Lanyak Ustazah dilla Kemudian Farid menonggengkan Lydia. Dia nak cuba masuk doggie style.

Jari-jari Farid membuka bibir pantat Lydia.... hmmm... best pantat budak muda ni... baru 20 tahun... mesti ketat pussy you ni Lydia... kelentit Lydia dimain mainkannya dengan ibu jarinya. "Ohhh!!! I'm sensitif kat situ sayang...Ohhh!!!" suara Lydia mengerang panjang...air nya dah keluar. Baru digesek dua tiga kali, dah memancut keluar. Basah tangan dan jari jari Farid....disimbah air pantat nikmat Lydia. "Ohhh begitu ke kalau pompuan pancut! Bestnya..." Farid menjilat jari nya, dia nak rasa air Lydia. "Hmmm....not baddd..." farid kemudian membawa mulurtnya ke bibir pantat Lydia. Dikucupnya dan Lydia menjerit... "Ahhh!!!! Aaaabanggg!!!" farid terus saja menyedut dan menjilat. (Cuba bayangkan! kedua dua tangan Farid membuka bontot Lydia, dan bibir pussy Lydia secara automatis terbuka luas...dan disodoknya dengan lidah dan hidung nya sekali.!!!) Aksi Farid membuat Lydia mengerang dan mengerang...dua kali dia klimaks dalam beberapa minit itu saja. Basah muka farid dipancut pantat Lydia. Farid tak berhenti, digagahi nya juga lubang pantat gadis muda itu. Lama dia menjilat dan menyedut kelentit Lydia. Kelentit kalau disedut, dan terkeluar dari hood nya itu...akan membuat pompuan itu mengerang lama.... begitulah si Lydia. Mukanya tersembab di tilam...tangannya menggenggam bed sheet...mulut megerang... mata pejam. Farid teruskan menjilat... dijilatnya dari kelentit Lydia dan terus perlahan lahan ke lubang duburnya... Lydia mengerang... "Ohhh!!! Aabanggg... macam tu banggg!!! Jilat macam tuu!!!" Lydia menoleh kebelakang dan mengarahkan Farid menjilatnya begitu. Tangan Farid memaut pada pinggang Lydia dan dia menujah dari belakang. Sekali lagi Lydia meraung raung mengerang... "Ohhh abanggg ...Sirrr!!!" dan "Aghhh!!! Abanggg!!!" kedengaran suara gadis muda itu semasa batang Farid keluar masuk pussynya. Tak berapa lama kemudian Farid pula yang klimaks. Dia membongkok dan memaut pada buah dada Lydia. Lydia mengerang kerana sensasi dari kemasukkan batang Farid ke ruang pussynya yang dalam... dan Lydia juga terasa genggaman tangan Farid pada buah dadanya kuat dan kemas. Farid meramas kuat.... sehingga meninggalkan kesan pada kedua dua buah dada Lydia. Mereka sama2 mengerang semasa Farid memancutkan benihnya ke dalam pussy Lydia. Agak lama juga Farid klimaks... memancutkan beberapa das mani ke ruang dalam pussy Lydia. Lydia rebah mengereng... Farid mencabutkan batangnya... dan meleleh mani putih dari antara bibir pussy Lydia. "OHH!!! Sirrr!!! Terasa panas nya... meleleh keluar...Hmmm..." Lydia puas hati. tak pernahlelaki yang bersama nya tak mencapai kepuasan. Mereka mesti puas... Lydia tersenyum. Dia berjaya membuat pasangannya ini merasa kepuasan bersamnya. Lydia menupang pada tilam dan mengucup farid. Mereka kissed dan baring membelai kecantikan body masibg masing. Body Lydia sexy, dan Farid pasti dia bukan batang yang terakhir yang akan memasukki pussy Lydia.

... Masa itu dia rasakan batangnya kemas dikepit.. "Hmm.. Dilla adalah orang yang ke3. hatinya hendak sekali lagi di fuck oleh Ganesh..." Ganesh memaut pinggang dan memeluk erat badan Dilla.. Ganesh tak henti henti menujah....... Ganesh jarang mendapat perempuan Melayu.. Isteri Farid di bilik sebelah pun sudah hampir klimaks entah yg ke berapa kali.. kadang2 perlahan. 'Ohh !! banyak nya captain.. "Ohhh Dilla. Farid sedang menghi sap rokok di luar. Setelah lebih kurang 45 minit memantat Dilla isteri Farid..... "Ohh!! tak sempat tarik keluar lah!!!" ganesh menarik keluar batangnya yang berkilat basah itu dan menyembur beberapa das lagi ke perut dan dada Dilla...... kuatnya you !! Ohh!! banyaknya.. dia tahu Dilla suka batang di dalam pantatnya." Dilla cuba memprotes.hisap lah.. . "Ohh!!! banyaknya captain." kata Hindu itu.. "Suckme Dilla.kasi bersih!" kata Ganesh. you buat dan bagi I klimaks banyak kali. Dia baring dengan terkangkang... "Entah lah captain. Ganesh baring dan Dilla rapat menghisap batangnya. dalam bilik mandi di bawah siraman air suam panas itu pantat Dilla dirobek semula....kenapa sir?" Mereka berbual.. you datang ke bilik rehat I. ohhh sensitif cock tip I tu Dilla.. Dilla tidak diikat semula..!!!" Dilla kagum sebab dia tak pernah melihat begitu banyak mani yang menyembur dari batang Ganesh.... Setiap inci body Dilla yangs exy itu disabun dan dibersihkannya... "Ohhh!!! I'm cumming Dilla.... air mani Farid meleleh mencelah ke lubang duburnya.. Lydia. "Thanks sir......... sambil dia membersihkan body Dilla.on me. Tetapi dua tiga das mani yang pekat dah tersembur ke dalam.... depan .. ganesh tak memperdulikan suara raungan Dilla. "You selalu layan lelaki di sini?" tanya Farid... "I nak you lagi Dilla. Ganesh memancutkan benihnya ke dalam pussy Dilla.. malah Ganesh membawa Dilla ke bilik mandi dan mereka mandi bersama.. you datang jumpa I ok? atau malam ni pun boleh. I think after your holidays dengan husband you ni. Ganesh keluar bilik.. dan dia terus menujah dan menarik.." itu saja jawab Dilla. so much sperm inside me......!" kata Dilla menyapu mani yang melekat di perutnya dengan jarinya. Ohh!! kena dagu I.heehehe!" jawab Lydia tersenyum puas...janganlah. I baru kerja di sini. "Tak lah... Aghhhhh!!!!" Mereka berehat sebentar... sehingga Dilla mencapai klimaks berkali kali lagi.... kadang2 laju. dia meraba raba buah dada Lydia.that was good baby! " kata Ganesh...... membersihkan kesan kesan mani di hujung kepala batang Ganesh.. ganesh menonggengkan Dilla di dalam bilik mandi itu dan dia masuk dari belakang.you r my best lover.. Satu jam kemudian. pantatnya dah basah banjir. dan setiap tujahan nya itu membuat Dilla mengerang...pelan pelan sikit sedut tu."I love it when you klimaks tadi............ " Farid memang puas dengan pelukan erat dan kemutan Lydia semasa pelayan muda itu klimaks.. "Ohhh captain not inside!!! Pleaseee..

"OK? Lebih dari OK lah.. Mereka bergadur." bunyi suara Ganesh seperti nasihat pada farid.ya.." "Ohh yes.best betul... "I pun kena balik.... harganya mesti lah tepat. "ya. I tak pernah adakan sex dengan orang lain. Sambil mereka berbual.. macam mana? You nak ke dia lagi?" kata Farid.... walaupun di suatu masa dulu. you divorce je dia..bilik... I will see you later tonite.. tapi I tak mahu kata apa apa lah. I nak wife you tu..." Farid mengangguk. Dilla rebah terlentang atas tilam. farid nampak air mani Ganesh meleleh keluar dari pantat isterinya itu. Farid masuk lalu memberitahu kesemuanya apa yang diketahuinya pada Dilla. ini hal private you.." farid mendengar rintihan isterinya... Abang biarkan Dilla.. "Best sir! Thank you.. "Dengan I . abang tidur! Dilla dah pakai sexy2 untuk abang! pakai g string danthongs! Pakai baju nightie pendek... Jangan dendam sama dia lagi lah. Image body sexy Dilla masih lagi di ingatan Ganesh. "Ada satu malam tu Dilla pergi ke fridge ambil terong bang!!! Abang tahu takkk??? Sejak abang tak jamah Dilla.. Dilla klimaks dengan terung dan timun!!!" Dilla menyiarap dan menanggis! Farid yang marah tadi dah mula bengong. dia pernah mencintai Dilla..... dan begitu juga Dilla.dia mula sedar.. Dilla naik berang. "kalau you nak. Dia pun bagus kan?" tanya Ganesh.. Sakit hatinya masih lagi terasa. Lydia keluar bilik dan memeluk Farid. "I jumpa you nanti.. my friend. or you 'jual' je dia kat I...... "You nak? But I dah janji dengan 3 orang lagi today dan esok. Ditolaknya Dilla ke katil.. Thank you Farid.. "And how was Lydia tu? waitress I tu?" tanya Captain.. Dilla tu wife you kan? You jual dia ke?" "Yeah. "Yeah..." itu lah kata2 permulaan Farid....! abang tinggalkan Dilla masa Dilla nak klimaks! bila abang dah pancut.hehehe!!!" Mereka ketawa sama sama. seorang wifetak boleh macam tu lah.. you tak puas?" suara Farid tinggi..dia tak guna punya pompuan. "Ye bang.. my friend. Dilla mengaku yang dia horny sangat2 bila ditinggalkan Farid. Dia mahu buat profit dari kecurangan Dilla." Ganesh senyum dan beredar . "Ohhh dia best. "Ok tak?" tanya Farid. Dia teringat masa2 yang dia menolak kemahuan isterinya. "Ok.. dengan ego lelakinya mempertahankan dirinya... "I dah jual you pada beberapa klients I." kata Lydia dan dia beredar dari situ. . bagus. Dia main belakang I lah!" jawab farid sambil menghembuskan kepulan asap ke udara. lalu Farid kemudiannya masuk bilik. " tambah Farid.." mereka berjabat tangan." ganesh menepuk nepuk bahu Farid.... I tahu.. Dia kelihatan cantik wangi dan bersopan setelah mandi dan berpakaian uniform hotel itu... I faham. Dan Farid .. "Tapi kalau you dahtak nak. kaki terkangkang.. you lepaskanlah dia." kata Farid.

Farid nak bawa Dilla makan dinner dan mereka bermaaf maafan.. umur dalam 40an. Lama juga Dilla nak reda menanggis.. tiba tiba.. senang saja mereka berbuat begitu. ..wang kau tu akan aku bayar balik lah. menyembam ke bantal. Dua beradik itu enggan menerima alasan Farid. Farid hanya memandang saja. kamini twins!" kata Kuldip.. And kami dah bayar. dalam mindanya. tengah mereka bertengkar itu. Farid keluar . "Ohh! You ni the Singh brothers?" "Yes. terdiam......." kata Sarjit. Tak disangkakannya yang Dilla amat dahaga dibiarkan begitu! Farid memeluk badan Dilla.. " Kuldip menolak bahu Farid dan terus saja ke Dilla. I have to cancel. yang dicarinya hanyalah batang jantan... farid takut nak berbuat apa apa.. dah mandi dan wangi. kau dah berbaik balik ke? nak kawin balik ke? Itu you punya problem. "We come to fuck the Malay girl you promise us.berturban dan berjanggut panjang..aku penyebab semua ini!!! Ohhh!!! betapa berdosanya aku! farid merasa amat kesal dan dengan perlahan dia bergerak ke isterinya yang sedang bogel itu dan memeluknya. Pada masa itu lah batang Farid mula keras.. tangisan dan esakkan Dilla dengan perlahan lahan reda. "Ehem! Sir! You promised! You sudah janji tau!" nada suara sarjit macam dah mula naik marah. 'Eh! Ini lah perempuan itu. "I'm sorry. utk memuaskan nafsunya.. Mereka berkucupan dan meraba raba. Bila mereka dah bersiap sedia. dia memeluk Dilla dari belakang..Teresak easak suara Dilla menangis. "Yeah! Saya sudah lama tak ada sex sama perempuan! Sudah banyak lama!" Sarjt pula nampak resah dan marah.Kuldip.. di tepi pintu.bontotnya bulat sexy.... "Ohhh!!! I'm sorry... I will return your mon ey. Dilla masih sayang pada suaminya.." "Ohh Wife you ke?" tersenggeh Sarjit. farid berbisik sesuatu. right?" Farid mengeluarkan beberapa helai not RM50 dari walletnya..... Dia cuba memujuknya. Wife I ni d ah tak nak lah..... "Aku tahu . I am Kuldip dan this is sarjit. " Dilla muncul dengan pakaian cantik dan menarik. tiba2 pintu bilik diketuk ." Farid cuba berbohong. Tapi I nak tarik balik lah janji kita tu... "No! saya tak boleh terima itu jawapan.. mereka kemudiannya mandi bersama.lalu dia memeluk dan memgang tangan Dilla. "Abang. yang I tahu.... Mereka senyum.diluar. she went away with another client just now........ terutama si suami. "Aku tak kira lah. Dengan badan saiz besar mereka.err.. Saya sudah bayar you! " kata Kuldip.. dan hati perempuan memang kalah pada pujukan lelaki. dua adik beradik menunggunya.. Dilla kemudian memusingkan badannya dan mereka berkucupan... kita dah janji. tahu?" Kuldip nampak marah. memang benar apa yang dikatakan Dilla... aku menyebabkan isteriku mencari kekasih dan batang lain. Dia mula membuat refleksi. tetapi Farid pandai memujuk.....dia menanggalkan seluar dan bajunya. RM2000 for the whole nite ... Kuldip dan sarjit menolak Farid suami isteri ke dalam bilik.. Merekanampak macam sama. you d ah promised..... I'm really sorry mister Singh! That woman is not here anymore.. jum lah.

kata hati Farid...Mereka mula nak berkasar. I nak husband you ni berada di dalam bilik ni. Buah dadanya sedang diramas ramas oleh Kuldip... "besar juga boobs you ni Dilla. tak tebal.. Besar mereka ni......hehehe!! Kalau tak kami akan pukul hubby you ni! Hehehehe!!!" Sarjit menarik collar baju Farid.. Pada mulanya dia suka sangat bila Kuldip memberitahunya yang dia dan abangnya kan membayar nya dua ribu ringgit untuk dua jam. Dia menoleh kepada Farid. Farid ingin melawan... mampus aku ni." farid dengan kesal mengangguk... "Ok lah! Ok lah! You berdua buat lah apa yang you nak! tapi sekali seorang saja ok? and I akan beri kerjasama! and jangan gaduh2 lah. paham!" arahan sarjit agak tegas dan matanya menakutkan Farid.hehehehe!!!" kata Sarjit.. "Hehehehe!!! kau tengok tu Mr Farid.berbulu... biar je lah mereka fuck Dilla. danDilla pun bukan protest pun. Dilla akan teruk dikerjakan oleh dua orang benggali ni.. lagipun aku akan simpan duit tu. Dilla terpaksa menggunakan dua dua tangannya untuk memegang batang Kuldip di depan mukanya.. Cepat!" Dilla .janggut lagi. Dilla tercunggap cunggap nak menghisap dan mengolom keseluruhannya. "Arkkkk!!" bunyi yang dikeluarkan oleh Dilla bila Kuldip menolak masuk sedikit demi sedikit masuk ke dalam ronggamulutnya. Sarjit dan Kuldip memang besar." bisik Kuldip pada telinga Dilla... Dilla masih dipegang oleh Kuldip. dal am seminit dua saja.. Batang Kuldip terlalu panjang.." kata Dilla." kata Dilla apabila K uldip menarik keluar batangnya dari mulut Dilla.. "Dilla you hisap ni. I pun nak buat terms baru lah.. "Biar je lah bang.. Farid nampak gelisah......." suara Kuldip memberi Dilla compliment..... giant.. "Oh? You tak nak lagi? Hehehehe!!! Now you take off all your clothes. lebih 6 kaki (192cm) tinggi dan bertubuh besar.. "You nak tengok I punya pulak?" ada nada sinis daripada apa yang dikatakan oleh Sarjit... tapi Dilla mententeramkan merekabertiga.no more Mr Singh. kita juga yang rugi. your wife is trying to get all that monster cock inside mulut dia.." kata sarjit." dan dia mengeluarkan batang sepruh lembeknya. dia mula kecut dan takut! Kuldip yang menanggalkan seluar nya dahulu. "kau duduk sini dan lihat ... "Suck it lah! Apa tunggu lagi.. "Itu baru separuh keras tu. batang Kuldip dah mencapai dekat 10 inci..dengan lenganbesar. "Mak Datuk! Ini apa ni? Cota? Belantan?" Dilla menjerit kecil bila dia melihat batang Kuldip buat pertamakalinya..? You nak tunggu batang I mengecil ke. Farid tak nampak apa yang berlaku. Dia kesian melihat suaminya Farid yang nak dipukul oleh dua beradik berbadan besar itu. dah mesti pantat Dilla akan longgar. baru you nak hisap? Hehehehe!!!" Ditariknya kepala Dilla dan muka Dilla bergeselan dengan batang hitam Kuldip........ kalau dipukulnya aku. Farid terkedu melihat batang yang akan merobek pantat isterinya itu.tetapi panjang.... Misai tebal....dia berbisik. kini bila keadaan dan perasaan dah berubah. tak kan lah dua lagi make a diffrence.. Dia tahu. "Ohhh!!! Dilla.. Dari gayanya.. saksikan apa yang kami nak buat pada you.. tetapi dipegang erat oleh Sarjit. err? Dilla melepaskan diri dan pergi ke Farid.. mesti anu mereka pun. dahkena b eberapa batang lain dah... batang besar. "I cannot lah! Too big Mr Singh. "Erkkk!!! Ahhh!!! Please... batang dua orang benggali ni besar...." katanya lagi. "Oh? If you buat terms baru..... sedap mulut you. nanti kalau dipukulnya kita..dan tak bersunat..

. Sudah basah ka iyu pussy?" tanya Kuldip.. please lah. Sarjit pun rapat dan sama meramas.... Pantat Melayu memang nya best... "Ohhh takk.. "Buka panties... Suatu perasaan ghairah mula timbul pada Dilla... "Kami janji dua jam saja.. Ow!" belum sempat Farid menamatkan ayatnya dia dah kena ketuk di kepala.... "Errr. "Ohhh!! Syok ya? Best kan kena gentel ini macam.bertambah horny. Dia menoleh pada farid. Dilla dah mula terasa horny.. Dia diketuk dengan handfon.. Farid tunduk malu... we will report and send your photos to Agama dept!" farid diugut.. " dia menoleh pada Farid. "Yeah lah." kata Sarjit..... dah mula nak benjol. 'Ohhh. tak boleh lawan. Dia kasi you all tunjuk sudah cukup lah. Sarjit you patut try raba juga.. Dilla nampak ketakutan.... "Hmm... saya boleh report you dua orang!" tambah Farid. Tangan Dilla terus saja ke bawah di celah kangkangnya untuk menutup pantatnya .... " kata Kuldip.. "You gigit gigit semua sini ka? nanti saya kasi gigit tempat lain lah... Kuldip tahu yang dia akan dapat pantat Melayu itu...please don't take off my. tangan kasar Kuldip membuat dia mula horny. "Oi! Kenapa you diam? Bodoh punya suami!" kata Kuldip. "Oh? Sedap kaa?" tanya Kuldip.. " Kuldip rapat padanya.hmmm.. Tertera di depan2 akhbar "Suami Jual Isteri pada Benggali!!!" "Suami Dagang Daging isteri!" "Isteri mangsa suami dayus!" dan macam macam lagi yang dibayangkannya.takkkk!!! Tak! Tak sedaplah!" jawab Dilla. dan dia mengeloh.." kata Kuldip.. sarjit meraba raba dan meramas2 buah dada isterinya Farid "Hehehehe!!! Dia diam sebab dia syok lah tengok dia punya bini horny kena raba ini macam lah. ini pompuan mesti berbaloi punya lah. ketat dan dalamnya panas.dengan ketakutan menanggalkan pakaiannya.. Tiba tiba mereka terdengar kelohan Dilla. "Hahahaha!!! " Kuldip meraba raba buah dada Dilla.. Farid nampak takut dan resah...takk sedap. atau lari atau buat apa2 pada kami. Dia belum pernah rasa tapi dia pernah dengar dari rakan benggali yang lain.ow!" panties kecik tu pun ditarik dan koyak." dan mereka ketawa lagi. tapi dia gagal sebab memang air mazinya dah mula membasahi ruang ruang dalam pantatnya.. "Ohhh sakit tu.. "Gor love bites lah.. kalau dapat pussy minah Melayu. pantat amoi atau India atau Benggali pun .." Dilla cuba melawan rasa hornynya..saya mahu tengok. "My friends... Farid terbayang yang dia dan Dilla ditangkap dan diheret ke mahkamah. itu lah yang ultimate nya.. "kalau you report. dan akan terbit meleleh membasahi bibir pantatnya itu.tapi saya cakap tak apa. Farid menggosok kepalanya. jangan lah. look at those big boobs.hahahaha!!" tawa Kuldip disambut oleh Sarjit.. "Ohh hehehehe!!! Lagi cantik dari yang dalam gambar2 dan video tu!!! " kata sarjit.. you minta dua ribu. "Ohhh!!!" masa tu putingnya sedang digentel oleh Kuldip. "Kita bayar dua ribu tau? untuk dapat ini pompuan sexy.. Bila mendengar perkataan jabatan Agama...sudah basah ka?" mereka ketawa lagi. Check you punya pussy..bagus ini boobs.

"wooo best lah Farid...... "WOooo!!! Brother." Kuldip menggerakan jari jarinya di alor bibir pantat Dilla. kuldip menarik kedua dua tangan nya ke tepi.... batang keras Kuldip terhayun hayun berbuai. saiz batang besar..dan dia dah siap nak menumbuk.. Pussy yang shaved.?" "Hei isteri bodoh! Jwab lah! Best ke tak!? Studpid wife!" herdik si Sarjit yang sedang mengikat tangan dan kaki Farid..... masa dulu dulu. dia tahu K uldip sedang melihat bahagian dalam lubangnya. bibir pussynya ditarik ke tepi... tak macam bau pussy amoi! atau bau pussy India!" "Hahahaha!!! Bau pussy satu Malaysia lah!!! Hahahaha!!!" ketawa Sarjit. "Ohhh!!! Please lah . "Ohhh wow..sudah wet lah brother!" kata Kuldip.. you cukur. Maka terbuka lah pantat idaman kedua dua beradik itu. Dilla terasa horny dan juga marah .. yes lah! Wet pussy juice." kata Kuldip pada sarjit.. saya pukul you punya suami!!" gertak Kuldip...ketakutan.. Tembam dan tundun yang tak berbulu. "Ohh best!!!! Ohhhh!!!!" Kuldip menoleh pada Sarjit dan mengeyitkan mata nya dan tersenyum... "Ohhh!!!! arghhh!!!" Dilla menangis dan tanpa melawan. not there. "This is one tight pussy brother! " katanya tersenyum lebar.. "Ohhh!!! Hmm. and hole also tight bro!" Kuldip melepaskan bibir itu dan ia bertaup kembali. " dia rapatkan mukanya.. tak rugi lah we pay you RM2K!" Farid takut... sarjit dah mula bergerak pada Farid. "Pink and wet lah...kalau adapun.bau pun best lah. kalau you tak mahu buka.... "Best kan..... dan Sarjit pula sibuk mengambil gambar. Sarjit pula sedang mengambil foto dengan blackberrynya... dengan tali pinggang.." Dilla masih duduk melutut dan tak mahu membuka pehanya...hehehe!!!" tambah benggali itu..dan juga takut..you tengok ni.. Dia pun tak pernah melihat dalam pussy isterinya itu. tetapi nampak dari luar seluarnya yang mengelembung. "Ohh wet dah!" "Ohhh!!! Ohh!!!" Dua kali Dilla mengeloh. nampak clean. bau panties ni lain lah. "Let me smell..dah basah dan bertambah basah. Rambut Farid digenggamnya dengan tangan besarnya. tersandar ke kepala katil. "And this fine pussy is wet and ready!!! Heheheheh!" .. "OPen wide lah. Dilla memejamkan matanya.. Dia ditolak ...mungkin lagi besar.. tak pernah buat pemeriksaan macam tu pun...yang tak berbulu itu.I like! Saya punya favourite lah. Kuldip menjolok satu jari ke dalam dan Dilla mengeloh lagi.. Farid hanya mampu menjadi saksi kaku........ Peha gebu Dilla ditolak ke tepi... Memang batang kedua dua Benggali tu dah keras. batangnya bergerak gerak .. Kuldip meletakkan tapak jari jarinya ke pantat Dilla..... "Hmmmm. itu pun dia dah lupa rupa dan warna isi dalam pantat Dilla. "Best kan rasa kalau I buat macam ni...hmm. Farid benci akan dirinya. janganlah . "My dick got bigger lah from smelling pussy juice you. hehehehe!!!" sarjit menghidu panties Dilla.

Kuldip dan Sarjit sangat horny dan teruja melihat pussy cantik Dilla.... "Bangg.. sarjit tak sedar yang dia tidak lagi memegang kolar baju Farid. you mahu I jolok pussy you lagi..... "Go! Brother go! Faster!" kata Sarjit. dalam bunyi nada terpaksa. Dia tak berniat nak larikan diri malah nak duduk di kerusi sofa itu dan melihat Dilla klimaks.you dengar tu!" kata Sarjit pada Farid..ya. "cakap lagi!" Kuldip tinggikan suara... "Ohhhh!!!" Dilla mengerang lagi. Sebab masa tu ibu jari Kuldip menggesel gesel di kelentitnya yang dah tersumbul keluar dari sarungnya itu..menggesel gesel kelentitnya sama. I nak batang you! Nak! Fuckk!! Ohhh!!!" habis saja dia kata begitu.. Dilla mengetap bibirnya dan memejamkan matanya menahan kesedapan jari jari Kuldip yang bermaian main dalam pantatnya itu. Dilla nak Kuldip jolok pantat La bang. Bulu Kuldip dan menggesel gesel tundun dan kelentit Dilla. Farid pula terpaku melihat isterinya yang nak klmaks itu. sensasi kelentit disentuh membuat dia me "mahu lagi. Kuldip lagi bersemangat menolak masuk batang benggalinya sedalam mungkin yang boleh. Ini membuat Kuldip tersenyum dan menjolok jolok dengan lebih laju dan dalam. dah penuh berair dibuat oleh Kuldip. Setiap kali dijoloknya. dia kini tanpa disedari telah dikawal hafsu dan horny sangat2. Tadi dilla takut dan insaf. "Ohhh!!!! God! So wet lah you ni Dilla. dan membuatkan Dilla hilang pertimbangan. farid tak mahu melihat tetapi dipaksa oleh sarjit.. Kuldip menjolok jolok dan memasukkan jari hantu pula. Dipaksanya Farid melihat Dilla terkangkang duduk dan Kuldip berada di anta ra betisnya. Dan Dilla akan mengerang dan mengeloh bila kelentitnya disentuh..lagi!" Dilla terketar ketar suaranya.. menjolok jolok jari ke dalam pantat isterinya.. ......sampai santak.saya mahu lagi!!" kata Dilla .."Ohhhh!!!! " kelohan dari Dilla dan suara nya." kata Kuldip melajukan jolokan nya itu. ibu jari Kuldip akan menyentuh dan melanggar kelentit Dilla. "cakap sama you punya hubby tu.. "Banggg!!! Sedap bangg!!! Dia jolok jolok banggg!!!" Dilla dah mula nampak beri kerjasama..membuat Dilla memejamkan matanya dan menggigil.. Kuldip menghenyak lagi dalam....dan lagi!" kata Kuldip. "You nak my cock girl? Nak?" "nak!! Fuckk! Fuck me you big benggali you! Ohhhh!!!" Dilla sednag dikawal nafsunya dan dah hilang perasaan takut dan insafnya.....ya. Kuldip men ekan sedalam dalam mungkin.? mahu kan? cakap!" suara Kuldip tegas. membuat kedua dua beradik itu lagi horny dan bersemangat. Dilla mengerang dan mengeloh dan ketiga tiga lelaki dalam bilik itu tahu ... "You big benggali! Fuck!!! Ohh!!!" Dilla dahmula merapu dan kata2nya dah dikawal nafsu.... Dilla mula klimaks. "Beritahu sarjit yang you juga nak batang dia ! Cepat!" "sarjit . "Hei! Look lah! Your wife is sexy la like that. Kukunya mencengkam lengan Kuldip. mesti dia nak klimaks. "cakap cepat!" Naik suara Kuldip. kalau perempuan mengerang dan mengloh panjang dengan suara di dalam tekak. jari hantu dan jari telunjuk Kuldip bermain main di dalam lubang pantat Dilla.pussy dia best tau!" kata Sarjit. "Yea. "Dia mahu lagi lah. dan selaju yang boleh.......

.. Dia belum cum lagi. Batang benggali lain!!! "Ohhhh!!!!" Dilla reda.. Dilla mengerang kenikmatan. hampir penuh ruang lubang pantat Dilla. Dia nak bontot Dilla! Pantat Dilla tentu 'messy' dan berlendir sikit sebab dia tahu Kuldip akan memancutkan banyak maninya. Dia mengerang dan mengeloh panjang.... Batangnyamasih lagi berendam di dalam lubuk pantat Dilla.. Hilang mata hitam Dilla. __________________ Ahhhhh!!!!! Dahhhh!!! Cukupppp!!!" keloh Dilla pada telinga Kuldip. tangan Kuldip memegang dan menupang peha dilla naik ke atas. Melolong dan mengerang Dilla.. Dia menunggu guliran. Mereka bertentangan.. farid tunduk malu. semua dirakam kannya. "hahahaha!!! " Duaberadik itu ketawa dan Kuldip menyambung semula memantat Dilla... Dia suami bodoh! membiarkan isterinya diperkosa begitu oleh benggali. sarjit tersenyum.. mulutnya ternganga.buah dadanya masih lagi turun naik.. nafasnya kemabali tenang.... Diatahu selepas abangnya melepaskan benih nanti.. Kuldip tersenggeh melihat wajah Dilla semasa dia klimaks.... Buah dada Dilla dijilat jilatnya. Dia tahu Farid tak akan lari.. farid tunduk malu. suapa tak meleleh keluar.. Dia nak pancut kat dalam. .. 'Ohhh!!! You are a good fuck lah baby!" kata Kuldip.. Dia lah benggali pertama bagi Dilla. "Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! " menjerit lagi Dilla bila Kuldip me nyodok batang panjangnya sampai ke dalam sekali dengan sekali tosok lagi.. best kena batang benggali ni bang!" cakap! Beritahu dia. Dilla klimaks beberapa kali..hampir melukakan belakang Kuldip..... dan yang malang sekali batangnya keras menyaksikan isterinya diperkosa begitu.. dalam hatinya dia nak buntingkan Dilla.kemudian dia menghisap puting Dilla.. "Ohhh suam2 panas.... Sambil menyaksikan itu. Kuldip memancutkan benihnya di dalam pantat Dilla. "Beritahu suami you tu. kalau boleh dia tak mahu berasda di situ... dan Sarjit dah tak sabar lagi melihatkan betapa sexynya Dilla semasa di fuck abangnya itu. "Cakap." kata Kuldip.. Lemudian dia menukar ke mode video pula. Sarjit memaksa Farid mengeluarkan batangnya(Farid sendiri) danmelancap melihat isterinya dikerjakan Kuldip. Kuldip menarik rambut Dilla dan memalingkan muka Dilla ke Farid. "Ohhh !!! Banyaknya kau pancut kat dalam " kata Dilla. dia akan dapat peluangnya. "Banggg best kena batang Benggali ni bangg!!!" "Senyum lah bila you kata gitu." kata Kuldip... lagi beberapa foto diambil nya..nafasnya kencang.. banyak yang dikeluarkannya..." kata sarjit pada Dilla..pelukannya erat. "You buat sendiri hand job.ohhh!!!" "Ohhhh!!!! take this!!!" kata Kuldip dan dia memaut pinggang Dilla rapat sekali supaya tak setitik pun benihnya keluar! Kuldip rebah di atas badan Dilla. "Ohhh!!! Puas I sarjit!!" kata Dilla tanpa berfikir. Dia klimaks dan mengemut kuat... Kalau dia nak yang bebas mani dia ken a tunggu.. Ini lain...Habis 9 setengah inci masuk dalam lubang pantat Dilla.... hehehehe!!! " Sarjiit ketawa. Kuldip tahu dia dah mencecah sedalam mungkin..dia horny.... Kemudian dia menukar ke mode video pula. Sarjit pun berbuat begitu pada Farid. suami isteri.. semua dirakam kannya.... Tidak seperti semasa Dilla bersama bf2 nya yang lain dulu tu.. Batang Sarjit pun dah bertambah besar. rasanya.. Dan Dilla dah mula klimaks..... Farid hanya mampu memejamkan mata.. Dilla senyum. memang pukulan Benggali akan menghantui nya dan suaminya. 'Ohhh banggg!!!! Mati Dilla banggg!!!" fikiran Dilla bercelaru.

" mereka memandang farid. Dilla melolong... but dont cum inside faham?" kata Sarjit. I nakmasuk kat pussy dia.. "Sikit je sayang. Farid pun mengacukan batangnya dan masuk.. sarjit memasukkan batangnya ke dalam mulut nya. dan you pergi masukkan batang kecik you ni ke dalam mulut dia? hehehe!!! I nak take photos you berdua lah..sikit je. I nak masuk!" kata sarjit yang lebih besar itu. Farid hanya kaku duduk dengan memegang batang keras nya dalam tangan.. terlalu horny. "Fuck!!! Ohhh!!!" Dilla kini merasai sesuatu yangbaru..you pegang dan tahan bontot dia.."Ohhh!!!" keloh Dilla. Diamengambil close up pussy Dilla dengan air maninya meleleh keluar..." kata Kuldip.. 'ehhh? " Dilla nak protes. lubang anus nya kecik..dan tebal.... sarjit menolah terus. "Heck! Its too tight lah bro!" kata sarjit yang mencuba nak masukkankepala takoknya yang tebal tu ke dalam lubang belakang Dilla. Dilla tergamam.. "You come here. kata hati Dilla. bibir pussy Dilla tak begitu bertaup rapat disebabkan henyakkan batangnya tadi..... tetapi ia masih ketat... Dari jarak jauh dan juga close up.. sarjit sibuk mengambil foto... "Woo. farid terasa berat badan Dilla yang ditangggungnya itu berubah.. menyaksikan semuanya.dia jarang kena di situ.. memang ketat. meleleh juga. "Ohhh abanggg!!! ass dilla abanggg!!! Koyak lah nanti!!!!" farid menyodok pelahan lahan. baru lah you boleh masuk. Dua batang sekali di dalam . "Leave it there! I want you to have my baby!" bisik Kuldip...hehehe!! Hisap best best!" batang Sarjit seakan sama saiz dengan Kuldip tapi lebih gemuk. Dia berniat nak buntingkan isteri Farid yg sexy itu. " I think farid must fuck her ass dulu.. Kuldip pula mengambil alih merakam kan foto. "You pun nak rasa pussy wife you sekali ke? I think Sarjit main pantat nya nanti. Dilla di tengah terkangkang dan Sarjit dari depan masuk.. Diambilnya bantal dan diletakkannya di bawah punggung Dill a agar maninya tak melimpah keluar lagi.. Batang besar gemok sarjit mulamenolak masuk . "Ohhh!!! Tight lagi pussy dia lah bang !" kata sarjit. Belum sempat dia berkata apa apa..... dan horny kini..ada sedikit meleh keluar.... tak hiraukan apa yang dirasa atau dikatakan Dilla. "I think your wife likes sex lah.. "Yes. Kuldip bangun dan mencabutkanbatangnya dari lubang pantat Dilla. Dan dia memejamkan matanya... "Ohhhh!!! " suara Dilla mengerang bila batang sarjit masuk dalam bontotnya.dia menggunakan air liurnya. Kuldip pergi melihat." kata Kuldip. "Erkk!!!!" "Hisap lah batang I pulak ni... Kalau masuk pantat I ni. longgar lah. sebab saiz batang Sarjit lebih besar..." kata Kuldip dan Dilla berbuat demikian... Farid diam takkata apa apa... "Lepas dah terbuka sikit lubang tu.": kata Sarjit.." katanya. dia suka kena fuck tahu?" kata Kuldip pada Farid.... "Kepit peha tu sikit Dilla. Tapi dia dah memangnya sundal. "Ohhh!!!! OMG!!! That monster!!!" jerit Dilla.batangnyamasih keras. Farid thats it... Dilla kena sandwich di tengah tengah.. farid duduk di bawah.. walaupun dah agak longgar sebab lama difuckoleh Kuldip tadi.. sarjit pun mula meujah masuk..fuck your wife's ass. dan tak hiraukan suaminya di situ...

dan juga kemuka.. dalam anusnya.. hehehehe!!!" Kuldip kemudian mengambil gambar. Setelah hampir dua jam.you bising sangat lah.." kata Sarjit. Kuldip tersenyum lebar....... banyak kesan gigitan dan ada kesan lebam di peha kanan. Mereka dah tak nampak 'ganas' atau 'garang' lagi... mereka pun berhenti berehat. You ada sexy wife lah.. "Ask Farid to come and join us lah.lubang2 nya.. kasi sumbat mulut whore ni!" kata Sarjit. .. "Ohhh!!!! Singhhh!!!! You fuckkk You!!! Jangan dalam ass!!! Arghhhh!!!" Sarjit membongkok dan memerah danmeramas buah dada besar Dilla sambil dia menyorong ke dalam lubang anus sempit Dilla.... bontot isterinya merah kena smack beberapa kali oleh sarjit semasa dia menyondol anus Dilla... lebih perlahan dari tadi. best pussy dia. Mulut Dilla penuh dengan batang suaminya d an lubang bontotnya dilanyak Sarjit dari belakang... Farid tunduk malu dan lemah.. Farid dapat menghilangkan kesan kesan air mani di body Dilla. Mereka pun sama sama mengerjakan Dilla... dan setelah kedua dua banggali itu memancutkan benih mereka di dalam pantat Dilla. Farid dengan perlahan mengambil tuala dan membersihkan isterinya. Thanks my firend... dan dengan air syampoo dan tuala lembab. sesekali dia mendongakkan mukanya utk melihat pantat isterinya dilanyak benggali besar depannya itu.. Dilla melolong semasa batang sarjit masuk perlahan lahan ke dalam lubang anus... Dilla masih bernafas. batang mereka yang lembek itu masih lagi panjang. dia dah puas tadi dan nak berrehat sebentar. "Let her suck his cock.. Tapi buat satu dua jam ni.. dia jerit kuat lah sangat lah.. dan atas body sexy Dilla. masih ada satu jam lagi masa yang dibeli nya dari farid. atau until esok pagi.bontotnya. saya ingat dia punya pussy sudah longgar lah! Hahahaha!!!" ketawa mereka dia beraduik itu dan setelah berpakaian mereka meninggalkan Farid dan Dilla........ Dilla tersembam tertiarap di atas katil. Mereka mengerjakan isteri Farid dengan beberapa style lagi. "Ohhh best bro! Best and tight lah!" kata Sarjit pada Kuldip. Kuldip pun menarik tangan Farid dan mengarahkan dia mengeluarkan batangnya depan muka Dilla. "You hisap batang husband you ni.. tapi tak tegak keras. Mereka bersalaman dengan Farid "kami pergi dulu lah.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful