P. 1
Teks Perasmian Penutupan Khemah Year 6

Teks Perasmian Penutupan Khemah Year 6

|Views: 3,940|Likes:
Published by fn1213

More info:

Published by: fn1213 on Jul 04, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/18/2013

pdf

text

original

TEKS MC MAJLIS PERASMIAN PENUTUP PERKHEMAHAN MURID TAHUN 6 SKTR 2010

Bismillahhirrahmanirrahim, Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh

Yang Berusaha

______________________________________________________________________

Yang berusaha En. Ahmad Fuad b. Abdul Malek, Guru Besar SK Tanah Rata,

Yang dihormati;

Barisan Guru Penolong Kanan, Guru-guru, staf-staf sokongan, serta peserta-peserta perkhemahan dan hadirin hadirat sekalian.

Rasa bangga kami lafazkan. . Bicaralah dulu penghulu kami. dapat kita bersama-sama dalam majlis yang berbahagia ini untuk satu acara perasmian penutup dan penyampaian hadiah kepada para peserta perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010. *******************************BACAAN DOA******************************************* Amin Amin Ya Rabbal `Alamin Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. marilah sama-sama kita menadah tangan mengaminkan bacaan doa yang akan dibacakan oleh Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. Dengan izinnya kita ditemukan. bersyukur kita terhadap Allah swt atas limpah kurniaNya. Dengan takzim dijemput ke mari. Alhamdulillah. Penutupan rasmi perkhemahan ini.Salam syukur kami hulurkan. Kesudian hadirin menerima jemputan. Majlis Indah lagi berseri. Hadirin yang dimuliakan…… Bagi menambah keberkatan Majlis pada hari ini. Mustafa Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan. Mustafa atas bacaan doa itu tadi.

Dipersilakan. telah disampaikan sebentar tadi. Robayah di atas ucapan yang telah disampaikan sebentar tadi. dijemput saudara Mohd.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… Fauzi b. Sekarang tibalah masa yang dinanti-nantikan. Aiman b. Malek di atas ucapan yang **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada Pn.. . Para hadirin yang dihormati sekalian. Fauzi b. Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berusaha Pn. Malek selaku kem komandan bagi perkhemahan kali ini untuk menyampaikan ucapan.Dengan itu. Robayah bt …………………selaku Guru Penolong Kanan Ko Kurikulum SK Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Yang awal kita dahulukan. Azhar Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada Yang Dihormati En. Pelengkap majlis yang kita adakan. Yang dahulu kita alu-alukan. Ucapan perasmian kita nantikan. **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada En.

Semoga kejayaan terus berkekalan. 2010. Yang berjaya kita raikan. . majlis dengan sukacitanya ingin menjemput dan mempersilakan _________________________ untuk mengiringi____________________________ bagi menyampaikan hadiah. Hadiah diberi sebagai penghargaan. Oleh itu.Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada yang Dihormati En. Ahmad Fuad b. Majlis diteruskan lagi dengan upacara penyampaian hadiah kepada para peserta program perkhemahan tahun 6.. di atas ucapan itu tadi.Guru Besar Sekolah Kebangsaan Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Dengan segala hormatnya dipersilakan.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… ***********************************UCAPAN*********************************** ******* Terima kasih diucapkan kepada yang Dihormati Tuan Guru Besar. Yang berjaya kita raikan. Hadirin yang dihormati. Abdul Malek.

…………………………………………… Dan. Dan tempat pertama jatuh kepada kumpulan……………………………………………. Dan tempat pertama dimenangi oleh kumpulan……………………………………… Bagi kategori Kumpulan . Tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan ……………………………………………….. Manakala. Manakala tempat kedua pula dimenangi oleh ……………………………………………. dijemput wakil Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Seterusnya.Bagi Acara Pertandingan Memasak. Manakala tempat kedua pula jatuh kepada ……………………………………………. kumpulan ketiga terbaik jatuh kepada. Bagi acara Persembahan malam kebudayaan. kumpulan terbaik perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010 jatuh kepada ………………………………………………… . …………………………………………. Tempat ketiga jatuh kepada kumpulan ………………………………………………. Seterusnya.. Saguhati diberikan kepada 3 buah kumpulan. kumpulan kedua terbaik jatuh kepada ..

Saudara ………………………………………………………… Majlis merakamkan. Demikianlah tadi majlis penyampaian Hadiah bagi Program Perkhemahan Tahun 6 2010. warga dewan sekalian. Saudari ………………………………………………… Manakala. fasilitator-fasilitator. Terima kasih di atas segala kerjasama dan sumbangan yang telah diberikan. Hadirin. dengan berakhirnya upacara penyampaian hadiah dan cenderamata itu tadi. maka berakhirlah sudah majlis Perasmian Penutup Program Perkhemahan Tahun 6 bagi sesi 2010.Berikutnya pula adalah hadiah bagi kategori peserta terbaik perkhemahan. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori lelaki. disandang oleh. Hadirin yang dihormati. staf-staf dan semua yang terlibat di dalam menjayakan program perkhemahan Tahun 6. Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak sekolah. . setinggi-tinggi penghargaan kepada ………………………………………………… di atas kesudian beliau menyampaikan hadiah-hadiah itu tadi. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori perempuan. guru-guru. disandang oleh.

Wa BilLahit Taufiq walHidayah Wassalamu `Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh .Akhir kata. Panjang usia berjumpa lagi. Hinggap sebentar di bibir perigi. Terima kasih hadirin sekalian. Burung kedidi terbang di awan. Sekian .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->