Lanyak Ustazah dilla Kemudian Farid menonggengkan Lydia. Dia nak cuba masuk doggie style.

Jari-jari Farid membuka bibir pantat Lydia.... hmmm... best pantat budak muda ni... baru 20 tahun... mesti ketat pussy you ni Lydia... kelentit Lydia dimain mainkannya dengan ibu jarinya. "Ohhh!!! I'm sensitif kat situ sayang...Ohhh!!!" suara Lydia mengerang panjang...air nya dah keluar. Baru digesek dua tiga kali, dah memancut keluar. Basah tangan dan jari jari Farid....disimbah air pantat nikmat Lydia. "Ohhh begitu ke kalau pompuan pancut! Bestnya..." Farid menjilat jari nya, dia nak rasa air Lydia. "Hmmm....not baddd..." farid kemudian membawa mulurtnya ke bibir pantat Lydia. Dikucupnya dan Lydia menjerit... "Ahhh!!!! Aaaabanggg!!!" farid terus saja menyedut dan menjilat. (Cuba bayangkan! kedua dua tangan Farid membuka bontot Lydia, dan bibir pussy Lydia secara automatis terbuka luas...dan disodoknya dengan lidah dan hidung nya sekali.!!!) Aksi Farid membuat Lydia mengerang dan mengerang...dua kali dia klimaks dalam beberapa minit itu saja. Basah muka farid dipancut pantat Lydia. Farid tak berhenti, digagahi nya juga lubang pantat gadis muda itu. Lama dia menjilat dan menyedut kelentit Lydia. Kelentit kalau disedut, dan terkeluar dari hood nya itu...akan membuat pompuan itu mengerang lama.... begitulah si Lydia. Mukanya tersembab di tilam...tangannya menggenggam bed sheet...mulut megerang... mata pejam. Farid teruskan menjilat... dijilatnya dari kelentit Lydia dan terus perlahan lahan ke lubang duburnya... Lydia mengerang... "Ohhh!!! Aabanggg... macam tu banggg!!! Jilat macam tuu!!!" Lydia menoleh kebelakang dan mengarahkan Farid menjilatnya begitu. Tangan Farid memaut pada pinggang Lydia dan dia menujah dari belakang. Sekali lagi Lydia meraung raung mengerang... "Ohhh abanggg ...Sirrr!!!" dan "Aghhh!!! Abanggg!!!" kedengaran suara gadis muda itu semasa batang Farid keluar masuk pussynya. Tak berapa lama kemudian Farid pula yang klimaks. Dia membongkok dan memaut pada buah dada Lydia. Lydia mengerang kerana sensasi dari kemasukkan batang Farid ke ruang pussynya yang dalam... dan Lydia juga terasa genggaman tangan Farid pada buah dadanya kuat dan kemas. Farid meramas kuat.... sehingga meninggalkan kesan pada kedua dua buah dada Lydia. Mereka sama2 mengerang semasa Farid memancutkan benihnya ke dalam pussy Lydia. Agak lama juga Farid klimaks... memancutkan beberapa das mani ke ruang dalam pussy Lydia. Lydia rebah mengereng... Farid mencabutkan batangnya... dan meleleh mani putih dari antara bibir pussy Lydia. "OHH!!! Sirrr!!! Terasa panas nya... meleleh keluar...Hmmm..." Lydia puas hati. tak pernahlelaki yang bersama nya tak mencapai kepuasan. Mereka mesti puas... Lydia tersenyum. Dia berjaya membuat pasangannya ini merasa kepuasan bersamnya. Lydia menupang pada tilam dan mengucup farid. Mereka kissed dan baring membelai kecantikan body masibg masing. Body Lydia sexy, dan Farid pasti dia bukan batang yang terakhir yang akan memasukki pussy Lydia.

sambil dia membersihkan body Dilla.. malah Ganesh membawa Dilla ke bilik mandi dan mereka mandi bersama. membersihkan kesan kesan mani di hujung kepala batang Ganesh. "Hmm...heehehe!" jawab Lydia tersenyum puas..... dia tahu Dilla suka batang di dalam pantatnya. ... "Ohh!! tak sempat tarik keluar lah!!!" ganesh menarik keluar batangnya yang berkilat basah itu dan menyembur beberapa das lagi ke perut dan dada Dilla.. depan .janganlah.......... Ganesh memancutkan benihnya ke dalam pussy Dilla...." Ganesh memaut pinggang dan memeluk erat badan Dilla. you datang ke bilik rehat I... I baru kerja di sini. Isteri Farid di bilik sebelah pun sudah hampir klimaks entah yg ke berapa kali.. "Ohh!!! banyaknya captain......" kata Hindu itu.... Ganesh jarang mendapat perempuan Melayu.. kadang2 perlahan...you r my best lover.. "You selalu layan lelaki di sini?" tanya Farid... dan setiap tujahan nya itu membuat Dilla mengerang. Ohh!! kena dagu I...that was good baby! " kata Ganesh. ganesh tak memperdulikan suara raungan Dilla... you datang jumpa I ok? atau malam ni pun boleh..."I love it when you klimaks tadi." itu saja jawab Dilla....... Aghhhhh!!!!" Mereka berehat sebentar.. kadang2 laju... "Ohhh Dilla.. dia meraba raba buah dada Lydia. Masa itu dia rasakan batangnya kemas dikepit.. sehingga Dilla mencapai klimaks berkali kali lagi. Ganesh keluar bilik.. you buat dan bagi I klimaks banyak kali.on me. 'Ohh !! banyak nya captain. "Suckme Dilla. "Entah lah captain.. so much sperm inside me...... Dia baring dengan terkangkang.!" kata Dilla menyapu mani yang melekat di perutnya dengan jarinya. "I nak you lagi Dilla.. Setiap inci body Dilla yangs exy itu disabun dan dibersihkannya. hatinya hendak sekali lagi di fuck oleh Ganesh. "Tak lah... air mani Farid meleleh mencelah ke lubang duburnya. dalam bilik mandi di bawah siraman air suam panas itu pantat Dilla dirobek semula..... ohhh sensitif cock tip I tu Dilla... ganesh menonggengkan Dilla di dalam bilik mandi itu dan dia masuk dari belakang. Ganesh baring dan Dilla rapat menghisap batangnya...... Dilla adalah orang yang ke3....!!!" Dilla kagum sebab dia tak pernah melihat begitu banyak mani yang menyembur dari batang Ganesh.... "Ohhh!!! I'm cumming Dilla. Dilla tidak diikat semula... Ganesh tak henti henti menujah. "Ohhh captain not inside!!! Pleaseee.pelan pelan sikit sedut tu.. Tetapi dua tiga das mani yang pekat dah tersembur ke dalam..hisap lah.. "Thanks sir... I think after your holidays dengan husband you ni. kuatnya you !! Ohh!! banyaknya." Dilla cuba memprotes.... Lydia.kasi bersih!" kata Ganesh... dan dia terus menujah dan menarik.. Setelah lebih kurang 45 minit memantat Dilla isteri Farid. pantatnya dah basah banjir. Satu jam kemudian... Farid sedang menghi sap rokok di luar... " Farid memang puas dengan pelukan erat dan kemutan Lydia semasa pelayan muda itu klimaks.kenapa sir?" Mereka berbual.

Dia kelihatan cantik wangi dan bersopan setelah mandi dan berpakaian uniform hotel itu. I tahu. I will see you later tonite. Sambil mereka berbual. you tak puas?" suara Farid tinggi...... or you 'jual' je dia kat I. lalu Farid kemudiannya masuk bilik... macam mana? You nak ke dia lagi?" kata Farid.. kaki terkangkang. Thank you Farid. ini hal private you.. Sakit hatinya masih lagi terasa. "OK? Lebih dari OK lah.dia tak guna punya pompuan." bunyi suara Ganesh seperti nasihat pada farid. "Ohhh dia best..... Farid masuk lalu memberitahu kesemuanya apa yang diketahuinya pada Dilla.." itu lah kata2 permulaan Farid." kata Farid. "Best sir! Thank you." kata Lydia dan dia beredar dari situ. "I pun kena balik.. you divorce je dia. dia pernah mencintai Dilla..... "Ye bang.. Dilla rebah terlentang atas tilam. tapi I tak mahu kata apa apa lah... Dia pun bagus kan?" tanya Ganesh... "Ok tak?" tanya Farid. Dia mahu buat profit dari kecurangan Dilla. Ditolaknya Dilla ke katil.." "Ohh yes...... Dilla naik berang. my friend.ya. Dilla mengaku yang dia horny sangat2 bila ditinggalkan Farid.! abang tinggalkan Dilla masa Dilla nak klimaks! bila abang dah pancut. "I dah jual you pada beberapa klients I. "ya. Dan Farid ... harganya mesti lah tepat. my friend. "I jumpa you nanti... Abang biarkan Dilla. " tambah Farid. farid nampak air mani Ganesh meleleh keluar dari pantat isterinya itu.. "Yeah... bagus.best betul. "And how was Lydia tu? waitress I tu?" tanya Captain.. Jangan dendam sama dia lagi lah..bilik. "Ada satu malam tu Dilla pergi ke fridge ambil terong bang!!! Abang tahu takkk??? Sejak abang tak jamah Dilla.. "Dengan I .." Farid mengangguk... Dilla klimaks dengan terung dan timun!!!" Dilla menyiarap dan menanggis! Farid yang marah tadi dah mula bengong. I tak pernah adakan sex dengan orang lain.. . Dilla tu wife you kan? You jual dia ke?" "Yeah." mereka berjabat tangan. you lepaskanlah dia.. "You nak? But I dah janji dengan 3 orang lagi today dan esok.." Ganesh senyum dan beredar . dan begitu juga Dilla. "kalau you nak. "Tapi kalau you dahtak nak. Image body sexy Dilla masih lagi di ingatan Ganesh.. Mereka bergadur.. "Ok.. walaupun di suatu masa dulu. seorang wifetak boleh macam tu lah... abang tidur! Dilla dah pakai sexy2 untuk abang! pakai g string danthongs! Pakai baju nightie pendek. Dia main belakang I lah!" jawab farid sambil menghembuskan kepulan asap ke udara. Lydia keluar bilik dan memeluk Farid.. dengan ego lelakinya mempertahankan dirinya. I faham. Dia teringat masa2 yang dia menolak kemahuan isterinya...." ganesh menepuk nepuk bahu Farid...." farid mendengar rintihan isterinya.dia mula sedar...hehehe!!!" Mereka ketawa sama sama. I nak wife you tu.

. "Ohhh!!! I'm sorry.. kamini twins!" kata Kuldip.. Farid hanya memandang saja.. aku menyebabkan isteriku mencari kekasih dan batang lain..... you d ah promised. di tepi pintu. right?" Farid mengeluarkan beberapa helai not RM50 dari walletnya.. kau dah berbaik balik ke? nak kawin balik ke? Itu you punya problem... farid berbisik sesuatu. terdiam. menyembam ke bantal. Farid nak bawa Dilla makan dinner dan mereka bermaaf maafan.. Dilla kemudian memusingkan badannya dan mereka berkucupan.. kita dah janji. Pada masa itu lah batang Farid mula keras.. ... 'Eh! Ini lah perempuan itu. dan hati perempuan memang kalah pada pujukan lelaki. Tak disangkakannya yang Dilla amat dahaga dibiarkan begitu! Farid memeluk badan Dilla.. "We come to fuck the Malay girl you promise us. yang I tahu.. she went away with another client just now. Dengan badan saiz besar mereka.. jum lah. tangisan dan esakkan Dilla dengan perlahan lahan reda. "Aku tak kira lah. Farid keluar . Mereka senyum.." "Ohh Wife you ke?" tersenggeh Sarjit. Dia mula membuat refleksi... Dia cuba memujuknya.... I'm really sorry mister Singh! That woman is not here anymore. yang dicarinya hanyalah batang jantan. dia memeluk Dilla dari belakang.. RM2000 for the whole nite . Saya sudah bayar you! " kata Kuldip. Dua beradik itu enggan menerima alasan Farid.lalu dia memeluk dan memgang tangan Dilla. mereka kemudiannya mandi bersama.. "Aku tahu .. Dilla masih sayang pada suaminya.. tetapi Farid pandai memujuk.. Kuldip dan sarjit menolak Farid suami isteri ke dalam bilik. "Ohh! You ni the Singh brothers?" "Yes. Wife I ni d ah tak nak lah.Kuldip.. "No! saya tak boleh terima itu jawapan. " Kuldip menolak bahu Farid dan terus saja ke Dilla... tahu?" Kuldip nampak marah." kata Sarjit... utk memuaskan nafsunya....aku penyebab semua ini!!! Ohhh!!! betapa berdosanya aku! farid merasa amat kesal dan dengan perlahan dia bergerak ke isterinya yang sedang bogel itu dan memeluknya.Teresak easak suara Dilla menangis...wang kau tu akan aku bayar balik lah.berturban dan berjanggut panjang.. I am Kuldip dan this is sarjit.. And kami dah bayar....diluar.. "Abang.. tengah mereka bertengkar itu. dah mandi dan wangi. tiba tiba. memang benar apa yang dikatakan Dilla. tiba2 pintu bilik diketuk ..dia menanggalkan seluar dan bajunya. Bila mereka dah bersiap sedia. dalam mindanya..... Mereka berkucupan dan meraba raba. farid takut nak berbuat apa apa... Lama juga Dilla nak reda menanggis... terutama si suami. "Yeah! Saya sudah lama tak ada sex sama perempuan! Sudah banyak lama!" Sarjt pula nampak resah dan marah. Merekanampak macam sama. "Ehem! Sir! You promised! You sudah janji tau!" nada suara sarjit macam dah mula naik marah.. "I'm sorry.. dua adik beradik menunggunya. senang saja mereka berbuat begitu.bontotnya bulat sexy. " Dilla muncul dengan pakaian cantik dan menarik.err.. Tapi I nak tarik balik lah janji kita tu." Farid cuba berbohong. umur dalam 40an... I have to cancel... I will return your mon ey....

