodialisis. Untuk pengetahuan pihak tuan baru-baru ini saya telah membuat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut tetapi permohonan saya tidak diterima. Mohd Norlizam Bin Haris ...... Bersama-sama ini saya sertakan surat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut.... ... 82100 Benut... 09 Jun SURAT RAYUAN BAGI PERMOHONAN MENYERTAI LATIHAN POST-BASIC ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BAGI SESI JULAI – DISEMBER 2010.... 4... Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk....... Saya seperti nama diatas ingin membuat rayuan bagi menyertai Latihan Post-Basic bagi sesi Julai – Disember 2010 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia. 2.. saya amat terkilan sedangkan saya amat berminat untuk mengikuti latihan tersebut.

Perubatan U29 Unit Hamodialisis Hospital Pontian.Pen. . Peg.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful