Lanyak Ustazah dilla Kemudian Farid menonggengkan Lydia. Dia nak cuba masuk doggie style.

Jari-jari Farid membuka bibir pantat Lydia.... hmmm... best pantat budak muda ni... baru 20 tahun... mesti ketat pussy you ni Lydia... kelentit Lydia dimain mainkannya dengan ibu jarinya. "Ohhh!!! I'm sensitif kat situ sayang...Ohhh!!!" suara Lydia mengerang panjang...air nya dah keluar. Baru digesek dua tiga kali, dah memancut keluar. Basah tangan dan jari jari Farid....disimbah air pantat nikmat Lydia. "Ohhh begitu ke kalau pompuan pancut! Bestnya..." Farid menjilat jari nya, dia nak rasa air Lydia. "Hmmm....not baddd..." farid kemudian membawa mulurtnya ke bibir pantat Lydia. Dikucupnya dan Lydia menjerit... "Ahhh!!!! Aaaabanggg!!!" farid terus saja menyedut dan menjilat. (Cuba bayangkan! kedua dua tangan Farid membuka bontot Lydia, dan bibir pussy Lydia secara automatis terbuka luas...dan disodoknya dengan lidah dan hidung nya sekali.!!!) Aksi Farid membuat Lydia mengerang dan mengerang...dua kali dia klimaks dalam beberapa minit itu saja. Basah muka farid dipancut pantat Lydia. Farid tak berhenti, digagahi nya juga lubang pantat gadis muda itu. Lama dia menjilat dan menyedut kelentit Lydia. Kelentit kalau disedut, dan terkeluar dari hood nya itu...akan membuat pompuan itu mengerang lama.... begitulah si Lydia. Mukanya tersembab di tilam...tangannya menggenggam bed sheet...mulut megerang... mata pejam. Farid teruskan menjilat... dijilatnya dari kelentit Lydia dan terus perlahan lahan ke lubang duburnya... Lydia mengerang... "Ohhh!!! Aabanggg... macam tu banggg!!! Jilat macam tuu!!!" Lydia menoleh kebelakang dan mengarahkan Farid menjilatnya begitu. Tangan Farid memaut pada pinggang Lydia dan dia menujah dari belakang. Sekali lagi Lydia meraung raung mengerang... "Ohhh abanggg ...Sirrr!!!" dan "Aghhh!!! Abanggg!!!" kedengaran suara gadis muda itu semasa batang Farid keluar masuk pussynya. Tak berapa lama kemudian Farid pula yang klimaks. Dia membongkok dan memaut pada buah dada Lydia. Lydia mengerang kerana sensasi dari kemasukkan batang Farid ke ruang pussynya yang dalam... dan Lydia juga terasa genggaman tangan Farid pada buah dadanya kuat dan kemas. Farid meramas kuat.... sehingga meninggalkan kesan pada kedua dua buah dada Lydia. Mereka sama2 mengerang semasa Farid memancutkan benihnya ke dalam pussy Lydia. Agak lama juga Farid klimaks... memancutkan beberapa das mani ke ruang dalam pussy Lydia. Lydia rebah mengereng... Farid mencabutkan batangnya... dan meleleh mani putih dari antara bibir pussy Lydia. "OHH!!! Sirrr!!! Terasa panas nya... meleleh keluar...Hmmm..." Lydia puas hati. tak pernahlelaki yang bersama nya tak mencapai kepuasan. Mereka mesti puas... Lydia tersenyum. Dia berjaya membuat pasangannya ini merasa kepuasan bersamnya. Lydia menupang pada tilam dan mengucup farid. Mereka kissed dan baring membelai kecantikan body masibg masing. Body Lydia sexy, dan Farid pasti dia bukan batang yang terakhir yang akan memasukki pussy Lydia.

. Ganesh baring dan Dilla rapat menghisap batangnya.. Satu jam kemudian........ kadang2 perlahan... ganesh tak memperdulikan suara raungan Dilla.that was good baby! " kata Ganesh. "Ohh!! tak sempat tarik keluar lah!!!" ganesh menarik keluar batangnya yang berkilat basah itu dan menyembur beberapa das lagi ke perut dan dada Dilla.kenapa sir?" Mereka berbual. you buat dan bagi I klimaks banyak kali. so much sperm inside me. membersihkan kesan kesan mani di hujung kepala batang Ganesh..... "Thanks sir. Farid sedang menghi sap rokok di luar. "You selalu layan lelaki di sini?" tanya Farid. I think after your holidays dengan husband you ni.. "Hmm. 'Ohh !! banyak nya captain."I love it when you klimaks tadi.. you datang ke bilik rehat I... Setiap inci body Dilla yangs exy itu disabun dan dibersihkannya... dia tahu Dilla suka batang di dalam pantatnya...janganlah... air mani Farid meleleh mencelah ke lubang duburnya." kata Hindu itu. Lydia.. Dilla tidak diikat semula.... "I nak you lagi Dilla.. you datang jumpa I ok? atau malam ni pun boleh... ganesh menonggengkan Dilla di dalam bilik mandi itu dan dia masuk dari belakang..... Aghhhhh!!!!" Mereka berehat sebentar. Ohh!! kena dagu I. sehingga Dilla mencapai klimaks berkali kali lagi... dan dia terus menujah dan menarik. Dilla adalah orang yang ke3... Tetapi dua tiga das mani yang pekat dah tersembur ke dalam... sambil dia membersihkan body Dilla..you r my best lover...... . Isteri Farid di bilik sebelah pun sudah hampir klimaks entah yg ke berapa kali." Dilla cuba memprotes. hatinya hendak sekali lagi di fuck oleh Ganesh.. malah Ganesh membawa Dilla ke bilik mandi dan mereka mandi bersama. Ganesh keluar bilik.kasi bersih!" kata Ganesh. "Ohh!!! banyaknya captain." Ganesh memaut pinggang dan memeluk erat badan Dilla. Masa itu dia rasakan batangnya kemas dikepit..pelan pelan sikit sedut tu... "Ohhh!!! I'm cumming Dilla....... dan setiap tujahan nya itu membuat Dilla mengerang. dalam bilik mandi di bawah siraman air suam panas itu pantat Dilla dirobek semula. kuatnya you !! Ohh!! banyaknya.... I baru kerja di sini.. "Entah lah captain..!" kata Dilla menyapu mani yang melekat di perutnya dengan jarinya.!!!" Dilla kagum sebab dia tak pernah melihat begitu banyak mani yang menyembur dari batang Ganesh. Ganesh tak henti henti menujah. "Ohhh Dilla.heehehe!" jawab Lydia tersenyum puas..hisap lah." itu saja jawab Dilla....... ohhh sensitif cock tip I tu Dilla.. "Suckme Dilla......on me. "Ohhh captain not inside!!! Pleaseee. kadang2 laju... Ganesh memancutkan benihnya ke dalam pussy Dilla...... dia meraba raba buah dada Lydia............ "Tak lah.. Ganesh jarang mendapat perempuan Melayu..... Setelah lebih kurang 45 minit memantat Dilla isteri Farid. pantatnya dah basah banjir. " Farid memang puas dengan pelukan erat dan kemutan Lydia semasa pelayan muda itu klimaks. depan . Dia baring dengan terkangkang..

Jangan dendam sama dia lagi lah. "I pun kena balik. dengan ego lelakinya mempertahankan dirinya.... ini hal private you.ya. farid nampak air mani Ganesh meleleh keluar dari pantat isterinya itu..! abang tinggalkan Dilla masa Dilla nak klimaks! bila abang dah pancut. "Best sir! Thank you.hehehe!!!" Mereka ketawa sama sama." ganesh menepuk nepuk bahu Farid.." Ganesh senyum dan beredar . "Ada satu malam tu Dilla pergi ke fridge ambil terong bang!!! Abang tahu takkk??? Sejak abang tak jamah Dilla. bagus. I nak wife you tu. I tahu.. Image body sexy Dilla masih lagi di ingatan Ganesh..dia mula sedar.... "ya. Dilla naik berang.. walaupun di suatu masa dulu..... "Ohhh dia best. Dia mahu buat profit dari kecurangan Dilla. Dia pun bagus kan?" tanya Ganesh. Abang biarkan Dilla. tapi I tak mahu kata apa apa lah... Sambil mereka berbual. " tambah Farid. I tak pernah adakan sex dengan orang lain. "kalau you nak. you divorce je dia... you lepaskanlah dia.. "OK? Lebih dari OK lah." Farid mengangguk... "Ye bang. "I jumpa you nanti. Dilla tu wife you kan? You jual dia ke?" "Yeah. Mereka bergadur....." kata Farid. harganya mesti lah tepat. my friend. Dia kelihatan cantik wangi dan bersopan setelah mandi dan berpakaian uniform hotel itu. macam mana? You nak ke dia lagi?" kata Farid. Dilla klimaks dengan terung dan timun!!!" Dilla menyiarap dan menanggis! Farid yang marah tadi dah mula bengong. Thank you Farid.best betul. my friend. dan begitu juga Dilla.... .." itu lah kata2 permulaan Farid." kata Lydia dan dia beredar dari situ. Sakit hatinya masih lagi terasa. Dan Farid . Lydia keluar bilik dan memeluk Farid..." mereka berjabat tangan. or you 'jual' je dia kat I. Dilla mengaku yang dia horny sangat2 bila ditinggalkan Farid.. lalu Farid kemudiannya masuk bilik... kaki terkangkang..... Farid masuk lalu memberitahu kesemuanya apa yang diketahuinya pada Dilla.." farid mendengar rintihan isterinya. "Ok....... "I dah jual you pada beberapa klients I.. "Yeah." "Ohh yes... Dia teringat masa2 yang dia menolak kemahuan isterinya... "And how was Lydia tu? waitress I tu?" tanya Captain. seorang wifetak boleh macam tu lah. "Tapi kalau you dahtak nak. I will see you later tonite. "You nak? But I dah janji dengan 3 orang lagi today dan esok.dia tak guna punya pompuan... Dia main belakang I lah!" jawab farid sambil menghembuskan kepulan asap ke udara.bilik." bunyi suara Ganesh seperti nasihat pada farid.. "Dengan I ..... Dilla rebah terlentang atas tilam. Ditolaknya Dilla ke katil.. you tak puas?" suara Farid tinggi. I faham. dia pernah mencintai Dilla. "Ok tak?" tanya Farid.. abang tidur! Dilla dah pakai sexy2 untuk abang! pakai g string danthongs! Pakai baju nightie pendek.

. tetapi Farid pandai memujuk. Farid nak bawa Dilla makan dinner dan mereka bermaaf maafan...... Tak disangkakannya yang Dilla amat dahaga dibiarkan begitu! Farid memeluk badan Dilla. "Abang.. kamini twins!" kata Kuldip.. Dia cuba memujuknya. tahu?" Kuldip nampak marah..err... kau dah berbaik balik ke? nak kawin balik ke? Itu you punya problem.diluar.Teresak easak suara Dilla menangis.. yang dicarinya hanyalah batang jantan.aku penyebab semua ini!!! Ohhh!!! betapa berdosanya aku! farid merasa amat kesal dan dengan perlahan dia bergerak ke isterinya yang sedang bogel itu dan memeluknya.. Tapi I nak tarik balik lah janji kita tu. umur dalam 40an. dalam mindanya... "I'm sorry. Dilla masih sayang pada suaminya. tangisan dan esakkan Dilla dengan perlahan lahan reda. Dilla kemudian memusingkan badannya dan mereka berkucupan.. RM2000 for the whole nite .. she went away with another client just now. Merekanampak macam sama.dia menanggalkan seluar dan bajunya. Dua beradik itu enggan menerima alasan Farid. Dia mula membuat refleksi. Mereka senyum. Kuldip dan sarjit menolak Farid suami isteri ke dalam bilik. Wife I ni d ah tak nak lah. tiba tiba... terdiam. senang saja mereka berbuat begitu. " Kuldip menolak bahu Farid dan terus saja ke Dilla... I am Kuldip dan this is sarjit." Farid cuba berbohong...... dia memeluk Dilla dari belakang..berturban dan berjanggut panjang. dua adik beradik menunggunya.... di tepi pintu. I will return your mon ey.. tiba2 pintu bilik diketuk .. Lama juga Dilla nak reda menanggis.. And kami dah bayar. "No! saya tak boleh terima itu jawapan. 'Eh! Ini lah perempuan itu. "Yeah! Saya sudah lama tak ada sex sama perempuan! Sudah banyak lama!" Sarjt pula nampak resah dan marah." "Ohh Wife you ke?" tersenggeh Sarjit. terutama si suami... aku menyebabkan isteriku mencari kekasih dan batang lain...... Mereka berkucupan dan meraba raba. "We come to fuck the Malay girl you promise us. Bila mereka dah bersiap sedia.. menyembam ke bantal. Pada masa itu lah batang Farid mula keras.. farid berbisik sesuatu.... memang benar apa yang dikatakan Dilla.. farid takut nak berbuat apa apa. Dengan badan saiz besar mereka. right?" Farid mengeluarkan beberapa helai not RM50 dari walletnya. yang I tahu. Saya sudah bayar you! " kata Kuldip... kita dah janji.bontotnya bulat sexy. I'm really sorry mister Singh! That woman is not here anymore.wang kau tu akan aku bayar balik lah. tengah mereka bertengkar itu... "Ohhh!!! I'm sorry.. "Ohh! You ni the Singh brothers?" "Yes.lalu dia memeluk dan memgang tangan Dilla... Farid keluar ..Kuldip... "Ehem! Sir! You promised! You sudah janji tau!" nada suara sarjit macam dah mula naik marah." kata Sarjit... dan hati perempuan memang kalah pada pujukan lelaki. "Aku tak kira lah... I have to cancel... " Dilla muncul dengan pakaian cantik dan menarik... dah mandi dan wangi. Farid hanya memandang saja. "Aku tahu .. utk memuaskan nafsunya. jum lah.. . you d ah promised. mereka kemudiannya mandi bersama.

hehehe!! Kalau tak kami akan pukul hubby you ni! Hehehehe!!!" Sarjit menarik collar baju Farid...." katanya lagi. Cepat!" Dilla .. err? Dilla melepaskan diri dan pergi ke Farid.... baru you nak hisap? Hehehehe!!!" Ditariknya kepala Dilla dan muka Dilla bergeselan dengan batang hitam Kuldip.. "Suck it lah! Apa tunggu lagi. sedap mulut you. Dilla akan teruk dikerjakan oleh dua orang benggali ni. saksikan apa yang kami nak buat pada you..." suara Kuldip memberi Dilla compliment. your wife is trying to get all that monster cock inside mulut dia. batang Kuldip dah mencapai dekat 10 inci. batang besar. Farid nampak gelisah. Dilla terpaksa menggunakan dua dua tangannya untuk memegang batang Kuldip di depan mukanya... dahkena b eberapa batang lain dah.tetapi panjang. kita juga yang rugi.. lebih 6 kaki (192cm) tinggi dan bertubuh besar.. Farid ingin melawan.dengan lenganbesar.hehehehe!!!" kata Sarjit. batang dua orang benggali ni besar.... "Mak Datuk! Ini apa ni? Cota? Belantan?" Dilla menjerit kecil bila dia melihat batang Kuldip buat pertamakalinya.. mesti anu mereka pun..Mereka mula nak berkasar...... "Erkkk!!! Ahhh!!! Please. danDilla pun bukan protest pun. "Oh? You tak nak lagi? Hehehehe!!! Now you take off all your clothes.. tapi Dilla mententeramkan merekabertiga.. Misai tebal.. Sarjit dan Kuldip memang besar. kalau dipukulnya aku... Farid terkedu melihat batang yang akan merobek pantat isterinya itu. Dia kesian melihat suaminya Farid yang nak dipukul oleh dua beradik berbadan besar itu.janggut lagi. kata hati Farid. dah mesti pantat Dilla akan longgar. "Dilla you hisap ni.. dal am seminit dua saja.. "Oh? If you buat terms baru.. "kau duduk sini dan lihat . I nak husband you ni berada di dalam bilik ni. nanti kalau dipukulnya kita..." kata Dilla apabila K uldip menarik keluar batangnya dari mulut Dilla...." bisik Kuldip pada telinga Dilla.dan tak bersunat. giant. tak tebal. "Itu baru separuh keras tu... tetapi dipegang erat oleh Sarjit... "Arkkkk!!" bunyi yang dikeluarkan oleh Dilla bila Kuldip menolak masuk sedikit demi sedikit masuk ke dalam ronggamulutnya.no more Mr Singh.. "Ohhh!!! Dilla." kata sarjit..... kini bila keadaan dan perasaan dah berubah... "Ok lah! Ok lah! You berdua buat lah apa yang you nak! tapi sekali seorang saja ok? and I akan beri kerjasama! and jangan gaduh2 lah..... "I cannot lah! Too big Mr Singh.... Besar mereka ni." farid dengan kesal mengangguk. Dari gayanya. Dilla tercunggap cunggap nak menghisap dan mengolom keseluruhannya. lagipun aku akan simpan duit tu. dia mula kecut dan takut! Kuldip yang menanggalkan seluar nya dahulu. tak kan lah dua lagi make a diffrence. Batang Kuldip terlalu panjang..dia berbisik.? You nak tunggu batang I mengecil ke.berbulu..... Pada mulanya dia suka sangat bila Kuldip memberitahunya yang dia dan abangnya kan membayar nya dua ribu ringgit untuk dua jam. "besar juga boobs you ni Dilla. "Biar je lah bang. paham!" arahan sarjit agak tegas dan matanya menakutkan Farid.... biar je lah mereka fuck Dilla. Farid tak nampak apa yang berlaku. "You nak tengok I punya pulak?" ada nada sinis daripada apa yang dikatakan oleh Sarjit.." dan dia mengeluarkan batang sepruh lembeknya..." kata Dilla.... "Hehehehe!!! kau tengok tu Mr Farid... Dia tahu.. I pun nak buat terms baru lah. mampus aku ni.. Dilla masih dipegang oleh Kuldip. Dia menoleh kepada Farid...... Buah dadanya sedang diramas ramas oleh Kuldip.

.... tak boleh lawan.sudah basah ka?" mereka ketawa lagi.. Tangan Dilla terus saja ke bawah di celah kangkangnya untuk menutup pantatnya . "Kami janji dua jam saja.takk sedap. "Buka panties.. Tertera di depan2 akhbar "Suami Jual Isteri pada Benggali!!!" "Suami Dagang Daging isteri!" "Isteri mangsa suami dayus!" dan macam macam lagi yang dibayangkannya.. Farid terbayang yang dia dan Dilla ditangkap dan diheret ke mahkamah.. "Errr.. pantat amoi atau India atau Benggali pun .." Dilla cuba melawan rasa hornynya. "Gor love bites lah.. "Yeah lah...saya mahu tengok.... "Kita bayar dua ribu tau? untuk dapat ini pompuan sexy. Sudah basah ka iyu pussy?" tanya Kuldip... Farid menggosok kepalanya. "My friends.. please lah... atau lari atau buat apa2 pada kami." kata Kuldip...... dah mula nak benjol.. Sarjit pun rapat dan sama meramas... Tiba tiba mereka terdengar kelohan Dilla.. ketat dan dalamnya panas. "Ohhh sakit tu. Kuldip tahu yang dia akan dapat pantat Melayu itu.bagus ini boobs.. " kata Kuldip... sarjit meraba raba dan meramas2 buah dada isterinya Farid "Hehehehe!!! Dia diam sebab dia syok lah tengok dia punya bini horny kena raba ini macam lah..hahahaha!!" tawa Kuldip disambut oleh Sarjit.dengan ketakutan menanggalkan pakaiannya. ini pompuan mesti berbaloi punya lah..takkkk!!! Tak! Tak sedaplah!" jawab Dilla... tangan kasar Kuldip membuat dia mula horny. "Oh? Sedap kaa?" tanya Kuldip... Dilla dah mula terasa horny. Ow!" belum sempat Farid menamatkan ayatnya dia dah kena ketuk di kepala. dan akan terbit meleleh membasahi bibir pantatnya itu. Farid nampak takut dan resah. "kalau you report.." dan mereka ketawa lagi... dan dia mengeloh.. Suatu perasaan ghairah mula timbul pada Dilla. Sarjit you patut try raba juga. "Hmm. "Ohhh!!!" masa tu putingnya sedang digentel oleh Kuldip. " dia menoleh pada Farid." kata Sarjit. "Ohhh!! Syok ya? Best kan kena gentel ini macam..... "You gigit gigit semua sini ka? nanti saya kasi gigit tempat lain lah. Dia menoleh pada farid. jangan lah. "Oi! Kenapa you diam? Bodoh punya suami!" kata Kuldip. tapi dia gagal sebab memang air mazinya dah mula membasahi ruang ruang dalam pantatnya.ow!" panties kecik tu pun ditarik dan koyak.hmmm..... Bila mendengar perkataan jabatan Agama.. Pantat Melayu memang nya best. " Kuldip rapat padanya.. Dilla nampak ketakutan..please don't take off my.bertambah horny.. kalau dapat pussy minah Melayu. "Ohhh takk... Check you punya pussy. itu lah yang ultimate nya. Dia kasi you all tunjuk sudah cukup lah. "Hahahaha!!! " Kuldip meraba raba buah dada Dilla.. 'Ohhh. Dia belum pernah rasa tapi dia pernah dengar dari rakan benggali yang lain.... we will report and send your photos to Agama dept!" farid diugut. Farid tunduk malu. saya boleh report you dua orang!" tambah Farid. "Ohh hehehehe!!! Lagi cantik dari yang dalam gambar2 dan video tu!!! " kata sarjit. look at those big boobs.tapi saya cakap tak apa. Dia diketuk dengan handfon. you minta dua ribu.

... "OPen wide lah.hmm...dah basah dan bertambah basah... bau panties ni lain lah. Maka terbuka lah pantat idaman kedua dua beradik itu. Dia ditolak .?" "Hei isteri bodoh! Jwab lah! Best ke tak!? Studpid wife!" herdik si Sarjit yang sedang mengikat tangan dan kaki Farid..... Farid hanya mampu menjadi saksi kaku....you tengok ni. dengan tali pinggang.dan dia dah siap nak menumbuk. Peha gebu Dilla ditolak ke tepi.. masa dulu dulu..... "Ohhh!!!! arghhh!!!" Dilla menangis dan tanpa melawan..... janganlah .. "Hmmmm. dan Sarjit pula sibuk mengambil gambar. Dilla terasa horny dan juga marah ...hehehe!!!" tambah benggali itu.. Pussy yang shaved." Dilla masih duduk melutut dan tak mahu membuka pehanya... tetapi nampak dari luar seluarnya yang mengelembung.I like! Saya punya favourite lah. "This is one tight pussy brother! " katanya tersenyum lebar. kuldip menarik kedua dua tangan nya ke tepi. "Ohh wet dah!" "Ohhh!!! Ohh!!!" Dua kali Dilla mengeloh. saya pukul you punya suami!!" gertak Kuldip... hehehehe!!!" sarjit menghidu panties Dilla.. yes lah! Wet pussy juice. saiz batang besar. "Ohh best!!!! Ohhhh!!!!" Kuldip menoleh pada Sarjit dan mengeyitkan mata nya dan tersenyum. bibir pussynya ditarik ke tepi.. Kuldip menjolok satu jari ke dalam dan Dilla mengeloh lagi. and hole also tight bro!" Kuldip melepaskan bibir itu dan ia bertaup kembali.dan juga takut.kalau adapun.... "Best kan..... itu pun dia dah lupa rupa dan warna isi dalam pantat Dilla. batangnya bergerak gerak . tak rugi lah we pay you RM2K!" Farid takut. "Ohhh!!! Hmm... dia tahu K uldip sedang melihat bahagian dalam lubangnya.. "WOooo!!! Brother. "Ohhh!!! Please lah .. Dilla memejamkan matanya.. "Best kan rasa kalau I buat macam ni. "My dick got bigger lah from smelling pussy juice you.sudah wet lah brother!" kata Kuldip.. kalau you tak mahu buka.. sarjit dah mula bergerak pada Farid. " dia rapatkan mukanya. Tembam dan tundun yang tak berbulu.... tak macam bau pussy amoi! atau bau pussy India!" "Hahahaha!!! Bau pussy satu Malaysia lah!!! Hahahaha!!!" ketawa Sarjit.. "wooo best lah Farid.bau pun best lah. "Ohhh wow.... Memang batang kedua dua Benggali tu dah keras... Farid benci akan dirinya.. you cukur." kata Kuldip pada sarjit.yang tak berbulu itu.... Rambut Farid digenggamnya dengan tangan besarnya. Dia pun tak pernah melihat dalam pussy isterinya itu. not there.mungkin lagi besar....." Kuldip menggerakan jari jarinya di alor bibir pantat Dilla...... "Let me smell.. batang keras Kuldip terhayun hayun berbuai.ketakutan. "Pink and wet lah. nampak clean. "And this fine pussy is wet and ready!!! Heheheheh!" . tersandar ke kepala katil. Sarjit pula sedang mengambil foto dengan blackberrynya.. tak pernah buat pemeriksaan macam tu pun. Kuldip meletakkan tapak jari jarinya ke pantat Dilla.

Kuldip menghenyak lagi dalam. "cakap sama you punya hubby tu...dan lagi!" kata Kuldip. ibu jari Kuldip akan menyentuh dan melanggar kelentit Dilla." kata Kuldip melajukan jolokan nya itu. Bulu Kuldip dan menggesel gesel tundun dan kelentit Dilla. "Yea.....menggesel gesel kelentitnya sama.ya. membuat kedua dua beradik itu lagi horny dan bersemangat...pussy dia best tau!" kata Sarjit. Sebab masa tu ibu jari Kuldip menggesel gesel di kelentitnya yang dah tersumbul keluar dari sarungnya itu. Dilla mula klimaks.. Dipaksanya Farid melihat Dilla terkangkang duduk dan Kuldip berada di anta ra betisnya.sampai santak.... I nak batang you! Nak! Fuckk!! Ohhh!!!" habis saja dia kata begitu... Dan Dilla akan mengerang dan mengeloh bila kelentitnya disentuh. dan selaju yang boleh.. Ini membuat Kuldip tersenyum dan menjolok jolok dengan lebih laju dan dalam. "You nak my cock girl? Nak?" "nak!! Fuckk! Fuck me you big benggali you! Ohhhh!!!" Dilla sednag dikawal nafsunya dan dah hilang perasaan takut dan insafnya.. Farid pula terpaku melihat isterinya yang nak klmaks itu.. "Beritahu sarjit yang you juga nak batang dia ! Cepat!" "sarjit . mesti dia nak klimaks.... Dilla mengerang dan mengeloh dan ketiga tiga lelaki dalam bilik itu tahu .... Kukunya mencengkam lengan Kuldip..lagi!" Dilla terketar ketar suaranya. Dia tak berniat nak larikan diri malah nak duduk di kerusi sofa itu dan melihat Dilla klimaks.membuat Dilla memejamkan matanya dan menggigil. "cakap cepat!" Naik suara Kuldip.. dia kini tanpa disedari telah dikawal hafsu dan horny sangat2...? mahu kan? cakap!" suara Kuldip tegas. Dilla nak Kuldip jolok pantat La bang.. "cakap lagi!" Kuldip tinggikan suara. Tadi dilla takut dan insaf. dalam bunyi nada terpaksa.you dengar tu!" kata Sarjit pada Farid.. Setiap kali dijoloknya. "Go! Brother go! Faster!" kata Sarjit. dah penuh berair dibuat oleh Kuldip. "Hei! Look lah! Your wife is sexy la like that.. .. Kuldip men ekan sedalam dalam mungkin. Kuldip dan Sarjit sangat horny dan teruja melihat pussy cantik Dilla.. Kuldip lagi bersemangat menolak masuk batang benggalinya sedalam mungkin yang boleh. farid tak mahu melihat tetapi dipaksa oleh sarjit. "You big benggali! Fuck!!! Ohh!!!" Dilla dahmula merapu dan kata2nya dah dikawal nafsu. "Banggg!!! Sedap bangg!!! Dia jolok jolok banggg!!!" Dilla dah mula nampak beri kerjasama.. "Dia mahu lagi lah. "Bangg. you mahu I jolok pussy you lagi. jari hantu dan jari telunjuk Kuldip bermain main di dalam lubang pantat Dilla. kalau perempuan mengerang dan mengloh panjang dengan suara di dalam tekak.. "Ohhh!!!! God! So wet lah you ni Dilla.... Kuldip menjolok jolok dan memasukkan jari hantu pula... sarjit tak sedar yang dia tidak lagi memegang kolar baju Farid... sensasi kelentit disentuh membuat dia me "mahu lagi.ya."Ohhhh!!!! " kelohan dari Dilla dan suara nya.. Dilla mengetap bibirnya dan memejamkan matanya menahan kesedapan jari jari Kuldip yang bermaian main dalam pantatnya itu. "Ohhhh!!!" Dilla mengerang lagi..saya mahu lagi!!" kata Dilla . dan membuatkan Dilla hilang pertimbangan.. menjolok jolok jari ke dalam pantat isterinya.

" kata sarjit pada Dilla. dan yang malang sekali batangnya keras menyaksikan isterinya diperkosa begitu.. dan Sarjit dah tak sabar lagi melihatkan betapa sexynya Dilla semasa di fuck abangnya itu.. __________________ Ahhhhh!!!!! Dahhhh!!! Cukupppp!!!" keloh Dilla pada telinga Kuldip. Dia klimaks dan mengemut kuat. best kena batang benggali ni bang!" cakap! Beritahu dia.dia horny.... Kemudian dia menukar ke mode video pula. banyak yang dikeluarkannya... Farid hanya mampu memejamkan mata. Lemudian dia menukar ke mode video pula. hampir penuh ruang lubang pantat Dilla. Dia menunggu guliran. Batang Sarjit pun dah bertambah besar. sarjit tersenyum.. kalau boleh dia tak mahu berasda di situ. Sambil menyaksikan itu. "Cakap. suapa tak meleleh keluar...hampir melukakan belakang Kuldip... Mereka bertentangan. Dia mengerang dan mengeloh panjang. "Banggg best kena batang Benggali ni bangg!!!" "Senyum lah bila you kata gitu. Dia lah benggali pertama bagi Dilla... dia akan dapat peluangnya. Batang benggali lain!!! "Ohhhh!!!!" Dilla reda..... "Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! " menjerit lagi Dilla bila Kuldip me nyodok batang panjangnya sampai ke dalam sekali dengan sekali tosok lagi..." kata Kuldip..... "Ohhh suam2 panas. "Beritahu suami you tu. . Dan Dilla dah mula klimaks.... Dia tahu Farid tak akan lari.. nafasnya kemabali tenang. Hilang mata hitam Dilla. Dia nak pancut kat dalam. memang pukulan Benggali akan menghantui nya dan suaminya. Dia nak bontot Dilla! Pantat Dilla tentu 'messy' dan berlendir sikit sebab dia tahu Kuldip akan memancutkan banyak maninya... Sarjit memaksa Farid mengeluarkan batangnya(Farid sendiri) danmelancap melihat isterinya dikerjakan Kuldip.. Kuldip menarik rambut Dilla dan memalingkan muka Dilla ke Farid. suami isteri... Buah dada Dilla dijilat jilatnya..... Tidak seperti semasa Dilla bersama bf2 nya yang lain dulu tu.nafasnya kencang...ohhh!!!" "Ohhhh!!!! take this!!!" kata Kuldip dan dia memaut pinggang Dilla rapat sekali supaya tak setitik pun benihnya keluar! Kuldip rebah di atas badan Dilla. rasanya..... Kalau dia nak yang bebas mani dia ken a tunggu.... dalam hatinya dia nak buntingkan Dilla. semua dirakam kannya. Dilla mengerang kenikmatan...... Dia belum cum lagi. hehehehe!!! " Sarjiit ketawa. Dilla klimaks beberapa kali.Habis 9 setengah inci masuk dalam lubang pantat Dilla. 'Ohhh!!! You are a good fuck lah baby!" kata Kuldip.. "hahahaha!!! " Duaberadik itu ketawa dan Kuldip menyambung semula memantat Dilla.. Ini lain. tangan Kuldip memegang dan menupang peha dilla naik ke atas. Batangnyamasih lagi berendam di dalam lubuk pantat Dilla. farid tunduk malu. "Ohhh !!! Banyaknya kau pancut kat dalam " kata Dilla.. Kuldip tahu dia dah mencecah sedalam mungkin. Dilla senyum.buah dadanya masih lagi turun naik... mulutnya ternganga... farid tunduk malu....kemudian dia menghisap puting Dilla. semua dirakam kannya. Melolong dan mengerang Dilla.. lagi beberapa foto diambil nya.... 'Ohhh banggg!!!! Mati Dilla banggg!!!" fikiran Dilla bercelaru. Kuldip memancutkan benihnya di dalam pantat Dilla.pelukannya erat. Sarjit pun berbuat begitu pada Farid.. Kuldip tersenggeh melihat wajah Dilla semasa dia klimaks.. Dia suami bodoh! membiarkan isterinya diperkosa begitu oleh benggali.. Diatahu selepas abangnya melepaskan benih nanti. "You buat sendiri hand job. "Ohhh!!! Puas I sarjit!!" kata Dilla tanpa berfikir." kata Kuldip.

batangnyamasih keras.": kata Sarjit. "Lepas dah terbuka sikit lubang tu.. terlalu horny.... bibir pussy Dilla tak begitu bertaup rapat disebabkan henyakkan batangnya tadi... sarjit sibuk mengambil foto. longgar lah. dan you pergi masukkan batang kecik you ni ke dalam mulut dia? hehehe!!! I nak take photos you berdua lah. Diamengambil close up pussy Dilla dengan air maninya meleleh keluar. sarjit pun mula meujah masuk.. Dilla tergamam.. "Woo.dan tebal.. Dua batang sekali di dalam ."Ohhh!!!" keloh Dilla...dia jarang kena di situ. sebab saiz batang Sarjit lebih besar.hehehe!! Hisap best best!" batang Sarjit seakan sama saiz dengan Kuldip tapi lebih gemuk.. kata hati Dilla. Kalau masuk pantat I ni.ada sedikit meleh keluar. I nakmasuk kat pussy dia... "Yes. Farid hanya kaku duduk dengan memegang batang keras nya dalam tangan." kata Kuldip.. "Kepit peha tu sikit Dilla. tetapi ia masih ketat. farid duduk di bawah. Dilla melolong... walaupun dah agak longgar sebab lama difuckoleh Kuldip tadi. Farid pun mengacukan batangnya dan masuk.... "Ohhh!!!! OMG!!! That monster!!!" jerit Dilla.." kata Kuldip dan Dilla berbuat demikian... sarjit memasukkan batangnya ke dalam mulut nya... "Sikit je sayang..... "Ohhh!!! Tight lagi pussy dia lah bang !" kata sarjit. Kuldip pula mengambil alih merakam kan foto. baru lah you boleh masuk. "Ohhh abanggg!!! ass dilla abanggg!!! Koyak lah nanti!!!!" farid menyodok pelahan lahan.... dan horny kini.. Dilla di tengah terkangkang dan Sarjit dari depan masuk..... "You pun nak rasa pussy wife you sekali ke? I think Sarjit main pantat nya nanti. " I think farid must fuck her ass dulu.fuck your wife's ass.. dia suka kena fuck tahu?" kata Kuldip pada Farid..dia menggunakan air liurnya. memang ketat.sikit je. Batang besar gemok sarjit mulamenolak masuk .. Farid thats it. sarjit menolah terus. "Ohhhh!!! " suara Dilla mengerang bila batang sarjit masuk dalam bontotnya.. I nak masuk!" kata sarjit yang lebih besar itu. Farid diam takkata apa apa.." kata Kuldip. Tapi dia dah memangnya sundal.... menyaksikan semuanya.... Diambilnya bantal dan diletakkannya di bawah punggung Dill a agar maninya tak melimpah keluar lagi.. "You come here. 'ehhh? " Dilla nak protes.. Dari jarak jauh dan juga close up. "Leave it there! I want you to have my baby!" bisik Kuldip. dan tak hiraukan suaminya di situ. Dia berniat nak buntingkan isteri Farid yg sexy itu.... tak hiraukan apa yang dirasa atau dikatakan Dilla." mereka memandang farid. "Heck! Its too tight lah bro!" kata sarjit yang mencuba nak masukkankepala takoknya yang tebal tu ke dalam lubang belakang Dilla... Belum sempat dia berkata apa apa. "Fuck!!! Ohhh!!!" Dilla kini merasai sesuatu yangbaru. Dan dia memejamkan matanya." katanya.. meleleh juga... farid terasa berat badan Dilla yang ditangggungnya itu berubah. lubang anus nya kecik. Kuldip bangun dan mencabutkanbatangnya dari lubang pantat Dilla.... but dont cum inside faham?" kata Sarjit.. "I think your wife likes sex lah. Kuldip pergi melihat. "Erkk!!!!" "Hisap lah batang I pulak ni.. Dilla kena sandwich di tengah tengah.you pegang dan tahan bontot dia.

.lubang2 nya. hehehehe!!!" Kuldip kemudian mengambil gambar. dan atas body sexy Dilla. Mereka bersalaman dengan Farid "kami pergi dulu lah. Mereka pun sama sama mengerjakan Dilla....... kasi sumbat mulut whore ni!" kata Sarjit... You ada sexy wife lah. bontot isterinya merah kena smack beberapa kali oleh sarjit semasa dia menyondol anus Dilla... Setelah hampir dua jam..you bising sangat lah. Dilla masih bernafas. "You hisap batang husband you ni... Mereka mengerjakan isteri Farid dengan beberapa style lagi. dan setelah kedua dua banggali itu memancutkan benih mereka di dalam pantat Dilla." kata Sarjit. "Ask Farid to come and join us lah... tapi tak tegak keras... dalam anusnya......... banyak kesan gigitan dan ada kesan lebam di peha kanan. "Ohhh best bro! Best and tight lah!" kata Sarjit pada Kuldip. Farid dengan perlahan mengambil tuala dan membersihkan isterinya. dia dah puas tadi dan nak berrehat sebentar. Kuldip pun menarik tangan Farid dan mengarahkan dia mengeluarkan batangnya depan muka Dilla.bontotnya.. mereka pun berhenti berehat. Farid tunduk malu dan lemah.... Mereka dah tak nampak 'ganas' atau 'garang' lagi. Dilla melolong semasa batang sarjit masuk perlahan lahan ke dalam lubang anus. masih ada satu jam lagi masa yang dibeli nya dari farid. best pussy dia. sesekali dia mendongakkan mukanya utk melihat pantat isterinya dilanyak benggali besar depannya itu... dia jerit kuat lah sangat lah. dan dengan air syampoo dan tuala lembab.. lebih perlahan dari tadi. saya ingat dia punya pussy sudah longgar lah! Hahahaha!!!" ketawa mereka dia beraduik itu dan setelah berpakaian mereka meninggalkan Farid dan Dilla.. Dilla tersembam tertiarap di atas katil. Mulut Dilla penuh dengan batang suaminya d an lubang bontotnya dilanyak Sarjit dari belakang.. Tapi buat satu dua jam ni. Kuldip tersenyum lebar.... batang mereka yang lembek itu masih lagi panjang. atau until esok pagi.. Farid dapat menghilangkan kesan kesan air mani di body Dilla.. . "Let her suck his cock. "Ohhh!!!! Singhhh!!!! You fuckkk You!!! Jangan dalam ass!!! Arghhhh!!!" Sarjit membongkok dan memerah danmeramas buah dada besar Dilla sambil dia menyorong ke dalam lubang anus sempit Dilla. dan juga kemuka. Thanks my firend.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful