Syarikat apakah yang terbesar di dunia? Air apakah yang tidak akan beku?

Perkataan apakah yang dieja salah di dalam kamus? Apakah yang perlu dipecahkan terlebih dahulu sebelum boleh digunakan? Kamu balingnya bila ingin digunakan, dan tariknya bila selesai digunakan?

JAWAPAN - Amerika Syarikat - Air panas - Salah - Telur - Sauh Pasukan bola manakah yang sukakan pedas? Stadium manakah yang terkecil? Mengapakah pengadil memberikan kad merah kepada pemain yang melakukan kesalahan yang berat? Siapakah yang selalu mengejar bola, tetapi tidak pernah dapat? Siapakah penyerang terbaik di dunia?

JAWAPAN - Brazil. Samba a.k.a Sambal... Hahaha... - Stadium mini la... - Kalau bagi kad kredit itu bukan main bola namanya. - Pengadil perlawanan. - Semua penyerang jahat. Contohnya penyerang berani mati dan sama waktu dengannya. Melainkan dia mempunyai niat yang baik... ;-) Sekolah apakah yang tiada guru, murid, mahupun kakitangan? Binatang apa yang keluar haid? Kalau kita terus mengisi ke dalam lubang ini, ianya tetap tidak akan penuh. Lubang apakah ini? Semakin kita potong, ianya semakin tinggi? Harimau apakah yang sangat popular di Malaysia dan selalu ditayangkan di kaca Televisyen?

JAWAPAN - Sekolah cuti.

kalau satu isONE..Lembu tak tahu kesat idung dengan tisu. tapi kalau lampu bilik ada 'game' dia padam .Harimau Malaya. . tiada siapa yang tau kecuali orang yang buat. . .li chin Banyak-banyak tempat. . macamana dia nak terbang.Selipar mana boleh buat gali tanah.Kaki seluar. .Lampu stadium kalau ada 'game' dia pasang. Bertiga.Micheal Jackson Kenapa Penggali Kubur Gali Kubur Tak Pakai Selipar?? Masa dia hidup kita menyanyi.Kalau di pakai kepak. Kalau berdua. jilat-jilat bila dah basah baru cucuk Kangkang peluk.Kura-kura. Lagi satu bau tuan dia. isTWO. bila besar dia jadik putih? JAWAPAN . bila dah dekat climax pegang buah JAWAPAN .Kentut. . sendiri tau.Air hitam. so.Burung belatuk. Kalau berempat. kalau dua pulak.lilin masa sambut Happy Birthday. Kenapa lelaki perlu beristeri tiga? Kenapa burung kalau di terbang dan bawak makanan pakai mulut? Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik? Banyak-banyak mi. apa dia? Apa dia: Bila kecik dia itam. . Kalau dia nak keluar dari cengkerang. kangkag peluk.Lubang jamban. kalau tiga mestilah isTERI . lagilah tak tau. sebab dia bela atuk.. masa dia mati kita tepuk tangan 4 orang awek cun berpayung dengan satu payung tapi nape tak basah langsung?? Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk. .Sebab tak hujan aduhai! Dahlah malaslah nak tanya lagi soalan bebudak pun takleh nak jawab!! . . guna cangkul lar hue hue hue!! . dua-dua sama tau.Kerana.. mi apa yang boleh makan ngan ais Apa bahasa cinanya lantai basah?? JAWAPAN .Milo ais. ianya akan mengeluarkan kepala(head). di manakah air tidak pernah cerah? Kenapa idung lembu berair? Burung apakah yang paling penyayang? Kalau seorang. .

.Panjat pokok kelapa amek BUAH KELAPA.Masukkan benang dlm lubang jarum.Ayam(ayam berak kapur) ..nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2. kalau di bukak luas-luas merah. . sekeliling mereka ada air dan kaca yang pecah. .Tahi hidung.Lembu(kereta lembu). Apakah itu? Anggota badan buaya yang berada di atas darat? JAWAPAN . 1) Lubang ape yang rasanye hangat.Kayap.Menoreh(no rest) . kalau disumbat berair. . Hehehe. semasa balik berenang? Manusia suka melombongnya. Bagaimana mereka mati? Dari manakah asalnya kapur? Selalu dibasuh. .Lidahnya(lidah buaya) Benda apakah semasa pergi terbang. . . . isinya di luar? Answer: Kuih salah bikin. namun tidak mendatangkan keuntungan langsung. 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M 3 ) Kuih ape yang bungkusnya di dalam. tetapi tidak diseterika.Mata. Apakah itu? JAWAPAN .Batu ladung(pada pancing). tarik selimut pas tu tido balik.Akuarium ikan pecah. 2 mayat itu adalah ikan.cube kira brape black belt dia ade. Kerja apakah yang paling meletihkan? Ada 2 mayat di atas lantai. Apakah itu? Penyakit apa yang selalu dihidapi oleh orang kaya? Binatang apa yang mempunyai kereta? Atas berbulu. bawah berbulu. Hinggakan berkedut.Kulit testis. 4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate? Answer: Kuda belang.

. ketiga2 babi ni pun melintas ar tasik ni melalui titian yg kecik..'Selamat pagi tuan' .... ape bendanya? Answer: Tahi hidung 17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon? Answer: Dua-dua kalau dah ' kringgg' bole diangkat... sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape.....Sekretari kurang baik..... so.. tinggal ar sekor babi jek .. die menjenguk ke atas? Answer: Tukang gali kubur 16) Nak mencari sikit punye susah.....5) Siape yang menemukan dompet kulit? Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.. bile dah dapat buang.... ade 3 ekor babi nak melintas tasik tu....'Dah pagi ni tuan' 14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson? Answer: Dua-dua tak kenal korang.... pada suatu ari.... 19) Gajah terbang dengan ape? Answer: Dengan susah payah. 18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang? Answer: Mestilah kene tebang..siapakah saya? Answer: Pembohong. maka.......4 tangan dan 5 kaki.hehe 15) Tukang ape yang kalau dipanggil. si sebuah tasik ade 3 ekor buaya.........Sekretari baik. 2 ekor buaya ni pun makan la 2 ekor babi nie. 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak? Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK' Saya ade 3 kepala... 9) Apa dia 'Jauh di mata. dekat di hati'? Answer: Usus 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala? Answer: Kutu rambut 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat? Answer: Neneknye si katak 12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila? Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya' 13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik? Answer: ..

Banyak2 ikan. jawapannyer sorang dapat sebiji limau ler. heheheeemesti dapat sorang sebiji.. J: SELUAR DALAM S: Kenapa America takut Jepun.. 4. Antara huruf A hingga Z. jawapannya : perbezaannya ialah secawan kopi letak atas meja . Apakah perbezaan secawan kopi ngan taik idong ?..titi tersebut runtuh... Ada sekor gajah dan sekor kancil.mana huruf yang boleh kawin.ikan apa yang pemalu? 6. 5.gajah pula patah.. Andai kata anda terjumpa mayat manusia dan bangkai haiwan.suatu ketika mereka terjumpa sebuah titi.. takkan lah dah potong kita panggil kacang pendek.. heheheheee... 6. taik idong lak letak bawah meja S: Apa benda bila masuk segitiga.banyak2 huruf tu.. ikan sardin sebabnyer dia dok dalam tin. Jepun takut America? J: america ada superman.. Gajah patah balik.....baper seorang dapat? 3... Sebab dia selalu memikirkan kenapa dia tidak boleh potong tayar hadapan. 1. Huruf i ngan u lerr.. Kenapa Tayar belakang kereta botak dahulu dari tayar hadapan? 4. Ada 3 biji limau kendian dibahagi kepada 3 bahagian.mane leh makan benda haram.berjalan2 dalam utan...Bila keluar bergulung-gulung.semasa kancil menaiki titi tersebut.. yang mana satu anda tutup dulu? 7.ahh sape dapat jawap 2.. 2.. Apakah benda yang kita potong tetap akan panjang? JAWAPAN 1. kacang panjang. 5.nih antara pasangan bercinta lerr hehehe...kancil telah patah kaki. Hidung 7.lepas tu dibagi plak pada 3 orang. dia mana berani nak lalu titi tu.jepun ada ultraman ..kenape buaye yang sekor lagi tu x makan babi yang sekor lagi tu??????? sebab buaya tu buaye islam. 3. sbb sama gak ko potong atau tak.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful