Lanyak Ustazah dilla Kemudian Farid menonggengkan Lydia. Dia nak cuba masuk doggie style.

Jari-jari Farid membuka bibir pantat Lydia.... hmmm... best pantat budak muda ni... baru 20 tahun... mesti ketat pussy you ni Lydia... kelentit Lydia dimain mainkannya dengan ibu jarinya. "Ohhh!!! I'm sensitif kat situ sayang...Ohhh!!!" suara Lydia mengerang panjang...air nya dah keluar. Baru digesek dua tiga kali, dah memancut keluar. Basah tangan dan jari jari Farid....disimbah air pantat nikmat Lydia. "Ohhh begitu ke kalau pompuan pancut! Bestnya..." Farid menjilat jari nya, dia nak rasa air Lydia. "Hmmm....not baddd..." farid kemudian membawa mulurtnya ke bibir pantat Lydia. Dikucupnya dan Lydia menjerit... "Ahhh!!!! Aaaabanggg!!!" farid terus saja menyedut dan menjilat. (Cuba bayangkan! kedua dua tangan Farid membuka bontot Lydia, dan bibir pussy Lydia secara automatis terbuka luas...dan disodoknya dengan lidah dan hidung nya sekali.!!!) Aksi Farid membuat Lydia mengerang dan mengerang...dua kali dia klimaks dalam beberapa minit itu saja. Basah muka farid dipancut pantat Lydia. Farid tak berhenti, digagahi nya juga lubang pantat gadis muda itu. Lama dia menjilat dan menyedut kelentit Lydia. Kelentit kalau disedut, dan terkeluar dari hood nya itu...akan membuat pompuan itu mengerang lama.... begitulah si Lydia. Mukanya tersembab di tilam...tangannya menggenggam bed sheet...mulut megerang... mata pejam. Farid teruskan menjilat... dijilatnya dari kelentit Lydia dan terus perlahan lahan ke lubang duburnya... Lydia mengerang... "Ohhh!!! Aabanggg... macam tu banggg!!! Jilat macam tuu!!!" Lydia menoleh kebelakang dan mengarahkan Farid menjilatnya begitu. Tangan Farid memaut pada pinggang Lydia dan dia menujah dari belakang. Sekali lagi Lydia meraung raung mengerang... "Ohhh abanggg ...Sirrr!!!" dan "Aghhh!!! Abanggg!!!" kedengaran suara gadis muda itu semasa batang Farid keluar masuk pussynya. Tak berapa lama kemudian Farid pula yang klimaks. Dia membongkok dan memaut pada buah dada Lydia. Lydia mengerang kerana sensasi dari kemasukkan batang Farid ke ruang pussynya yang dalam... dan Lydia juga terasa genggaman tangan Farid pada buah dadanya kuat dan kemas. Farid meramas kuat.... sehingga meninggalkan kesan pada kedua dua buah dada Lydia. Mereka sama2 mengerang semasa Farid memancutkan benihnya ke dalam pussy Lydia. Agak lama juga Farid klimaks... memancutkan beberapa das mani ke ruang dalam pussy Lydia. Lydia rebah mengereng... Farid mencabutkan batangnya... dan meleleh mani putih dari antara bibir pussy Lydia. "OHH!!! Sirrr!!! Terasa panas nya... meleleh keluar...Hmmm..." Lydia puas hati. tak pernahlelaki yang bersama nya tak mencapai kepuasan. Mereka mesti puas... Lydia tersenyum. Dia berjaya membuat pasangannya ini merasa kepuasan bersamnya. Lydia menupang pada tilam dan mengucup farid. Mereka kissed dan baring membelai kecantikan body masibg masing. Body Lydia sexy, dan Farid pasti dia bukan batang yang terakhir yang akan memasukki pussy Lydia.

" kata Hindu itu.... Tetapi dua tiga das mani yang pekat dah tersembur ke dalam... "Hmm.... pantatnya dah basah banjir. 'Ohh !! banyak nya captain.... kadang2 perlahan... Ganesh jarang mendapat perempuan Melayu. Dilla adalah orang yang ke3....hisap lah..kasi bersih!" kata Ganesh.. Setelah lebih kurang 45 minit memantat Dilla isteri Farid.. dalam bilik mandi di bawah siraman air suam panas itu pantat Dilla dirobek semula.you r my best lover... "Thanks sir.kenapa sir?" Mereka berbual.that was good baby! " kata Ganesh. "Entah lah captain. "Ohhh Dilla..!!!" Dilla kagum sebab dia tak pernah melihat begitu banyak mani yang menyembur dari batang Ganesh.. " Farid memang puas dengan pelukan erat dan kemutan Lydia semasa pelayan muda itu klimaks. ganesh menonggengkan Dilla di dalam bilik mandi itu dan dia masuk dari belakang.. Masa itu dia rasakan batangnya kemas dikepit.. "Ohh!!! banyaknya captain. "Ohhh captain not inside!!! Pleaseee. ."I love it when you klimaks tadi.. so much sperm inside me. membersihkan kesan kesan mani di hujung kepala batang Ganesh. sehingga Dilla mencapai klimaks berkali kali lagi.. Satu jam kemudian... "Ohhh!!! I'm cumming Dilla... Ganesh keluar bilik.... kuatnya you !! Ohh!! banyaknya... dia tahu Dilla suka batang di dalam pantatnya..!" kata Dilla menyapu mani yang melekat di perutnya dengan jarinya... "Ohh!! tak sempat tarik keluar lah!!!" ganesh menarik keluar batangnya yang berkilat basah itu dan menyembur beberapa das lagi ke perut dan dada Dilla.. air mani Farid meleleh mencelah ke lubang duburnya... you buat dan bagi I klimaks banyak kali. ohhh sensitif cock tip I tu Dilla. dan setiap tujahan nya itu membuat Dilla mengerang..........pelan pelan sikit sedut tu.. Lydia.." itu saja jawab Dilla. dan dia terus menujah dan menarik.... depan .. Ganesh tak henti henti menujah. Isteri Farid di bilik sebelah pun sudah hampir klimaks entah yg ke berapa kali." Dilla cuba memprotes...... Ohh!! kena dagu I. "Tak lah... hatinya hendak sekali lagi di fuck oleh Ganesh. malah Ganesh membawa Dilla ke bilik mandi dan mereka mandi bersama. I think after your holidays dengan husband you ni... kadang2 laju.... Dia baring dengan terkangkang. sambil dia membersihkan body Dilla.. Aghhhhh!!!!" Mereka berehat sebentar..... ganesh tak memperdulikan suara raungan Dilla...... Ganesh baring dan Dilla rapat menghisap batangnya.. Setiap inci body Dilla yangs exy itu disabun dan dibersihkannya.. you datang ke bilik rehat I.. I baru kerja di sini.. Dilla tidak diikat semula..... you datang jumpa I ok? atau malam ni pun boleh...janganlah. dia meraba raba buah dada Lydia.heehehe!" jawab Lydia tersenyum puas.. Ganesh memancutkan benihnya ke dalam pussy Dilla.on me.. "Suckme Dilla.... Farid sedang menghi sap rokok di luar..... "I nak you lagi Dilla..." Ganesh memaut pinggang dan memeluk erat badan Dilla. "You selalu layan lelaki di sini?" tanya Farid.

. Image body sexy Dilla masih lagi di ingatan Ganesh.hehehe!!!" Mereka ketawa sama sama..! abang tinggalkan Dilla masa Dilla nak klimaks! bila abang dah pancut. macam mana? You nak ke dia lagi?" kata Farid.dia mula sedar...... "And how was Lydia tu? waitress I tu?" tanya Captain.... "You nak? But I dah janji dengan 3 orang lagi today dan esok. dia pernah mencintai Dilla. Dilla mengaku yang dia horny sangat2 bila ditinggalkan Farid.ya. " tambah Farid. kaki terkangkang. bagus." mereka berjabat tangan.... Dan Farid ." itu lah kata2 permulaan Farid. I tak pernah adakan sex dengan orang lain.best betul. ... Sambil mereka berbual. "Ye bang. "Best sir! Thank you.. walaupun di suatu masa dulu.. ini hal private you.. Sakit hatinya masih lagi terasa.. seorang wifetak boleh macam tu lah." Farid mengangguk. Dilla tu wife you kan? You jual dia ke?" "Yeah. you lepaskanlah dia. "I pun kena balik. farid nampak air mani Ganesh meleleh keluar dari pantat isterinya itu. dan begitu juga Dilla.. you divorce je dia. tapi I tak mahu kata apa apa lah. Dia teringat masa2 yang dia menolak kemahuan isterinya.. "Ok tak?" tanya Farid.." bunyi suara Ganesh seperti nasihat pada farid. harganya mesti lah tepat.. Farid masuk lalu memberitahu kesemuanya apa yang diketahuinya pada Dilla.... I nak wife you tu. Ditolaknya Dilla ke katil.." Ganesh senyum dan beredar . "ya... "Yeah....... "OK? Lebih dari OK lah.. "Ok.. "Tapi kalau you dahtak nak.. my friend. lalu Farid kemudiannya masuk bilik. "Ohhh dia best. Jangan dendam sama dia lagi lah. Mereka bergadur.bilik.. Dia main belakang I lah!" jawab farid sambil menghembuskan kepulan asap ke udara." ganesh menepuk nepuk bahu Farid. abang tidur! Dilla dah pakai sexy2 untuk abang! pakai g string danthongs! Pakai baju nightie pendek.. "Ada satu malam tu Dilla pergi ke fridge ambil terong bang!!! Abang tahu takkk??? Sejak abang tak jamah Dilla. Dilla naik berang.. "I jumpa you nanti. I will see you later tonite." "Ohh yes." farid mendengar rintihan isterinya. "I dah jual you pada beberapa klients I.. I faham. you tak puas?" suara Farid tinggi.. "kalau you nak..... "Dengan I ... Lydia keluar bilik dan memeluk Farid." kata Lydia dan dia beredar dari situ. Dilla rebah terlentang atas tilam." kata Farid. Dia mahu buat profit dari kecurangan Dilla... my friend. Abang biarkan Dilla.. I tahu. dengan ego lelakinya mempertahankan dirinya. or you 'jual' je dia kat I.... Dia pun bagus kan?" tanya Ganesh. Dia kelihatan cantik wangi dan bersopan setelah mandi dan berpakaian uniform hotel itu.... Dilla klimaks dengan terung dan timun!!!" Dilla menyiarap dan menanggis! Farid yang marah tadi dah mula bengong..dia tak guna punya pompuan. Thank you Farid..

dan hati perempuan memang kalah pada pujukan lelaki........... "Aku tahu .. Merekanampak macam sama.berturban dan berjanggut panjang.. "Yeah! Saya sudah lama tak ada sex sama perempuan! Sudah banyak lama!" Sarjt pula nampak resah dan marah...wang kau tu akan aku bayar balik lah. Mereka senyum.lalu dia memeluk dan memgang tangan Dilla. dua adik beradik menunggunya. dia memeluk Dilla dari belakang.. kita dah janji. I'm really sorry mister Singh! That woman is not here anymore. "Aku tak kira lah... " Dilla muncul dengan pakaian cantik dan menarik. tiba2 pintu bilik diketuk . menyembam ke bantal. mereka kemudiannya mandi bersama.. senang saja mereka berbuat begitu... tangisan dan esakkan Dilla dengan perlahan lahan reda.Teresak easak suara Dilla menangis. di tepi pintu.. umur dalam 40an...... Lama juga Dilla nak reda menanggis. terdiam. Mereka berkucupan dan meraba raba. Wife I ni d ah tak nak lah.. Farid hanya memandang saja.. "Ohh! You ni the Singh brothers?" "Yes. you d ah promised. Saya sudah bayar you! " kata Kuldip. Farid keluar . 'Eh! Ini lah perempuan itu. .. farid takut nak berbuat apa apa..Kuldip. "Abang. right?" Farid mengeluarkan beberapa helai not RM50 dari walletnya... terutama si suami. Dua beradik itu enggan menerima alasan Farid. Farid nak bawa Dilla makan dinner dan mereka bermaaf maafan.. dah mandi dan wangi. "I'm sorry....err...... tengah mereka bertengkar itu.dia menanggalkan seluar dan bajunya.. Bila mereka dah bersiap sedia.. tahu?" Kuldip nampak marah. "Ehem! Sir! You promised! You sudah janji tau!" nada suara sarjit macam dah mula naik marah. aku menyebabkan isteriku mencari kekasih dan batang lain. Dengan badan saiz besar mereka. utk memuaskan nafsunya.. Dia cuba memujuknya. " Kuldip menolak bahu Farid dan terus saja ke Dilla. Tapi I nak tarik balik lah janji kita tu. I am Kuldip dan this is sarjit. "Ohhh!!! I'm sorry. farid berbisik sesuatu.. I have to cancel.. she went away with another client just now.. dalam mindanya... tiba tiba.. memang benar apa yang dikatakan Dilla. Pada masa itu lah batang Farid mula keras. kamini twins!" kata Kuldip.bontotnya bulat sexy... Tak disangkakannya yang Dilla amat dahaga dibiarkan begitu! Farid memeluk badan Dilla... jum lah. tetapi Farid pandai memujuk. And kami dah bayar... yang dicarinya hanyalah batang jantan.. Dilla masih sayang pada suaminya.. RM2000 for the whole nite .." Farid cuba berbohong." kata Sarjit.. Dia mula membuat refleksi. yang I tahu.. Dilla kemudian memusingkan badannya dan mereka berkucupan. "We come to fuck the Malay girl you promise us.aku penyebab semua ini!!! Ohhh!!! betapa berdosanya aku! farid merasa amat kesal dan dengan perlahan dia bergerak ke isterinya yang sedang bogel itu dan memeluknya.diluar. Kuldip dan sarjit menolak Farid suami isteri ke dalam bilik.... kau dah berbaik balik ke? nak kawin balik ke? Itu you punya problem.. "No! saya tak boleh terima itu jawapan. I will return your mon ey.." "Ohh Wife you ke?" tersenggeh Sarjit.

... kalau dipukulnya aku." suara Kuldip memberi Dilla compliment. danDilla pun bukan protest pun. "Oh? If you buat terms baru." dan dia mengeluarkan batang sepruh lembeknya. kata hati Farid.. "Itu baru separuh keras tu. "kau duduk sini dan lihat .. kini bila keadaan dan perasaan dah berubah. Batang Kuldip terlalu panjang.. batang Kuldip dah mencapai dekat 10 inci.. Dilla masih dipegang oleh Kuldip.. batang besar. kita juga yang rugi.. batang dua orang benggali ni besar. Dia menoleh kepada Farid.dan tak bersunat. dia mula kecut dan takut! Kuldip yang menanggalkan seluar nya dahulu..." bisik Kuldip pada telinga Dilla.. mampus aku ni.......janggut lagi..... tak kan lah dua lagi make a diffrence.. lagipun aku akan simpan duit tu. dahkena b eberapa batang lain dah. Dia tahu... "Arkkkk!!" bunyi yang dikeluarkan oleh Dilla bila Kuldip menolak masuk sedikit demi sedikit masuk ke dalam ronggamulutnya... I nak husband you ni berada di dalam bilik ni.. "Erkkk!!! Ahhh!!! Please..dia berbisik.dengan lenganbesar. Dari gayanya." kata Dilla... biar je lah mereka fuck Dilla. Sarjit dan Kuldip memang besar..." farid dengan kesal mengangguk.... "Dilla you hisap ni.......? You nak tunggu batang I mengecil ke... Farid tak nampak apa yang berlaku. Dilla tercunggap cunggap nak menghisap dan mengolom keseluruhannya. baru you nak hisap? Hehehehe!!!" Ditariknya kepala Dilla dan muka Dilla bergeselan dengan batang hitam Kuldip." katanya lagi. Buah dadanya sedang diramas ramas oleh Kuldip........ "Mak Datuk! Ini apa ni? Cota? Belantan?" Dilla menjerit kecil bila dia melihat batang Kuldip buat pertamakalinya. sedap mulut you... "Biar je lah bang. paham!" arahan sarjit agak tegas dan matanya menakutkan Farid. Farid nampak gelisah. "I cannot lah! Too big Mr Singh. Dilla terpaksa menggunakan dua dua tangannya untuk memegang batang Kuldip di depan mukanya... dah mesti pantat Dilla akan longgar.. lebih 6 kaki (192cm) tinggi dan bertubuh besar. "besar juga boobs you ni Dilla. Farid terkedu melihat batang yang akan merobek pantat isterinya itu.. giant..Mereka mula nak berkasar.." kata Dilla apabila K uldip menarik keluar batangnya dari mulut Dilla...hehehehe!!!" kata Sarjit.....no more Mr Singh. tak tebal... "Hehehehe!!! kau tengok tu Mr Farid... "Suck it lah! Apa tunggu lagi. Dia kesian melihat suaminya Farid yang nak dipukul oleh dua beradik berbadan besar itu. tapi Dilla mententeramkan merekabertiga." kata sarjit.hehehe!! Kalau tak kami akan pukul hubby you ni! Hehehehe!!!" Sarjit menarik collar baju Farid. nanti kalau dipukulnya kita. "Oh? You tak nak lagi? Hehehehe!!! Now you take off all your clothes. err? Dilla melepaskan diri dan pergi ke Farid. mesti anu mereka pun.. saksikan apa yang kami nak buat pada you. tetapi dipegang erat oleh Sarjit.berbulu. "You nak tengok I punya pulak?" ada nada sinis daripada apa yang dikatakan oleh Sarjit. Misai tebal. "Ok lah! Ok lah! You berdua buat lah apa yang you nak! tapi sekali seorang saja ok? and I akan beri kerjasama! and jangan gaduh2 lah. Besar mereka ni. Farid ingin melawan. Dilla akan teruk dikerjakan oleh dua orang benggali ni.. dal am seminit dua saja...tetapi panjang. I pun nak buat terms baru lah. Pada mulanya dia suka sangat bila Kuldip memberitahunya yang dia dan abangnya kan membayar nya dua ribu ringgit untuk dua jam.. your wife is trying to get all that monster cock inside mulut dia... Cepat!" Dilla .. "Ohhh!!! Dilla..

"Oh? Sedap kaa?" tanya Kuldip. Farid tunduk malu. "Errr... Check you punya pussy.. "Ohhh takk... Dia menoleh pada farid.... Dia belum pernah rasa tapi dia pernah dengar dari rakan benggali yang lain. Sudah basah ka iyu pussy?" tanya Kuldip.." kata Sarjit...." Dilla cuba melawan rasa hornynya.. ini pompuan mesti berbaloi punya lah. tangan kasar Kuldip membuat dia mula horny. Ow!" belum sempat Farid menamatkan ayatnya dia dah kena ketuk di kepala.. saya boleh report you dua orang!" tambah Farid.. Bila mendengar perkataan jabatan Agama.. 'Ohhh. " Kuldip rapat padanya.... please lah.... "Ohhh!! Syok ya? Best kan kena gentel ini macam... Dilla nampak ketakutan.. Sarjit you patut try raba juga.. "My friends. Farid nampak takut dan resah." kata Kuldip. "Kami janji dua jam saja...ow!" panties kecik tu pun ditarik dan koyak. Pantat Melayu memang nya best. " dia menoleh pada Farid. dan dia mengeloh. "Ohh hehehehe!!! Lagi cantik dari yang dalam gambar2 dan video tu!!! " kata sarjit. "Kita bayar dua ribu tau? untuk dapat ini pompuan sexy. "Hahahaha!!! " Kuldip meraba raba buah dada Dilla.. dan akan terbit meleleh membasahi bibir pantatnya itu. Tangan Dilla terus saja ke bawah di celah kangkangnya untuk menutup pantatnya . look at those big boobs... ketat dan dalamnya panas. atau lari atau buat apa2 pada kami.hahahaha!!" tawa Kuldip disambut oleh Sarjit..takk sedap. Farid menggosok kepalanya.. dah mula nak benjol. "Gor love bites lah.... we will report and send your photos to Agama dept!" farid diugut.tapi saya cakap tak apa. Dia diketuk dengan handfon... "Ohhh sakit tu.takkkk!!! Tak! Tak sedaplah!" jawab Dilla. tapi dia gagal sebab memang air mazinya dah mula membasahi ruang ruang dalam pantatnya. Dia kasi you all tunjuk sudah cukup lah. "Yeah lah. itu lah yang ultimate nya.. "You gigit gigit semua sini ka? nanti saya kasi gigit tempat lain lah. Sarjit pun rapat dan sama meramas.... sarjit meraba raba dan meramas2 buah dada isterinya Farid "Hehehehe!!! Dia diam sebab dia syok lah tengok dia punya bini horny kena raba ini macam lah.... " kata Kuldip. "Hmm.. Tertera di depan2 akhbar "Suami Jual Isteri pada Benggali!!!" "Suami Dagang Daging isteri!" "Isteri mangsa suami dayus!" dan macam macam lagi yang dibayangkannya. Dilla dah mula terasa horny. "Buka panties..dengan ketakutan menanggalkan pakaiannya." dan mereka ketawa lagi. pantat amoi atau India atau Benggali pun ...sudah basah ka?" mereka ketawa lagi.. "kalau you report.. kalau dapat pussy minah Melayu..saya mahu tengok.bertambah horny. Suatu perasaan ghairah mula timbul pada Dilla.... tak boleh lawan... "Oi! Kenapa you diam? Bodoh punya suami!" kata Kuldip...please don't take off my. Tiba tiba mereka terdengar kelohan Dilla. you minta dua ribu. "Ohhh!!!" masa tu putingnya sedang digentel oleh Kuldip..hmmm. Farid terbayang yang dia dan Dilla ditangkap dan diheret ke mahkamah. Kuldip tahu yang dia akan dapat pantat Melayu itu.bagus ini boobs. jangan lah..

. kuldip menarik kedua dua tangan nya ke tepi.. kalau you tak mahu buka. "This is one tight pussy brother! " katanya tersenyum lebar.sudah wet lah brother!" kata Kuldip..... hehehehe!!!" sarjit menghidu panties Dilla. Dia ditolak . tak macam bau pussy amoi! atau bau pussy India!" "Hahahaha!!! Bau pussy satu Malaysia lah!!! Hahahaha!!!" ketawa Sarjit........ Rambut Farid digenggamnya dengan tangan besarnya. saiz batang besar. Memang batang kedua dua Benggali tu dah keras... Tembam dan tundun yang tak berbulu.?" "Hei isteri bodoh! Jwab lah! Best ke tak!? Studpid wife!" herdik si Sarjit yang sedang mengikat tangan dan kaki Farid..ketakutan..dan dia dah siap nak menumbuk.. Farid hanya mampu menjadi saksi kaku. dia tahu K uldip sedang melihat bahagian dalam lubangnya." Dilla masih duduk melutut dan tak mahu membuka pehanya.. "OPen wide lah.." Kuldip menggerakan jari jarinya di alor bibir pantat Dilla... batang keras Kuldip terhayun hayun berbuai.dah basah dan bertambah basah.... Kuldip meletakkan tapak jari jarinya ke pantat Dilla.. "wooo best lah Farid. "WOooo!!! Brother.hehehe!!!" tambah benggali itu. bau panties ni lain lah.. dan Sarjit pula sibuk mengambil gambar.you tengok ni. Pussy yang shaved. Peha gebu Dilla ditolak ke tepi.hmm. tersandar ke kepala katil.. tak rugi lah we pay you RM2K!" Farid takut.... "Let me smell. Maka terbuka lah pantat idaman kedua dua beradik itu. you cukur. itu pun dia dah lupa rupa dan warna isi dalam pantat Dilla..... "Best kan... Dilla terasa horny dan juga marah .... saya pukul you punya suami!!" gertak Kuldip.. sarjit dah mula bergerak pada Farid.. tak pernah buat pemeriksaan macam tu pun. dengan tali pinggang.bau pun best lah. Dia pun tak pernah melihat dalam pussy isterinya itu.kalau adapun..mungkin lagi besar... batangnya bergerak gerak . "Ohhh wow. bibir pussynya ditarik ke tepi..yang tak berbulu itu.. tetapi nampak dari luar seluarnya yang mengelembung. "Hmmmm. Kuldip menjolok satu jari ke dalam dan Dilla mengeloh lagi. janganlah ... Dilla memejamkan matanya.." kata Kuldip pada sarjit. "Ohh best!!!! Ohhhh!!!!" Kuldip menoleh pada Sarjit dan mengeyitkan mata nya dan tersenyum... Sarjit pula sedang mengambil foto dengan blackberrynya.. yes lah! Wet pussy juice.. "Pink and wet lah. "My dick got bigger lah from smelling pussy juice you. "Ohh wet dah!" "Ohhh!!! Ohh!!!" Dua kali Dilla mengeloh. Farid benci akan dirinya...I like! Saya punya favourite lah..... "And this fine pussy is wet and ready!!! Heheheheh!" .. "Ohhh!!! Hmm. masa dulu dulu.. "Ohhh!!! Please lah . "Ohhh!!!! arghhh!!!" Dilla menangis dan tanpa melawan... not there. "Best kan rasa kalau I buat macam ni.. and hole also tight bro!" Kuldip melepaskan bibir itu dan ia bertaup kembali... " dia rapatkan mukanya..dan juga takut.... nampak clean.

Dilla mengetap bibirnya dan memejamkan matanya menahan kesedapan jari jari Kuldip yang bermaian main dalam pantatnya itu. membuat kedua dua beradik itu lagi horny dan bersemangat.... Dilla nak Kuldip jolok pantat La bang. sensasi kelentit disentuh membuat dia me "mahu lagi. "Banggg!!! Sedap bangg!!! Dia jolok jolok banggg!!!" Dilla dah mula nampak beri kerjasama. kalau perempuan mengerang dan mengloh panjang dengan suara di dalam tekak... Dia tak berniat nak larikan diri malah nak duduk di kerusi sofa itu dan melihat Dilla klimaks. you mahu I jolok pussy you lagi..? mahu kan? cakap!" suara Kuldip tegas..sampai santak...." kata Kuldip melajukan jolokan nya itu.. Dipaksanya Farid melihat Dilla terkangkang duduk dan Kuldip berada di anta ra betisnya...ya.. Tadi dilla takut dan insaf.. menjolok jolok jari ke dalam pantat isterinya.. "Ohhhh!!!" Dilla mengerang lagi. Kuldip dan Sarjit sangat horny dan teruja melihat pussy cantik Dilla. Kuldip menjolok jolok dan memasukkan jari hantu pula.. "You nak my cock girl? Nak?" "nak!! Fuckk! Fuck me you big benggali you! Ohhhh!!!" Dilla sednag dikawal nafsunya dan dah hilang perasaan takut dan insafnya.. Sebab masa tu ibu jari Kuldip menggesel gesel di kelentitnya yang dah tersumbul keluar dari sarungnya itu. dia kini tanpa disedari telah dikawal hafsu dan horny sangat2. "Ohhh!!!! God! So wet lah you ni Dilla.. dah penuh berair dibuat oleh Kuldip..dan lagi!" kata Kuldip.. sarjit tak sedar yang dia tidak lagi memegang kolar baju Farid.ya. "Beritahu sarjit yang you juga nak batang dia ! Cepat!" "sarjit . Bulu Kuldip dan menggesel gesel tundun dan kelentit Dilla. "cakap cepat!" Naik suara Kuldip.. Kukunya mencengkam lengan Kuldip. jari hantu dan jari telunjuk Kuldip bermain main di dalam lubang pantat Dilla. Setiap kali dijoloknya. mesti dia nak klimaks. dalam bunyi nada terpaksa. Ini membuat Kuldip tersenyum dan menjolok jolok dengan lebih laju dan dalam.. Dilla mula klimaks.. "Go! Brother go! Faster!" kata Sarjit. farid tak mahu melihat tetapi dipaksa oleh sarjit.membuat Dilla memejamkan matanya dan menggigil.menggesel gesel kelentitnya sama. dan selaju yang boleh... Farid pula terpaku melihat isterinya yang nak klmaks itu.. "Dia mahu lagi lah. I nak batang you! Nak! Fuckk!! Ohhh!!!" habis saja dia kata begitu.pussy dia best tau!" kata Sarjit.you dengar tu!" kata Sarjit pada Farid."Ohhhh!!!! " kelohan dari Dilla dan suara nya. "Bangg. Dilla mengerang dan mengeloh dan ketiga tiga lelaki dalam bilik itu tahu . dan membuatkan Dilla hilang pertimbangan. "Hei! Look lah! Your wife is sexy la like that.. Kuldip lagi bersemangat menolak masuk batang benggalinya sedalam mungkin yang boleh. Kuldip men ekan sedalam dalam mungkin.. "cakap sama you punya hubby tu. Dan Dilla akan mengerang dan mengeloh bila kelentitnya disentuh. Kuldip menghenyak lagi dalam.....saya mahu lagi!!" kata Dilla ..lagi!" Dilla terketar ketar suaranya... ibu jari Kuldip akan menyentuh dan melanggar kelentit Dilla..... "Yea.. "cakap lagi!" Kuldip tinggikan suara.. "You big benggali! Fuck!!! Ohh!!!" Dilla dahmula merapu dan kata2nya dah dikawal nafsu... .

.hampir melukakan belakang Kuldip.... Dia klimaks dan mengemut kuat.. Hilang mata hitam Dilla. mulutnya ternganga. Kuldip tersenggeh melihat wajah Dilla semasa dia klimaks. Dia tahu Farid tak akan lari.. tangan Kuldip memegang dan menupang peha dilla naik ke atas.... Batang Sarjit pun dah bertambah besar.. nafasnya kemabali tenang.. "Ohhh suam2 panas.... banyak yang dikeluarkannya. suami isteri. "Beritahu suami you tu.buah dadanya masih lagi turun naik. Dia belum cum lagi. Buah dada Dilla dijilat jilatnya. Kalau dia nak yang bebas mani dia ken a tunggu.. Sarjit memaksa Farid mengeluarkan batangnya(Farid sendiri) danmelancap melihat isterinya dikerjakan Kuldip. semua dirakam kannya.. "Banggg best kena batang Benggali ni bangg!!!" "Senyum lah bila you kata gitu.. Sambil menyaksikan itu.... Dan Dilla dah mula klimaks. Mereka bertentangan. Diatahu selepas abangnya melepaskan benih nanti. "Cakap.. 'Ohhh!!! You are a good fuck lah baby!" kata Kuldip. hampir penuh ruang lubang pantat Dilla... dia akan dapat peluangnya.dia horny. dan yang malang sekali batangnya keras menyaksikan isterinya diperkosa begitu... suapa tak meleleh keluar." kata Kuldip..... memang pukulan Benggali akan menghantui nya dan suaminya. hehehehe!!! " Sarjiit ketawa.. dalam hatinya dia nak buntingkan Dilla.. lagi beberapa foto diambil nya... Dia nak pancut kat dalam. "Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! " menjerit lagi Dilla bila Kuldip me nyodok batang panjangnya sampai ke dalam sekali dengan sekali tosok lagi...... 'Ohhh banggg!!!! Mati Dilla banggg!!!" fikiran Dilla bercelaru.. Dia menunggu guliran. farid tunduk malu. "Ohhh!!! Puas I sarjit!!" kata Dilla tanpa berfikir.. Dia nak bontot Dilla! Pantat Dilla tentu 'messy' dan berlendir sikit sebab dia tahu Kuldip akan memancutkan banyak maninya. Dilla senyum. Dia lah benggali pertama bagi Dilla. farid tunduk malu. Dia mengerang dan mengeloh panjang..ohhh!!!" "Ohhhh!!!! take this!!!" kata Kuldip dan dia memaut pinggang Dilla rapat sekali supaya tak setitik pun benihnya keluar! Kuldip rebah di atas badan Dilla.. Kuldip menarik rambut Dilla dan memalingkan muka Dilla ke Farid. kalau boleh dia tak mahu berasda di situ. Ini lain. dan Sarjit dah tak sabar lagi melihatkan betapa sexynya Dilla semasa di fuck abangnya itu. Kuldip memancutkan benihnya di dalam pantat Dilla. Kemudian dia menukar ke mode video pula. "Ohhh !!! Banyaknya kau pancut kat dalam " kata Dilla. Dilla mengerang kenikmatan.........nafasnya kencang.. "hahahaha!!! " Duaberadik itu ketawa dan Kuldip menyambung semula memantat Dilla. Sarjit pun berbuat begitu pada Farid. semua dirakam kannya." kata Kuldip...kemudian dia menghisap puting Dilla. Farid hanya mampu memejamkan mata. best kena batang benggali ni bang!" cakap! Beritahu dia." kata sarjit pada Dilla... Tidak seperti semasa Dilla bersama bf2 nya yang lain dulu tu. rasanya.. Kuldip tahu dia dah mencecah sedalam mungkin... "You buat sendiri hand job. Dia suami bodoh! membiarkan isterinya diperkosa begitu oleh benggali..... Dilla klimaks beberapa kali.pelukannya erat. Lemudian dia menukar ke mode video pula.. Batangnyamasih lagi berendam di dalam lubuk pantat Dilla. __________________ Ahhhhh!!!!! Dahhhh!!! Cukupppp!!!" keloh Dilla pada telinga Kuldip..Habis 9 setengah inci masuk dalam lubang pantat Dilla.. Batang benggali lain!!! "Ohhhh!!!!" Dilla reda.. sarjit tersenyum.... Melolong dan mengerang Dilla.

.." kata Kuldip. Tapi dia dah memangnya sundal..dan tebal. tak hiraukan apa yang dirasa atau dikatakan Dilla.. "Leave it there! I want you to have my baby!" bisik Kuldip. Farid thats it.hehehe!! Hisap best best!" batang Sarjit seakan sama saiz dengan Kuldip tapi lebih gemuk.. walaupun dah agak longgar sebab lama difuckoleh Kuldip tadi. 'ehhh? " Dilla nak protes.. Dan dia memejamkan matanya.. Farid hanya kaku duduk dengan memegang batang keras nya dalam tangan. Kuldip pergi melihat.. "Ohhhh!!! " suara Dilla mengerang bila batang sarjit masuk dalam bontotnya. but dont cum inside faham?" kata Sarjit....... longgar lah. "Kepit peha tu sikit Dilla..... "Ohhh!!!! OMG!!! That monster!!!" jerit Dilla...fuck your wife's ass.you pegang dan tahan bontot dia. I nakmasuk kat pussy dia. sarjit menolah terus.." mereka memandang farid.. "I think your wife likes sex lah. menyaksikan semuanya.. "You pun nak rasa pussy wife you sekali ke? I think Sarjit main pantat nya nanti... "Fuck!!! Ohhh!!!" Dilla kini merasai sesuatu yangbaru.." katanya.. Dua batang sekali di dalam ...... sarjit pun mula meujah masuk... dan horny kini. Farid diam takkata apa apa.batangnyamasih keras. Kuldip pula mengambil alih merakam kan foto.sikit je. "Sikit je sayang.." kata Kuldip. Dilla melolong.." kata Kuldip dan Dilla berbuat demikian.dia menggunakan air liurnya. "Yes.... Dilla kena sandwich di tengah tengah. farid terasa berat badan Dilla yang ditangggungnya itu berubah. Dari jarak jauh dan juga close up. I nak masuk!" kata sarjit yang lebih besar itu. memang ketat. "Woo....... "Lepas dah terbuka sikit lubang tu. Dilla tergamam... dan tak hiraukan suaminya di situ. Dilla di tengah terkangkang dan Sarjit dari depan masuk. Diambilnya bantal dan diletakkannya di bawah punggung Dill a agar maninya tak melimpah keluar lagi. dan you pergi masukkan batang kecik you ni ke dalam mulut dia? hehehe!!! I nak take photos you berdua lah.... bibir pussy Dilla tak begitu bertaup rapat disebabkan henyakkan batangnya tadi. Dia berniat nak buntingkan isteri Farid yg sexy itu.": kata Sarjit. "You come here.. " I think farid must fuck her ass dulu.. sebab saiz batang Sarjit lebih besar.. sarjit sibuk mengambil foto.dia jarang kena di situ. kata hati Dilla. Kalau masuk pantat I ni. Belum sempat dia berkata apa apa. "Heck! Its too tight lah bro!" kata sarjit yang mencuba nak masukkankepala takoknya yang tebal tu ke dalam lubang belakang Dilla. Farid pun mengacukan batangnya dan masuk.... baru lah you boleh masuk. dia suka kena fuck tahu?" kata Kuldip pada Farid.. sarjit memasukkan batangnya ke dalam mulut nya..ada sedikit meleh keluar.. terlalu horny.. tetapi ia masih ketat. "Ohhh abanggg!!! ass dilla abanggg!!! Koyak lah nanti!!!!" farid menyodok pelahan lahan. "Erkk!!!!" "Hisap lah batang I pulak ni.."Ohhh!!!" keloh Dilla. "Ohhh!!! Tight lagi pussy dia lah bang !" kata sarjit. Diamengambil close up pussy Dilla dengan air maninya meleleh keluar. farid duduk di bawah. lubang anus nya kecik. meleleh juga. Kuldip bangun dan mencabutkanbatangnya dari lubang pantat Dilla... Batang besar gemok sarjit mulamenolak masuk .

lebih perlahan dari tadi..... best pussy dia... "Ohhh best bro! Best and tight lah!" kata Sarjit pada Kuldip. mereka pun berhenti berehat. tapi tak tegak keras... "Ask Farid to come and join us lah.. Dilla masih bernafas... banyak kesan gigitan dan ada kesan lebam di peha kanan. Dilla tersembam tertiarap di atas katil." kata Sarjit.. dan atas body sexy Dilla.. Farid dengan perlahan mengambil tuala dan membersihkan isterinya.. hehehehe!!!" Kuldip kemudian mengambil gambar. . atau until esok pagi. Farid tunduk malu dan lemah..lubang2 nya.. dan setelah kedua dua banggali itu memancutkan benih mereka di dalam pantat Dilla. Setelah hampir dua jam.. kasi sumbat mulut whore ni!" kata Sarjit. dia dah puas tadi dan nak berrehat sebentar.. Mulut Dilla penuh dengan batang suaminya d an lubang bontotnya dilanyak Sarjit dari belakang. Tapi buat satu dua jam ni. batang mereka yang lembek itu masih lagi panjang. "Let her suck his cock.. Dilla melolong semasa batang sarjit masuk perlahan lahan ke dalam lubang anus.. Mereka mengerjakan isteri Farid dengan beberapa style lagi. "Ohhh!!!! Singhhh!!!! You fuckkk You!!! Jangan dalam ass!!! Arghhhh!!!" Sarjit membongkok dan memerah danmeramas buah dada besar Dilla sambil dia menyorong ke dalam lubang anus sempit Dilla..... Thanks my firend.you bising sangat lah.. saya ingat dia punya pussy sudah longgar lah! Hahahaha!!!" ketawa mereka dia beraduik itu dan setelah berpakaian mereka meninggalkan Farid dan Dilla. Mereka bersalaman dengan Farid "kami pergi dulu lah.... dan juga kemuka. Mereka pun sama sama mengerjakan Dilla. dan dengan air syampoo dan tuala lembab.. You ada sexy wife lah.. "You hisap batang husband you ni.. Mereka dah tak nampak 'ganas' atau 'garang' lagi.......bontotnya.. Kuldip tersenyum lebar. bontot isterinya merah kena smack beberapa kali oleh sarjit semasa dia menyondol anus Dilla... Kuldip pun menarik tangan Farid dan mengarahkan dia mengeluarkan batangnya depan muka Dilla. sesekali dia mendongakkan mukanya utk melihat pantat isterinya dilanyak benggali besar depannya itu. dia jerit kuat lah sangat lah. masih ada satu jam lagi masa yang dibeli nya dari farid. Farid dapat menghilangkan kesan kesan air mani di body Dilla. dalam anusnya.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful