P. 1
kolam pancing

kolam pancing

|Views: 247|Likes:
Published by Farizal Shawal

More info:

Published by: Farizal Shawal on Sep 09, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/15/2015

pdf

text

original

Salam..bro Ryzal Bawal hunter,kolam peramu no fon tuan punya kolam...0195755883@0194469256 pok nik...

ikut jambatan tanjung lumpur menghala ke pekan,lps jambatan tu terus jer smpi jumpa lampu isyarat pertama n sbelah kiri bangunan yayasan pahang & uat u-turn n nmpk lah signboard kolam tu... kolam balok laks...ikut jln beserah,batu hitam n akan jumpa hotel swiss garden sblh kanan,terus lg....akn jumpa tmpt berkelah pantai balok sbelah kanan..jln terus lg...jumpa signboard KFC,petronas,lampu isyarat n terus lg smpi jumpa jambatan...terus lg pjlnan smpijumpa signboard pusat memancing balok sebelah kiri...no telefon x der n nti sy akn sertakn n bgtau kemudian... kolam cherating laks...no fon yg blh dihubungi adalh 0129892675...lokasi tmpt tu ikut jln hendak ke kemaman,jumpa jambatan cherating n ada simpang selepas jambatan tu.... ketiga2 kolam neh,mggunakn air masin tulen n bknnya ditambahkn dgn garam... 1.kolam peramu ikan2 nya dibwh 1kg jer yg ada...berita tkini,dulu mmg ok,skrg neh jer dh jd begini...mikut maklumat dr org yg rapat dgn tauke neh...mmg dia letak ikan siakap yg kecil2 jer...utk menambah quantiti n bkn nya kualiti...kalu ada pun anggaran dlm 4kg kebwh kurang n x smpi pun 5 ekor.... 2.kolam balok ikan2 nya anggaran 1kg ke atas....maklumat dperolehi ikan siakap skala 6kg smpi 9 kg masih ada kat dlm kolam tu... 3.kolam cherating x gi lg coz masa x mizinkn...mikut maklumat ikansiakap anggaran 13kg x naik lg,maklumat diberi oleh kwn rapat memancing dr balok... 4.kolam kat airport tu...sy x gi dh coz ada cerita yg x elok mgenai kolam neh.... sekian serba sedikit info kolam2 pancing air masin dikawasan kuantan.... Title: Re: Kuantan ada kolam memancing air masin berbayar tak? Post by: ael1063 on February 21, 2011, 03:08:48 PM Salam 1 malaysia uat otai2 n bro2 pancing.net....neh saya nak bagi info@nombor fon tauke2 kolam bbayar air masing disekitar kuantan... kalau sesiapa yg bhajat n berminat nok mengail kat kolam neh lah yer...selamat memancing hendaknya.... 1.Kolam Peramu Kuantan,Pahang - nombor telefon yg blh dihubungi 019-5755883/019-4469256 ( Pok Nik ) 2.Kolam Memancing Balok Fishing Park Kuantan,Pahang - nombor telefon yg blh dihubungi 013-9220088 ( Syed Saudi ) 3.Kolam Memancing Cherating Kuantan,Pahang - nombor telefon yg blh dihubungi 012-9892675

Kolam Memancing Cherating(dibuka pada awal tahun 2011) no telefon yg blh dhubungi : 0129892675 -siakap putih/merah.Kolam Memancing Berbayar Air Masin Cherating http://maps.my/maps/ms? hl=en&gl=my&ie=UTF8&vps=1&jsv=315d&oe=UTF8&msa=0&msid=2123266264897278965 34.00049ce982a5defb0ee4f .0004 9cd7d293855f3385a) 3.0004 9cd7d293855f3385a (http://maps.com.kalau x silap lah n hampir2 1 tahun juga lah no.0300hrs -1 jam rm10x3jam + deposit rm8 + jackport rm2 = rm 40 -kalau mancing 3 jam jer.my/maps/ms? hl=en&ie=UTF8&vps=1&jsv=315d&oe=UTF8&msa=0&msid=212326626489727896534.com.Kolam Memancing Berbayar Air masin Balok http://maps. Kolam Memancing Balok(yg pasti x smpi 1 tahun lg dibuka n masih baru juga lah.com.info n lokasi kolam2 berbayar air masin yg asli n bkn menggunakan garam 1.google.google.telefon yg blh dhubungi : 0195755883/0194469256 (pok nik) .google.00049cd86ebb477e4603a (http://maps. Kolam Memancing Peramu(dibuka pada pertengahan tahun 2010.my/maps/ms? hl=en&ie=UTF8&vps=1&jsv=315d&oe=UTF8&msa=0&msid=212326626489727896534.google.com.jenahak masa operasi dr jam 0900hrs .Kolam Memancing Berbayar Air Masin Peramu http://maps.umpan yg blh dgunakn adalh udang idup/udang kopek/selayang/belanak 2..siakap putih/merah .my/maps/ms? hl=en&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=212326626489727896534.my/maps/ms? hl=en&gl=my&ie=UTF8&vps=1&jsv=315d&oe=UTF8&msa=0&msid=2123266264897278965 34.kerapu .google.com.deposit akan dikembalikan rm8 -Jadi bayaran sebenar kalau hanya mancing 3 jam jer rm 32 sahaja.jenahak/kerapu -masa operasi (tidak pasti coz x smpi lg kat kolam neh) -bayaran kalau x silap member yg bagtau lah rm52 -umpan yg blh digunakn adalh udang idup/udang kopek/selayang Peta n lokasi ke tempat kolam neh sila layari laman web dibawah yg sy sertakn neh 1. ..0000hrs mlm -1 jam rm10x3jam + deposit rm20 = rm 50 -umpan yg blh digunakn adalh udang idup/udang kopek/selayang/belanak 3.00049cd86ebb477e4603a) 2.kalau x silap hujung tahun 2010) no telefon yg blh dhubungi : 0139220088 (syed saudi) -siakap putih/jenahak/ -masa operasi dr jam 1230hrs tghari .

00049ce982a5defb0ee4f ) 4.net/index.com.Belukar(Sg.Bukit Rangin)/Kg.Kolam Memancing Berbayar Air Masin Jalan Lapangan Terbang/Kolam Berbayar Air Tawar Under Tacker/Kolam Berbayar Air Tawar Indera Mahkota & port-port memancing udang galah di Bukit Rangin(Sg.my/maps/ms? ie=UTF8&hl=en&oe=UTF8&msa=0&msid=212326626489727896534.google.my/maps/ms? hl=en&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=212326626489727896534.my/maps/ms? ie=UTF8&hl=en&oe=UTF8&msa=0&msid=212326626489727896534.00049cffc0b9adbffaee0 (http://maps.google.0 .com.com.00049cffc0b9adbffaee0) http://www.pancing.Belat) http://maps.topic=9884.(http://maps.php?action=printpage.google.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->