Syarikat apakah yang terbesar di dunia? Air apakah yang tidak akan beku?

Perkataan apakah yang dieja salah di dalam kamus? Apakah yang perlu dipecahkan terlebih dahulu sebelum boleh digunakan? Kamu balingnya bila ingin digunakan, dan tariknya bila selesai digunakan?

JAWAPAN - Amerika Syarikat - Air panas - Salah - Telur - Sauh Pasukan bola manakah yang sukakan pedas? Stadium manakah yang terkecil? Mengapakah pengadil memberikan kad merah kepada pemain yang melakukan kesalahan yang berat? Siapakah yang selalu mengejar bola, tetapi tidak pernah dapat? Siapakah penyerang terbaik di dunia?

JAWAPAN - Brazil. Samba a.k.a Sambal... Hahaha... - Stadium mini la... - Kalau bagi kad kredit itu bukan main bola namanya. - Pengadil perlawanan. - Semua penyerang jahat. Contohnya penyerang berani mati dan sama waktu dengannya. Melainkan dia mempunyai niat yang baik... ;-) Sekolah apakah yang tiada guru, murid, mahupun kakitangan? Binatang apa yang keluar haid? Kalau kita terus mengisi ke dalam lubang ini, ianya tetap tidak akan penuh. Lubang apakah ini? Semakin kita potong, ianya semakin tinggi? Harimau apakah yang sangat popular di Malaysia dan selalu ditayangkan di kaca Televisyen?

JAWAPAN - Sekolah cuti.

Lampu stadium kalau ada 'game' dia pasang...Lembu tak tahu kesat idung dengan tisu. kalau dua pulak. . dua-dua sama tau.Kalau di pakai kepak.Milo ais. Kalau berempat. Kalau dia nak keluar dari cengkerang. . sebab dia bela atuk.Selipar mana boleh buat gali tanah.Kura-kura. bila besar dia jadik putih? JAWAPAN .Harimau Malaya.li chin Banyak-banyak tempat. . . di manakah air tidak pernah cerah? Kenapa idung lembu berair? Burung apakah yang paling penyayang? Kalau seorang. . sendiri tau. so. masa dia mati kita tepuk tangan 4 orang awek cun berpayung dengan satu payung tapi nape tak basah langsung?? Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk. apa dia? Apa dia: Bila kecik dia itam.Micheal Jackson Kenapa Penggali Kubur Gali Kubur Tak Pakai Selipar?? Masa dia hidup kita menyanyi. kangkag peluk. bila dah dekat climax pegang buah JAWAPAN . lagilah tak tau. kalau tiga mestilah isTERI . macamana dia nak terbang. .Kentut.lilin masa sambut Happy Birthday. . mi apa yang boleh makan ngan ais Apa bahasa cinanya lantai basah?? JAWAPAN . . tapi kalau lampu bilik ada 'game' dia padam . Bertiga. Lagi satu bau tuan dia. guna cangkul lar hue hue hue!! .. .Sebab tak hujan aduhai! Dahlah malaslah nak tanya lagi soalan bebudak pun takleh nak jawab!! .Lubang jamban. isTWO.Air hitam. .Kerana. Kenapa lelaki perlu beristeri tiga? Kenapa burung kalau di terbang dan bawak makanan pakai mulut? Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik? Banyak-banyak mi. tiada siapa yang tau kecuali orang yang buat. ianya akan mengeluarkan kepala(head).Burung belatuk. jilat-jilat bila dah basah baru cucuk Kangkang peluk.Kaki seluar. Kalau berdua. kalau satu isONE.

Hehehe. bawah berbulu.Mata.Lidahnya(lidah buaya) Benda apakah semasa pergi terbang.nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2.Akuarium ikan pecah. tarik selimut pas tu tido balik. . . Kerja apakah yang paling meletihkan? Ada 2 mayat di atas lantai.Panjat pokok kelapa amek BUAH KELAPA. kalau di bukak luas-luas merah. Apakah itu? Penyakit apa yang selalu dihidapi oleh orang kaya? Binatang apa yang mempunyai kereta? Atas berbulu. tetapi tidak diseterika. namun tidak mendatangkan keuntungan langsung.cube kira brape black belt dia ade. .. Apakah itu? Anggota badan buaya yang berada di atas darat? JAWAPAN . 1) Lubang ape yang rasanye hangat.Menoreh(no rest) . 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M 3 ) Kuih ape yang bungkusnya di dalam.Ayam(ayam berak kapur) .Kulit testis.Tahi hidung. kalau disumbat berair. sekeliling mereka ada air dan kaca yang pecah.Kayap. . 2 mayat itu adalah ikan.Lembu(kereta lembu). . Bagaimana mereka mati? Dari manakah asalnya kapur? Selalu dibasuh. semasa balik berenang? Manusia suka melombongnya.Masukkan benang dlm lubang jarum.Batu ladung(pada pancing). isinya di luar? Answer: Kuih salah bikin. . 4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate? Answer: Kuda belang. Hinggakan berkedut. . Apakah itu? JAWAPAN . .

die menjenguk ke atas? Answer: Tukang gali kubur 16) Nak mencari sikit punye susah..... sape nak cabut pokok kelapa .... si sebuah tasik ade 3 ekor buaya......'Selamat pagi tuan' ...siapakah saya? Answer: Pembohong...Sekretari baik... ape bendanya? Answer: Tahi hidung 17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon? Answer: Dua-dua kalau dah ' kringgg' bole diangkat. so.'Dah pagi ni tuan' 14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson? Answer: Dua-dua tak kenal korang.hehe 15) Tukang ape yang kalau dipanggil... 9) Apa dia 'Jauh di mata.gile ape... 19) Gajah terbang dengan ape? Answer: Dengan susah payah. tinggal ar sekor babi jek ..... ketiga2 babi ni pun melintas ar tasik ni melalui titian yg kecik....... pada suatu ari. 18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang? Answer: Mestilah kene tebang....... bile dah dapat buang. maka... ade 3 ekor babi nak melintas tasik tu..4 tangan dan 5 kaki... 2 ekor buaya ni pun makan la 2 ekor babi nie... 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak? Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK' Saya ade 3 kepala...5) Siape yang menemukan dompet kulit? Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye. dekat di hati'? Answer: Usus 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala? Answer: Kutu rambut 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat? Answer: Neneknye si katak 12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila? Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya' 13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik? Answer: ....Sekretari kurang baik.....

kancil telah patah kaki. yang mana satu anda tutup dulu? 7.lepas tu dibagi plak pada 3 orang.baper seorang dapat? 3.gajah pula patah.semasa kancil menaiki titi tersebut.ahh sape dapat jawap 2.banyak2 huruf tu.berjalan2 dalam utan.. Apakah perbezaan secawan kopi ngan taik idong ?... 3. heheheeemesti dapat sorang sebiji... Ada 3 biji limau kendian dibahagi kepada 3 bahagian. jawapannyer sorang dapat sebiji limau ler. Banyak2 ikan.ikan apa yang pemalu? 6. ikan sardin sebabnyer dia dok dalam tin.. dia mana berani nak lalu titi tu. Huruf i ngan u lerr.kenape buaye yang sekor lagi tu x makan babi yang sekor lagi tu??????? sebab buaya tu buaye islam. 5.... 6..nih antara pasangan bercinta lerr hehehe.jepun ada ultraman . Jepun takut America? J: america ada superman.. Sebab dia selalu memikirkan kenapa dia tidak boleh potong tayar hadapan. 4. Ada sekor gajah dan sekor kancil. sbb sama gak ko potong atau tak.... 1. kacang panjang... takkan lah dah potong kita panggil kacang pendek. Gajah patah balik. jawapannya : perbezaannya ialah secawan kopi letak atas meja . heheheheee. J: SELUAR DALAM S: Kenapa America takut Jepun..Bila keluar bergulung-gulung..titi tersebut runtuh.. taik idong lak letak bawah meja S: Apa benda bila masuk segitiga. Kenapa Tayar belakang kereta botak dahulu dari tayar hadapan? 4.. 2. Andai kata anda terjumpa mayat manusia dan bangkai haiwan. Apakah benda yang kita potong tetap akan panjang? JAWAPAN 1. Hidung 7...mana huruf yang boleh kawin... 5. Antara huruf A hingga Z....suatu ketika mereka terjumpa sebuah titi.mane leh makan benda haram.