TEKS MC MAJLIS PERASMIAN PENUTUP PERKHEMAHAN MURID TAHUN 6 SKTR 2010

Bismillahhirrahmanirrahim, Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh

Yang Berusaha

______________________________________________________________________

Yang berusaha En. Ahmad Fuad b. Abdul Malek, Guru Besar SK Tanah Rata,

Yang dihormati;

Barisan Guru Penolong Kanan, Guru-guru, staf-staf sokongan, serta peserta-peserta perkhemahan dan hadirin hadirat sekalian.

Hadirin yang dimuliakan…… Bagi menambah keberkatan Majlis pada hari ini.Salam syukur kami hulurkan. Dengan takzim dijemput ke mari. *******************************BACAAN DOA******************************************* Amin Amin Ya Rabbal `Alamin Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. marilah sama-sama kita menadah tangan mengaminkan bacaan doa yang akan dibacakan oleh Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. Majlis Indah lagi berseri. Penutupan rasmi perkhemahan ini. Rasa bangga kami lafazkan. . Alhamdulillah. Mustafa Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan. Dengan izinnya kita ditemukan. Bicaralah dulu penghulu kami. Kesudian hadirin menerima jemputan. dapat kita bersama-sama dalam majlis yang berbahagia ini untuk satu acara perasmian penutup dan penyampaian hadiah kepada para peserta perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010. Mustafa atas bacaan doa itu tadi. bersyukur kita terhadap Allah swt atas limpah kurniaNya.

telah disampaikan sebentar tadi. . Pelengkap majlis yang kita adakan. Yang awal kita dahulukan. **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada En.Dengan itu. Robayah di atas ucapan yang telah disampaikan sebentar tadi. Para hadirin yang dihormati sekalian. dijemput saudara Mohd. Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berusaha Pn. Malek di atas ucapan yang **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada Pn. Azhar Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada Yang Dihormati En.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… Fauzi b. Robayah bt …………………selaku Guru Penolong Kanan Ko Kurikulum SK Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Aiman b. Yang dahulu kita alu-alukan. Dipersilakan. Malek selaku kem komandan bagi perkhemahan kali ini untuk menyampaikan ucapan.. Sekarang tibalah masa yang dinanti-nantikan. Fauzi b. Ucapan perasmian kita nantikan.

Yang berjaya kita raikan. 2010. Majlis diteruskan lagi dengan upacara penyampaian hadiah kepada para peserta program perkhemahan tahun 6. Hadirin yang dihormati. Semoga kejayaan terus berkekalan. Yang berjaya kita raikan. Dengan segala hormatnya dipersilakan.Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada yang Dihormati En. di atas ucapan itu tadi.Guru Besar Sekolah Kebangsaan Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… ***********************************UCAPAN*********************************** ******* Terima kasih diucapkan kepada yang Dihormati Tuan Guru Besar. Oleh itu. . Ahmad Fuad b. Hadiah diberi sebagai penghargaan.. majlis dengan sukacitanya ingin menjemput dan mempersilakan _________________________ untuk mengiringi____________________________ bagi menyampaikan hadiah. Abdul Malek.

Dan tempat pertama dimenangi oleh kumpulan……………………………………… Bagi kategori Kumpulan . dijemput wakil Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Seterusnya. Bagi acara Persembahan malam kebudayaan. Manakala. ………………………………………….. kumpulan terbaik perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010 jatuh kepada ………………………………………………… . Tempat ketiga jatuh kepada kumpulan ………………………………………………. Tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan ……………………………………………….. Dan tempat pertama jatuh kepada kumpulan……………………………………………. kumpulan ketiga terbaik jatuh kepada. Saguhati diberikan kepada 3 buah kumpulan. kumpulan kedua terbaik jatuh kepada .. Manakala tempat kedua pula dimenangi oleh ……………………………………………. Seterusnya.Bagi Acara Pertandingan Memasak. Manakala tempat kedua pula jatuh kepada ……………………………………………. …………………………………………… Dan.

warga dewan sekalian. . disandang oleh. Hadirin yang dihormati. fasilitator-fasilitator. guru-guru. dengan berakhirnya upacara penyampaian hadiah dan cenderamata itu tadi. Hadirin. disandang oleh. maka berakhirlah sudah majlis Perasmian Penutup Program Perkhemahan Tahun 6 bagi sesi 2010. staf-staf dan semua yang terlibat di dalam menjayakan program perkhemahan Tahun 6. Demikianlah tadi majlis penyampaian Hadiah bagi Program Perkhemahan Tahun 6 2010. Saudari ………………………………………………… Manakala. Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak sekolah. Terima kasih di atas segala kerjasama dan sumbangan yang telah diberikan. Saudara ………………………………………………………… Majlis merakamkan. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori lelaki.Berikutnya pula adalah hadiah bagi kategori peserta terbaik perkhemahan. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori perempuan. setinggi-tinggi penghargaan kepada ………………………………………………… di atas kesudian beliau menyampaikan hadiah-hadiah itu tadi.

Wa BilLahit Taufiq walHidayah Wassalamu `Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh . Terima kasih hadirin sekalian. Burung kedidi terbang di awan. Panjang usia berjumpa lagi.Akhir kata. Sekian . Hinggap sebentar di bibir perigi.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful