Lanyak Ustazah dilla Kemudian Farid menonggengkan Lydia. Dia nak cuba masuk doggie style.

Jari-jari Farid membuka bibir pantat Lydia.... hmmm... best pantat budak muda ni... baru 20 tahun... mesti ketat pussy you ni Lydia... kelentit Lydia dimain mainkannya dengan ibu jarinya. "Ohhh!!! I'm sensitif kat situ sayang...Ohhh!!!" suara Lydia mengerang panjang...air nya dah keluar. Baru digesek dua tiga kali, dah memancut keluar. Basah tangan dan jari jari Farid....disimbah air pantat nikmat Lydia. "Ohhh begitu ke kalau pompuan pancut! Bestnya..." Farid menjilat jari nya, dia nak rasa air Lydia. "Hmmm....not baddd..." farid kemudian membawa mulurtnya ke bibir pantat Lydia. Dikucupnya dan Lydia menjerit... "Ahhh!!!! Aaaabanggg!!!" farid terus saja menyedut dan menjilat. (Cuba bayangkan! kedua dua tangan Farid membuka bontot Lydia, dan bibir pussy Lydia secara automatis terbuka luas...dan disodoknya dengan lidah dan hidung nya sekali.!!!) Aksi Farid membuat Lydia mengerang dan mengerang...dua kali dia klimaks dalam beberapa minit itu saja. Basah muka farid dipancut pantat Lydia. Farid tak berhenti, digagahi nya juga lubang pantat gadis muda itu. Lama dia menjilat dan menyedut kelentit Lydia. Kelentit kalau disedut, dan terkeluar dari hood nya itu...akan membuat pompuan itu mengerang lama.... begitulah si Lydia. Mukanya tersembab di tilam...tangannya menggenggam bed sheet...mulut megerang... mata pejam. Farid teruskan menjilat... dijilatnya dari kelentit Lydia dan terus perlahan lahan ke lubang duburnya... Lydia mengerang... "Ohhh!!! Aabanggg... macam tu banggg!!! Jilat macam tuu!!!" Lydia menoleh kebelakang dan mengarahkan Farid menjilatnya begitu. Tangan Farid memaut pada pinggang Lydia dan dia menujah dari belakang. Sekali lagi Lydia meraung raung mengerang... "Ohhh abanggg ...Sirrr!!!" dan "Aghhh!!! Abanggg!!!" kedengaran suara gadis muda itu semasa batang Farid keluar masuk pussynya. Tak berapa lama kemudian Farid pula yang klimaks. Dia membongkok dan memaut pada buah dada Lydia. Lydia mengerang kerana sensasi dari kemasukkan batang Farid ke ruang pussynya yang dalam... dan Lydia juga terasa genggaman tangan Farid pada buah dadanya kuat dan kemas. Farid meramas kuat.... sehingga meninggalkan kesan pada kedua dua buah dada Lydia. Mereka sama2 mengerang semasa Farid memancutkan benihnya ke dalam pussy Lydia. Agak lama juga Farid klimaks... memancutkan beberapa das mani ke ruang dalam pussy Lydia. Lydia rebah mengereng... Farid mencabutkan batangnya... dan meleleh mani putih dari antara bibir pussy Lydia. "OHH!!! Sirrr!!! Terasa panas nya... meleleh keluar...Hmmm..." Lydia puas hati. tak pernahlelaki yang bersama nya tak mencapai kepuasan. Mereka mesti puas... Lydia tersenyum. Dia berjaya membuat pasangannya ini merasa kepuasan bersamnya. Lydia menupang pada tilam dan mengucup farid. Mereka kissed dan baring membelai kecantikan body masibg masing. Body Lydia sexy, dan Farid pasti dia bukan batang yang terakhir yang akan memasukki pussy Lydia.

..kasi bersih!" kata Ganesh. Dilla adalah orang yang ke3." kata Hindu itu. "Ohhh Dilla. Isteri Farid di bilik sebelah pun sudah hampir klimaks entah yg ke berapa kali. Ganesh baring dan Dilla rapat menghisap batangnya. Ohh!! kena dagu I. you datang jumpa I ok? atau malam ni pun boleh.... dia meraba raba buah dada Lydia.hisap lah... Dilla tidak diikat semula.. ganesh tak memperdulikan suara raungan Dilla...... Dia baring dengan terkangkang. "Ohhh!!! I'm cumming Dilla. "You selalu layan lelaki di sini?" tanya Farid.....!!!" Dilla kagum sebab dia tak pernah melihat begitu banyak mani yang menyembur dari batang Ganesh... hatinya hendak sekali lagi di fuck oleh Ganesh.. sehingga Dilla mencapai klimaks berkali kali lagi..you r my best lover.. "Ohh!!! banyaknya captain. Farid sedang menghi sap rokok di luar... Satu jam kemudian.on me...... ohhh sensitif cock tip I tu Dilla. Setelah lebih kurang 45 minit memantat Dilla isteri Farid. Ganesh tak henti henti menujah. dalam bilik mandi di bawah siraman air suam panas itu pantat Dilla dirobek semula....pelan pelan sikit sedut tu. kadang2 laju.. dia tahu Dilla suka batang di dalam pantatnya.." itu saja jawab Dilla. you buat dan bagi I klimaks banyak kali.. Masa itu dia rasakan batangnya kemas dikepit... ganesh menonggengkan Dilla di dalam bilik mandi itu dan dia masuk dari belakang.janganlah. so much sperm inside me. 'Ohh !! banyak nya captain. malah Ganesh membawa Dilla ke bilik mandi dan mereka mandi bersama. dan setiap tujahan nya itu membuat Dilla mengerang. Ganesh memancutkan benihnya ke dalam pussy Dilla. "Hmm. "Suckme Dilla. Tetapi dua tiga das mani yang pekat dah tersembur ke dalam.. I think after your holidays dengan husband you ni...!" kata Dilla menyapu mani yang melekat di perutnya dengan jarinya.... "Thanks sir.. you datang ke bilik rehat I... Aghhhhh!!!!" Mereka berehat sebentar.. " Farid memang puas dengan pelukan erat dan kemutan Lydia semasa pelayan muda itu klimaks....kenapa sir?" Mereka berbual.... dan dia terus menujah dan menarik.. "I nak you lagi Dilla..." Dilla cuba memprotes... depan .... "Tak lah.... I baru kerja di sini.... "Ohhh captain not inside!!! Pleaseee.. Lydia. Setiap inci body Dilla yangs exy itu disabun dan dibersihkannya. kadang2 perlahan." Ganesh memaut pinggang dan memeluk erat badan Dilla. kuatnya you !! Ohh!! banyaknya..."I love it when you klimaks tadi.......... ..... Ganesh jarang mendapat perempuan Melayu....that was good baby! " kata Ganesh. sambil dia membersihkan body Dilla.. "Ohh!! tak sempat tarik keluar lah!!!" ganesh menarik keluar batangnya yang berkilat basah itu dan menyembur beberapa das lagi ke perut dan dada Dilla.heehehe!" jawab Lydia tersenyum puas. pantatnya dah basah banjir. "Entah lah captain. air mani Farid meleleh mencelah ke lubang duburnya........ Ganesh keluar bilik.. membersihkan kesan kesan mani di hujung kepala batang Ganesh......

dia tak guna punya pompuan.." farid mendengar rintihan isterinya. lalu Farid kemudiannya masuk bilik. "OK? Lebih dari OK lah. "Ada satu malam tu Dilla pergi ke fridge ambil terong bang!!! Abang tahu takkk??? Sejak abang tak jamah Dilla. "Best sir! Thank you.. "Ye bang.. farid nampak air mani Ganesh meleleh keluar dari pantat isterinya itu... tapi I tak mahu kata apa apa lah.. you divorce je dia. Image body sexy Dilla masih lagi di ingatan Ganesh..." bunyi suara Ganesh seperti nasihat pada farid. bagus. "And how was Lydia tu? waitress I tu?" tanya Captain.... "Yeah..! abang tinggalkan Dilla masa Dilla nak klimaks! bila abang dah pancut... I tak pernah adakan sex dengan orang lain. "kalau you nak. "Tapi kalau you dahtak nak. Dilla naik berang. "I jumpa you nanti.. Dia kelihatan cantik wangi dan bersopan setelah mandi dan berpakaian uniform hotel itu. Thank you Farid.. Sambil mereka berbual.... Ditolaknya Dilla ke katil. .. dengan ego lelakinya mempertahankan dirinya.. my friend. "Ok. Dia pun bagus kan?" tanya Ganesh..." kata Farid. Dilla klimaks dengan terung dan timun!!!" Dilla menyiarap dan menanggis! Farid yang marah tadi dah mula bengong. I tahu. Dilla rebah terlentang atas tilam...... harganya mesti lah tepat. kaki terkangkang. "You nak? But I dah janji dengan 3 orang lagi today dan esok..... ini hal private you.ya. I nak wife you tu. I faham...... "I dah jual you pada beberapa klients I. walaupun di suatu masa dulu. Dan Farid ." Farid mengangguk..bilik." mereka berjabat tangan." itu lah kata2 permulaan Farid.. or you 'jual' je dia kat I." ganesh menepuk nepuk bahu Farid. Dia teringat masa2 yang dia menolak kemahuan isterinya.. abang tidur! Dilla dah pakai sexy2 untuk abang! pakai g string danthongs! Pakai baju nightie pendek.hehehe!!!" Mereka ketawa sama sama. Farid masuk lalu memberitahu kesemuanya apa yang diketahuinya pada Dilla. Lydia keluar bilik dan memeluk Farid..dia mula sedar. Dia main belakang I lah!" jawab farid sambil menghembuskan kepulan asap ke udara. you tak puas?" suara Farid tinggi... Dilla mengaku yang dia horny sangat2 bila ditinggalkan Farid.. seorang wifetak boleh macam tu lah.. "Ok tak?" tanya Farid. "ya. dia pernah mencintai Dilla. Abang biarkan Dilla. you lepaskanlah dia. "I pun kena balik. Sakit hatinya masih lagi terasa.. Dilla tu wife you kan? You jual dia ke?" "Yeah.. dan begitu juga Dilla....." kata Lydia dan dia beredar dari situ.. "Dengan I .. macam mana? You nak ke dia lagi?" kata Farid. Mereka bergadur.best betul. my friend....... I will see you later tonite. Dia mahu buat profit dari kecurangan Dilla.. Jangan dendam sama dia lagi lah. "Ohhh dia best." "Ohh yes." Ganesh senyum dan beredar . " tambah Farid.

"Ohh! You ni the Singh brothers?" "Yes. tiba2 pintu bilik diketuk ....diluar. Saya sudah bayar you! " kata Kuldip... Kuldip dan sarjit menolak Farid suami isteri ke dalam bilik. Wife I ni d ah tak nak lah. you d ah promised. Mereka berkucupan dan meraba raba.. tiba tiba. tengah mereka bertengkar itu. Farid nak bawa Dilla makan dinner dan mereka bermaaf maafan... dan hati perempuan memang kalah pada pujukan lelaki.. "No! saya tak boleh terima itu jawapan.. RM2000 for the whole nite . dia memeluk Dilla dari belakang. Merekanampak macam sama. "Aku tahu . I have to cancel.. Dia mula membuat refleksi.. memang benar apa yang dikatakan Dilla.. kita dah janji. " Dilla muncul dengan pakaian cantik dan menarik.. And kami dah bayar.. " Kuldip menolak bahu Farid dan terus saja ke Dilla. Farid keluar ..berturban dan berjanggut panjang..... Bila mereka dah bersiap sedia. di tepi pintu... .... yang dicarinya hanyalah batang jantan.... I'm really sorry mister Singh! That woman is not here anymore. kamini twins!" kata Kuldip. tahu?" Kuldip nampak marah.aku penyebab semua ini!!! Ohhh!!! betapa berdosanya aku! farid merasa amat kesal dan dengan perlahan dia bergerak ke isterinya yang sedang bogel itu dan memeluknya. tangisan dan esakkan Dilla dengan perlahan lahan reda. senang saja mereka berbuat begitu.... aku menyebabkan isteriku mencari kekasih dan batang lain.... mereka kemudiannya mandi bersama. Mereka senyum.. terdiam... "Yeah! Saya sudah lama tak ada sex sama perempuan! Sudah banyak lama!" Sarjt pula nampak resah dan marah... umur dalam 40an. I am Kuldip dan this is sarjit.dia menanggalkan seluar dan bajunya.. she went away with another client just now. Dengan badan saiz besar mereka...bontotnya bulat sexy... kau dah berbaik balik ke? nak kawin balik ke? Itu you punya problem.. farid berbisik sesuatu. Dua beradik itu enggan menerima alasan Farid. "Ehem! Sir! You promised! You sudah janji tau!" nada suara sarjit macam dah mula naik marah. Dilla kemudian memusingkan badannya dan mereka berkucupan. right?" Farid mengeluarkan beberapa helai not RM50 dari walletnya.Kuldip.. utk memuaskan nafsunya. 'Eh! Ini lah perempuan itu.. "Aku tak kira lah. Pada masa itu lah batang Farid mula keras... "I'm sorry..... "We come to fuck the Malay girl you promise us. Lama juga Dilla nak reda menanggis." Farid cuba berbohong. dua adik beradik menunggunya. I will return your mon ey.. "Abang. Tak disangkakannya yang Dilla amat dahaga dibiarkan begitu! Farid memeluk badan Dilla.lalu dia memeluk dan memgang tangan Dilla. yang I tahu.. tetapi Farid pandai memujuk... farid takut nak berbuat apa apa. Farid hanya memandang saja.. terutama si suami." kata Sarjit. dah mandi dan wangi.....err. "Ohhh!!! I'm sorry. menyembam ke bantal...wang kau tu akan aku bayar balik lah. Tapi I nak tarik balik lah janji kita tu. jum lah. dalam mindanya...Teresak easak suara Dilla menangis. Dia cuba memujuknya." "Ohh Wife you ke?" tersenggeh Sarjit. Dilla masih sayang pada suaminya.

. kata hati Farid. "kau duduk sini dan lihat ... tapi Dilla mententeramkan merekabertiga. "Dilla you hisap ni.. "Hehehehe!!! kau tengok tu Mr Farid..janggut lagi..dan tak bersunat. tak tebal. Cepat!" Dilla . biar je lah mereka fuck Dilla. saksikan apa yang kami nak buat pada you.. "Erkkk!!! Ahhh!!! Please.. lebih 6 kaki (192cm) tinggi dan bertubuh besar...? You nak tunggu batang I mengecil ke. kalau dipukulnya aku... "besar juga boobs you ni Dilla.. "Itu baru separuh keras tu.... I pun nak buat terms baru lah. Sarjit dan Kuldip memang besar." katanya lagi. tak kan lah dua lagi make a diffrence." suara Kuldip memberi Dilla compliment. "Biar je lah bang. dahkena b eberapa batang lain dah.dengan lenganbesar.. Dilla terpaksa menggunakan dua dua tangannya untuk memegang batang Kuldip di depan mukanya.. kita juga yang rugi.hehehehe!!!" kata Sarjit.. Dilla tercunggap cunggap nak menghisap dan mengolom keseluruhannya. dia mula kecut dan takut! Kuldip yang menanggalkan seluar nya dahulu. Besar mereka ni. tetapi dipegang erat oleh Sarjit.. "Oh? If you buat terms baru. "Oh? You tak nak lagi? Hehehehe!!! Now you take off all your clothes... Misai tebal. "You nak tengok I punya pulak?" ada nada sinis daripada apa yang dikatakan oleh Sarjit.. batang Kuldip dah mencapai dekat 10 inci. Buah dadanya sedang diramas ramas oleh Kuldip. "Mak Datuk! Ini apa ni? Cota? Belantan?" Dilla menjerit kecil bila dia melihat batang Kuldip buat pertamakalinya. Farid terkedu melihat batang yang akan merobek pantat isterinya itu.hehehe!! Kalau tak kami akan pukul hubby you ni! Hehehehe!!!" Sarjit menarik collar baju Farid. paham!" arahan sarjit agak tegas dan matanya menakutkan Farid..... dal am seminit dua saja...Mereka mula nak berkasar.. mampus aku ni.. "Suck it lah! Apa tunggu lagi..... sedap mulut you.. Dia menoleh kepada Farid. dah mesti pantat Dilla akan longgar.." farid dengan kesal mengangguk.." kata Dilla. Batang Kuldip terlalu panjang......." kata sarjit.. giant... nanti kalau dipukulnya kita... mesti anu mereka pun.. err? Dilla melepaskan diri dan pergi ke Farid.no more Mr Singh.. Dari gayanya. "I cannot lah! Too big Mr Singh." kata Dilla apabila K uldip menarik keluar batangnya dari mulut Dilla.. Dilla masih dipegang oleh Kuldip.. batang besar." dan dia mengeluarkan batang sepruh lembeknya...tetapi panjang.. Farid tak nampak apa yang berlaku. Dia kesian melihat suaminya Farid yang nak dipukul oleh dua beradik berbadan besar itu. Dia tahu.. baru you nak hisap? Hehehehe!!!" Ditariknya kepala Dilla dan muka Dilla bergeselan dengan batang hitam Kuldip.. Dilla akan teruk dikerjakan oleh dua orang benggali ni.. your wife is trying to get all that monster cock inside mulut dia. "Arkkkk!!" bunyi yang dikeluarkan oleh Dilla bila Kuldip menolak masuk sedikit demi sedikit masuk ke dalam ronggamulutnya. lagipun aku akan simpan duit tu.. Farid nampak gelisah.... kini bila keadaan dan perasaan dah berubah.. Pada mulanya dia suka sangat bila Kuldip memberitahunya yang dia dan abangnya kan membayar nya dua ribu ringgit untuk dua jam.... "Ok lah! Ok lah! You berdua buat lah apa yang you nak! tapi sekali seorang saja ok? and I akan beri kerjasama! and jangan gaduh2 lah....dia berbisik. "Ohhh!!! Dilla." bisik Kuldip pada telinga Dilla... danDilla pun bukan protest pun. Farid ingin melawan.. I nak husband you ni berada di dalam bilik ni. batang dua orang benggali ni besar...berbulu....

... "Kami janji dua jam saja. sarjit meraba raba dan meramas2 buah dada isterinya Farid "Hehehehe!!! Dia diam sebab dia syok lah tengok dia punya bini horny kena raba ini macam lah.dengan ketakutan menanggalkan pakaiannya..." Dilla cuba melawan rasa hornynya.. you minta dua ribu.takkkk!!! Tak! Tak sedaplah!" jawab Dilla. itu lah yang ultimate nya... kalau dapat pussy minah Melayu. "Ohhh!!!" masa tu putingnya sedang digentel oleh Kuldip.. dan akan terbit meleleh membasahi bibir pantatnya itu... Farid tunduk malu. look at those big boobs.. " kata Kuldip... ini pompuan mesti berbaloi punya lah. Suatu perasaan ghairah mula timbul pada Dilla.. " Kuldip rapat padanya. "Gor love bites lah.. "Kita bayar dua ribu tau? untuk dapat ini pompuan sexy.... "Ohhh!! Syok ya? Best kan kena gentel ini macam.ow!" panties kecik tu pun ditarik dan koyak.. Check you punya pussy..tapi saya cakap tak apa.... Farid nampak takut dan resah.... Bila mendengar perkataan jabatan Agama... Ow!" belum sempat Farid menamatkan ayatnya dia dah kena ketuk di kepala." dan mereka ketawa lagi. dah mula nak benjol.sudah basah ka?" mereka ketawa lagi. Kuldip tahu yang dia akan dapat pantat Melayu itu.. Dia belum pernah rasa tapi dia pernah dengar dari rakan benggali yang lain. ketat dan dalamnya panas.. "Yeah lah. Tertera di depan2 akhbar "Suami Jual Isteri pada Benggali!!!" "Suami Dagang Daging isteri!" "Isteri mangsa suami dayus!" dan macam macam lagi yang dibayangkannya.. " dia menoleh pada Farid.. Dilla dah mula terasa horny. Tangan Dilla terus saja ke bawah di celah kangkangnya untuk menutup pantatnya . "Ohh hehehehe!!! Lagi cantik dari yang dalam gambar2 dan video tu!!! " kata sarjit.. pantat amoi atau India atau Benggali pun . Pantat Melayu memang nya best. "You gigit gigit semua sini ka? nanti saya kasi gigit tempat lain lah. tapi dia gagal sebab memang air mazinya dah mula membasahi ruang ruang dalam pantatnya... "Hmm. Farid menggosok kepalanya. Dia diketuk dengan handfon... "kalau you report.. "Oi! Kenapa you diam? Bodoh punya suami!" kata Kuldip.bertambah horny... "Errr. Farid terbayang yang dia dan Dilla ditangkap dan diheret ke mahkamah. Tiba tiba mereka terdengar kelohan Dilla.. 'Ohhh. jangan lah.takk sedap.saya mahu tengok. "Hahahaha!!! " Kuldip meraba raba buah dada Dilla.." kata Kuldip.. tak boleh lawan.. we will report and send your photos to Agama dept!" farid diugut. "Ohhh takk. tangan kasar Kuldip membuat dia mula horny. Sarjit pun rapat dan sama meramas. saya boleh report you dua orang!" tambah Farid.. Dia kasi you all tunjuk sudah cukup lah..bagus ini boobs.hahahaha!!" tawa Kuldip disambut oleh Sarjit. Sudah basah ka iyu pussy?" tanya Kuldip. atau lari atau buat apa2 pada kami..... please lah. dan dia mengeloh.. "Ohhh sakit tu..please don't take off my. "Buka panties. "My friends. "Oh? Sedap kaa?" tanya Kuldip... Dilla nampak ketakutan.hmmm..... Sarjit you patut try raba juga. Dia menoleh pada farid..." kata Sarjit.

. "Ohhh!!! Please lah .. Peha gebu Dilla ditolak ke tepi.dan juga takut.. hehehehe!!!" sarjit menghidu panties Dilla... tak rugi lah we pay you RM2K!" Farid takut. "wooo best lah Farid.dan dia dah siap nak menumbuk.. tetapi nampak dari luar seluarnya yang mengelembung. bibir pussynya ditarik ke tepi... and hole also tight bro!" Kuldip melepaskan bibir itu dan ia bertaup kembali. Tembam dan tundun yang tak berbulu. tak macam bau pussy amoi! atau bau pussy India!" "Hahahaha!!! Bau pussy satu Malaysia lah!!! Hahahaha!!!" ketawa Sarjit. tak pernah buat pemeriksaan macam tu pun. not there.. kuldip menarik kedua dua tangan nya ke tepi. Dia pun tak pernah melihat dalam pussy isterinya itu. Rambut Farid digenggamnya dengan tangan besarnya.. batang keras Kuldip terhayun hayun berbuai.. "My dick got bigger lah from smelling pussy juice you.. "Best kan rasa kalau I buat macam ni. saiz batang besar.bau pun best lah... Sarjit pula sedang mengambil foto dengan blackberrynya. " dia rapatkan mukanya. Dilla memejamkan matanya... Kuldip meletakkan tapak jari jarinya ke pantat Dilla. "And this fine pussy is wet and ready!!! Heheheheh!" .. "Ohhh wow.. dia tahu K uldip sedang melihat bahagian dalam lubangnya.. yes lah! Wet pussy juice.. "Pink and wet lah. "WOooo!!! Brother... "Ohhh!!! Hmm. saya pukul you punya suami!!" gertak Kuldip..sudah wet lah brother!" kata Kuldip. "This is one tight pussy brother! " katanya tersenyum lebar.. nampak clean.. batangnya bergerak gerak ..hmm...I like! Saya punya favourite lah. dan Sarjit pula sibuk mengambil gambar.dah basah dan bertambah basah.. itu pun dia dah lupa rupa dan warna isi dalam pantat Dilla...you tengok ni..... Dia ditolak .?" "Hei isteri bodoh! Jwab lah! Best ke tak!? Studpid wife!" herdik si Sarjit yang sedang mengikat tangan dan kaki Farid.... Pussy yang shaved.yang tak berbulu itu........ "OPen wide lah. "Ohh wet dah!" "Ohhh!!! Ohh!!!" Dua kali Dilla mengeloh. you cukur. Maka terbuka lah pantat idaman kedua dua beradik itu. Farid benci akan dirinya.... masa dulu dulu.hehehe!!!" tambah benggali itu. Dilla terasa horny dan juga marah . sarjit dah mula bergerak pada Farid... janganlah ..kalau adapun..." kata Kuldip pada sarjit..ketakutan.... bau panties ni lain lah.. Farid hanya mampu menjadi saksi kaku... "Hmmmm. "Let me smell. "Ohhh!!!! arghhh!!!" Dilla menangis dan tanpa melawan. "Ohh best!!!! Ohhhh!!!!" Kuldip menoleh pada Sarjit dan mengeyitkan mata nya dan tersenyum. Kuldip menjolok satu jari ke dalam dan Dilla mengeloh lagi. kalau you tak mahu buka." Kuldip menggerakan jari jarinya di alor bibir pantat Dilla. "Best kan.... tersandar ke kepala katil.. dengan tali pinggang.. Memang batang kedua dua Benggali tu dah keras.." Dilla masih duduk melutut dan tak mahu membuka pehanya.....mungkin lagi besar..

... Dilla mula klimaks.ya. dah penuh berair dibuat oleh Kuldip. "Banggg!!! Sedap bangg!!! Dia jolok jolok banggg!!!" Dilla dah mula nampak beri kerjasama.. Setiap kali dijoloknya. dan membuatkan Dilla hilang pertimbangan. "Yea. dalam bunyi nada terpaksa.. "You big benggali! Fuck!!! Ohh!!!" Dilla dahmula merapu dan kata2nya dah dikawal nafsu. "Ohhh!!!! God! So wet lah you ni Dilla.. dan selaju yang boleh.. sarjit tak sedar yang dia tidak lagi memegang kolar baju Farid. Kuldip dan Sarjit sangat horny dan teruja melihat pussy cantik Dilla. Kuldip menghenyak lagi dalam.ya. Kukunya mencengkam lengan Kuldip. you mahu I jolok pussy you lagi. "Bangg... Dia tak berniat nak larikan diri malah nak duduk di kerusi sofa itu dan melihat Dilla klimaks. "You nak my cock girl? Nak?" "nak!! Fuckk! Fuck me you big benggali you! Ohhhh!!!" Dilla sednag dikawal nafsunya dan dah hilang perasaan takut dan insafnya.? mahu kan? cakap!" suara Kuldip tegas. kalau perempuan mengerang dan mengloh panjang dengan suara di dalam tekak.dan lagi!" kata Kuldip.. I nak batang you! Nak! Fuckk!! Ohhh!!!" habis saja dia kata begitu.. Bulu Kuldip dan menggesel gesel tundun dan kelentit Dilla..sampai santak..lagi!" Dilla terketar ketar suaranya.. Farid pula terpaku melihat isterinya yang nak klmaks itu...you dengar tu!" kata Sarjit pada Farid."Ohhhh!!!! " kelohan dari Dilla dan suara nya. membuat kedua dua beradik itu lagi horny dan bersemangat.. "Go! Brother go! Faster!" kata Sarjit..membuat Dilla memejamkan matanya dan menggigil. Dilla nak Kuldip jolok pantat La bang. "cakap sama you punya hubby tu.pussy dia best tau!" kata Sarjit. ibu jari Kuldip akan menyentuh dan melanggar kelentit Dilla. Dilla mengerang dan mengeloh dan ketiga tiga lelaki dalam bilik itu tahu . Kuldip menjolok jolok dan memasukkan jari hantu pula.menggesel gesel kelentitnya sama. Ini membuat Kuldip tersenyum dan menjolok jolok dengan lebih laju dan dalam. ...." kata Kuldip melajukan jolokan nya itu.. "cakap lagi!" Kuldip tinggikan suara. sensasi kelentit disentuh membuat dia me "mahu lagi. dia kini tanpa disedari telah dikawal hafsu dan horny sangat2. "Ohhhh!!!" Dilla mengerang lagi. Dan Dilla akan mengerang dan mengeloh bila kelentitnya disentuh. Dipaksanya Farid melihat Dilla terkangkang duduk dan Kuldip berada di anta ra betisnya. Tadi dilla takut dan insaf. Kuldip men ekan sedalam dalam mungkin. "Dia mahu lagi lah.... menjolok jolok jari ke dalam pantat isterinya. jari hantu dan jari telunjuk Kuldip bermain main di dalam lubang pantat Dilla..... mesti dia nak klimaks..... "Hei! Look lah! Your wife is sexy la like that.... "Beritahu sarjit yang you juga nak batang dia ! Cepat!" "sarjit . Dilla mengetap bibirnya dan memejamkan matanya menahan kesedapan jari jari Kuldip yang bermaian main dalam pantatnya itu....... Kuldip lagi bersemangat menolak masuk batang benggalinya sedalam mungkin yang boleh.. Sebab masa tu ibu jari Kuldip menggesel gesel di kelentitnya yang dah tersumbul keluar dari sarungnya itu. farid tak mahu melihat tetapi dipaksa oleh sarjit. "cakap cepat!" Naik suara Kuldip.saya mahu lagi!!" kata Dilla ..

'Ohhh banggg!!!! Mati Dilla banggg!!!" fikiran Dilla bercelaru.. nafasnya kemabali tenang.. Dia menunggu guliran.. 'Ohhh!!! You are a good fuck lah baby!" kata Kuldip.buah dadanya masih lagi turun naik. Tidak seperti semasa Dilla bersama bf2 nya yang lain dulu tu. dalam hatinya dia nak buntingkan Dilla. Kuldip menarik rambut Dilla dan memalingkan muka Dilla ke Farid. Dia lah benggali pertama bagi Dilla.... sarjit tersenyum... Batangnyamasih lagi berendam di dalam lubuk pantat Dilla..ohhh!!!" "Ohhhh!!!! take this!!!" kata Kuldip dan dia memaut pinggang Dilla rapat sekali supaya tak setitik pun benihnya keluar! Kuldip rebah di atas badan Dilla. Sarjit memaksa Farid mengeluarkan batangnya(Farid sendiri) danmelancap melihat isterinya dikerjakan Kuldip.dia horny..... best kena batang benggali ni bang!" cakap! Beritahu dia. "Ohhh suam2 panas....... Dilla klimaks beberapa kali. "You buat sendiri hand job.. hampir penuh ruang lubang pantat Dilla.. Dia klimaks dan mengemut kuat.. Kuldip tersenggeh melihat wajah Dilla semasa dia klimaks...hampir melukakan belakang Kuldip. "hahahaha!!! " Duaberadik itu ketawa dan Kuldip menyambung semula memantat Dilla.Habis 9 setengah inci masuk dalam lubang pantat Dilla.pelukannya erat... lagi beberapa foto diambil nya. Kemudian dia menukar ke mode video pula.. "Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! " menjerit lagi Dilla bila Kuldip me nyodok batang panjangnya sampai ke dalam sekali dengan sekali tosok lagi.. Melolong dan mengerang Dilla.. Buah dada Dilla dijilat jilatnya. suapa tak meleleh keluar... Ini lain.. banyak yang dikeluarkannya..kemudian dia menghisap puting Dilla.. Dia tahu Farid tak akan lari. dan Sarjit dah tak sabar lagi melihatkan betapa sexynya Dilla semasa di fuck abangnya itu. "Banggg best kena batang Benggali ni bangg!!!" "Senyum lah bila you kata gitu.. semua dirakam kannya.. Sarjit pun berbuat begitu pada Farid. Dan Dilla dah mula klimaks.. Kuldip tahu dia dah mencecah sedalam mungkin." kata Kuldip.. Dilla senyum. Dilla mengerang kenikmatan. Diatahu selepas abangnya melepaskan benih nanti.. kalau boleh dia tak mahu berasda di situ. "Ohhh!!! Puas I sarjit!!" kata Dilla tanpa berfikir.... dan yang malang sekali batangnya keras menyaksikan isterinya diperkosa begitu...... Dia suami bodoh! membiarkan isterinya diperkosa begitu oleh benggali. farid tunduk malu." kata sarjit pada Dilla. memang pukulan Benggali akan menghantui nya dan suaminya.. Farid hanya mampu memejamkan mata.... suami isteri.. __________________ Ahhhhh!!!!! Dahhhh!!! Cukupppp!!!" keloh Dilla pada telinga Kuldip. semua dirakam kannya.. Batang benggali lain!!! "Ohhhh!!!!" Dilla reda. Mereka bertentangan.. rasanya. Batang Sarjit pun dah bertambah besar.. Sambil menyaksikan itu.nafasnya kencang.. . "Beritahu suami you tu.... dia akan dapat peluangnya." kata Kuldip. Hilang mata hitam Dilla... Lemudian dia menukar ke mode video pula. Dia nak bontot Dilla! Pantat Dilla tentu 'messy' dan berlendir sikit sebab dia tahu Kuldip akan memancutkan banyak maninya... hehehehe!!! " Sarjiit ketawa. Kalau dia nak yang bebas mani dia ken a tunggu. "Ohhh !!! Banyaknya kau pancut kat dalam " kata Dilla. Dia mengerang dan mengeloh panjang.. "Cakap.. farid tunduk malu. tangan Kuldip memegang dan menupang peha dilla naik ke atas. mulutnya ternganga. Kuldip memancutkan benihnya di dalam pantat Dilla.... Dia belum cum lagi. Dia nak pancut kat dalam.

Dilla tergamam.. longgar lah. "You pun nak rasa pussy wife you sekali ke? I think Sarjit main pantat nya nanti. dan tak hiraukan suaminya di situ... farid duduk di bawah. memang ketat.. sarjit menolah terus. but dont cum inside faham?" kata Sarjit. kata hati Dilla.. Farid pun mengacukan batangnya dan masuk...... "Ohhh!!! Tight lagi pussy dia lah bang !" kata sarjit.. "Ohhh!!!! OMG!!! That monster!!!" jerit Dilla. baru lah you boleh masuk..batangnyamasih keras. "Yes... tak hiraukan apa yang dirasa atau dikatakan Dilla..you pegang dan tahan bontot dia...dia jarang kena di situ. meleleh juga.. "Woo.." kata Kuldip. "Heck! Its too tight lah bro!" kata sarjit yang mencuba nak masukkankepala takoknya yang tebal tu ke dalam lubang belakang Dilla.": kata Sarjit. I nak masuk!" kata sarjit yang lebih besar itu. Dari jarak jauh dan juga close up.dan tebal.. Kuldip pula mengambil alih merakam kan foto..... dia suka kena fuck tahu?" kata Kuldip pada Farid.dia menggunakan air liurnya.. "Fuck!!! Ohhh!!!" Dilla kini merasai sesuatu yangbaru... dan you pergi masukkan batang kecik you ni ke dalam mulut dia? hehehe!!! I nak take photos you berdua lah."Ohhh!!!" keloh Dilla. Tapi dia dah memangnya sundal..... sebab saiz batang Sarjit lebih besar... "Leave it there! I want you to have my baby!" bisik Kuldip. Diamengambil close up pussy Dilla dengan air maninya meleleh keluar. Farid thats it. "Lepas dah terbuka sikit lubang tu.sikit je. I nakmasuk kat pussy dia. menyaksikan semuanya. walaupun dah agak longgar sebab lama difuckoleh Kuldip tadi.. "I think your wife likes sex lah.... terlalu horny.. Dia berniat nak buntingkan isteri Farid yg sexy itu. 'ehhh? " Dilla nak protes.." mereka memandang farid." kata Kuldip. Kuldip bangun dan mencabutkanbatangnya dari lubang pantat Dilla.. "You come here. Farid hanya kaku duduk dengan memegang batang keras nya dalam tangan... tetapi ia masih ketat. Dua batang sekali di dalam ... "Sikit je sayang.. farid terasa berat badan Dilla yang ditangggungnya itu berubah. Dilla di tengah terkangkang dan Sarjit dari depan masuk. sarjit memasukkan batangnya ke dalam mulut nya... dan horny kini. Farid diam takkata apa apa. Belum sempat dia berkata apa apa. Dan dia memejamkan matanya. sarjit pun mula meujah masuk.. "Erkk!!!!" "Hisap lah batang I pulak ni..ada sedikit meleh keluar... " I think farid must fuck her ass dulu.. "Ohhh abanggg!!! ass dilla abanggg!!! Koyak lah nanti!!!!" farid menyodok pelahan lahan.. sarjit sibuk mengambil foto...hehehe!! Hisap best best!" batang Sarjit seakan sama saiz dengan Kuldip tapi lebih gemuk.. bibir pussy Dilla tak begitu bertaup rapat disebabkan henyakkan batangnya tadi.." kata Kuldip dan Dilla berbuat demikian.." katanya.. "Kepit peha tu sikit Dilla. Dilla melolong. Batang besar gemok sarjit mulamenolak masuk . Diambilnya bantal dan diletakkannya di bawah punggung Dill a agar maninya tak melimpah keluar lagi... "Ohhhh!!! " suara Dilla mengerang bila batang sarjit masuk dalam bontotnya. Kalau masuk pantat I ni..fuck your wife's ass.. Kuldip pergi melihat. lubang anus nya kecik. Dilla kena sandwich di tengah tengah.

. "Let her suck his cock. best pussy dia. "You hisap batang husband you ni. Mereka dah tak nampak 'ganas' atau 'garang' lagi. "Ohhh best bro! Best and tight lah!" kata Sarjit pada Kuldip..bontotnya. You ada sexy wife lah.. Setelah hampir dua jam. Tapi buat satu dua jam ni. mereka pun berhenti berehat.. Kuldip tersenyum lebar. Dilla tersembam tertiarap di atas katil. Thanks my firend.. Kuldip pun menarik tangan Farid dan mengarahkan dia mengeluarkan batangnya depan muka Dilla. Dilla masih bernafas. atau until esok pagi.. Farid dengan perlahan mengambil tuala dan membersihkan isterinya. bontot isterinya merah kena smack beberapa kali oleh sarjit semasa dia menyondol anus Dilla.... dia jerit kuat lah sangat lah. dan juga kemuka...you bising sangat lah. "Ask Farid to come and join us lah... Mereka bersalaman dengan Farid "kami pergi dulu lah.. Mulut Dilla penuh dengan batang suaminya d an lubang bontotnya dilanyak Sarjit dari belakang.. Mereka mengerjakan isteri Farid dengan beberapa style lagi.. dalam anusnya.. sesekali dia mendongakkan mukanya utk melihat pantat isterinya dilanyak benggali besar depannya itu..lubang2 nya.. saya ingat dia punya pussy sudah longgar lah! Hahahaha!!!" ketawa mereka dia beraduik itu dan setelah berpakaian mereka meninggalkan Farid dan Dilla. ..... kasi sumbat mulut whore ni!" kata Sarjit. dan dengan air syampoo dan tuala lembab.. hehehehe!!!" Kuldip kemudian mengambil gambar. dia dah puas tadi dan nak berrehat sebentar... batang mereka yang lembek itu masih lagi panjang..... lebih perlahan dari tadi." kata Sarjit. "Ohhh!!!! Singhhh!!!! You fuckkk You!!! Jangan dalam ass!!! Arghhhh!!!" Sarjit membongkok dan memerah danmeramas buah dada besar Dilla sambil dia menyorong ke dalam lubang anus sempit Dilla. banyak kesan gigitan dan ada kesan lebam di peha kanan...... dan setelah kedua dua banggali itu memancutkan benih mereka di dalam pantat Dilla... Mereka pun sama sama mengerjakan Dilla. tapi tak tegak keras.. Dilla melolong semasa batang sarjit masuk perlahan lahan ke dalam lubang anus. dan atas body sexy Dilla... masih ada satu jam lagi masa yang dibeli nya dari farid. Farid dapat menghilangkan kesan kesan air mani di body Dilla. Farid tunduk malu dan lemah.