P. 1
Lanyak Ustazah dilla

Lanyak Ustazah dilla

4.0

|Views: 26,163|Likes:

More info:

Published by: Shanaim Noorshahiram Adam on Jul 26, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/13/2014

pdf

text

original

Lanyak Ustazah dilla Kemudian Farid menonggengkan Lydia. Dia nak cuba masuk doggie style.

Jari-jari Farid membuka bibir pantat Lydia.... hmmm... best pantat budak muda ni... baru 20 tahun... mesti ketat pussy you ni Lydia... kelentit Lydia dimain mainkannya dengan ibu jarinya. "Ohhh!!! I'm sensitif kat situ sayang...Ohhh!!!" suara Lydia mengerang panjang...air nya dah keluar. Baru digesek dua tiga kali, dah memancut keluar. Basah tangan dan jari jari Farid....disimbah air pantat nikmat Lydia. "Ohhh begitu ke kalau pompuan pancut! Bestnya..." Farid menjilat jari nya, dia nak rasa air Lydia. "Hmmm....not baddd..." farid kemudian membawa mulurtnya ke bibir pantat Lydia. Dikucupnya dan Lydia menjerit... "Ahhh!!!! Aaaabanggg!!!" farid terus saja menyedut dan menjilat. (Cuba bayangkan! kedua dua tangan Farid membuka bontot Lydia, dan bibir pussy Lydia secara automatis terbuka luas...dan disodoknya dengan lidah dan hidung nya sekali.!!!) Aksi Farid membuat Lydia mengerang dan mengerang...dua kali dia klimaks dalam beberapa minit itu saja. Basah muka farid dipancut pantat Lydia. Farid tak berhenti, digagahi nya juga lubang pantat gadis muda itu. Lama dia menjilat dan menyedut kelentit Lydia. Kelentit kalau disedut, dan terkeluar dari hood nya itu...akan membuat pompuan itu mengerang lama.... begitulah si Lydia. Mukanya tersembab di tilam...tangannya menggenggam bed sheet...mulut megerang... mata pejam. Farid teruskan menjilat... dijilatnya dari kelentit Lydia dan terus perlahan lahan ke lubang duburnya... Lydia mengerang... "Ohhh!!! Aabanggg... macam tu banggg!!! Jilat macam tuu!!!" Lydia menoleh kebelakang dan mengarahkan Farid menjilatnya begitu. Tangan Farid memaut pada pinggang Lydia dan dia menujah dari belakang. Sekali lagi Lydia meraung raung mengerang... "Ohhh abanggg ...Sirrr!!!" dan "Aghhh!!! Abanggg!!!" kedengaran suara gadis muda itu semasa batang Farid keluar masuk pussynya. Tak berapa lama kemudian Farid pula yang klimaks. Dia membongkok dan memaut pada buah dada Lydia. Lydia mengerang kerana sensasi dari kemasukkan batang Farid ke ruang pussynya yang dalam... dan Lydia juga terasa genggaman tangan Farid pada buah dadanya kuat dan kemas. Farid meramas kuat.... sehingga meninggalkan kesan pada kedua dua buah dada Lydia. Mereka sama2 mengerang semasa Farid memancutkan benihnya ke dalam pussy Lydia. Agak lama juga Farid klimaks... memancutkan beberapa das mani ke ruang dalam pussy Lydia. Lydia rebah mengereng... Farid mencabutkan batangnya... dan meleleh mani putih dari antara bibir pussy Lydia. "OHH!!! Sirrr!!! Terasa panas nya... meleleh keluar...Hmmm..." Lydia puas hati. tak pernahlelaki yang bersama nya tak mencapai kepuasan. Mereka mesti puas... Lydia tersenyum. Dia berjaya membuat pasangannya ini merasa kepuasan bersamnya. Lydia menupang pada tilam dan mengucup farid. Mereka kissed dan baring membelai kecantikan body masibg masing. Body Lydia sexy, dan Farid pasti dia bukan batang yang terakhir yang akan memasukki pussy Lydia.

Ohh!! kena dagu I... "I nak you lagi Dilla. I baru kerja di sini... Dilla tidak diikat semula.... Dilla adalah orang yang ke3... dan dia terus menujah dan menarik.janganlah. "Suckme Dilla.. 'Ohh !! banyak nya captain... ganesh menonggengkan Dilla di dalam bilik mandi itu dan dia masuk dari belakang. Ganesh jarang mendapat perempuan Melayu.." Dilla cuba memprotes.. dia tahu Dilla suka batang di dalam pantatnya.. "Ohh!!! banyaknya captain.. membersihkan kesan kesan mani di hujung kepala batang Ganesh. kuatnya you !! Ohh!! banyaknya.... you datang ke bilik rehat I. Ganesh baring dan Dilla rapat menghisap batangnya. malah Ganesh membawa Dilla ke bilik mandi dan mereka mandi bersama..!!!" Dilla kagum sebab dia tak pernah melihat begitu banyak mani yang menyembur dari batang Ganesh.. Setiap inci body Dilla yangs exy itu disabun dan dibersihkannya.. Farid sedang menghi sap rokok di luar... "Ohh!! tak sempat tarik keluar lah!!!" ganesh menarik keluar batangnya yang berkilat basah itu dan menyembur beberapa das lagi ke perut dan dada Dilla. .. Ganesh tak henti henti menujah. Isteri Farid di bilik sebelah pun sudah hampir klimaks entah yg ke berapa kali. pantatnya dah basah banjir...hisap lah. "You selalu layan lelaki di sini?" tanya Farid...... Satu jam kemudian.. "Tak lah.. kadang2 perlahan.pelan pelan sikit sedut tu... you datang jumpa I ok? atau malam ni pun boleh.. so much sperm inside me.. Masa itu dia rasakan batangnya kemas dikepit.." itu saja jawab Dilla.. kadang2 laju....... dan setiap tujahan nya itu membuat Dilla mengerang......... air mani Farid meleleh mencelah ke lubang duburnya..on me... "Thanks sir. "Hmm.." Ganesh memaut pinggang dan memeluk erat badan Dilla..!" kata Dilla menyapu mani yang melekat di perutnya dengan jarinya. sehingga Dilla mencapai klimaks berkali kali lagi........... "Ohhh Dilla... Lydia... dia meraba raba buah dada Lydia.... "Entah lah captain. hatinya hendak sekali lagi di fuck oleh Ganesh. ganesh tak memperdulikan suara raungan Dilla.kasi bersih!" kata Ganesh.. Aghhhhh!!!!" Mereka berehat sebentar. Setelah lebih kurang 45 minit memantat Dilla isteri Farid. depan ... I think after your holidays dengan husband you ni.... Tetapi dua tiga das mani yang pekat dah tersembur ke dalam. dalam bilik mandi di bawah siraman air suam panas itu pantat Dilla dirobek semula...."I love it when you klimaks tadi. "Ohhh!!! I'm cumming Dilla. ohhh sensitif cock tip I tu Dilla..that was good baby! " kata Ganesh.. " Farid memang puas dengan pelukan erat dan kemutan Lydia semasa pelayan muda itu klimaks. you buat dan bagi I klimaks banyak kali. Ganesh keluar bilik... "Ohhh captain not inside!!! Pleaseee." kata Hindu itu..you r my best lover.. Ganesh memancutkan benihnya ke dalam pussy Dilla......kenapa sir?" Mereka berbual. Dia baring dengan terkangkang...heehehe!" jawab Lydia tersenyum puas... sambil dia membersihkan body Dilla.

" ganesh menepuk nepuk bahu Farid. Dia pun bagus kan?" tanya Ganesh. Ditolaknya Dilla ke katil. I nak wife you tu. Dilla tu wife you kan? You jual dia ke?" "Yeah." kata Farid. Farid masuk lalu memberitahu kesemuanya apa yang diketahuinya pada Dilla. dan begitu juga Dilla... Image body sexy Dilla masih lagi di ingatan Ganesh. my friend. I faham.. you divorce je dia.. "I jumpa you nanti. Dia mahu buat profit dari kecurangan Dilla. "Ohhh dia best. seorang wifetak boleh macam tu lah.ya. you tak puas?" suara Farid tinggi. tapi I tak mahu kata apa apa lah. "ya. ini hal private you." Farid mengangguk. "You nak? But I dah janji dengan 3 orang lagi today dan esok... lalu Farid kemudiannya masuk bilik. Dia teringat masa2 yang dia menolak kemahuan isterinya... bagus... "And how was Lydia tu? waitress I tu?" tanya Captain... dia pernah mencintai Dilla. "Yeah. kaki terkangkang.. you lepaskanlah dia.. macam mana? You nak ke dia lagi?" kata Farid.." bunyi suara Ganesh seperti nasihat pada farid. "Tapi kalau you dahtak nak. "OK? Lebih dari OK lah. dengan ego lelakinya mempertahankan dirinya.. Lydia keluar bilik dan memeluk Farid.bilik.. Dia kelihatan cantik wangi dan bersopan setelah mandi dan berpakaian uniform hotel itu. Dilla rebah terlentang atas tilam. abang tidur! Dilla dah pakai sexy2 untuk abang! pakai g string danthongs! Pakai baju nightie pendek. "Ada satu malam tu Dilla pergi ke fridge ambil terong bang!!! Abang tahu takkk??? Sejak abang tak jamah Dilla.. Jangan dendam sama dia lagi lah. "Ok.. Dilla mengaku yang dia horny sangat2 bila ditinggalkan Farid. walaupun di suatu masa dulu. "I pun kena balik.... Mereka bergadur.! abang tinggalkan Dilla masa Dilla nak klimaks! bila abang dah pancut... . Dilla naik berang.. "I dah jual you pada beberapa klients I..best betul. "Best sir! Thank you.." itu lah kata2 permulaan Farid.... I will see you later tonite. Dia main belakang I lah!" jawab farid sambil menghembuskan kepulan asap ke udara........hehehe!!!" Mereka ketawa sama sama..dia tak guna punya pompuan...." Ganesh senyum dan beredar . Dan Farid ." farid mendengar rintihan isterinya. Sambil mereka berbual. " tambah Farid.. Dilla klimaks dengan terung dan timun!!!" Dilla menyiarap dan menanggis! Farid yang marah tadi dah mula bengong." mereka berjabat tangan. I tahu. "Dengan I ...... or you 'jual' je dia kat I. Thank you Farid...... Sakit hatinya masih lagi terasa." "Ohh yes. I tak pernah adakan sex dengan orang lain. "Ye bang." kata Lydia dan dia beredar dari situ..... "kalau you nak...dia mula sedar. harganya mesti lah tepat. Abang biarkan Dilla. farid nampak air mani Ganesh meleleh keluar dari pantat isterinya itu.. "Ok tak?" tanya Farid.. my friend.

.. farid takut nak berbuat apa apa... utk memuaskan nafsunya.berturban dan berjanggut panjang.. 'Eh! Ini lah perempuan itu. "I'm sorry. Dilla masih sayang pada suaminya.... I'm really sorry mister Singh! That woman is not here anymore.dia menanggalkan seluar dan bajunya............. dua adik beradik menunggunya. Farid keluar .aku penyebab semua ini!!! Ohhh!!! betapa berdosanya aku! farid merasa amat kesal dan dengan perlahan dia bergerak ke isterinya yang sedang bogel itu dan memeluknya..Teresak easak suara Dilla menangis...lalu dia memeluk dan memgang tangan Dilla.wang kau tu akan aku bayar balik lah. Kuldip dan sarjit menolak Farid suami isteri ke dalam bilik.. And kami dah bayar. aku menyebabkan isteriku mencari kekasih dan batang lain.. senang saja mereka berbuat begitu. kamini twins!" kata Kuldip. Dia cuba memujuknya.. "Aku tak kira lah. yang dicarinya hanyalah batang jantan. kau dah berbaik balik ke? nak kawin balik ke? Itu you punya problem. RM2000 for the whole nite . Mereka berkucupan dan meraba raba... I have to cancel. "Ehem! Sir! You promised! You sudah janji tau!" nada suara sarjit macam dah mula naik marah... Pada masa itu lah batang Farid mula keras.... yang I tahu. Mereka senyum.. "Abang. dah mandi dan wangi.. kita dah janji. farid berbisik sesuatu. Dengan badan saiz besar mereka.err. tetapi Farid pandai memujuk.. umur dalam 40an. Wife I ni d ah tak nak lah. right?" Farid mengeluarkan beberapa helai not RM50 dari walletnya. Farid nak bawa Dilla makan dinner dan mereka bermaaf maafan... dia memeluk Dilla dari belakang. dan hati perempuan memang kalah pada pujukan lelaki. jum lah. di tepi pintu... I will return your mon ey. "Ohh! You ni the Singh brothers?" "Yes. " Kuldip menolak bahu Farid dan terus saja ke Dilla.. "We come to fuck the Malay girl you promise us..bontotnya bulat sexy. menyembam ke bantal. Tapi I nak tarik balik lah janji kita tu... dalam mindanya. tiba2 pintu bilik diketuk .Kuldip.." Farid cuba berbohong. "No! saya tak boleh terima itu jawapan. " Dilla muncul dengan pakaian cantik dan menarik. tiba tiba. tangisan dan esakkan Dilla dengan perlahan lahan reda. she went away with another client just now.." "Ohh Wife you ke?" tersenggeh Sarjit. tengah mereka bertengkar itu.... memang benar apa yang dikatakan Dilla.. "Aku tahu .diluar... terdiam.. tahu?" Kuldip nampak marah... terutama si suami.. Saya sudah bayar you! " kata Kuldip... Bila mereka dah bersiap sedia. Dia mula membuat refleksi. Farid hanya memandang saja... Merekanampak macam sama.." kata Sarjit. Tak disangkakannya yang Dilla amat dahaga dibiarkan begitu! Farid memeluk badan Dilla. "Ohhh!!! I'm sorry. Dilla kemudian memusingkan badannya dan mereka berkucupan. Lama juga Dilla nak reda menanggis. you d ah promised.. I am Kuldip dan this is sarjit... Dua beradik itu enggan menerima alasan Farid. . "Yeah! Saya sudah lama tak ada sex sama perempuan! Sudah banyak lama!" Sarjt pula nampak resah dan marah... mereka kemudiannya mandi bersama.

