TEKS MC MAJLIS PERASMIAN PENUTUP PERKHEMAHAN MURID TAHUN 6 SKTR 2010

Bismillahhirrahmanirrahim, Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh

Yang Berusaha

______________________________________________________________________

Yang berusaha En. Ahmad Fuad b. Abdul Malek, Guru Besar SK Tanah Rata,

Yang dihormati;

Barisan Guru Penolong Kanan, Guru-guru, staf-staf sokongan, serta peserta-peserta perkhemahan dan hadirin hadirat sekalian.

. Penutupan rasmi perkhemahan ini. Mustafa atas bacaan doa itu tadi. Kesudian hadirin menerima jemputan. Mustafa Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan. Majlis Indah lagi berseri.Salam syukur kami hulurkan. Hadirin yang dimuliakan…… Bagi menambah keberkatan Majlis pada hari ini. Dengan izinnya kita ditemukan. Rasa bangga kami lafazkan. Bicaralah dulu penghulu kami. Dengan takzim dijemput ke mari. bersyukur kita terhadap Allah swt atas limpah kurniaNya. Alhamdulillah. marilah sama-sama kita menadah tangan mengaminkan bacaan doa yang akan dibacakan oleh Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. *******************************BACAAN DOA******************************************* Amin Amin Ya Rabbal `Alamin Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. dapat kita bersama-sama dalam majlis yang berbahagia ini untuk satu acara perasmian penutup dan penyampaian hadiah kepada para peserta perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010.

Yang dahulu kita alu-alukan. **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada En. Yang awal kita dahulukan. Aiman b. Para hadirin yang dihormati sekalian.Dengan itu. Pelengkap majlis yang kita adakan. Sekarang tibalah masa yang dinanti-nantikan. Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berusaha Pn. dijemput saudara Mohd.. telah disampaikan sebentar tadi. . Azhar Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada Yang Dihormati En. Malek selaku kem komandan bagi perkhemahan kali ini untuk menyampaikan ucapan. Ucapan perasmian kita nantikan. Dipersilakan. Robayah bt …………………selaku Guru Penolong Kanan Ko Kurikulum SK Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Malek di atas ucapan yang **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada Pn.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… Fauzi b. Robayah di atas ucapan yang telah disampaikan sebentar tadi. Fauzi b.

Majlis diteruskan lagi dengan upacara penyampaian hadiah kepada para peserta program perkhemahan tahun 6.. . majlis dengan sukacitanya ingin menjemput dan mempersilakan _________________________ untuk mengiringi____________________________ bagi menyampaikan hadiah. Oleh itu. di atas ucapan itu tadi. Semoga kejayaan terus berkekalan. Hadirin yang dihormati.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… ***********************************UCAPAN*********************************** ******* Terima kasih diucapkan kepada yang Dihormati Tuan Guru Besar.Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada yang Dihormati En. Yang berjaya kita raikan. Dengan segala hormatnya dipersilakan. Abdul Malek. Ahmad Fuad b. 2010. Hadiah diberi sebagai penghargaan.Guru Besar Sekolah Kebangsaan Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Yang berjaya kita raikan.

Saguhati diberikan kepada 3 buah kumpulan. Seterusnya. Dan tempat pertama dimenangi oleh kumpulan……………………………………… Bagi kategori Kumpulan . Manakala tempat kedua pula jatuh kepada ……………………………………………. Dan tempat pertama jatuh kepada kumpulan……………………………………………. dijemput wakil Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Seterusnya. kumpulan ketiga terbaik jatuh kepada. kumpulan terbaik perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010 jatuh kepada ………………………………………………… . Tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan ………………………………………………. …………………………………………… Dan. …………………………………………. kumpulan kedua terbaik jatuh kepada .. Manakala. Bagi acara Persembahan malam kebudayaan.. Tempat ketiga jatuh kepada kumpulan ……………………………………………….Bagi Acara Pertandingan Memasak. Manakala tempat kedua pula dimenangi oleh ……………………………………………..

Demikianlah tadi majlis penyampaian Hadiah bagi Program Perkhemahan Tahun 6 2010. staf-staf dan semua yang terlibat di dalam menjayakan program perkhemahan Tahun 6. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori lelaki. maka berakhirlah sudah majlis Perasmian Penutup Program Perkhemahan Tahun 6 bagi sesi 2010. . dengan berakhirnya upacara penyampaian hadiah dan cenderamata itu tadi. Terima kasih di atas segala kerjasama dan sumbangan yang telah diberikan.Berikutnya pula adalah hadiah bagi kategori peserta terbaik perkhemahan. disandang oleh. Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak sekolah. disandang oleh. Saudara ………………………………………………………… Majlis merakamkan. Hadirin yang dihormati. fasilitator-fasilitator. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori perempuan. setinggi-tinggi penghargaan kepada ………………………………………………… di atas kesudian beliau menyampaikan hadiah-hadiah itu tadi. warga dewan sekalian. guru-guru. Hadirin. Saudari ………………………………………………… Manakala.

Sekian . Terima kasih hadirin sekalian. Panjang usia berjumpa lagi. Hinggap sebentar di bibir perigi.Akhir kata. Burung kedidi terbang di awan. Wa BilLahit Taufiq walHidayah Wassalamu `Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh .