P. 1
Teks Perasmian Penutupan Khemah Year 6

Teks Perasmian Penutupan Khemah Year 6

|Views: 3,927|Likes:
Published by fn1213

More info:

Published by: fn1213 on Jul 04, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/18/2013

pdf

text

original

TEKS MC MAJLIS PERASMIAN PENUTUP PERKHEMAHAN MURID TAHUN 6 SKTR 2010

Bismillahhirrahmanirrahim, Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh

Yang Berusaha

______________________________________________________________________

Yang berusaha En. Ahmad Fuad b. Abdul Malek, Guru Besar SK Tanah Rata,

Yang dihormati;

Barisan Guru Penolong Kanan, Guru-guru, staf-staf sokongan, serta peserta-peserta perkhemahan dan hadirin hadirat sekalian.

dapat kita bersama-sama dalam majlis yang berbahagia ini untuk satu acara perasmian penutup dan penyampaian hadiah kepada para peserta perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010. Kesudian hadirin menerima jemputan. marilah sama-sama kita menadah tangan mengaminkan bacaan doa yang akan dibacakan oleh Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. Mustafa atas bacaan doa itu tadi. . Alhamdulillah. Dengan takzim dijemput ke mari. *******************************BACAAN DOA******************************************* Amin Amin Ya Rabbal `Alamin Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. Bicaralah dulu penghulu kami. Mustafa Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan. Hadirin yang dimuliakan…… Bagi menambah keberkatan Majlis pada hari ini. bersyukur kita terhadap Allah swt atas limpah kurniaNya.Salam syukur kami hulurkan. Majlis Indah lagi berseri. Dengan izinnya kita ditemukan. Penutupan rasmi perkhemahan ini. Rasa bangga kami lafazkan.

telah disampaikan sebentar tadi. . Robayah bt …………………selaku Guru Penolong Kanan Ko Kurikulum SK Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. dijemput saudara Mohd. Robayah di atas ucapan yang telah disampaikan sebentar tadi. **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada En.Dengan itu. Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berusaha Pn. Ucapan perasmian kita nantikan. Yang awal kita dahulukan. Pelengkap majlis yang kita adakan.. Sekarang tibalah masa yang dinanti-nantikan. Azhar Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada Yang Dihormati En. Aiman b. Fauzi b. Malek di atas ucapan yang **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada Pn. Para hadirin yang dihormati sekalian. Malek selaku kem komandan bagi perkhemahan kali ini untuk menyampaikan ucapan. Dipersilakan.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… Fauzi b. Yang dahulu kita alu-alukan.

2010. majlis dengan sukacitanya ingin menjemput dan mempersilakan _________________________ untuk mengiringi____________________________ bagi menyampaikan hadiah.. . Semoga kejayaan terus berkekalan. Yang berjaya kita raikan. Hadirin yang dihormati. Yang berjaya kita raikan. Ahmad Fuad b. Majlis diteruskan lagi dengan upacara penyampaian hadiah kepada para peserta program perkhemahan tahun 6. Abdul Malek. Oleh itu. Hadiah diberi sebagai penghargaan.Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada yang Dihormati En. di atas ucapan itu tadi.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… ***********************************UCAPAN*********************************** ******* Terima kasih diucapkan kepada yang Dihormati Tuan Guru Besar.Guru Besar Sekolah Kebangsaan Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Dengan segala hormatnya dipersilakan.

Tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan ………………………………………………. Saguhati diberikan kepada 3 buah kumpulan. Manakala tempat kedua pula dimenangi oleh ……………………………………………. Manakala tempat kedua pula jatuh kepada ……………………………………………. Tempat ketiga jatuh kepada kumpulan ………………………………………………. Seterusnya. dijemput wakil Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Seterusnya. …………………………………………… Dan. …………………………………………. kumpulan ketiga terbaik jatuh kepada.Bagi Acara Pertandingan Memasak. kumpulan terbaik perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010 jatuh kepada ………………………………………………… . kumpulan kedua terbaik jatuh kepada . Bagi acara Persembahan malam kebudayaan. Dan tempat pertama dimenangi oleh kumpulan……………………………………… Bagi kategori Kumpulan .. Dan tempat pertama jatuh kepada kumpulan……………………………………………... Manakala.

maka berakhirlah sudah majlis Perasmian Penutup Program Perkhemahan Tahun 6 bagi sesi 2010. setinggi-tinggi penghargaan kepada ………………………………………………… di atas kesudian beliau menyampaikan hadiah-hadiah itu tadi. Terima kasih di atas segala kerjasama dan sumbangan yang telah diberikan. . Demikianlah tadi majlis penyampaian Hadiah bagi Program Perkhemahan Tahun 6 2010. disandang oleh.Berikutnya pula adalah hadiah bagi kategori peserta terbaik perkhemahan. warga dewan sekalian. fasilitator-fasilitator. Saudari ………………………………………………… Manakala. Hadirin yang dihormati. staf-staf dan semua yang terlibat di dalam menjayakan program perkhemahan Tahun 6. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori lelaki. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori perempuan. guru-guru. Saudara ………………………………………………………… Majlis merakamkan. dengan berakhirnya upacara penyampaian hadiah dan cenderamata itu tadi. Hadirin. disandang oleh. Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak sekolah.

Akhir kata. Burung kedidi terbang di awan. Terima kasih hadirin sekalian. Hinggap sebentar di bibir perigi. Sekian . Wa BilLahit Taufiq walHidayah Wassalamu `Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh . Panjang usia berjumpa lagi.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->