." kata Dilla.? You nak tunggu batang I mengecil ke. batang besar.... Cepat!" Dilla .. Misai tebal.." farid dengan kesal mengangguk.. "Mak Datuk! Ini apa ni? Cota? Belantan?" Dilla menjerit kecil bila dia melihat batang Kuldip buat pertamakalinya. Dari gayanya." suara Kuldip memberi Dilla compliment. "Oh? If you buat terms baru. "Biar je lah bang.. dia mula kecut dan takut! Kuldip yang menanggalkan seluar nya dahulu... tapi Dilla mententeramkan merekabertiga.dengan lenganbesar...." katanya lagi. "Ohhh!!! Dilla.dia berbisik. Buah dadanya sedang diramas ramas oleh Kuldip... giant." kata sarjit. "kau duduk sini dan lihat . "Ok lah! Ok lah! You berdua buat lah apa yang you nak! tapi sekali seorang saja ok? and I akan beri kerjasama! and jangan gaduh2 lah." bisik Kuldip pada telinga Dilla. I pun nak buat terms baru lah. paham!" arahan sarjit agak tegas dan matanya menakutkan Farid.. "Hehehehe!!! kau tengok tu Mr Farid.hehehe!! Kalau tak kami akan pukul hubby you ni! Hehehehe!!!" Sarjit menarik collar baju Farid... dahkena b eberapa batang lain dah... dal am seminit dua saja..janggut lagi. "You nak tengok I punya pulak?" ada nada sinis daripada apa yang dikatakan oleh Sarjit...no more Mr Singh." dan dia mengeluarkan batang sepruh lembeknya...hehehehe!!!" kata Sarjit.." kata Dilla apabila K uldip menarik keluar batangnya dari mulut Dilla.. Farid tak nampak apa yang berlaku... tetapi dipegang erat oleh Sarjit. Dia tahu. Dilla tercunggap cunggap nak menghisap dan mengolom keseluruhannya... err? Dilla melepaskan diri dan pergi ke Farid.tetapi panjang... nanti kalau dipukulnya kita.. I nak husband you ni berada di dalam bilik ni.. dah mesti pantat Dilla akan longgar... Farid nampak gelisah.... Sarjit dan Kuldip memang besar..... batang dua orang benggali ni besar. Pada mulanya dia suka sangat bila Kuldip memberitahunya yang dia dan abangnya kan membayar nya dua ribu ringgit untuk dua jam. Dia menoleh kepada Farid.berbulu.Mereka mula nak berkasar....dan tak bersunat. mampus aku ni.. batang Kuldip dah mencapai dekat 10 inci.. saksikan apa yang kami nak buat pada you. biar je lah mereka fuck Dilla... danDilla pun bukan protest pun. Dilla akan teruk dikerjakan oleh dua orang benggali ni.. "I cannot lah! Too big Mr Singh. Batang Kuldip terlalu panjang. "Suck it lah! Apa tunggu lagi... kita juga yang rugi.. tak kan lah dua lagi make a diffrence.. kini bila keadaan dan perasaan dah berubah. kata hati Farid.. mesti anu mereka pun.... baru you nak hisap? Hehehehe!!!" Ditariknya kepala Dilla dan muka Dilla bergeselan dengan batang hitam Kuldip. Farid ingin melawan. "Arkkkk!!" bunyi yang dikeluarkan oleh Dilla bila Kuldip menolak masuk sedikit demi sedikit masuk ke dalam ronggamulutnya. sedap mulut you. Farid terkedu melihat batang yang akan merobek pantat isterinya itu. Dia kesian melihat suaminya Farid yang nak dipukul oleh dua beradik berbadan besar itu... kalau dipukulnya aku. "Oh? You tak nak lagi? Hehehehe!!! Now you take off all your clothes. "besar juga boobs you ni Dilla.. Dilla masih dipegang oleh Kuldip. lebih 6 kaki (192cm) tinggi dan bertubuh besar... "Erkkk!!! Ahhh!!! Please.... lagipun aku akan simpan duit tu. "Itu baru separuh keras tu... Besar mereka ni. tak tebal. "Dilla you hisap ni. Dilla terpaksa menggunakan dua dua tangannya untuk memegang batang Kuldip di depan mukanya....... your wife is trying to get all that monster cock inside mulut dia...

Sarjit you patut try raba juga. "Hahahaha!!! " Kuldip meraba raba buah dada Dilla. tangan kasar Kuldip membuat dia mula horny....bagus ini boobs. Dilla nampak ketakutan. Farid tunduk malu.... Dia diketuk dengan handfon.. Farid nampak takut dan resah. ini pompuan mesti berbaloi punya lah. Pantat Melayu memang nya best..hahahaha!!" tawa Kuldip disambut oleh Sarjit..... ketat dan dalamnya panas. Farid terbayang yang dia dan Dilla ditangkap dan diheret ke mahkamah.." kata Sarjit. "Oh? Sedap kaa?" tanya Kuldip. look at those big boobs. "Kami janji dua jam saja.. dah mula nak benjol.. jangan lah. Tangan Dilla terus saja ke bawah di celah kangkangnya untuk menutup pantatnya . please lah. Tertera di depan2 akhbar "Suami Jual Isteri pada Benggali!!!" "Suami Dagang Daging isteri!" "Isteri mangsa suami dayus!" dan macam macam lagi yang dibayangkannya.. "Kita bayar dua ribu tau? untuk dapat ini pompuan sexy. "Yeah lah..takkkk!!! Tak! Tak sedaplah!" jawab Dilla. "Ohhh!!!" masa tu putingnya sedang digentel oleh Kuldip. Ow!" belum sempat Farid menamatkan ayatnya dia dah kena ketuk di kepala.. "kalau you report." dan mereka ketawa lagi. Dia kasi you all tunjuk sudah cukup lah.....tapi saya cakap tak apa.. "Buka panties. "Ohhh sakit tu. "Errr.dengan ketakutan menanggalkan pakaiannya.. "Gor love bites lah. Sarjit pun rapat dan sama meramas... "Ohhh takk... Sudah basah ka iyu pussy?" tanya Kuldip. "You gigit gigit semua sini ka? nanti saya kasi gigit tempat lain lah... "Hmm. tak boleh lawan.. "Ohhh!! Syok ya? Best kan kena gentel ini macam.. atau lari atau buat apa2 pada kami.. Bila mendengar perkataan jabatan Agama.hmmm. Kuldip tahu yang dia akan dapat pantat Melayu itu. Check you punya pussy. dan akan terbit meleleh membasahi bibir pantatnya itu. " dia menoleh pada Farid.. dan dia mengeloh... Suatu perasaan ghairah mula timbul pada Dilla... pantat amoi atau India atau Benggali pun ... "Ohh hehehehe!!! Lagi cantik dari yang dalam gambar2 dan video tu!!! " kata sarjit....takk sedap.ow!" panties kecik tu pun ditarik dan koyak. saya boleh report you dua orang!" tambah Farid. Tiba tiba mereka terdengar kelohan Dilla.... kalau dapat pussy minah Melayu. " Kuldip rapat padanya. 'Ohhh. " kata Kuldip... Farid menggosok kepalanya. Dilla dah mula terasa horny." Dilla cuba melawan rasa hornynya..bertambah horny.. tapi dia gagal sebab memang air mazinya dah mula membasahi ruang ruang dalam pantatnya. itu lah yang ultimate nya..saya mahu tengok. "My friends... we will report and send your photos to Agama dept!" farid diugut. you minta dua ribu. Dia belum pernah rasa tapi dia pernah dengar dari rakan benggali yang lain.sudah basah ka?" mereka ketawa lagi.. "Oi! Kenapa you diam? Bodoh punya suami!" kata Kuldip..please don't take off my.... sarjit meraba raba dan meramas2 buah dada isterinya Farid "Hehehehe!!! Dia diam sebab dia syok lah tengok dia punya bini horny kena raba ini macam lah..." kata Kuldip. Dia menoleh pada farid..

." Dilla masih duduk melutut dan tak mahu membuka pehanya.. dengan tali pinggang. tak rugi lah we pay you RM2K!" Farid takut. "Ohh wet dah!" "Ohhh!!! Ohh!!!" Dua kali Dilla mengeloh. Pussy yang shaved.. "Ohhh!!! Please lah . "Pink and wet lah.... dia tahu K uldip sedang melihat bahagian dalam lubangnya..dah basah dan bertambah basah. tetapi nampak dari luar seluarnya yang mengelembung." Kuldip menggerakan jari jarinya di alor bibir pantat Dilla....?" "Hei isteri bodoh! Jwab lah! Best ke tak!? Studpid wife!" herdik si Sarjit yang sedang mengikat tangan dan kaki Farid..yang tak berbulu itu. Sarjit pula sedang mengambil foto dengan blackberrynya.... Kuldip menjolok satu jari ke dalam dan Dilla mengeloh lagi. "And this fine pussy is wet and ready!!! Heheheheh!" ....you tengok ni. "Ohhh!!!! arghhh!!!" Dilla menangis dan tanpa melawan. kuldip menarik kedua dua tangan nya ke tepi. tak pernah buat pemeriksaan macam tu pun... Rambut Farid digenggamnya dengan tangan besarnya...... "Ohhh wow. "Best kan. "WOooo!!! Brother. masa dulu dulu. Dia pun tak pernah melihat dalam pussy isterinya itu.bau pun best lah. "Ohh best!!!! Ohhhh!!!!" Kuldip menoleh pada Sarjit dan mengeyitkan mata nya dan tersenyum. dan Sarjit pula sibuk mengambil gambar. saiz batang besar... Kuldip meletakkan tapak jari jarinya ke pantat Dilla. not there. "My dick got bigger lah from smelling pussy juice you.hehehe!!!" tambah benggali itu.hmm... you cukur...ketakutan... bau panties ni lain lah.. saya pukul you punya suami!!" gertak Kuldip. batangnya bergerak gerak .. nampak clean. itu pun dia dah lupa rupa dan warna isi dalam pantat Dilla.. bibir pussynya ditarik ke tepi. "Let me smell.. kalau you tak mahu buka.. janganlah . "Best kan rasa kalau I buat macam ni. Memang batang kedua dua Benggali tu dah keras... Dilla terasa horny dan juga marah ... tersandar ke kepala katil. "Ohhh!!! Hmm.. batang keras Kuldip terhayun hayun berbuai.." kata Kuldip pada sarjit.. Peha gebu Dilla ditolak ke tepi. yes lah! Wet pussy juice. sarjit dah mula bergerak pada Farid. Dia ditolak ... Maka terbuka lah pantat idaman kedua dua beradik itu. " dia rapatkan mukanya.. Dilla memejamkan matanya...I like! Saya punya favourite lah.. "This is one tight pussy brother! " katanya tersenyum lebar...kalau adapun.. hehehehe!!!" sarjit menghidu panties Dilla.. "Hmmmm... Tembam dan tundun yang tak berbulu....sudah wet lah brother!" kata Kuldip. and hole also tight bro!" Kuldip melepaskan bibir itu dan ia bertaup kembali..dan juga takut. "wooo best lah Farid. "OPen wide lah... Farid benci akan dirinya.......mungkin lagi besar.dan dia dah siap nak menumbuk... Farid hanya mampu menjadi saksi kaku.. tak macam bau pussy amoi! atau bau pussy India!" "Hahahaha!!! Bau pussy satu Malaysia lah!!! Hahahaha!!!" ketawa Sarjit.

you dengar tu!" kata Sarjit pada Farid. Kuldip menjolok jolok dan memasukkan jari hantu pula. kalau perempuan mengerang dan mengloh panjang dengan suara di dalam tekak. Bulu Kuldip dan menggesel gesel tundun dan kelentit Dilla. Kuldip menghenyak lagi dalam.. Dilla mengerang dan mengeloh dan ketiga tiga lelaki dalam bilik itu tahu . Dilla mula klimaks.." kata Kuldip melajukan jolokan nya itu. "Go! Brother go! Faster!" kata Sarjit. Kuldip dan Sarjit sangat horny dan teruja melihat pussy cantik Dilla..saya mahu lagi!!" kata Dilla .? mahu kan? cakap!" suara Kuldip tegas. "Beritahu sarjit yang you juga nak batang dia ! Cepat!" "sarjit . dia kini tanpa disedari telah dikawal hafsu dan horny sangat2. "You nak my cock girl? Nak?" "nak!! Fuckk! Fuck me you big benggali you! Ohhhh!!!" Dilla sednag dikawal nafsunya dan dah hilang perasaan takut dan insafnya.. dan membuatkan Dilla hilang pertimbangan.. Setiap kali dijoloknya... ibu jari Kuldip akan menyentuh dan melanggar kelentit Dilla. farid tak mahu melihat tetapi dipaksa oleh sarjit..dan lagi!" kata Kuldip... dan selaju yang boleh.lagi!" Dilla terketar ketar suaranya. Kukunya mencengkam lengan Kuldip... Dilla nak Kuldip jolok pantat La bang... Farid pula terpaku melihat isterinya yang nak klmaks itu.. "cakap sama you punya hubby tu.sampai santak... "Hei! Look lah! Your wife is sexy la like that. sensasi kelentit disentuh membuat dia me "mahu lagi."Ohhhh!!!! " kelohan dari Dilla dan suara nya.. Kuldip lagi bersemangat menolak masuk batang benggalinya sedalam mungkin yang boleh. membuat kedua dua beradik itu lagi horny dan bersemangat. "You big benggali! Fuck!!! Ohh!!!" Dilla dahmula merapu dan kata2nya dah dikawal nafsu.... "Dia mahu lagi lah. Dan Dilla akan mengerang dan mengeloh bila kelentitnya disentuh. "cakap cepat!" Naik suara Kuldip. mesti dia nak klimaks... "Bangg. "Yea. "cakap lagi!" Kuldip tinggikan suara..... dah penuh berair dibuat oleh Kuldip.. Dia tak berniat nak larikan diri malah nak duduk di kerusi sofa itu dan melihat Dilla klimaks..... Ini membuat Kuldip tersenyum dan menjolok jolok dengan lebih laju dan dalam. "Banggg!!! Sedap bangg!!! Dia jolok jolok banggg!!!" Dilla dah mula nampak beri kerjasama.ya. Dipaksanya Farid melihat Dilla terkangkang duduk dan Kuldip berada di anta ra betisnya. jari hantu dan jari telunjuk Kuldip bermain main di dalam lubang pantat Dilla..... sarjit tak sedar yang dia tidak lagi memegang kolar baju Farid.. you mahu I jolok pussy you lagi...ya.menggesel gesel kelentitnya sama.. "Ohhh!!!! God! So wet lah you ni Dilla.pussy dia best tau!" kata Sarjit.. Kuldip men ekan sedalam dalam mungkin.. "Ohhhh!!!" Dilla mengerang lagi. Dilla mengetap bibirnya dan memejamkan matanya menahan kesedapan jari jari Kuldip yang bermaian main dalam pantatnya itu.. . menjolok jolok jari ke dalam pantat isterinya. Tadi dilla takut dan insaf.. Sebab masa tu ibu jari Kuldip menggesel gesel di kelentitnya yang dah tersumbul keluar dari sarungnya itu. dalam bunyi nada terpaksa.membuat Dilla memejamkan matanya dan menggigil. I nak batang you! Nak! Fuckk!! Ohhh!!!" habis saja dia kata begitu.

.. hehehehe!!! " Sarjiit ketawa.nafasnya kencang.. Kuldip tahu dia dah mencecah sedalam mungkin. Kalau dia nak yang bebas mani dia ken a tunggu.. "You buat sendiri hand job.. "Banggg best kena batang Benggali ni bangg!!!" "Senyum lah bila you kata gitu.. Kemudian dia menukar ke mode video pula.. hampir penuh ruang lubang pantat Dilla. Dia tahu Farid tak akan lari. .. farid tunduk malu.. tangan Kuldip memegang dan menupang peha dilla naik ke atas.buah dadanya masih lagi turun naik.. Sarjit memaksa Farid mengeluarkan batangnya(Farid sendiri) danmelancap melihat isterinya dikerjakan Kuldip.. semua dirakam kannya.. Dia mengerang dan mengeloh panjang.." kata Kuldip." kata sarjit pada Dilla..... Sarjit pun berbuat begitu pada Farid. Dilla klimaks beberapa kali.dia horny. Mereka bertentangan.. 'Ohhh!!! You are a good fuck lah baby!" kata Kuldip..pelukannya erat... farid tunduk malu." kata Kuldip. "Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! " menjerit lagi Dilla bila Kuldip me nyodok batang panjangnya sampai ke dalam sekali dengan sekali tosok lagi... memang pukulan Benggali akan menghantui nya dan suaminya. Dan Dilla dah mula klimaks.... Dilla mengerang kenikmatan.. Tidak seperti semasa Dilla bersama bf2 nya yang lain dulu tu.. Batang Sarjit pun dah bertambah besar. Dia lah benggali pertama bagi Dilla.... Batangnyamasih lagi berendam di dalam lubuk pantat Dilla.. Sambil menyaksikan itu. Hilang mata hitam Dilla. __________________ Ahhhhh!!!!! Dahhhh!!! Cukupppp!!!" keloh Dilla pada telinga Kuldip.hampir melukakan belakang Kuldip.ohhh!!!" "Ohhhh!!!! take this!!!" kata Kuldip dan dia memaut pinggang Dilla rapat sekali supaya tak setitik pun benihnya keluar! Kuldip rebah di atas badan Dilla. semua dirakam kannya.. Dia klimaks dan mengemut kuat. "Cakap. nafasnya kemabali tenang. Dilla senyum.. Dia suami bodoh! membiarkan isterinya diperkosa begitu oleh benggali.. sarjit tersenyum. Diatahu selepas abangnya melepaskan benih nanti... rasanya. "Beritahu suami you tu. Melolong dan mengerang Dilla. Lemudian dia menukar ke mode video pula..kemudian dia menghisap puting Dilla. dan yang malang sekali batangnya keras menyaksikan isterinya diperkosa begitu.... dan Sarjit dah tak sabar lagi melihatkan betapa sexynya Dilla semasa di fuck abangnya itu. Batang benggali lain!!! "Ohhhh!!!!" Dilla reda. Kuldip memancutkan benihnya di dalam pantat Dilla.. Kuldip menarik rambut Dilla dan memalingkan muka Dilla ke Farid.. Ini lain. 'Ohhh banggg!!!! Mati Dilla banggg!!!" fikiran Dilla bercelaru.. Farid hanya mampu memejamkan mata. "Ohhh suam2 panas.. kalau boleh dia tak mahu berasda di situ.. Dia menunggu guliran....Habis 9 setengah inci masuk dalam lubang pantat Dilla.. mulutnya ternganga. best kena batang benggali ni bang!" cakap! Beritahu dia..... "hahahaha!!! " Duaberadik itu ketawa dan Kuldip menyambung semula memantat Dilla... Dia nak pancut kat dalam.. banyak yang dikeluarkannya... Dia nak bontot Dilla! Pantat Dilla tentu 'messy' dan berlendir sikit sebab dia tahu Kuldip akan memancutkan banyak maninya. dia akan dapat peluangnya.. Kuldip tersenggeh melihat wajah Dilla semasa dia klimaks... "Ohhh !!! Banyaknya kau pancut kat dalam " kata Dilla.. "Ohhh!!! Puas I sarjit!!" kata Dilla tanpa berfikir.. suapa tak meleleh keluar. suami isteri.. lagi beberapa foto diambil nya.... Buah dada Dilla dijilat jilatnya. dalam hatinya dia nak buntingkan Dilla. Dia belum cum lagi.

.. Farid thats it. Kuldip bangun dan mencabutkanbatangnya dari lubang pantat Dilla. farid duduk di bawah... sarjit memasukkan batangnya ke dalam mulut nya.. "Ohhh!!! Tight lagi pussy dia lah bang !" kata sarjit. terlalu horny. "Ohhhh!!! " suara Dilla mengerang bila batang sarjit masuk dalam bontotnya. Farid diam takkata apa apa. Kuldip pergi melihat.... "Kepit peha tu sikit Dilla. 'ehhh? " Dilla nak protes.batangnyamasih keras. Farid hanya kaku duduk dengan memegang batang keras nya dalam tangan.. memang ketat. "Sikit je sayang.hehehe!! Hisap best best!" batang Sarjit seakan sama saiz dengan Kuldip tapi lebih gemuk.. sarjit menolah terus.. dia suka kena fuck tahu?" kata Kuldip pada Farid...you pegang dan tahan bontot dia. dan you pergi masukkan batang kecik you ni ke dalam mulut dia? hehehe!!! I nak take photos you berdua lah. sarjit sibuk mengambil foto."Ohhh!!!" keloh Dilla..... but dont cum inside faham?" kata Sarjit..": kata Sarjit. bibir pussy Dilla tak begitu bertaup rapat disebabkan henyakkan batangnya tadi. " I think farid must fuck her ass dulu.... "You come here. meleleh juga. "Fuck!!! Ohhh!!!" Dilla kini merasai sesuatu yangbaru.. Dilla melolong. Dilla kena sandwich di tengah tengah. dan horny kini...dan tebal. lubang anus nya kecik.. baru lah you boleh masuk.. menyaksikan semuanya.sikit je.. Tapi dia dah memangnya sundal.. Dilla di tengah terkangkang dan Sarjit dari depan masuk. Diamengambil close up pussy Dilla dengan air maninya meleleh keluar.. "Ohhh!!!! OMG!!! That monster!!!" jerit Dilla. Kalau masuk pantat I ni.. farid terasa berat badan Dilla yang ditangggungnya itu berubah. Diambilnya bantal dan diletakkannya di bawah punggung Dill a agar maninya tak melimpah keluar lagi.. Dilla tergamam. Batang besar gemok sarjit mulamenolak masuk . "Ohhh abanggg!!! ass dilla abanggg!!! Koyak lah nanti!!!!" farid menyodok pelahan lahan.. Dia berniat nak buntingkan isteri Farid yg sexy itu... sarjit pun mula meujah masuk. tak hiraukan apa yang dirasa atau dikatakan Dilla." mereka memandang farid....dia jarang kena di situ." kata Kuldip. walaupun dah agak longgar sebab lama difuckoleh Kuldip tadi..." kata Kuldip dan Dilla berbuat demikian.fuck your wife's ass. Dua batang sekali di dalam .." katanya.... Belum sempat dia berkata apa apa.. I nakmasuk kat pussy dia..ada sedikit meleh keluar... I nak masuk!" kata sarjit yang lebih besar itu.dia menggunakan air liurnya.. Dan dia memejamkan matanya." kata Kuldip. tetapi ia masih ketat... dan tak hiraukan suaminya di situ. "Yes.. "I think your wife likes sex lah.. Dari jarak jauh dan juga close up. longgar lah. "You pun nak rasa pussy wife you sekali ke? I think Sarjit main pantat nya nanti. "Woo..... "Erkk!!!!" "Hisap lah batang I pulak ni... sebab saiz batang Sarjit lebih besar. kata hati Dilla... "Lepas dah terbuka sikit lubang tu... Farid pun mengacukan batangnya dan masuk. "Heck! Its too tight lah bro!" kata sarjit yang mencuba nak masukkankepala takoknya yang tebal tu ke dalam lubang belakang Dilla.. Kuldip pula mengambil alih merakam kan foto. "Leave it there! I want you to have my baby!" bisik Kuldip.

..you bising sangat lah. "You hisap batang husband you ni... Dilla masih bernafas.... Kuldip pun menarik tangan Farid dan mengarahkan dia mengeluarkan batangnya depan muka Dilla... Mereka mengerjakan isteri Farid dengan beberapa style lagi.... lebih perlahan dari tadi.... Farid dapat menghilangkan kesan kesan air mani di body Dilla. bontot isterinya merah kena smack beberapa kali oleh sarjit semasa dia menyondol anus Dilla. Setelah hampir dua jam. Dilla tersembam tertiarap di atas katil.. Farid dengan perlahan mengambil tuala dan membersihkan isterinya. dia jerit kuat lah sangat lah. sesekali dia mendongakkan mukanya utk melihat pantat isterinya dilanyak benggali besar depannya itu. banyak kesan gigitan dan ada kesan lebam di peha kanan... Mereka pun sama sama mengerjakan Dilla. masih ada satu jam lagi masa yang dibeli nya dari farid. kasi sumbat mulut whore ni!" kata Sarjit. best pussy dia. Mereka bersalaman dengan Farid "kami pergi dulu lah.. .. atau until esok pagi. "Ohhh!!!! Singhhh!!!! You fuckkk You!!! Jangan dalam ass!!! Arghhhh!!!" Sarjit membongkok dan memerah danmeramas buah dada besar Dilla sambil dia menyorong ke dalam lubang anus sempit Dilla. "Ohhh best bro! Best and tight lah!" kata Sarjit pada Kuldip.. hehehehe!!!" Kuldip kemudian mengambil gambar.lubang2 nya...." kata Sarjit.bontotnya.. Mulut Dilla penuh dengan batang suaminya d an lubang bontotnya dilanyak Sarjit dari belakang. Thanks my firend. dalam anusnya.... You ada sexy wife lah... Mereka dah tak nampak 'ganas' atau 'garang' lagi.. Farid tunduk malu dan lemah. Kuldip tersenyum lebar. dia dah puas tadi dan nak berrehat sebentar. dan dengan air syampoo dan tuala lembab. Tapi buat satu dua jam ni. mereka pun berhenti berehat. saya ingat dia punya pussy sudah longgar lah! Hahahaha!!!" ketawa mereka dia beraduik itu dan setelah berpakaian mereka meninggalkan Farid dan Dilla.. "Let her suck his cock... Dilla melolong semasa batang sarjit masuk perlahan lahan ke dalam lubang anus.... "Ask Farid to come and join us lah.... dan setelah kedua dua banggali itu memancutkan benih mereka di dalam pantat Dilla. batang mereka yang lembek itu masih lagi panjang. dan juga kemuka. tapi tak tegak keras. dan atas body sexy Dilla.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->