TEKS MC MAJLIS PERASMIAN PENUTUP PERKHEMAHAN MURID TAHUN 6 SKTR 2010

Bismillahhirrahmanirrahim, Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh

Yang Berusaha

______________________________________________________________________

Yang berusaha En. Ahmad Fuad b. Abdul Malek, Guru Besar SK Tanah Rata,

Yang dihormati;

Barisan Guru Penolong Kanan, Guru-guru, staf-staf sokongan, serta peserta-peserta perkhemahan dan hadirin hadirat sekalian.

Hadirin yang dimuliakan…… Bagi menambah keberkatan Majlis pada hari ini. Mustafa atas bacaan doa itu tadi. Rasa bangga kami lafazkan. bersyukur kita terhadap Allah swt atas limpah kurniaNya. Dengan izinnya kita ditemukan. Bicaralah dulu penghulu kami.Salam syukur kami hulurkan. Penutupan rasmi perkhemahan ini. marilah sama-sama kita menadah tangan mengaminkan bacaan doa yang akan dibacakan oleh Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. Dengan takzim dijemput ke mari. Majlis Indah lagi berseri. dapat kita bersama-sama dalam majlis yang berbahagia ini untuk satu acara perasmian penutup dan penyampaian hadiah kepada para peserta perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010. Mustafa Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan. Kesudian hadirin menerima jemputan. . *******************************BACAAN DOA******************************************* Amin Amin Ya Rabbal `Alamin Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Saudara Muhammad Khairul Syafiq b. Alhamdulillah.

Majlis dengan segala hormatnya mempersilakan Yang Berusaha Pn. . Pelengkap majlis yang kita adakan. Yang dahulu kita alu-alukan. Dipersilakan. Ucapan perasmian kita nantikan. Sekarang tibalah masa yang dinanti-nantikan. Fauzi b. Azhar Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada Yang Dihormati En.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… Fauzi b. Malek di atas ucapan yang **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada Pn.. Robayah bt …………………selaku Guru Penolong Kanan Ko Kurikulum SK Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010.Dengan itu. Robayah di atas ucapan yang telah disampaikan sebentar tadi. Aiman b. **************************************UCAPAN********************************************** Terima kasih diucapkan kepada En. Malek selaku kem komandan bagi perkhemahan kali ini untuk menyampaikan ucapan. Yang awal kita dahulukan. dijemput saudara Mohd. Para hadirin yang dihormati sekalian. telah disampaikan sebentar tadi.

Majlis seterusnya ingin menjemput dan mempersilakan kepada yang Dihormati En. Abdul Malek. Oleh itu.Dengan penuh takzimnya dipersilakan… ***********************************UCAPAN*********************************** ******* Terima kasih diucapkan kepada yang Dihormati Tuan Guru Besar. Yang berjaya kita raikan. . Hadiah diberi sebagai penghargaan. Hadirin yang dihormati. Semoga kejayaan terus berkekalan. majlis dengan sukacitanya ingin menjemput dan mempersilakan _________________________ untuk mengiringi____________________________ bagi menyampaikan hadiah. Ahmad Fuad b.. Yang berjaya kita raikan.Guru Besar Sekolah Kebangsaan Tanah Rata untuk menyampaikan ucapan dan seterusnya merasmikan penutupan Perkhemahan bersepadu unit beruniform SK Tanah Rata 2010. di atas ucapan itu tadi. 2010. Majlis diteruskan lagi dengan upacara penyampaian hadiah kepada para peserta program perkhemahan tahun 6. Dengan segala hormatnya dipersilakan.

Bagi Acara Pertandingan Memasak. kumpulan ketiga terbaik jatuh kepada. Manakala tempat kedua pula jatuh kepada ……………………………………………. kumpulan kedua terbaik jatuh kepada . Seterusnya. dijemput wakil Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Kumpulan …………………………………………… Seterusnya. Manakala. Bagi acara Persembahan malam kebudayaan.. Dan tempat pertama jatuh kepada kumpulan……………………………………………. …………………………………………. kumpulan terbaik perkhemahan tahun 6 bagi sesi 2010 jatuh kepada ………………………………………………… . Saguhati diberikan kepada 3 buah kumpulan. …………………………………………… Dan. Dan tempat pertama dimenangi oleh kumpulan……………………………………… Bagi kategori Kumpulan ... Manakala tempat kedua pula dimenangi oleh ……………………………………………. Tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan ………………………………………………. Tempat ketiga jatuh kepada kumpulan ……………………………………………….

Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori lelaki. setinggi-tinggi penghargaan kepada ………………………………………………… di atas kesudian beliau menyampaikan hadiah-hadiah itu tadi. Demikianlah tadi majlis penyampaian Hadiah bagi Program Perkhemahan Tahun 6 2010. disandang oleh. fasilitator-fasilitator. staf-staf dan semua yang terlibat di dalam menjayakan program perkhemahan Tahun 6. warga dewan sekalian. Majlis merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak sekolah. Saudara ………………………………………………………… Majlis merakamkan. Terima kasih di atas segala kerjasama dan sumbangan yang telah diberikan. maka berakhirlah sudah majlis Perasmian Penutup Program Perkhemahan Tahun 6 bagi sesi 2010. .Berikutnya pula adalah hadiah bagi kategori peserta terbaik perkhemahan. Hadirin yang dihormati. Hadirin. Saudari ………………………………………………… Manakala. guru-guru. disandang oleh. dengan berakhirnya upacara penyampaian hadiah dan cenderamata itu tadi. Peserta terbaik pekhemahan tahun 6 2010 bagi kategori perempuan.

Akhir kata. Wa BilLahit Taufiq walHidayah Wassalamu `Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh . Panjang usia berjumpa lagi. Hinggap sebentar di bibir perigi. Sekian . Burung kedidi terbang di awan. Terima kasih hadirin sekalian.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful