TEKS MC MAJLIS PERASMIAN PENUTUP PERKHEMAHAN MURID TAHUN 6 SKTR 2010

Bismillahhirrahmanirrahim, Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh

Yang Berusaha

______________________________________________________________________

Yang berusaha En. Ahmad Fuad b. Abdul Malek, Guru Besar SK Tanah Rata,

Yang dihormati;

Barisan Guru Penolong Kanan, Guru-guru, staf-staf sokongan, serta peserta-peserta perkhemahan dan hadirin hadirat sekalian.

. Alhamdulillah. bersyukur kita terhadap Allah swt atas limpah kurniaNya. Mustafa atas bacaan doa itu tadi. Dengan takzim dijemput ke mari. Kesudian hadirin menerima jemputan. Hadirin yang dimuliakan…… Bagi menambah keberkatan Majlis pada hari ini. dapat kita bersama-sama dalam majlis yang berbahagia ini untuk satu acara perasmian penutup dan penyampaian hadiah kepada para peserta perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010. Bicaralah dulu penghulu kami. Majlis Indah lagi berseri. Penutupan rasmi perkhemahan ini.Salam syukur kami hulurkan. Rasa bangga kami lafazkan. *******************************BACAAN DOA******************************************* Amin Amin Ya Rabbal `Alamin Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. Dengan izinnya kita ditemukan. marilah sama-sama kita menadah tangan mengaminkan bacaan doa yang akan dibacakan oleh Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. Mustafa Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan.

telah disampaikan sebentar tadi. Malek di atas ucapan yang **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada Pn.Dengan itu. Para hadirin yang dihormati sekalian.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… Fauzi b. **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada En. Pelengkap majlis yang kita adakan. Yang awal kita dahulukan. Robayah bt …………………selaku Guru Penolong Kanan Ko Kurikulum SK Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. dijemput saudara Mohd. Azhar Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada Yang Dihormati En. Malek selaku kem komandan bagi perkhemahan kali ini untuk menyampaikan ucapan. Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berusaha Pn. Ucapan perasmian kita nantikan. Fauzi b. Yang dahulu kita alu-alukan. . Sekarang tibalah masa yang dinanti-nantikan. Robayah di atas ucapan yang telah disampaikan sebentar tadi.. Aiman b. Dipersilakan.

di atas ucapan itu tadi. Abdul Malek. 2010. Hadirin yang dihormati. majlis dengan sukacitanya ingin menjemput dan mempersilakan _________________________ untuk mengiringi____________________________ bagi menyampaikan hadiah. . Yang berjaya kita raikan. Dengan segala hormatnya dipersilakan.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… ***********************************UCAPAN*********************************** ******* Terima kasih diucapkan kepada yang Dihormati Tuan Guru Besar.Guru Besar Sekolah Kebangsaan Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. Hadiah diberi sebagai penghargaan.. Yang berjaya kita raikan. Majlis diteruskan lagi dengan upacara penyampaian hadiah kepada para peserta program perkhemahan tahun 6. Ahmad Fuad b.Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada yang Dihormati En. Oleh itu. Semoga kejayaan terus berkekalan.

Manakala tempat kedua pula jatuh kepada ……………………………………………. Tempat ketiga jatuh kepada kumpulan ………………………………………………. Tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan ……………………………………………….. kumpulan terbaik perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010 jatuh kepada ………………………………………………… . Saguhati diberikan kepada 3 buah kumpulan. …………………………………………. Bagi acara Persembahan malam kebudayaan.. dijemput wakil Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Seterusnya.. kumpulan kedua terbaik jatuh kepada . kumpulan ketiga terbaik jatuh kepada. Dan tempat pertama dimenangi oleh kumpulan……………………………………… Bagi kategori Kumpulan . Manakala. …………………………………………… Dan.Bagi Acara Pertandingan Memasak. Manakala tempat kedua pula dimenangi oleh ……………………………………………. Seterusnya. Dan tempat pertama jatuh kepada kumpulan…………………………………………….

Demikianlah tadi majlis penyampaian Hadiah bagi Program Perkhemahan Tahun 6 2010. Hadirin yang dihormati. setinggi-tinggi penghargaan kepada ………………………………………………… di atas kesudian beliau menyampaikan hadiah-hadiah itu tadi. disandang oleh. Terima kasih di atas segala kerjasama dan sumbangan yang telah diberikan. warga dewan sekalian. staf-staf dan semua yang terlibat di dalam menjayakan program perkhemahan Tahun 6. Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak sekolah. disandang oleh. Saudari ………………………………………………… Manakala. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori perempuan. dengan berakhirnya upacara penyampaian hadiah dan cenderamata itu tadi.Berikutnya pula adalah hadiah bagi kategori peserta terbaik perkhemahan. fasilitator-fasilitator. maka berakhirlah sudah majlis Perasmian Penutup Program Perkhemahan Tahun 6 bagi sesi 2010. . guru-guru. Saudara ………………………………………………………… Majlis merakamkan. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori lelaki. Hadirin.

Hinggap sebentar di bibir perigi. Sekian . Burung kedidi terbang di awan. Wa BilLahit Taufiq walHidayah Wassalamu `Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh . Terima kasih hadirin sekalian.Akhir kata. Panjang usia berjumpa lagi.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful