TEKS MC MAJLIS PERASMIAN PENUTUP PERKHEMAHAN MURID TAHUN 6 SKTR 2010

Bismillahhirrahmanirrahim, Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh

Yang Berusaha

______________________________________________________________________

Yang berusaha En. Ahmad Fuad b. Abdul Malek, Guru Besar SK Tanah Rata,

Yang dihormati;

Barisan Guru Penolong Kanan, Guru-guru, staf-staf sokongan, serta peserta-peserta perkhemahan dan hadirin hadirat sekalian.

Mustafa atas bacaan doa itu tadi. Alhamdulillah. . Bicaralah dulu penghulu kami. Hadirin yang dimuliakan…… Bagi menambah keberkatan Majlis pada hari ini. Penutupan rasmi perkhemahan ini. Kesudian hadirin menerima jemputan. marilah sama-sama kita menadah tangan mengaminkan bacaan doa yang akan dibacakan oleh Saudara Muhammad Khairul Syafiq b.Salam syukur kami hulurkan. Majlis Indah lagi berseri. Rasa bangga kami lafazkan. dapat kita bersama-sama dalam majlis yang berbahagia ini untuk satu acara perasmian penutup dan penyampaian hadiah kepada para peserta perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010. Dengan takzim dijemput ke mari. Dengan izinnya kita ditemukan. Mustafa Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan. *******************************BACAAN DOA******************************************* Amin Amin Ya Rabbal `Alamin Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. bersyukur kita terhadap Allah swt atas limpah kurniaNya.

Yang dahulu kita alu-alukan. Azhar Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada Yang Dihormati En. telah disampaikan sebentar tadi.. **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada En. Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berusaha Pn. Fauzi b. Robayah bt …………………selaku Guru Penolong Kanan Ko Kurikulum SK Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Ucapan perasmian kita nantikan. Pelengkap majlis yang kita adakan. Aiman b. . Robayah di atas ucapan yang telah disampaikan sebentar tadi. Dipersilakan.Dengan itu. Malek di atas ucapan yang **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada Pn. Para hadirin yang dihormati sekalian.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… Fauzi b. dijemput saudara Mohd. Malek selaku kem komandan bagi perkhemahan kali ini untuk menyampaikan ucapan. Yang awal kita dahulukan. Sekarang tibalah masa yang dinanti-nantikan.

Ahmad Fuad b.. Hadiah diberi sebagai penghargaan.Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada yang Dihormati En. Dengan segala hormatnya dipersilakan. .Dengan penuh takzimnya dipersilakan… ***********************************UCAPAN*********************************** ******* Terima kasih diucapkan kepada yang Dihormati Tuan Guru Besar. Semoga kejayaan terus berkekalan. Abdul Malek. Yang berjaya kita raikan. Oleh itu. majlis dengan sukacitanya ingin menjemput dan mempersilakan _________________________ untuk mengiringi____________________________ bagi menyampaikan hadiah. di atas ucapan itu tadi. Majlis diteruskan lagi dengan upacara penyampaian hadiah kepada para peserta program perkhemahan tahun 6.Guru Besar Sekolah Kebangsaan Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Hadirin yang dihormati. 2010. Yang berjaya kita raikan.

kumpulan kedua terbaik jatuh kepada . dijemput wakil Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Seterusnya. Dan tempat pertama jatuh kepada kumpulan……………………………………………. Manakala tempat kedua pula dimenangi oleh ……………………………………………. Dan tempat pertama dimenangi oleh kumpulan……………………………………… Bagi kategori Kumpulan . …………………………………………. Tempat ketiga jatuh kepada kumpulan ……………………………………………….. Bagi acara Persembahan malam kebudayaan. …………………………………………… Dan.. Tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan ……………………………………………….. kumpulan terbaik perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010 jatuh kepada ………………………………………………… . Manakala tempat kedua pula jatuh kepada …………………………………………….Bagi Acara Pertandingan Memasak. Manakala. kumpulan ketiga terbaik jatuh kepada. Saguhati diberikan kepada 3 buah kumpulan. Seterusnya.

disandang oleh.Berikutnya pula adalah hadiah bagi kategori peserta terbaik perkhemahan. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori lelaki. maka berakhirlah sudah majlis Perasmian Penutup Program Perkhemahan Tahun 6 bagi sesi 2010. setinggi-tinggi penghargaan kepada ………………………………………………… di atas kesudian beliau menyampaikan hadiah-hadiah itu tadi. Saudari ………………………………………………… Manakala. Hadirin. staf-staf dan semua yang terlibat di dalam menjayakan program perkhemahan Tahun 6. warga dewan sekalian. fasilitator-fasilitator. Terima kasih di atas segala kerjasama dan sumbangan yang telah diberikan. Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak sekolah. Hadirin yang dihormati. Saudara ………………………………………………………… Majlis merakamkan. . dengan berakhirnya upacara penyampaian hadiah dan cenderamata itu tadi. disandang oleh. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori perempuan. guru-guru. Demikianlah tadi majlis penyampaian Hadiah bagi Program Perkhemahan Tahun 6 2010.

Hinggap sebentar di bibir perigi. Sekian .Akhir kata. Panjang usia berjumpa lagi. Terima kasih hadirin sekalian. Wa BilLahit Taufiq walHidayah Wassalamu `Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh . Burung kedidi terbang di awan.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful