H S IT L P N IA OP A O T N Jalan Al-Sagoff, 82000 Pontian Johor Darul Ta’zim TEL : 07-6876211 FAX : 07-6874533 Email : www.myhospital.

org/v1/2008/06/08/ hospital-pontian “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : :

Ruj. Kami (Our Ref Tarikh Jabatan Kesihatan Negeri Johor Tingkat 3, 4 & 5 Blok B, Wisma Persekutuan, Jalan Air Molek, 80590 Johor Bahru Johor. ( U.P : Urusetia, Unit Latihan & Kemajuan Staf ) Tuan/Puan, SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI PPP U29 ( POST-BASIC ) NAMA : MOHD NORLIZAM BIN HARIS NO K/P : 820323-01-6167 Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk. :

2. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Penolong Pegawai Perubatan U29 dan ditempatkan di Unit Hemodialisis, Hospital Pontian, Johor. Beliau mula berkhidmat di jabatan ini sejak .......................sehingga kini. 3. Beliau merupakan seorang pegawai yang rajin, bertanggungjawab, bersungguh-sungguh, berdisiplin, ramah mesra dan merendah diri. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran, kritikan atau pendapat daripada orang lain. Selain daripada itu, beliau amat berminat untuk memohon Latihan Post-Basic bagi mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah ilmu pengetahuan dari semasa ke semasa mengenai bidang perubatan. Beliau seorang yang bersungguh-sungguh untuk mempelajari sesuatu serta sentiasa berusaha selain memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan rakan sekerja. 4. Secara kesimpulannya, beliau memiliki sahsiah pegawai yang baik, berpotensi untuk maju, sesuai untuk dilatih menjadi pegawai yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion perubatan dari semasa ke semasa. Dengan ini, saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan profesion dalam bidang perubatan.

……………………………… S K(C Y M G A G A G J ) U IN .com . “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. PONTIAN.Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.S N L N 82100 AYER BALOI. JOHOR. Terima kasih. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.

Johor. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau bagi perlantikan tetap ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma ( DGA29 ). Blok B3. . Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Terlatih Gred DB27 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Kompleks Jabatan Perdana Menteri. 62526 W. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TERLATIH GRED DB27 NAMA : LOH CHIU LING NO K/P : 840725-01-6408 Dengan segala hormatnya. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. bersungguh-sungguh.P PUTRAJAYA. perkara di atas adalah dirujuk.. bertanggungjawab. 2. Selain daripada itu. Secara kesimpulannya. Terima kasih. Johor.“ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Sanglang. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Tuan/Puan. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Kami (Our Ref) Tarikh : : JBC 6023/60009 MEI 11/2/18 ( 01 ) 2011 Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran Malaysia Aras 1-4. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. 3. Dengan ini. Pontian. kritikan atau pendapat daripada orang lain. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Sanglang Pontian. 4. dan berdisiplin. Tuan (Your Ref) : Ruj. berpotensi untuk maju. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Januari 2007 sehingga kini.

com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. PONTIAN.Bahagian Pendidikan Guru. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Tuan (Your Ref) : Ruj. Kompleks Kerajaan Parcel E.S N L N 82100 AYER BALOI. Aras 2-6. JOHOR. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 04 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Kementerian Pelajaran Malaysia. . Blok E 13. Kementerian Pelajaran Malaysia.

2. Sanglang. Blok E 13. Terima kasih. . sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. Selain daripada itu. dan berdisiplin. Secara kesimpulannya. Pontian. bersungguh-sungguh. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : BEH CHEAP PIN ( 861018-38-6314 ) Dengan segala hormatnya. 3. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. 62604 Putrajaya. 4. Tuan/Puan. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. Sanglang Pontian. Johor . Dengan ini. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Kompleks Kerajaan Parcel E. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. kritikan atau pendapat daripada orang lain. berpotensi untuk maju. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. perkara di atas adalah dirujuk.Aras 2-6. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah.. bertanggungjawab. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Johor. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa.

S N L N 82100 AYER BALOI. PONTIAN. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Kementerian Pelajaran Malaysia.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. . Aras 2-6. Tuan (Your Ref) : Ruj.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 03 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Kompleks Kerajaan Parcel E. Tuan/Puan. 62604 Putrajaya. JOHOR. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Blok E 13. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo.

Johor . Sanglang Pontian. 3. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. bertanggungjawab. Selain daripada itu. Sanglang. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan.. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. perkara di atas adalah dirujuk. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa.SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : WONG YING SHIN ( 820201-01-5246 ) Dengan segala hormatnya. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Johor. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Secara kesimpulannya. Dengan ini. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. . 2. dan berdisiplin. bersungguh-sungguh. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 04 Januari 2010 sehingga kini. Terima kasih. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. berpotensi untuk maju. 4. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Pontian.

perkara di atas adalah dirujuk. Tuan/Puan.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . . Kompleks Kerajaan Parcel E. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 02 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. JOHOR. Blok E 13. 62604 Putrajaya. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Tuan (Your Ref) : Ruj. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DC41 Nama : LOH CHUI PING ( 860221-23-6042 ) Dengan segala hormatnya. PONTIAN.S N L N 82100 AYER BALOI. Kementerian Pelajaran Malaysia. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Aras 2-6.

Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 01 Julai 2009 sehingga kini. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa. Terima kasih. Sanglang. berpotensi untuk maju. 3. Johor. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DC 41 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. kritikan atau pendapat daripada orang lain. bersungguh-sungguh. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. Pontian. . Secara kesimpulannya. Selain daripada itu. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. 4. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik.2.. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. bertanggungjawab. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Dengan ini. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Johor . Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. dan berdisiplin. Sanglang Pontian. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan.

Tuan (Your Ref) : Ruj. JOHOR. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 15 Jun 2009 sehingga kini. Kementerian Pelajaran Malaysia. 62604 Putrajaya.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : ONG AI PING ( 880411-01-5062 ) Dengan segala hormatnya. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Aras 2-6. Tuan/Puan. Sanglang. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. perkara di atas adalah dirujuk. PONTIAN. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Pontian. Blok E 13. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 01 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . . Kompleks Kerajaan Parcel E. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Johor.S N L N 82100 AYER BALOI. 2.

4. dan berdisiplin. beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa.. kritikan atau pendapat daripada orang lain. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. . Selain daripada itu. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. Johor . Dengan ini. Sanglang Pontian. bertanggungjawab. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya.3. bersungguh-sungguh. berpotensi untuk maju. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Terima kasih. Secara kesimpulannya. Beliau merupakan seorang guru yang rajin.

bersungguh-sungguh. PENCAPAIAN DIUTAMAKAN ’’ Ruj. Beliau sentiasa berusaha dengan giat untuk menunaikan tanggungjawabnya dan bersedia untuk menerima teguran. 2. JOHOR. Tuan/Puan. Beliau merupakan seorang guru yang rajin. Kompleks Kerajaan Parcel E. Tuan (Your Ref) : Ruj. 62604 Putrajaya. dan berdisiplin. Sanglang. Aras 2-6. kritikan atau pendapat daripada orang lain.S K(C Y M G A G A G J ) U IN . beliau dapat mendidik dan membimbing murid-murid dengan berkesan dan penuh dedikasi. Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Putrajaya. Beliau mula berkhidmat di sekolah ini sejak 02 Ogos 2010 sehingga kini. SURAT SOKONGAN DAN PENGESAHAN BAGI GURU SANDARAN TIDAK TERLATIH GRED DB17 Nama : TNEH SHU NEE ( 911001-07-5782 ) Dengan segala hormatnya. perkara di atas adalah dirujuk.S N L N 82100 AYER BALOI.com “ 1 MALAYSIA : RAKYAT DIDAHULUKAN. Kementerian Pelajaran Malaysia. Johor. PONTIAN. Selain daripada itu. TEL : 07-6906170 FAX : 07-6906170 Email : yumingsanglang@yahoo. 3. Kami (Our Ref) 6023/600-10/2/18 ( 05 ) Tarikh OGOS 2010 : 26 : JBC Bahagian Pendidikan Guru. Adalah dimaklumkan bahawa nama tersebut di atas merupakan Guru Sandaran Tidak Terlatih Gred DB 17 dan ditempatkan di SJK (C) Yu Ming. Beliau sentiasa berusaha untuk membetulkan kesilapan murid dan memupuk . Pontian. Blok E 13. bertanggungjawab..

Sanglang Pontian. beliau memiliki sahsiah keguruan yang baik. sesuai untuk dilatih menjadi guru yang dapat melaksanakan tugas dan tanggungjawab terhadap tuntutan profesion keguruan dari semasa ke semasa.nilai murni dan sikap positif di kalangan murid sekolah dalam proses pengajaran dan pembelajaran dari semasa ke semasa. 4. Johor . Secara kesimpulannya. Dengan ini. . berpotensi untuk maju. “ BERKHIDMAT UNTUK NEGARA ” Saya yang menurut perintah. ……………………………… Pn Lim Chai Huah Guru Besar SJK ( C ) Yu Ming. Terima kasih. Sekian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/puan selanjutnya. saya memberi sokongan yang penuh kepada beliau untuk meneruskan pengajian dalam bidang perguruan.

.. Saya amat berharap agar permohonan ini dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan...Basic kerana ingin mempertingkatkan mutu kerja selain dapat menambah serba sedikit ilmu pengetahuan dalam bidang Hemodialisis. Mohd Norlizam Bin Haris . Saya yang benar.. 4... Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.... Jasa baik daripada pihak tuan saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Johor Darul Ta’zim. 09 Jun SURAT RAYUAN BAGI PERMOHONAN MENYERTAI LATIHAN POST-BASIC ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BAGI SESI JULAI – DISEMBER 2010... 3... Bersama-sama ini saya sertakan surat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut...... Untuk pengetahuan pihak tuan baru-baru ini saya telah membuat permohonan bagi mengikuti latihan tersebut tetapi permohonan saya tidak diterima. . 82100 Benut. 82000 Pontian...... Tuan/Puan... Jalan Al-Sagoff.......... saya amat terkilan sedangkan saya amat berminat untuk mengikuti latihan tersebut... Hospital Pontian...... Pontian Johor Darul Ta’zim 2010 Pengarah. Untuk pengetahuan pihak tuan saya amat berminat untuk menyertai Latihan Post.Mohd Norlizam Bin Haris Kampung Parit Haji Ariff. 2.. Saya seperti nama diatas ingin membuat rayuan bagi menyertai Latihan Post-Basic bagi sesi Julai – Disember 2010 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia..

Peg.Pen. Perubatan U29 Unit Hamodialisis Hospital Pontian. .