P. 1
AKTIVITI EXPLORACE

AKTIVITI EXPLORACE

|Views: 1,404|Likes:
Published by Mohd Juslira Jusoh

More info:

Published by: Mohd Juslira Jusoh on Jul 26, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/11/2013

pdf

text

original

AKTIVITI: EXPLORE RACE 1. ANDA TELAH DIPECAHKAN KEPADA 4 KUMPULAN: a. MERAH b. KUNING c. HIJAU d.

BIRU Setiap kumpulan bakal diangotai oleh 9 orang ahli. Ahli kumpulan anda telah ditetapkan. Untuk itu, sila lihat diskrin kedudukan anda di dalam kumpulan mana. 2. KONSEP AKTIVITI EXPLORE RACE a. Aktiviti perlumbaan dalam kumpulan yang melibatkan trek perlumbaan; bermula di dalam kawasan Gem Beach Resort hinggalah ke Kampung Merang, Setiu Terenganu. b. Anda dikehendaki bergerak dalam kumpulan di mana setiap kumpulan akan diberikan tugasan demi tugasan. i. Terdapat 4 destinasi pelaksanaan tugas ii. Destinasi pertama ialah di GEM Beach Resort. iii. Kumpulan anda hanya akan diberikan klu untuk ke destinasi seterusnya apabila dapat menyiapkan tugasan serta menjawab dengan tepat. iv. Krew perlumbaan telah di tempatkan di setiap destinasi singgahan anda. Apabila tiba, sila dapatkan mereka untuk mendapatkan arahan serta tugasan yang perlu diselesaikan. Sekiranya, krew perlumbaan berpuas hati, barulah klu ke destinasi seterusnya akan diberi. v. Antara tugasan yang diberikan adalah berkait dengan modul-modul yan telah disampaikan kepada anda semalam. 3. PERATURAN a. Anda mesti bergerak di dalam kumpulan. b. Setiap kumpulan telah disediakan dua buah kereta .

makan tengahari & solat jumaat.c. Setelah selesai tugasan di destinasi ke-4. . d. kumpulan anda dikehendaki pulang ke GEM Beach Resort untuk berhat. Tugasan seterusnya akan diberikan semasa kita berkumpul semula di dewan ini pada sesi petang iaitu pada pukul 3 petang.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->