... dal am seminit dua saja. Dia menoleh kepada Farid.hehehe!! Kalau tak kami akan pukul hubby you ni! Hehehehe!!!" Sarjit menarik collar baju Farid.....no more Mr Singh.. Sarjit dan Kuldip memang besar. err? Dilla melepaskan diri dan pergi ke Farid..dan tak bersunat.. Farid ingin melawan.. your wife is trying to get all that monster cock inside mulut dia. batang besar. Buah dadanya sedang diramas ramas oleh Kuldip. dia mula kecut dan takut! Kuldip yang menanggalkan seluar nya dahulu. lebih 6 kaki (192cm) tinggi dan bertubuh besar." farid dengan kesal mengangguk. giant.. Farid nampak gelisah. I nak husband you ni berada di dalam bilik ni.. biar je lah mereka fuck Dilla.. dah mesti pantat Dilla akan longgar..... Dilla akan teruk dikerjakan oleh dua orang benggali ni.... kini bila keadaan dan perasaan dah berubah.... "Dilla you hisap ni... mesti anu mereka pun. Batang Kuldip terlalu panjang...? You nak tunggu batang I mengecil ke. nanti kalau dipukulnya kita..." kata sarjit. Pada mulanya dia suka sangat bila Kuldip memberitahunya yang dia dan abangnya kan membayar nya dua ribu ringgit untuk dua jam. dahkena b eberapa batang lain dah. I pun nak buat terms baru lah.. "Erkkk!!! Ahhh!!! Please.. "Mak Datuk! Ini apa ni? Cota? Belantan?" Dilla menjerit kecil bila dia melihat batang Kuldip buat pertamakalinya. "besar juga boobs you ni Dilla. baru you nak hisap? Hehehehe!!!" Ditariknya kepala Dilla dan muka Dilla bergeselan dengan batang hitam Kuldip.. kata hati Farid. Farid tak nampak apa yang berlaku... Dilla masih dipegang oleh Kuldip.. "Biar je lah bang.... "Ohhh!!! Dilla... batang dua orang benggali ni besar.... Cepat!" Dilla ..tetapi panjang... "Ok lah! Ok lah! You berdua buat lah apa yang you nak! tapi sekali seorang saja ok? and I akan beri kerjasama! and jangan gaduh2 lah. Misai tebal.. Dilla terpaksa menggunakan dua dua tangannya untuk memegang batang Kuldip di depan mukanya. "Oh? If you buat terms baru.. tetapi dipegang erat oleh Sarjit. tapi Dilla mententeramkan merekabertiga. Dia tahu. paham!" arahan sarjit agak tegas dan matanya menakutkan Farid. kalau dipukulnya aku.... saksikan apa yang kami nak buat pada you." kata Dilla apabila K uldip menarik keluar batangnya dari mulut Dilla...." bisik Kuldip pada telinga Dilla......janggut lagi. Dia kesian melihat suaminya Farid yang nak dipukul oleh dua beradik berbadan besar itu.dengan lenganbesar.... batang Kuldip dah mencapai dekat 10 inci. tak tebal. Dilla tercunggap cunggap nak menghisap dan mengolom keseluruhannya. Farid terkedu melihat batang yang akan merobek pantat isterinya itu.. "I cannot lah! Too big Mr Singh.. "Oh? You tak nak lagi? Hehehehe!!! Now you take off all your clothes..hehehehe!!!" kata Sarjit. "You nak tengok I punya pulak?" ada nada sinis daripada apa yang dikatakan oleh Sarjit.." dan dia mengeluarkan batang sepruh lembeknya. "Itu baru separuh keras tu. danDilla pun bukan protest pun. "Arkkkk!!" bunyi yang dikeluarkan oleh Dilla bila Kuldip menolak masuk sedikit demi sedikit masuk ke dalam ronggamulutnya." suara Kuldip memberi Dilla compliment..... sedap mulut you.Mereka mula nak berkasar. mampus aku ni.dia berbisik. "kau duduk sini dan lihat .. tak kan lah dua lagi make a diffrence. lagipun aku akan simpan duit tu.berbulu. "Hehehehe!!! kau tengok tu Mr Farid." katanya lagi. Dari gayanya." kata Dilla.. kita juga yang rugi. "Suck it lah! Apa tunggu lagi...... Besar mereka ni.

"Kita bayar dua ribu tau? untuk dapat ini pompuan sexy... Pantat Melayu memang nya best.." dan mereka ketawa lagi. Farid menggosok kepalanya...... Dilla dah mula terasa horny. itu lah yang ultimate nya. "Oi! Kenapa you diam? Bodoh punya suami!" kata Kuldip. dah mula nak benjol.bagus ini boobs.. ketat dan dalamnya panas.. "Ohhh!! Syok ya? Best kan kena gentel ini macam.ow!" panties kecik tu pun ditarik dan koyak. Dia menoleh pada farid. Bila mendengar perkataan jabatan Agama. "Hmm.......hahahaha!!" tawa Kuldip disambut oleh Sarjit. "Gor love bites lah. please lah. " kata Kuldip.. atau lari atau buat apa2 pada kami.please don't take off my. Dia diketuk dengan handfon.... kalau dapat pussy minah Melayu.tapi saya cakap tak apa. " Kuldip rapat padanya.. Tertera di depan2 akhbar "Suami Jual Isteri pada Benggali!!!" "Suami Dagang Daging isteri!" "Isteri mangsa suami dayus!" dan macam macam lagi yang dibayangkannya.sudah basah ka?" mereka ketawa lagi.takk sedap...... "Yeah lah... Farid nampak takut dan resah. "Kami janji dua jam saja. jangan lah.saya mahu tengok. Farid tunduk malu. "Ohh hehehehe!!! Lagi cantik dari yang dalam gambar2 dan video tu!!! " kata sarjit." kata Sarjit...... Dia kasi you all tunjuk sudah cukup lah.... we will report and send your photos to Agama dept!" farid diugut. Sudah basah ka iyu pussy?" tanya Kuldip..hmmm.. "Ohhh sakit tu... ini pompuan mesti berbaloi punya lah." Dilla cuba melawan rasa hornynya. tangan kasar Kuldip membuat dia mula horny. "Buka panties.. Ow!" belum sempat Farid menamatkan ayatnya dia dah kena ketuk di kepala. 'Ohhh. dan akan terbit meleleh membasahi bibir pantatnya itu. "My friends. tapi dia gagal sebab memang air mazinya dah mula membasahi ruang ruang dalam pantatnya. Farid terbayang yang dia dan Dilla ditangkap dan diheret ke mahkamah. " dia menoleh pada Farid. Suatu perasaan ghairah mula timbul pada Dilla. Check you punya pussy. "You gigit gigit semua sini ka? nanti saya kasi gigit tempat lain lah..... Dia belum pernah rasa tapi dia pernah dengar dari rakan benggali yang lain.. Sarjit pun rapat dan sama meramas.. "Errr." kata Kuldip.. saya boleh report you dua orang!" tambah Farid.. "Ohhh!!!" masa tu putingnya sedang digentel oleh Kuldip. pantat amoi atau India atau Benggali pun ..dengan ketakutan menanggalkan pakaiannya. tak boleh lawan. "kalau you report. dan dia mengeloh..bertambah horny. Tangan Dilla terus saja ke bawah di celah kangkangnya untuk menutup pantatnya . sarjit meraba raba dan meramas2 buah dada isterinya Farid "Hehehehe!!! Dia diam sebab dia syok lah tengok dia punya bini horny kena raba ini macam lah..takkkk!!! Tak! Tak sedaplah!" jawab Dilla. "Hahahaha!!! " Kuldip meraba raba buah dada Dilla... "Ohhh takk. look at those big boobs. you minta dua ribu. Kuldip tahu yang dia akan dapat pantat Melayu itu... Sarjit you patut try raba juga. Dilla nampak ketakutan... "Oh? Sedap kaa?" tanya Kuldip.... Tiba tiba mereka terdengar kelohan Dilla.

Maka terbuka lah pantat idaman kedua dua beradik itu...kalau adapun. Pussy yang shaved. hehehehe!!!" sarjit menghidu panties Dilla.I like! Saya punya favourite lah. " dia rapatkan mukanya. "Ohhh!!!! arghhh!!!" Dilla menangis dan tanpa melawan... Sarjit pula sedang mengambil foto dengan blackberrynya.. "Ohhh!!! Please lah ... "WOooo!!! Brother... not there... kalau you tak mahu buka. saiz batang besar. "Best kan.. janganlah ... Peha gebu Dilla ditolak ke tepi. "wooo best lah Farid.dan juga takut. dengan tali pinggang. bibir pussynya ditarik ke tepi..mungkin lagi besar.dan dia dah siap nak menumbuk.. "This is one tight pussy brother! " katanya tersenyum lebar. tak rugi lah we pay you RM2K!" Farid takut.... and hole also tight bro!" Kuldip melepaskan bibir itu dan ia bertaup kembali... Kuldip meletakkan tapak jari jarinya ke pantat Dilla. tersandar ke kepala katil. tetapi nampak dari luar seluarnya yang mengelembung.you tengok ni. "And this fine pussy is wet and ready!!! Heheheheh!" .... Tembam dan tundun yang tak berbulu. Farid hanya mampu menjadi saksi kaku.. batangnya bergerak gerak . masa dulu dulu. dan Sarjit pula sibuk mengambil gambar.. "Ohhh!!! Hmm.. tak macam bau pussy amoi! atau bau pussy India!" "Hahahaha!!! Bau pussy satu Malaysia lah!!! Hahahaha!!!" ketawa Sarjit. "Best kan rasa kalau I buat macam ni. sarjit dah mula bergerak pada Farid.. Dilla terasa horny dan juga marah .... "Let me smell...dah basah dan bertambah basah...bau pun best lah.. "Hmmmm.." Kuldip menggerakan jari jarinya di alor bibir pantat Dilla..... batang keras Kuldip terhayun hayun berbuai.. Dia pun tak pernah melihat dalam pussy isterinya itu.... yes lah! Wet pussy juice." kata Kuldip pada sarjit..... bau panties ni lain lah. Farid benci akan dirinya. "My dick got bigger lah from smelling pussy juice you.hmm. Dilla memejamkan matanya. "Ohh wet dah!" "Ohhh!!! Ohh!!!" Dua kali Dilla mengeloh..sudah wet lah brother!" kata Kuldip..yang tak berbulu itu. Rambut Farid digenggamnya dengan tangan besarnya.. itu pun dia dah lupa rupa dan warna isi dalam pantat Dilla.. "Ohh best!!!! Ohhhh!!!!" Kuldip menoleh pada Sarjit dan mengeyitkan mata nya dan tersenyum. "Pink and wet lah... tak pernah buat pemeriksaan macam tu pun..... you cukur.." Dilla masih duduk melutut dan tak mahu membuka pehanya.hehehe!!!" tambah benggali itu.. Memang batang kedua dua Benggali tu dah keras.. "Ohhh wow.. nampak clean.... Kuldip menjolok satu jari ke dalam dan Dilla mengeloh lagi. Dia ditolak ...?" "Hei isteri bodoh! Jwab lah! Best ke tak!? Studpid wife!" herdik si Sarjit yang sedang mengikat tangan dan kaki Farid. dia tahu K uldip sedang melihat bahagian dalam lubangnya... saya pukul you punya suami!!" gertak Kuldip.ketakutan.. kuldip menarik kedua dua tangan nya ke tepi. "OPen wide lah.

farid tak mahu melihat tetapi dipaksa oleh sarjit.. "Go! Brother go! Faster!" kata Sarjit.. "cakap cepat!" Naik suara Kuldip. Dipaksanya Farid melihat Dilla terkangkang duduk dan Kuldip berada di anta ra betisnya.? mahu kan? cakap!" suara Kuldip tegas." kata Kuldip melajukan jolokan nya itu. Kuldip dan Sarjit sangat horny dan teruja melihat pussy cantik Dilla.pussy dia best tau!" kata Sarjit. menjolok jolok jari ke dalam pantat isterinya. "Ohhhh!!!" Dilla mengerang lagi.. "You nak my cock girl? Nak?" "nak!! Fuckk! Fuck me you big benggali you! Ohhhh!!!" Dilla sednag dikawal nafsunya dan dah hilang perasaan takut dan insafnya. Kuldip menjolok jolok dan memasukkan jari hantu pula. Dilla nak Kuldip jolok pantat La bang.dan lagi!" kata Kuldip. "Dia mahu lagi lah.menggesel gesel kelentitnya sama. you mahu I jolok pussy you lagi..sampai santak.. dalam bunyi nada terpaksa.ya. I nak batang you! Nak! Fuckk!! Ohhh!!!" habis saja dia kata begitu.. "Beritahu sarjit yang you juga nak batang dia ! Cepat!" "sarjit .. Dilla mengerang dan mengeloh dan ketiga tiga lelaki dalam bilik itu tahu . . Kukunya mencengkam lengan Kuldip.. sarjit tak sedar yang dia tidak lagi memegang kolar baju Farid. "Hei! Look lah! Your wife is sexy la like that.. Dilla mula klimaks.. Setiap kali dijoloknya...membuat Dilla memejamkan matanya dan menggigil. Tadi dilla takut dan insaf.. Dia tak berniat nak larikan diri malah nak duduk di kerusi sofa itu dan melihat Dilla klimaks. Ini membuat Kuldip tersenyum dan menjolok jolok dengan lebih laju dan dalam. "You big benggali! Fuck!!! Ohh!!!" Dilla dahmula merapu dan kata2nya dah dikawal nafsu. mesti dia nak klimaks..... ibu jari Kuldip akan menyentuh dan melanggar kelentit Dilla.. Kuldip lagi bersemangat menolak masuk batang benggalinya sedalam mungkin yang boleh. membuat kedua dua beradik itu lagi horny dan bersemangat.... "Yea. kalau perempuan mengerang dan mengloh panjang dengan suara di dalam tekak. jari hantu dan jari telunjuk Kuldip bermain main di dalam lubang pantat Dilla.. dan membuatkan Dilla hilang pertimbangan. "cakap sama you punya hubby tu....you dengar tu!" kata Sarjit pada Farid. Farid pula terpaku melihat isterinya yang nak klmaks itu.. dah penuh berair dibuat oleh Kuldip.... "Ohhh!!!! God! So wet lah you ni Dilla... sensasi kelentit disentuh membuat dia me "mahu lagi.. "Bangg. "cakap lagi!" Kuldip tinggikan suara.lagi!" Dilla terketar ketar suaranya. Dan Dilla akan mengerang dan mengeloh bila kelentitnya disentuh.. Sebab masa tu ibu jari Kuldip menggesel gesel di kelentitnya yang dah tersumbul keluar dari sarungnya itu."Ohhhh!!!! " kelohan dari Dilla dan suara nya. Kuldip men ekan sedalam dalam mungkin. dia kini tanpa disedari telah dikawal hafsu dan horny sangat2... Kuldip menghenyak lagi dalam..saya mahu lagi!!" kata Dilla .ya... Bulu Kuldip dan menggesel gesel tundun dan kelentit Dilla.. Dilla mengetap bibirnya dan memejamkan matanya menahan kesedapan jari jari Kuldip yang bermaian main dalam pantatnya itu... "Banggg!!! Sedap bangg!!! Dia jolok jolok banggg!!!" Dilla dah mula nampak beri kerjasama. dan selaju yang boleh....

hampir penuh ruang lubang pantat Dilla..kemudian dia menghisap puting Dilla.. memang pukulan Benggali akan menghantui nya dan suaminya." kata Kuldip.... Kuldip tahu dia dah mencecah sedalam mungkin. Melolong dan mengerang Dilla. Dia belum cum lagi. 'Ohhh!!! You are a good fuck lah baby!" kata Kuldip... Buah dada Dilla dijilat jilatnya. .. "Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! " menjerit lagi Dilla bila Kuldip me nyodok batang panjangnya sampai ke dalam sekali dengan sekali tosok lagi. nafasnya kemabali tenang.. semua dirakam kannya.. Kemudian dia menukar ke mode video pula. Kalau dia nak yang bebas mani dia ken a tunggu. Diatahu selepas abangnya melepaskan benih nanti..Habis 9 setengah inci masuk dalam lubang pantat Dilla. "hahahaha!!! " Duaberadik itu ketawa dan Kuldip menyambung semula memantat Dilla. tangan Kuldip memegang dan menupang peha dilla naik ke atas.. farid tunduk malu.. Farid hanya mampu memejamkan mata..... Dia nak pancut kat dalam. Sarjit memaksa Farid mengeluarkan batangnya(Farid sendiri) danmelancap melihat isterinya dikerjakan Kuldip. "You buat sendiri hand job. __________________ Ahhhhh!!!!! Dahhhh!!! Cukupppp!!!" keloh Dilla pada telinga Kuldip. Lemudian dia menukar ke mode video pula. "Banggg best kena batang Benggali ni bangg!!!" "Senyum lah bila you kata gitu. dia akan dapat peluangnya. Dilla mengerang kenikmatan.... Kuldip memancutkan benihnya di dalam pantat Dilla. farid tunduk malu. banyak yang dikeluarkannya...nafasnya kencang.. kalau boleh dia tak mahu berasda di situ. Ini lain.. Dia klimaks dan mengemut kuat. rasanya. Batangnyamasih lagi berendam di dalam lubuk pantat Dilla... Dan Dilla dah mula klimaks.. semua dirakam kannya.buah dadanya masih lagi turun naik. "Ohhh !!! Banyaknya kau pancut kat dalam " kata Dilla.. Dia tahu Farid tak akan lari.. best kena batang benggali ni bang!" cakap! Beritahu dia.. mulutnya ternganga. Dia lah benggali pertama bagi Dilla... Dilla senyum.. Mereka bertentangan.. Tidak seperti semasa Dilla bersama bf2 nya yang lain dulu tu... dalam hatinya dia nak buntingkan Dilla.. dan yang malang sekali batangnya keras menyaksikan isterinya diperkosa begitu... 'Ohhh banggg!!!! Mati Dilla banggg!!!" fikiran Dilla bercelaru.. Dilla klimaks beberapa kali.. Dia suami bodoh! membiarkan isterinya diperkosa begitu oleh benggali.pelukannya erat. "Beritahu suami you tu. Kuldip tersenggeh melihat wajah Dilla semasa dia klimaks.... Sambil menyaksikan itu.ohhh!!!" "Ohhhh!!!! take this!!!" kata Kuldip dan dia memaut pinggang Dilla rapat sekali supaya tak setitik pun benihnya keluar! Kuldip rebah di atas badan Dilla... Batang Sarjit pun dah bertambah besar. Dia menunggu guliran.." kata sarjit pada Dilla. "Ohhh!!! Puas I sarjit!!" kata Dilla tanpa berfikir.. suapa tak meleleh keluar.. Batang benggali lain!!! "Ohhhh!!!!" Dilla reda.... Hilang mata hitam Dilla......" kata Kuldip.. Sarjit pun berbuat begitu pada Farid.. suami isteri.. Dia mengerang dan mengeloh panjang.dia horny... "Cakap.. dan Sarjit dah tak sabar lagi melihatkan betapa sexynya Dilla semasa di fuck abangnya itu. hehehehe!!! " Sarjiit ketawa. lagi beberapa foto diambil nya. "Ohhh suam2 panas...... Dia nak bontot Dilla! Pantat Dilla tentu 'messy' dan berlendir sikit sebab dia tahu Kuldip akan memancutkan banyak maninya.hampir melukakan belakang Kuldip. sarjit tersenyum. Kuldip menarik rambut Dilla dan memalingkan muka Dilla ke Farid.

.... Farid hanya kaku duduk dengan memegang batang keras nya dalam tangan."Ohhh!!!" keloh Dilla.. "Leave it there! I want you to have my baby!" bisik Kuldip... Dan dia memejamkan matanya.. kata hati Dilla.hehehe!! Hisap best best!" batang Sarjit seakan sama saiz dengan Kuldip tapi lebih gemuk.. Dua batang sekali di dalam . "Ohhh!!! Tight lagi pussy dia lah bang !" kata sarjit. I nak masuk!" kata sarjit yang lebih besar itu.. sarjit sibuk mengambil foto. lubang anus nya kecik.. "Yes. Dilla kena sandwich di tengah tengah. farid terasa berat badan Dilla yang ditangggungnya itu berubah. Kuldip pergi melihat. sebab saiz batang Sarjit lebih besar.. memang ketat.": kata Sarjit..." kata Kuldip.... "Erkk!!!!" "Hisap lah batang I pulak ni. "I think your wife likes sex lah.. "Woo..." mereka memandang farid.. Belum sempat dia berkata apa apa. Farid thats it. bibir pussy Dilla tak begitu bertaup rapat disebabkan henyakkan batangnya tadi.... 'ehhh? " Dilla nak protes. Diambilnya bantal dan diletakkannya di bawah punggung Dill a agar maninya tak melimpah keluar lagi. "Ohhh!!!! OMG!!! That monster!!!" jerit Dilla. "Heck! Its too tight lah bro!" kata sarjit yang mencuba nak masukkankepala takoknya yang tebal tu ke dalam lubang belakang Dilla. dan you pergi masukkan batang kecik you ni ke dalam mulut dia? hehehe!!! I nak take photos you berdua lah. but dont cum inside faham?" kata Sarjit... Dilla di tengah terkangkang dan Sarjit dari depan masuk.. baru lah you boleh masuk. "You come here... meleleh juga. I nakmasuk kat pussy dia. dan tak hiraukan suaminya di situ.. Dari jarak jauh dan juga close up. Kalau masuk pantat I ni...sikit je... "Lepas dah terbuka sikit lubang tu.. "You pun nak rasa pussy wife you sekali ke? I think Sarjit main pantat nya nanti..batangnyamasih keras. dan horny kini. Dilla melolong... Kuldip bangun dan mencabutkanbatangnya dari lubang pantat Dilla. " I think farid must fuck her ass dulu.. longgar lah.you pegang dan tahan bontot dia.... terlalu horny. "Kepit peha tu sikit Dilla. Farid diam takkata apa apa.. walaupun dah agak longgar sebab lama difuckoleh Kuldip tadi... sarjit pun mula meujah masuk. Diamengambil close up pussy Dilla dengan air maninya meleleh keluar... Farid pun mengacukan batangnya dan masuk. Kuldip pula mengambil alih merakam kan foto.... sarjit menolah terus. "Sikit je sayang.. Dia berniat nak buntingkan isteri Farid yg sexy itu.fuck your wife's ass.." kata Kuldip.. sarjit memasukkan batangnya ke dalam mulut nya. "Ohhh abanggg!!! ass dilla abanggg!!! Koyak lah nanti!!!!" farid menyodok pelahan lahan.....ada sedikit meleh keluar.. menyaksikan semuanya.dia jarang kena di situ. farid duduk di bawah..dan tebal. tak hiraukan apa yang dirasa atau dikatakan Dilla." kata Kuldip dan Dilla berbuat demikian. Tapi dia dah memangnya sundal." katanya. "Ohhhh!!! " suara Dilla mengerang bila batang sarjit masuk dalam bontotnya..dia menggunakan air liurnya. Batang besar gemok sarjit mulamenolak masuk ... "Fuck!!! Ohhh!!!" Dilla kini merasai sesuatu yangbaru.. Dilla tergamam. tetapi ia masih ketat. dia suka kena fuck tahu?" kata Kuldip pada Farid.

.. Kuldip pun menarik tangan Farid dan mengarahkan dia mengeluarkan batangnya depan muka Dilla. sesekali dia mendongakkan mukanya utk melihat pantat isterinya dilanyak benggali besar depannya itu.lubang2 nya. Dilla masih bernafas.. Dilla melolong semasa batang sarjit masuk perlahan lahan ke dalam lubang anus. Farid tunduk malu dan lemah.you bising sangat lah.. hehehehe!!!" Kuldip kemudian mengambil gambar.. You ada sexy wife lah. Mulut Dilla penuh dengan batang suaminya d an lubang bontotnya dilanyak Sarjit dari belakang.bontotnya. best pussy dia.... dan dengan air syampoo dan tuala lembab. Mereka mengerjakan isteri Farid dengan beberapa style lagi... Dilla tersembam tertiarap di atas katil. dan juga kemuka..... dan setelah kedua dua banggali itu memancutkan benih mereka di dalam pantat Dilla.. bontot isterinya merah kena smack beberapa kali oleh sarjit semasa dia menyondol anus Dilla.. Kuldip tersenyum lebar." kata Sarjit. . "Let her suck his cock.. Setelah hampir dua jam.. banyak kesan gigitan dan ada kesan lebam di peha kanan. Tapi buat satu dua jam ni. dia dah puas tadi dan nak berrehat sebentar. Farid dapat menghilangkan kesan kesan air mani di body Dilla... Farid dengan perlahan mengambil tuala dan membersihkan isterinya. tapi tak tegak keras..... Thanks my firend. mereka pun berhenti berehat. dia jerit kuat lah sangat lah. Mereka pun sama sama mengerjakan Dilla..... saya ingat dia punya pussy sudah longgar lah! Hahahaha!!!" ketawa mereka dia beraduik itu dan setelah berpakaian mereka meninggalkan Farid dan Dilla. "Ohhh!!!! Singhhh!!!! You fuckkk You!!! Jangan dalam ass!!! Arghhhh!!!" Sarjit membongkok dan memerah danmeramas buah dada besar Dilla sambil dia menyorong ke dalam lubang anus sempit Dilla... "You hisap batang husband you ni.... Mereka bersalaman dengan Farid "kami pergi dulu lah. masih ada satu jam lagi masa yang dibeli nya dari farid. "Ohhh best bro! Best and tight lah!" kata Sarjit pada Kuldip.. Mereka dah tak nampak 'ganas' atau 'garang' lagi..... atau until esok pagi.. batang mereka yang lembek itu masih lagi panjang. dalam anusnya. lebih perlahan dari tadi. dan atas body sexy Dilla.. "Ask Farid to come and join us lah. kasi sumbat mulut whore ni!" kata Sarjit.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful