P. 1
55740724-Mona-Gersang

55740724-Mona-Gersang

|Views: 5,640|Likes:
Published by Izhan Syaza

More info:

Published by: Izhan Syaza on Jul 12, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/03/2014

pdf

text

original

Koleksi: http://CeritaPanas.4shared.

com MONA GERSANG (NOVEL SEKS LESBIAN) PART 1

Koleksi: http://CeritaPanas.4shared.com Sudah setahun Mona berpisah dengan Ima, Namun kenangan bersama Ima tak pernah di a lupakan. Terkadang dia teringin sangat untuk bersama Ima semula. Layanan Ima t erhadap dirinya amat sukar untuk dilenyapkan dari memori mindanya. Terutama keti ka dia kesepian sendirian bebaring menelentang di atas katil biliknya. Mona amat puas dengan adegan seks lesiban yang dilakukan oleh Ima terhadap seluruh tubuhn ya. Mona masih terbayang pertama kali dia dipelawa oleh Ima tidur di rumah Ima. Ketika itu Ima sendirian di rumah kerana keluarganya pulang kekampung melawat ke matian bapa saudaranya. Ima dan Mona ketika itu masih alam persekolahan menduduk i tingkatan 4. "Mona, malam ni kau temankan aku boleh tak? Aku sorang kat rumah. Takutlah sorangsorang". "Kenapa, mak ayah kau ge mana?" "Dia orang balik kampon g, pak sedara aku meninggal. Aku takut sorang tak ada teman." "Boleh juga." " Ku l 6 petang kau datang ya". " Emm.... Ok..." Malam itu Mona dan Ima tinggal berdu a saja di rumah. Selepas makan malam mereka menonton TV. "Cerita tak bestlah kat Tv malam ni". Rungut Ima "Kau nak tengok CD best tak?" "Cerita apa?" " Ala kau tengok je best..." Ima memasang vcd dan beberapa ketika terlayar cerita yang sun gguh sensasi. "Ima cerita apa ni?" "Ala kau tengok je". Babak pertama bermula se pasang manusia sedang asyik meyabung tenaga hangat mendebarkan.." "Ima aku tak p ernah tengoklah.." "Tak pe kita tengok bersama..Best". Babak demi babak sungguh menghangatkan debaran jantung Mona. Ima sudah biasa dengan cerita lucah. Ima men dekati Mona, Perlahan-lahan dia memeluk Mona kemudian merabaraba peha mona. Mona mengeluh. "Ima kau nak buat apa ni?" Mona bertanya dalam nada suara yang sunggu h longlai. Nafas Mona mula naik turun, dia mula mengenali erti ghairah. Babak de mi babak dia terus menatap, menonton penuh khusuk. Dia tak pernah lihat Zakar le laki menyusuk kemaluan wanita.

Ima menarik seluar dalam Mona.. Dia me myusuri seluar dalam Mona. PART 2 "Ahh!!!! sedapnya. ... Ima mula mainkan peran an membelai busut dan lurah di celah kelengkang Mona dengan lidah. Dia mengentel-gentel mutiara Mona. Mona meng erang.. ketika itu Mona memakai kain batik yang diberikan Ima . Mona mengeran g tidak tertahan.. sambil menghisap biji Mona. sesekali matanya terpejam menikmati gentelan dari jari jemari Ima. "Mona kau baringlah kat sopa ni. Air mu la mengalir di celah kelengka Mona yang tak sehelai pun ditumbuhi bulu... Mona mengizinkannya.BER SAMBUNG. .. Ima mengangkang kan kaki Mona. Diselaknya kain Mona. Ima meneruskan adegannya.Ima meramas buah dada Mona. Perlahan-lahan Ima membelai kemaluan Mona.Koleksi: http://CeritaPanas..' Mona mengerang tidak tertahan..4shared. Mona tidak menolak dia menurut sahaja apa yang Ima lakukan."Pinta Ima sambil mula membelai buah dada Mona yang masih segar tumbuh dan mon tok.. kalau ad a pun bulu pahat yang halus baru hendak tumbuh..com Dalam situasi Mona asyik dan nafsunya memuncak. Ima terus mengolom dan men yedut biji kelentit Mona. tedampar seluar dalam Mona berwarna merah j ambu. Biji mona yang dulunya tengelam kini mula terkeluar pa njang menonjol. Ima sudah menemui satu mutiara yang selama ini dia ingin menikmatinya.

"Tapi Ima. lembut tak hilang pun. "Tapi Ima nanti dara aku hilang. tak biasa" "Ala cuba dulu pelan-pelan k sayang. Ima mula menekan perlahanlahan zakar palsu itu ke lubang Mona." "Tak sakit mula-mula je mas uk sakit. Ketika itu juga Mona semakin kuat mengerang. Dia ta hu air masih banyak di bibri pantat Mona. Perlahan-lahan Ima mengesel-geselkan kepala zakar palsu itu ke permukaan pantat Mona. lepas tu kau mesti nak selalu.Koleksi: http://CeritaPanas." Mona menganguk menurut saja.com Semakin Ima menyedutnya semakin kuat Mona mengerang.Tiba-tiba Mona .. Yang dikatakan hilang da ra tu bila main dengan lelaki. Mona sudah hampir. Dia menahan kesedapan. "Mona terdiam seketik a. Kalau benda ni tak keras. mula agak perlahan. Kedua-dua tangan Mona memau t kuat ke penghadang sofa. Ima mengangkangkan kedua kaki Mona. Dia mendiamkan diri dan ada keyakin an untuk menerima zakar palsu itu menyusuk lubangnya.tak hilang pun. "Ah!!! Ah!!! Ah!!.. Ima mula melakukan sorong tari. Tapi dia tidak tahu apa yang akan terbit itu. Mona mula merasakan sesuatu kesedapan. aku.Aku takut. Semakin l ama semakin dalam jari Ima menjelajah masuk kegua Mona. Dia tahu konek palsu itu boleh masuk. Dia tahu Mona boleh dua kali game.. Sebatang agak panjang berwarna putih berbentuk senjata lelaki diperb uat dari getah. Ima semakin geram bila melihat air mazi Mona banyak keluar." "Kau nak buat apa Ima?" "Nak masukan ke da lam lubang kau lah" "Tak naklah besar." Mona memaut erat bahu Ima. Ima masih lagi membelai permukaan pantat Mona. "Sedap tak saya ng?" Tanya Ima pada Mona yang sudah kendur lututnya dan matanya yang sudah kuyu tak terdaya. Semakin laju Ima menjolok lubang Mona." Pujuk Ima manja. Ima memasukan 2 jari. dia tah u ada sesuatu akan terkeluar dari lubang pantatnya. takut sakit.Dia memikirlan kalau-kalau benda itu boleh merosakan daranya. tengok ni lembut. Bila dilihatnya Mona semakin hampir untuk memancut air maninya.Mengerang da n mengerang tidak tertahan. Lidah Ima pula menjilat laju ke biji Mona. "Ini konek lelaki dip erbuat dari getah. Sebelah tangan Im a yang tadi meramas-ramas dan mengentel puting buah dada Mona kini mula menjelaj ah ke alur lubang pantat Mona. Dia terus kangkang. "Apa benda tu Ima?" Tanya Mona kehairanan. Di joloknya dalam-dalam dan diputarputarnya jari di dalam lubang Mona. Mona terus mengerang. "Ima!!! Ahhh!!! eeeeeh!!!!" Mona memaut bahu Ima.air mazinya semakin banyak melimpa h. Ima mula melajukan pergerakan sorong tari jarinya.. kali ini dia mengambil sesuatu dari dalam lac i katilnya.4shared." "Alah jangan bimbang . Mona tidak tahan.Mona semakin mengerang. Perlahan-lahan dia mengorek-gorek dan menjolok ma suk ke dalam lubang Mona. Dia sudah capai apa yang dia tidak pernah rasa selama ini." Pujuk Ima.

Kemudian dia terdiam seketika. Dia ingin cuba. Dunia mereka amat berbeda dengan dunia pasangan percintaan antara lelaki dan perempuan. hanya tinggal 1 inci saja untuk kegunaan pemegang di tangan Ima.com mengepit deras ke dua pehanya. Dia manyupak an diseluruh batang zakar palsu itu. Semakin lama semakin dalam hampir sepenuhnya batang zakar itu muat masuk ke dalam lubang Mona. Mona merasakan sesuatu. Ima tidak meneruskan jolokan. "Ukuran zakar palsu itu lebih kurang 8 inci." Ima mencapai sebotol losyen khas untuk melicinkan zakar palsu itu. Kali ini Ima men ekan agak deras. Kemudian dia meyapukan losyen itu pula ke p ersekitaran lubang Mona. minggu berganti bulan.4shared. Mona mul a mengerang. Im a terus dan terus mejolok jauh ke dalam. Dia semakin mengangkang luas. Hari berganti m inggu. Serentak itu Ima menyorong tarik zakar palsu itu ke dalam lubang Mo na. "Ah!!!! Sakit!!!" Mona mengerang. "Tak nak sakit" ujarnya "Nanti aku bubuh losyen. bulan berganti tahun. cinta kaum sejen is. BERSAMBUNG PART 3 (harap bersabar) PART 3 Mona dan Ima bagaikan pasangan kekasih yang tidak mungkin boleh berpisah. . Zakar palsu itu sudah se paruh di dalam lubang Mona. Percintaan kaum sejenis (perempuan) memang tidak asing lagi. "Pedih.. Di man a ada Mona di situ Ima pasti ada. Mona dan Ima seperti belangk as.. Ima memainkan peranan mengisap puting Mona. Sesekali Terangkat-angkat pungung Mona bila zakar itu menyusuk jauh kedalam. Ima tau yang Mona tetap setia padanya. Mona mengangkang luas. Mereka seperti dilamun cinta.. Dia tahu kali ini lebih sedap dari tadi.Koleksi: http://CeritaPanas. matanya kuyu." katanya lagi. Mona semakin layu dia kesedapan luar bia sa. Ima tidak pernah cemburu jika Mona berga ul dengan kawan sepersekolahannya.. Ima terlalu baik buat Mona.

kebosan itu amat menyiksa Mona sehin gga akhirnya Mona putus hubungan dengan teman lelakinya. akhirnya Mona mampu melupakan teman lelakinya.. Begitu juga cikgu Azmi. Pada mulanya dia amat k ecewa dengan perpisahan itu. Apapun zaman remajanya inilah dia perlu merasakan k enikmatan bersama Ima. Dia tahu dia tidak mungkin hidup terus sebagai pasangan kekasih yang bahagia kerana mana mungkin s esama jenis boleh berkahwin. Kini Mona menemui satu du nia percintaan yang tidak pernah dilaluinya dan tidak pula sering diombak dengan kedukaan. setelah beberapa kali cikgu Azmi m emujuk dengan menjanjikan untuk menghantar Mona pulang ke rumah. Malah sebutir kucupan di pipi pun sukar untuk dia dapat dari teman lelakiny a dulu. Seperti yang Mona duga. Kesunyian pasti m elanda hatinya. kucupan di bibir pun tak pernah d ia rasa. "Kenapa awak malu dengan saya? Atau awak takut?" "Tidak cuma. Dihatinya berdetik juga untuk me miliki seorang jejaka setampan cikgu Azmi. Mona yang kini menduduki alam persekolahan di dalam tingkatan 5 akan menghadapi pepereksaan yang amat penting. C ikgu Azmi membuka cermin pintu kereta sebelah kiri dan mempelawa Mona naik. .com Satu ketika dulu Mona punya teman lelaki." "Segan dengan malu tu samalah. Biar pun dia tahu suatu ketika nanti tidak mungkin dia akan terus bersama Ima." Mona tersenyum dan menganguk memandang wajah handsome Cikgu Azmi. Dia perlu lulus pepereksaan itu k erana pada pendapatnya dengan cara itu dia akan juga ke Kuala Lumpur menyambung pelajarannya. Tanggal 20 og os sewaktu pulang dari sekolah Mona terserempak dengan Cikgu Azmi. Ima akan berhijrah ke Kuala Lumpu r untuk melajutkan pelajaran. Mona pasti sendirian di kampong. Cikgu Azmi memang handsome... dia dan Ima akan berpisah juga sa tu ketika nanti. malangnya teman lelakinya amat cemburu sehingga Mona dibelenggu dengan perasaan terkongkong. tambah lagi bi la Mona menyilak hujung tudungnya yang menutup bonjolan kedua buah dadanya. Mona dapat apa yang dia tidak pernah rasai semasa dengan teman lelaki nya. usahkan untuk menikmati kepuasan seks. Ketika Mona berjalan kaki pulang ke rumah sambil berkhayal. guru yang men gajar mata pelajaran matametik. Sesekali Mona terimbas pe rasaan yang cikgu Azmi sambil berbual denganya memadang susuk kedua buah ." "Cuma kenapa?" "Segan. Bersama Ima dia merasakan sesuatu yang sungguh indah. Amat montok. Tersenyum dari dalam kereta itu cikgu Azmi. Dan saat itu sudahpun sampai.4shared. Segalam pergerakan Mona s ering ditanya dan kerap menjadi pergaduhan. tiba-tiba dikejutkan dengan deruman sebu ah kereta myv berhenti di sisinya. jantung berge gar kencang bila memandang wajah Mona yang tidak kurang manisnya.. akhirnya Mona s etuju menumpang. Pada mulanya Mona enggan kerana malu-malu kucing.. namun kehadiran Ima yang banyak memberikan dia pera ngsang. Dan ketika itu juga pasti dia akan bersama Ima lagi.Koleksi: http://CeritaPanas. membuatkan cikgu Azmi berkali-kali menjeling.

Kan Mona nak pereksa SPM tak lama l agi.Mona melangkah melonjak ke anak-anakan manja s engaja menogekkan pungungnya untuk tatapan Cikgu Azmi." "Kalau macam tu terpulang pada cikgul ah.4shared. Mona tidak kisah jika sekalipun ketika itu Cikgu Azmi terus meramasny a." "Emm....... "Emm. Ok. Sedang hatinya berkata elok ju ga selalu bersama jejaka handsome ni.. dibalas cikgu Azmi. jilatan dan asakan dari ba tang palsu milik Ima semenjak Ima ke kuala Lumpur." Mona purapura menolak. Dia sudah 3 minggu tidak merasakan ramasan." Mona mela mbai tangan. saya ingat tak pe kalau pergi sekolah saya amik dan pulang pun kita samasama. "Yesss. Kalau penat berjalan jadi letih mengangu situasi belajar. ... Sewaktu kereta cikgu Azmi ber henti di tepi jalan di hadapan rumah Mona."Pinta Cikgu Azmi.Abang Miii." Mona tersenyum suka sebenarnya tapi..isapan. Mona.. saya ok je." Tak pelah ci kgu.. buat susah cikgu je..com dada Mona. "Emm. "Abis nak p angil apa?" "Abang mii. PART 4 MONA KEGERSANGAN KESUNYIAAN TANPA IMA.." Mona menerima dengan hati terbuka dan dia tersenyum. kalau di sekolah tak pe." itulah ungkapan cikgu Azmi dan dia memadu pulang ke r umah sewanya di bandar tidak jauh dari sekolah tempat dia mengajar dan juga ruma h Mona.. "Jangan pa nggil saya cikgu di luar.. Tak pe mula esok saya amik mona dan kita pulang sama-sama..Koleksi: http://CeritaPanas. Terteguk air liur cikgu A zmi ketika itu.. cikgu Azmi sempat mempelawa Mona menu mpangnya selalu.Mona balik dulu..

Pendek kata kira dia ni ulat bukulah.Safuan sepupu Mona berusia 16 tahun yang se dang belajar di tingkatan 4 terpaksa tidur di ruang tamu. Dirinya kegersangan sendirian. Safuan memang rajin belajar sekalipun wa ktu cuti sekolah dan di mana saja dia berada dia tidak pernah meninggalkan buku. selama itulah juga Mona tidak bertem an kesunyian. Jika tidak tentu tila mnya akan banjir.com Sudah hampir sebulan Ima meninggalkan Mona. Walapun cuti sekolah dua minggu. Di luar ruang tamu rumahnya sebentar tadi pak long. Hanya berselimut separuh bogel dia m emandang ke siling rumahnya. Tapi Safuan tidak tido r lagi. Namun angannya musnah sama sekali. Dia basah. lub angnya perlu di sumbat sesuatu agar tidak mengalirkan air. safua n perlu siapkan kerja rumahnya lebih awal agar tidak terlupa.4shared. Fikirnya alangkah baiknya kalau Ima b erada di sisinya ketika ini. Terfikir olehnya mahu meminta Mona mengajarnya. Ada dua tiga soala n yang dia tidak faham. Ad a kerja rumah yang perlu diselesaikannya. Safuan sedang tercongak-congak mata pelajaran matametiknya. Sudah tentu Mona lebih arif denga n subjek tingkatan 4. mak long. kegelisahan. Safuan dan ayah ibu Mona bersembang panjang. dia sedang mentelaah pelajaran. sekejap menelentang sekejap meniarap sekejap mengiring. Mona bel ajar di tingkatan 5 dan Safuan d itingkatan 4. Dia berbaring menelentang di katil.Koleksi: http://CeritaPanas. mer eka telah pun ke kamar masing-masing. hampa kerana dia tau tidak mungkin Ima ada ketika itu. Safuan bangun dari duduknya . se kejap meraba-raba celah kelengkangnya. terlalu basah kegersangan. Jam kecil yang sering mengejutnya untuk ke sekolah sudah menunjukkan pukul 11 malam. masa inilah nafsunya memuncak. Beberapa hari lalu dia baru saja ha bis period. Malam itu dia tidak memakai sehelai pakaian pun. Kemudian sunyi. Mona yang ketika itu di biliknya tungang tebalik.

tutup pintu tu.. Tau main je kan kita. Kenapa? " "Kak Mona leh ajarkan matametik tak?' "Masuklah. Seketika itu tubuh Safuan tegang termasuklah batangnya mengeras kaku .." Ujar Safuan sambil menuding jari ke soalan yang tertulis di dalam buku latihan. Dia berdiri tercegat seketika.com menuju ke bilik Mona sambil membawa buku dan pen. Di duduk di birai katil.. "Alla ini senang je.emm nak tanya apa?' Safuan menutup pintu bilik Mona. Pintu tak kunci. Ses ampai di pintu bilik Mona. Tap idia tahu Mona akak sepupunya yang dia sayang sejak kecil lagi." "Abis macam mana nak kira ni..Perlahan dia menarik kain selimut yang terurai tadi me nutup semula tubuhnya. Saf uan membuka pintu dan masuk." ujar Mona... Dia meniarap diatas katil. sempat juga Safuan memandang punggung Mona.." "Akak ada?" "Jap akak amik kat laci." "Malu.... "Kak Mona..." Ujar Mona.. Safuan te rsnenyum lebar." M ona bangun dari tiarapnya sambil membetulkan kain selimut yang menyalut tubuh ge bunya. Mona membele k sambil menconggak soalan itu. "Ni kak.. Tertongeng-togeng dia mencari calc ulator dalam laci. Safuan bagaikan terpandang sesuatu yang ajaib bila di dep annya ketika tadi tubuh Mona yang sungguh montok terutama bahgian dada dan alur kelengkang Mona. "Kenapa tercega t? Marilah. Terdetik dihati j ahatnya yang tubuh Mona sungguh menghairahkan. Dai mahu Mona mengajarnya. dulu budak-budak tau apa tentang hidup.Matanya memandang tep at pada Mona.. "Dulu kita kecik. Dai berjalan menuju ke laci almarinya...4shared..Kak M ona. Safuan mengangguk saja. "Kenapa tercengang?" Tanya Mona Safuan diam.." Sempat juga Mona mencapai sebuah majalah ya ng sedia ada di atas katil dan pura-pura membaca.. Mona ketika itu ber diri berdepan Safuan tidak seurat benang menutupi tubunya...dah tidur ke?" Tanyanya "Wan. Langkahnya perlahan menghampiri Mona. dok sinilah. Mona memandang Safuan yang agak tergaman lagaknya. "Kenapa jauh sangat. " "Mengada-gada. dulu tak malu pun..Koleksi: http://CeritaPanas. "Apa dia soalannya.. Akhirnya Mona jumpa calculator yang dicarinya .Susah. ma cam tak biasa pulak." "Sekarang dan besar? emmm itu yang kau maksudkan?" Tanya Mona. Entah macam mana ketika dia hendak bangkit dari tertongeng-tongeng selimut yan g menyelubungi tubuh gebunya terurai jatuh menyembah lantai. Safuan mengetuk pintu berkali-kali. Tidak pun ditutupnya bahagianbahagian sulitnya.... "Besarlah best lagi mesra cerita kita." Marah manj a Mona.Ada calculator?" "Tak adal ah kak. "Tak menganggu kak Mona ke?" "Duduklah sini."Tanya Mona.

sudah tentu padat mengegar jantung. "Wan. Mona sengaja menganas mengucup mulut Safuan sambil jari jemarinya menbelai batang Safuan. Safuan mula bertindak meramas tetek Mona. kemudian di gentelnya. Kata-kata Safuan tidak perlu dijawapnya.. sudah Mona kangkangkan.. Dirabanya biji itu. Mona mengerang kesedapan. . seperti mahu terpancut.. Lama dia mengolom jejak hing ga kepangkal. Dua-dua puting Mona digentelny a. Safuan mula semakin berani. Mona mengerang kesedapan. Safuan membiarkan saja apa yang mona lakukan.. Peha Mona yang tadi segaja dikepit menahan kesedapan.. Kemudia n Mona menarik kepala Safuan dan menyembamkan muka Safuan ke puting teteknya. Mona mula mengolom batang Safuan.. Mona mula menjelajahi batang Safuan dengan lidah. Megeliat ketika Safuan menyedut putingnya.. Mona terus nakal.terus mn gucup mulut Safuan.. Tapi dia cuba sedaya upaya menahannya. Safu an semakin ghairah tidak tertahan. Mona kembali meniarap diatas katil. Tangan sebelah kiri Safuan pula meramas-ramas tetek kiri Mona. Dihati Mona terpancar bertapa sedapnya k alau batang Safuan menyusuk lubangnya. Safuan masih diam "Wan. Mona bangun menarik kain pelekat yang dipaka i Safuan. Mona memeluk erat Safuan. diusap-usapnya batang Safuan yang masih ada di dalam kain. Terangkat punggung Mona bila jari Safuan menyusuk lubang lurah Mona... Stim tengok akak t adi?" tanya Mona memberanikan diri. Safuan tidak tertahan. bagaimana kalau selepas in i batang Safuan pula yang menyusuk masuk. panjang dan besar..Dulu kecik je.dulu budak-budak. dari lutut perlahan-lahan menjelar jarinya hingga kepangkal peh a Safuan. Safuan diam memandang tepat wajah Mona. Mona memberhentikan adegan mengolom. Mona mula menganas di ur uturutnya batang Safuan kemudian dia mula memainkan peranan melancapkan Safuan. Keras." Mona mengu sap peha Safuan...Koleksi: http://CeritaPanas. Mona mengerah dalam kucupan tidak tertahan.. Segaja dilendatnya bahunya ke lutut Safuan. Dia sengaja mencari sasaran pada batang Safuan.Wan.. dijil atnya batang Safuan dari terlur hingga kehujung kepala takok batang Safuan. Safuan teehenjot punggungnya menahan kesedapan yang tak pernah dia rasakan. Sa fuan mula bertindak mengisap puting tetek Mona. Kenapa ni. Dia tahu Safuan mes ti mahu merasakan apa yang dia telah lihat dari tubuhnya.. Safuan mengorek sikit lubang Mona utuk mengeluarkan air untuk digesel kan kebiji Mona. Dia menjumpai sebutir biji.. Safuan diam terkaku. "Kak."Ujar Mona. Tangan kanan Safuan mula merayap ke celak kelengkang Mona.... Kali ini dia betul-betul berhampiran peha Safuan." "Tapi kenapa?" "Kita kan saudara. "Tak sangka kau punya besar panja ng macam ni. "Wan kenapa?" Tanya Mona.." Mona menarik safuan.." "Wan nak ke? " "Tapi kak.com tegak. Dia suda h pun memegang anjal batang Safuan. Dai dah pun memegang b atang Safuan.4shared. Safuhan meraba-raba menjelajahi busut dan lurah yang ad a dikelengkang Mona.Dia tak tahu apa yang terjadia pada dirinya ketika itu. itu baru jari Safuan. Safuan mula hangat.

Sebelah tangan safuan meramas tetak Mona. Dia tetap terus menekan punggung Safuan menghayun supaya batang S afuan terus mennujah lubangnya. Di situ bermula adegan di mana Mona tidak tertang gung menahan kenikmatannya. Mna merasakan semaki nsedap keti ak pancutan itu berlaku. Mona menjerit perlahan keanak-anakan mengerang kerana ketika itu air nya sudah terpancut. Memang terlalu sedap. se kejap kiri sekajap sebelah kanan.Dahhhh. Safuan melakukan d engan laju.. terlalu sedap. Mona ters menarik Safuan ke dadanya. disedut di gigit perlaha. memang padat dan mencecah k e pintu rahim dan mengenai G-Spot Mona. Safuan tertiarap di atas perut dan dada Mona... Mona mengayak-gayak punggu ngnya.. tekan. "Wan. Mona memeluk safuan tanda puas.laju. Safuan mula melakuka nsorong tarik....com Mona menarik kepala Safuhan dan menyembamkannya ke kelengkang Mona. Safuan m emang tak pernah lakukan tetapi dia ada pengalaman menonton film lucah.. Mona memegang pungung S afuna." "Sedap?" Tanya Safuan."Pintanya. Safuan mula semakin ganas.. "Wan nak?" Tanya Mona "Tapi kak. Akibat kemutan Mona safua nt urut terpancut.4shared. Mona dapat merasakan sesuatu memenuhi lubangnya. Namun dia terus bertahan. dii sapnya biji mona. "Tekan dalam-dalam wan. Terpancut di dalam lubang Mona...." Uja Safuan.. dia sudah merasa milu ketika bijinya terus diisap Safuan. Mona tidak mengindahnya. Mona sendiri yang memega ng batang Safuan dan memasukan ke dalam lubang... Mona hanya meng angguk tersenyum puas. "Wan nak lepas luar.milu tak tahan. Mona mengerang kesedapan... "Ahhh!!!Ahhh!!Ah hhh!!!" Mona mengerah dia sudah klimik kali ke dua.lajuu." mona pun nak klimik kali kedua.Punggungnya. Dipegangnya kepa lah Safuan dan dugesek-gesek mulut safuan keseluruh lurahnya. Safuan semakin laju m enekan dan menarik lubang Mona. . kerana Mona sudah nak sampai. Safuan terus mengenjut laju. Mona rasa ada cecair hangat memen uhi lubangnya.. Lidah Safuan menjelajahi busut kurah dendanm Mona.. Mona nak kali kedua ni. Jadi dia tahu macam mana mahu memuaskan Mona sekalipun agak rakur. sesekali ternampak seperti sebahagian dagin dalam lubang Mahu terkeluar apabila kepala batang Safuan yang besar menar ik keluar.. Safuan menjilat terus menjilat air Mona. Mo na mengeliat. tiba-tiba Mona mengerang d an mengayak-gayak.Batang Safuan masuk habis mencecah kepang kal." Tidak dijawap apa ya ng Safuan katakan..Koleksi: http://CeritaPanas.. dia sudah hampir ke klaimik. "Wan tekanlah. Mona menolak kepala S afuan. Terangkat punggung Mona menahan kesedapan... Safuan tidak dapat bertahan lama sebab itulah kali pertama dia merasakan. Safuna menur ut saja apa yang Mona mahukan. Keti ka batang Safuan menyusuk. D ibukanya kelopak bibir lurah dendam Mona kemudian dijoloknya lubang Mona dengan lidah.. namun kesedapan terlalu membuatkan semua itu. Mona mengerang terus mengerang. Mona tidak tertanggung lagi kesedapan....

"dah lah tu ge tidur luar nant imak ayah tahu pulak. 2 min ggu.kalau akak... yang ini pun dulu tak ada sekarang besar...sekarang besar. tak salah..." uajr Mona. tiap-tiap malam dapat. fikirnya dia ingin bertemu cikgu Azmi.... Semasa Sa fuan ada 2 minggu ini Mona ingin memuaskan dirinya kalau boleh tiap-tiap malam...Tak sangka malam ni dia di puaskan oleh Safuan." "tapi k ak." "Tak. Safuan mengangguk setuju." pinta Mona "Matametik ni?" "Kan akak dah ajar ilmu isap tadi. .Koleksi: http://CeritaPanas.. Dulu kecik kini besar.4shared." "Mengandung?" "Emmm. mona pun tak pernah buat dengan cikgu Azmi. .." "Tapi wan tinggal sini selama cuti sekolah boleh.. "Wan nak kali ke dua ke ?" "Malam esok boleh." Safuan mengangguk..kitakan bersaudara."S afuan pun turut meramas dan menghisap puting tetek Mona..com "Kak..Tapi kali ini berlainan pula." kata Mona sambil membelai-belai batang Safuan... Mona mengeluh seronok kesedapan.. Apa pun dia dah merasakan sesuatu yang tak perna hdia rasakan sebelum ini..." "Kau takut ya.. Begitu juga Mona pernah te ngok safuan punya batang. Mona memegang batang Safuan ya ng dah lembik tapi masih panjang sedikit dari semasa tegang." '"Kau jadi ayah anak ini... Safuan pernah tengok apa yang ada dicelah kelengkang Mona dulu sewaktu kecil. "Dulu benda ni keci k je.kan. Tapi cikgu Azmi balik kampung cuti sekol ah. 2 minggu terlalu lama. "Dulu ben da ni pun kecik je sekarang tembam..." Ujar Mona Safuan senyumm berlalu keluar dari bilik Mona." "boleh berkahwin..

..com Bersambung PART5( haraf bersabar) cerita Mona dengan Cikgu Azmi..4shared.. Kini Mona kembali kesepian dan sudahpun naik sekolah selepas bercuti 2 minggu.. Tibalah masanya mata pelajaran matametik akan diaj ar...tapi bi la agaknya cikgu Azmi mempelawanya datang kerumah sewa dan mengajaknya bermain.. disekolahlah dia akan berjumpa cikgu Azmi kembali. . Mona masih menunggu. Dia rasakan lama benar tidak berjumpa cikgu Azmi. Naik kendur lutut Mona dan Safuan namun nikmat itu sukar untuk dia le paskan.. macam pengantin baru honeymoon.. Semenjak Safuan berada s elama 2 minggu hampir setiap malam dia main dengan Safuna.. Lonceng tanda waktu setiap mata pelajaran selesai diaja r oleh guru berbunyi panjang. Mona mula gelisah..Koleksi: http://CeritaPanas.. Mona menunggu penuh debar kerana mata pelajaran ini akan diajar oleh Cikgu A zmi. Beberapa minit kemudian k edengaran tapak kasut kulit warna hitam melangkah masuk ke kelas Mona. PART 5 Selepas Safuan pulang ke Terengganu..Fikirnya.

"Selamat pgi cikgu. Maizura b ersetuju dan berjalan meninggalkan Mona. Ada 10 soal an semuanya di tulis di papan putih mengunakan makerpen. Mona resah.Dia menanti cikgu Azmi. mungkin cikgu Azmi terle wat bangun. Selesai. Lonceng berdering jam menunjukan pukul 1. Mata cikgu Azmi memandang tepat pada Mona dan tersen yum. "Murid-murid semua buat kerja ini. Setelah mengucapkan terima kasih dan selamat pulang kesemua murid-murid di kelas Mona. Menunggu terus menunggu.. Mona bangun dengan lemah longlai.. maklumlah oranga bujang.. Dia bersaing dengan Maizura. Sem ua murid bangun.Waktu berlajar satu demi satu matapelajaran sudah pun selesai."Pinta Mona pada Maizura. Selang beberapa minit kemudian terlihat beberapa buah kereta milik guru-guru sekolah keluar menuju ke jalan raya dari pi ntu pagar. "Mai kau balik d ulu yer. kemudian cikgu Azmi kembali duduk di kerusi meja guru. Cikgu Azmi sempat membayangkan kalaulah dia dapat meratah tubuh Mona. Namun kelibat cikgu Azmi masih tidak kelihatan. Dia mahu cepat pulan g.Koleksi: http://CeritaPanas." Sambut Cikgu Azmi sambil mengambil tempat dimeja guru. duduk semua. Segaja dia berbuat begitu unt uk menarik hati cikgu Azmi. Dia ingin menumpang cikgu Azmi ketika pulang n anti. Sudahlah pagi tadi dia tidak dijemput cikgu Azmi. Waktu sekarang sudah hampir waktu untuk pulang. mereka semua bergegas keluar bilik darjah pulang. "Selamat pagi. Mona pura-pura berpatah balik masuk ke dalam kawasan sekolah seperti hendak menuju ke bilik perpustakaan. Dia duduk ditepi tembok penghadang parit depan pintu pagar. namun Mona merasakan terlalu lama untukn ya menunggu waktu pulang sekolah. Sekilas itu juga cikgu Azmi mencuri pandang ke dada Mona yang montok walaup un ditutupi dengan tudung. Sekil as itu dia membayangkan bagaimana tubuh dia diratah oleh cikgu Azmi.Agak la ma dia menunggu dengan tidak putus asa. Masa berlalu begitu pantas. Sekali sekala cikgu Azmi memandang ke s emua anak muridnya dan paling lama dia menatap tepat kepada Mona yang melentok d imeja sambil menulis.Mona pun sama. . Dia membaya ngkan perbezaan Safuan yang gelojoh tidak pandai dengan kemungkinan cikgu Azmi l agi hebat dan berpengalaman.Namun masih ada bonjolan mendada. Mona berjalan perlahan-laha n menuju ke pintu pagar sekolah. di ikuti oleh kesemua murid..aku ada hal nak ke perpustakaan jap. Dai kuati r cikgu Azmi lambat pulang. Setelah dilih atnya kelibat Maizura tiada." sebut ketua darjah.4shared.30 tengah hari.com "Bangun!!!" Kedengaran suara ketua darjah menyuruh semua murid-murid bangun.Mona menunggu agak resah walaupun hanya tinggal beberapa minit saja lagi.Mona berpatah balik menuju ke pintu pagar. namun Mona tidak putus asa. ." Cikgu Azmi bangun dan menuju kepapan putih menulis beberapa soalan.. Mona duduk mendagu memandang tepat gelagat cikgu Azmi. Duduk dan membuka buku p anduan mengajarnya. Mona berkhayal..

Kebetulan hari ini mak ayah tak ada rumah..." Sambut Mona .." "O. Cikgu Azmi masuk ke biliknya. "Terp ulang pada abang nak bawak Mona ke mana sementara menunggu pukul 6 petang. "Jelas Mona semula. Mon a mengangguk tanda setuju..." Mona berpura-pura sakit sambil memegang peru tnya.. Mona berehat dulu.?" tanya cikgu Azmi. "Mona. "Kan saya dah kata tiap-tia p hari saya ambik Mona." Jawa p Mona. Membuka cermin kiri. "Tapi cikgu tak ambik saya pagi tadi pun.4shared.Mona menutup p intu.tidur. "Saya tak boleh jalan kaki pulang cikgu.. Cikgu Azmi tersenyum.. Mona takut... Mona tak kisah. MyV cikgu Azmi bergerak. lagipun Mona sakit perutkan?" Saran cikgu Azmi. Cikgu Azmi masih tidak muncul.menujuk ke jalan raya.." jawap Mona sambil melemparkan senyuman. "Ter pulang pada cikgu.." manajanya Mona menjawap.Koleksi: http://CeritaPanas. Mona duduk di sofa..Saya pulang dari kampung subuh tadi terus ke sekolah.Mona tersenyum. Kemudian kelihatan kereta MYV hitam melalui jalan menuju kep intu pagar. mandi bersihkan badan. Pagi dan pulang sekolah.. "Ok kalau kita ke k elinik dulu boleh?" "Tak naklah. Mereka berdua mencari gerai yang sesuai dan menikmati makan tengah hari. tap i kat rumah Mona kata tak ada sesiapa. "Habis nak ke mana? " "Terpulang pada abang.. Selang beberapa minit kemudian cikgu Azm i membawa sehelai tuala berwarna biru dan memberikan kepada Mona. Bebe rapa jam kemudian mereka berdua bergerak menujuk kekereta. "Mona nak pulang.com Sudah hampir kesemua guru-guru yang mengajar di sebelah pagi pulang." Cikgu Azmi sudah pun membuka pakaiannya dan hanya memakai seluar pendek. Sesampai di rumah cikgu Azmi. apakata Mona ikut saya pulang ke rumah saya." "Abang hantar Mona pulang?" Sengaja ci kgu azmi menyoal jerat menguji Mona sama ada dia mahu terus bersamanya atau seba liknya. Mona cepat-cepat membuka pintu dan masuk ke dalam kereta cikgu Azmi. Cikgu Azmi memberhentikan keretanya. "Emm. Memang itu yang dia tunggu dan harap-harapkan selama ini. "Mona pergi ma ndi dulu. perut saya sakit. Mona setuj u. kedua mereka masuk ke dalam rumah. "Emm.." Ujar cikgu Azmi." suruh cikgu Azmi. dibahunya tersangkut . "Terpulang pada aban g nak ke mana pun." Kata Cikgu Azmi.. di luar s ekolah panggil saya abang. kat dalam ada bilik air.. Mona masuk bilik saya. Tak pe esok saya ambik Mona. Kan s aya terlanbat sikit hari ni. " "Ok. "Ok kita pegi makan dulu. "Mona nak pulang terus ke nak abang hantar ke kelinik?" tanya cikgu Azmi. "Kalau macam tu mari naik kereta saya. Cikgu Azmi ternampak Mona du duk ditembok parit..... Jadi macam mana?" Tanya Cikgu Azmi." Pelawa Cikgu Azmi.. Sudah sah cikgu Azmi yang memandunya. "M ona. Awak buat apa duduk sini." Mona be rbohong memberi alasan.

Mona sori aban g nak sikat rambut. Sebenarn ya cikgu Azmi tidak mahu tergesagesa. "Emm. Mona tidak melangkah seganjak pun dari dirinya. Kemudian dia mencapai pakaian tidur berwarna pink jarang. Dibukanya pintu almari. Mona terperanjat bila dilihatnya cikgu Azmi ada di dalamnya. Mona mena rik nafas berbogel di atas katil. Dia melihat ada beberapa helai pakaian tidur perempuan.Mona boleh pakai sementara kat sini.com sehelai tuala warna putih. Kesejukan sedikit kerana embusan dingin penghawa dingin.. Sengaja diletakny a di atas katil cikgu Azmi. Dia juga mahu mandi. Mona menyarungnya. Dia tidak gelojoh walau sekalipun dagin mentah itu depan mata nya dan sudah pasti boleh diratah. Pintu bilik ditutup cikgu Azmi. kemudian masuk ke bilik cikgu Azmi. Dia merapatkan daun pint u tapi tidak dikuncinya. Dia memandang cermi n. menyiarap. Bukan terperanjat kerana takut diapa-apakan oleh cik gu Azmi. jarang-jarang belaka.4shared. Dia mengharapkan kalaulah ketika dia berbogel itu cikgu Azmi masuk semula. Dia membuka perlahan. Lama dia membersihkan tubuhnya terutama bahagia sulitnya agar berbau harum dengan cucian mandian. Dia m enunggu kalau-kalau cikgu Azmi muncul. Ketika i tu Mona masih didalam bilik air. sekejap mengiring. Kemudian dia mencapakkan tubuhnya ke atas tilam empuk. Namun cikgu Azmi tidak muncul. Selang beberapa minit kedengaran pintu bilik air di buka Mona. Mona mengambil keputusan mencari pakaian yang sesuai di dalam almari cikgu Azmi. Dia mahu Mona sendiri yang rela untuk dila kukan apa saja. Cik gu Azmi yang sudah siap mandi keluar dair bilik air menuju ke biliknya. Mo na senyum. kemudian baju kurung dan kemudian kai nnya. Mona melepask an tuala mandi yang menyalut tubuhnya.Namun tak juga cikgu Azmi muncul. Memang namp ak jelas susuk tubuh Mona jika memakanya.Koleksi: http://CeritaPanas. Hanya coli dan seluar dalam berwarna putih saja menyaluti tempat sulit dan teteknya.. Dia menghadap cermin meyikat rambutnya." jelas cikgu Azmi bila terpandang Mona yang tercegat memaka i tuala berkemban. Sememangnya itu yang dia tunggu-tunggu selama ini. tersenyum puas dan bergaya seksi. menelentang. Cikgu Azmi masih b ersalutkan tuala mandi. Dalam alamari saya tu ada pakaian perempuan milik adik perem puan saya. Mona masuk ke dalam bilik air." Ujar cikgu Azmi sambil menuju pi ntu keluar bilik. Sebenarnya cikgu Azmi b ijak main peranan. Cikgu Azmi yakin yan g Mona akan memanggilnya. harapannya.. Sengaja dia memberi ruang kepada Mona. Mona mencapai tuala biru yang di berikan cikgu Azmi. "Abang!!! Abang!!!" Memang tepat tekaan dan keyakinan cikgu Azmi. Cikgu Azmi tahu yang pintu biliknya tidak dik unci oleh Mona. Kemudian dia manangalkan coli dan seluara dalamnya. Cikgu Azmi pasti Mona tidak tahan di dalam. Mona menanggalkan tudungnya. Jantung cikgu Azmi berderau bila te rpandang coli dan seluar dalam Mona berlonggok atas katilnya. masuk. Mona kembali berbaring di atas katil. Mona akan . "Tak pe Mona salin pakaian dulu. Segaja dia berbuat begitu supaya mudah cikgu Azmi masuk .Lama dia berbaring diatas katil..

Sebantang keras menegak tercacak da ri kelengkang cikgu Azmi. Adegan mengentel biji dan berkoloman mulut masih rancak.com memanggilnya.Koleksi: http://CeritaPanas. Kemudian p erlahanlahan cikgu Azmi membuka kelengkang Mona yang tadi dikepit rapat. "Ada apa sayang. Cikgu Azmi dah pun jumpa. dia makin mengangkangkan kedua pehanya.. Mereka berkulum-kulum lidah." "Nak abang urut sapu minyak angin?" Taknak. Cikgu Azmi menngambil tangan Mona dan meletakkany a ke batangnya.minyak angi n panas. Jari cikgu Azmi mula mengentel biji Mona.Kini tiada seurat benang menutup tubuh Mona. Semakin di usap sema kin naik tembam benda dicelah kelengkang Mona. Mona terus saja mengengam. menanggalkan tualanya. Mona ti dak menolak... Cikgu Azmi mula mengucup mulut Mo na. mengucup. Apabila disentuh. diusap digumus kemudian di gentelnya puting tetek Mona. melancapkan dan mengentel masih ranca k.. Dia mula memainkan perana menghisap puting Mona. Mona memejamkan matanya. Cikgu Azmi pura-pura tidak melihat susuk tubuh Mona dengan gelojo h. dia nampak Mona telentang atas katil memakai baju tid ur warna pink. Mona telentan g semula." "Tak abang cuma urut saja. selepas kiri kemudian kanan. Dia sudah pun memegangnya. Mona pun sama. Tangan Cikgu Azmi sudah pun berada di seluruh permukaan pantat Mona.Lama. Mona mengerang terus mengerang kesedapan. "Mona kena buka ke?" "Kal au Mona suka. dibelainya buah dada Mona." ujar cikgu Azmi." "Abang urut biasa je. membelai tundun Mona. Mona mengerang perlahan. Dia mengurut perut Mona yang masih bersalut kain jarang baju tidur pe rlahan.. meraba. Selama itu juga jari jemari cikgu Azmi meraba. Mona sudah tidak tertahan. Terbit air dari celah bawah biji Mona. Cikgu Azmi berbaring mengiring di sisi Mona." Cikgu Azmi duduk di seb elah Mona. Kemudian tangan cikgu Azmi merayap turun kepangkal peha Mona. Cikgu Azmi mencari lurah Mona... Mona mula merasakan nnikmat dari sentuhan tangan cikgu Azmi. Kem udian membuka pintu bilik. Dia masih berkucu p dan berkolom lidah dengan Mona. Besar dan panjang lebih panjang dari Safuan.. "susah nak urut ada baju ni. Mona mengerang kennikmatan. Lama dia mengisap.Berganti-ganti sambil meramas tetek Mona yang besar gebu putih melepak it u. Jarinya mula mencungkil-cungkil celah alur pantant Mona mencari biji Mona. Perlahan-lahan jari cikgu Azmi menjelajahi buah dada Mona.. 'Mona sakit perut. Cikgu Azmi yang masih mema kai tuala sejak tadi." "Habis pakai apa. Mona mengerang. Cik gu Azmi tahu yang . Cikgu Azmmi tahu yang Mo na mula stim.4shared. Cikgu Azmi mengurut pelahan perut Mona. Mona mengeliat.. Diusapnya bengkakan d i celah kelengkang Mona. Mona masih mengepit bengkakan itu." cikgu Azmi menyahut dari luar pintu bilik.." "Tapi jangan jahat tau." Mona menan ggalkan baju tidurnya. dia terasa air maninyahendak keluar terpancut.. Jar i cikgu Azmi mencungkil lubang Mna untuk mengambil air itu kemudian disapukannya ke biji Mona agar licin apabila mengentel biji Mona. Adegan membelai.

essss. cikgu Azmi mula menyorong tarik. da i sudah tidak tahan lagi. Mona mula mengangkat punggungnya tinggi. terjerit-jerit kecil Mona kesedapa n.4shared. Dengan posisi Mona menongeng. Mederus-derus bibir pantat Mona apabila di sorong tarik oleh cikgu Azmi dengan batangnya. ""Ahhh. Namun dia masih boleh beberapa kali. Sorng tarik. Air maninya mahu terpancut dari dalam pantatnya.. Kelihat lubang Mona membesar akibat kebesaran lilit batang cikgu Azmi me ncecah 4 inci. Jejak. Tersa air pelicin Mona sudah keri ng digali batang cikgu Azmi. Cikgu Azmi tahu Mna memang mahu. Tap icikgu Azmi tah u yang Mona memiliki lubang tanduk dan ada kawasan yang boleh dijolok sampai hab is masuk kesemua batangnya. Memang keras bata ng cikgu Azmi bagaikan mentimun muda. Cikgu Azmi mula memasukan kepala batangnya. cikgu Azmi tahu Mona akan puas dan mensti hendak selalu. Sudah masuk agak banyak juga iair liur cikgu Azmi da lam lubang Mona. Cikgu Azmi mengangkat kedua kaki Mona menol ak ke bahu mencecah tetek Mona dan mengangkangkannya. Lama cikgu Azmi melakukan isapan dan jilatan .. "Ah!!!!!" Mona mengerang da nterangkat punggungnya apa bila jari cikgu Azm mencucuk lubangnya. Tibalah masanay Mna perlu dijolok lubangnya. mona tahu lubangnya bole h dijolok terus dengan apa saja. Amat sedap. Cikgu Azmi tahu Mona sudah nak sampai klimik. Memang padat dan Mona rasa amat sedap.. Adegan ini semakin menyeronokkan Mna. Kali ini batang cikgu Azmi semakin ganas. Namun cikgu Azmi masih bertahan. Terlalu sedap..com Mona sudah hampir klimik..Koleksi: http://CeritaPanas. Mona meraung kesedapan memaut . Semakin laju cikgu Azmi menjolok sorong tarikny a semaki sedap... Di bukanya pintu lubang pantat Mona untuk di memasukan air li urnya ke dalam pantat Mona. Cikgu Azmi mejolok la ju terlalu laju. ssorong tarik.. Dia sudah mula mahu terpancut kali kedua... Cikgu Azm i menekan perlahan-lahan dan memasukan semua kepanjangan batangnya ke dalam luba ng Mona. Cikgu Azmi terpaksa mengunakan air liurnya menyapu ke dalam lubang Mona. Cikgu Azmi melajukan jolokkan jarinya k e dalam lubang Mona. Cikgu Azmi mula me ngumul dengan mulutnya. Denga kepala batang Cikgu Azmi ya ng besar dan memiliki batang yang mantap besar dan panjang. Cikgu Azmi geram mel ihat pantat Mona.Mna sudah mengerang."Pinta cikgu Azmi. lagu lagi. ternyata memang boleh.tak tahan Mo na menanggungnya. Cikgi Azmi memasukan batangnya k elubang Mona dari belakang. Berpaut Mona kepepegan g katil bila lubangnya padat ditekan batang cikgu Azmi.!!!" Baru seinci kepala batang cikgu Azmi masu k . Cikgu Azmi mulakan peranan menjolok luba ng Mona. Biji Mona di isapnya. cikgu Azmi menjilat lubang M ona dari belakang. Belum kesemuanya yang mencecah 8 inci panjang.. Cikgu Azmi tidak terus menekan lubang Mona. Mona diam dengan mata terpejam. perlahan kemudian laju siki. Kini Mona dipersisi menonggeng. Terangakat-angkat punggung Mona.dai kelemasan dan sedikit keletihan. laju lagi. sekalipun dia sudah klimik." Mengeliat Mona kesedapan bil a air maninya terpancut.. Baru 66 inci sudah jeka di pintu rahim Mona. "Abang nak masuk yer.... Cikgu Azmi mula memasukan sebatang jarinya menjolok ke dalam lubang pantat Mna. Kini 8 inci sudah berada dala m Mona.. Puas. "Ahhhh!! Ahhhh!!! Ahhhhh.

" Mona pun menonggeng... Puting tetek Mona digentel-gentel.Cikgu azmi menitiskan losyen ke jubur Mona. Dia semakin laju meneka n. Cikgu Azmi memang hebat diranjang."Mona mengerang sedikit sakit bila satu inci jari cikgu Azmi sudah masuk ke jubur Mona. Lama-kelaman cikgu Azmi semakin laju menjolok jubur Mona dengan batangnya..sakit..4shared...Koleksi: http://CeritaPanas. cikgu Azmi t ahu yang ramai anak-anak gadis sekarang dah tengok blue.... . "Emmm." "Masuk lubang depan jelah.. cikg u Azmi tak meneruskan jolokkanya. T onggenglah. Mona mengerang.." "Abang masuk pelan-pelan. Kemudian Cikgu Azmi mula menyusukkan batangnya ke jubur Mona perlahan sambil mengentel biji Mona..Sa mbil mengentel biji kelentit Mona.Mo na menahan antara sedap dan sedikit sakit.. Mona tersengut-sengut dirinya menahan antara sedikit sakit dan kesedapan. Sakit. "Mona. sakit. Men geliat Mona menahan kesedapan."serkap cikgu Azmi. dimeja. Kemutan jubur Mona membuatkan cikgu Azmi tidak tahan.. Kali ini cikgu Azmi menjolok lubang Mona sambil meramas kedua-dua tetek Mona. "Esssss Sekejap lagi tak sakit. jadi dia pasti Mona pun sama.. bukan saja di katil. Dia ingin melakukan adegan lebih mencabar dan dia pasti Mona setu ju.. Tiba-tiba cikgu Azmi memberhentikan adegan sorong tariknya itu. Dia sudah klimik kali kedua. Mona merasakan padat macam nak terberak tapi sedap..." "Kita try dulu. Sudah masuk kepala batang..Abang nak boh losyen ni. sedap itulah Mona rasak an.Mona kini di persisi menelentang semula.com bucu pemegang kati."Pujuk Cikgu Azmi.Tapi akhirnya dia merasakan kesedapan. Kalau tak sedap tak yah buat. Berkerut dahinya menahan kesedapan.. dia ada adegan lain yang lebih menyedapkan Mon a dan untuk dirinya juga. dipancutnya a ir maninya ke dalam lubang jubur Mona.Mona rasa d ulu..sedap... Tiba-tiba Mona mengerang kuat.....Lama dilakukan jolok dengan jari.." "Ala tak nak sakit.." "Mona tentu pernah tengok blue ma cam mana dia masukkan batang ke lubang belakang.. di dap ur. "Takut. kalau dah rasa mo na mesti nak selalu. Serentak itu cikgu Azmi mejolok laju lubang jubur Mona.. P elan-pelan cikgu Azmi megusap mengunakan jari kemudian di joloknya perlahan-laha n. dikerusi.sorong tarik dan kemudian Cikgu Azmi juga sudah sampai klimik.kita try dulu..Begitu juga dengan Mona ya ng digentel bijinya. Dia mula merasakan jolokan jari cikgu Azmi kejuburn ya sedap..." Pinta Cikgu Azmi... Makin laju cikgu Azm i mengentel biji kelentit Mona dan serentak itu menekan batangnya masuk ke dalam lubang jubur Mona..Mona tonggeng sayang. "Kenapa. Mona dah tak tahan." "Abang nak masuk yang belakang. Mona belum rasa..

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->