Syarikat apakah yang terbesar di dunia? Air apakah yang tidak akan beku?

Perkataan apakah yang dieja salah di dalam kamus? Apakah yang perlu dipecahkan terlebih dahulu sebelum boleh digunakan? Kamu balingnya bila ingin digunakan, dan tariknya bila selesai digunakan?

JAWAPAN - Amerika Syarikat - Air panas - Salah - Telur - Sauh Pasukan bola manakah yang sukakan pedas? Stadium manakah yang terkecil? Mengapakah pengadil memberikan kad merah kepada pemain yang melakukan kesalahan yang berat? Siapakah yang selalu mengejar bola, tetapi tidak pernah dapat? Siapakah penyerang terbaik di dunia?

JAWAPAN - Brazil. Samba a.k.a Sambal... Hahaha... - Stadium mini la... - Kalau bagi kad kredit itu bukan main bola namanya. - Pengadil perlawanan. - Semua penyerang jahat. Contohnya penyerang berani mati dan sama waktu dengannya. Melainkan dia mempunyai niat yang baik... ;-) Sekolah apakah yang tiada guru, murid, mahupun kakitangan? Binatang apa yang keluar haid? Kalau kita terus mengisi ke dalam lubang ini, ianya tetap tidak akan penuh. Lubang apakah ini? Semakin kita potong, ianya semakin tinggi? Harimau apakah yang sangat popular di Malaysia dan selalu ditayangkan di kaca Televisyen?

JAWAPAN - Sekolah cuti.

.. masa dia mati kita tepuk tangan 4 orang awek cun berpayung dengan satu payung tapi nape tak basah langsung?? Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk.li chin Banyak-banyak tempat. apa dia? Apa dia: Bila kecik dia itam. sebab dia bela atuk. tapi kalau lampu bilik ada 'game' dia padam . Kalau berempat. Kenapa lelaki perlu beristeri tiga? Kenapa burung kalau di terbang dan bawak makanan pakai mulut? Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik? Banyak-banyak mi. kangkag peluk. Bertiga.Selipar mana boleh buat gali tanah.Burung belatuk. . macamana dia nak terbang. . Lagi satu bau tuan dia. ianya akan mengeluarkan kepala(head). di manakah air tidak pernah cerah? Kenapa idung lembu berair? Burung apakah yang paling penyayang? Kalau seorang. dua-dua sama tau.lilin masa sambut Happy Birthday. bila dah dekat climax pegang buah JAWAPAN . Kalau dia nak keluar dari cengkerang. jilat-jilat bila dah basah baru cucuk Kangkang peluk.. . so. . mi apa yang boleh makan ngan ais Apa bahasa cinanya lantai basah?? JAWAPAN . .Kerana. .Micheal Jackson Kenapa Penggali Kubur Gali Kubur Tak Pakai Selipar?? Masa dia hidup kita menyanyi. sendiri tau.Lampu stadium kalau ada 'game' dia pasang.Kalau di pakai kepak. .Kura-kura.Kentut.Milo ais. guna cangkul lar hue hue hue!! .. .Lubang jamban.Air hitam.Harimau Malaya. kalau satu isONE. Kalau berdua. .Kaki seluar. bila besar dia jadik putih? JAWAPAN . kalau dua pulak.Lembu tak tahu kesat idung dengan tisu. lagilah tak tau. isTWO.Sebab tak hujan aduhai! Dahlah malaslah nak tanya lagi soalan bebudak pun takleh nak jawab!! . kalau tiga mestilah isTERI . tiada siapa yang tau kecuali orang yang buat.

Batu ladung(pada pancing).Akuarium ikan pecah. .Panjat pokok kelapa amek BUAH KELAPA. tarik selimut pas tu tido balik. semasa balik berenang? Manusia suka melombongnya. 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M 3 ) Kuih ape yang bungkusnya di dalam. Apakah itu? Anggota badan buaya yang berada di atas darat? JAWAPAN . tetapi tidak diseterika. kalau di bukak luas-luas merah.Lembu(kereta lembu). . . Kerja apakah yang paling meletihkan? Ada 2 mayat di atas lantai. kalau disumbat berair. 2 mayat itu adalah ikan.nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2. .Lidahnya(lidah buaya) Benda apakah semasa pergi terbang. bawah berbulu. . sekeliling mereka ada air dan kaca yang pecah.Tahi hidung.cube kira brape black belt dia ade. 1) Lubang ape yang rasanye hangat. Apakah itu? JAWAPAN .. .Masukkan benang dlm lubang jarum. Hehehe.Ayam(ayam berak kapur) . .Kayap. Hinggakan berkedut. Apakah itu? Penyakit apa yang selalu dihidapi oleh orang kaya? Binatang apa yang mempunyai kereta? Atas berbulu.Mata. namun tidak mendatangkan keuntungan langsung. . Bagaimana mereka mati? Dari manakah asalnya kapur? Selalu dibasuh.Menoreh(no rest) . 4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate? Answer: Kuda belang. isinya di luar? Answer: Kuih salah bikin.Kulit testis.

..'Selamat pagi tuan' . 19) Gajah terbang dengan ape? Answer: Dengan susah payah. die menjenguk ke atas? Answer: Tukang gali kubur 16) Nak mencari sikit punye susah.....siapakah saya? Answer: Pembohong.....Sekretari baik. tinggal ar sekor babi jek ... ade 3 ekor babi nak melintas tasik tu. pada suatu ari.5) Siape yang menemukan dompet kulit? Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye......... ketiga2 babi ni pun melintas ar tasik ni melalui titian yg kecik.... 18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang? Answer: Mestilah kene tebang......hehe 15) Tukang ape yang kalau dipanggil... 9) Apa dia 'Jauh di mata.Sekretari kurang baik.. maka... 2 ekor buaya ni pun makan la 2 ekor babi nie. bile dah dapat buang... 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak? Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK' Saya ade 3 kepala.... si sebuah tasik ade 3 ekor buaya..gile ape. sape nak cabut pokok kelapa ...4 tangan dan 5 kaki..'Dah pagi ni tuan' 14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson? Answer: Dua-dua tak kenal korang..... dekat di hati'? Answer: Usus 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala? Answer: Kutu rambut 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat? Answer: Neneknye si katak 12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila? Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya' 13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik? Answer: ..... so. ape bendanya? Answer: Tahi hidung 17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon? Answer: Dua-dua kalau dah ' kringgg' bole diangkat.....

jawapannyer sorang dapat sebiji limau ler.. 5. Sebab dia selalu memikirkan kenapa dia tidak boleh potong tayar hadapan.ahh sape dapat jawap 2.. Gajah patah balik.suatu ketika mereka terjumpa sebuah titi.nih antara pasangan bercinta lerr hehehe. Hidung 7. takkan lah dah potong kita panggil kacang pendek..kancil telah patah kaki... Ada 3 biji limau kendian dibahagi kepada 3 bahagian. yang mana satu anda tutup dulu? 7.. kacang panjang. 1.... Jepun takut America? J: america ada superman. heheheeemesti dapat sorang sebiji. heheheheee.. Antara huruf A hingga Z.baper seorang dapat? 3. Ada sekor gajah dan sekor kancil. 4.Bila keluar bergulung-gulung.... 6.. jawapannya : perbezaannya ialah secawan kopi letak atas meja . Huruf i ngan u lerr.jepun ada ultraman ..titi tersebut runtuh. 2. ikan sardin sebabnyer dia dok dalam tin. Banyak2 ikan.banyak2 huruf tu.mane leh makan benda haram.gajah pula patah.... J: SELUAR DALAM S: Kenapa America takut Jepun.berjalan2 dalam utan.semasa kancil menaiki titi tersebut. dia mana berani nak lalu titi tu. 3.mana huruf yang boleh kawin.. 5.. Kenapa Tayar belakang kereta botak dahulu dari tayar hadapan? 4. sbb sama gak ko potong atau tak...ikan apa yang pemalu? 6... Andai kata anda terjumpa mayat manusia dan bangkai haiwan.lepas tu dibagi plak pada 3 orang. Apakah benda yang kita potong tetap akan panjang? JAWAPAN 1.. taik idong lak letak bawah meja S: Apa benda bila masuk segitiga..kenape buaye yang sekor lagi tu x makan babi yang sekor lagi tu??????? sebab buaya tu buaye islam. Apakah perbezaan secawan kopi ngan taik idong ?..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful