Syarikat apakah yang terbesar di dunia? Air apakah yang tidak akan beku?

Perkataan apakah yang dieja salah di dalam kamus? Apakah yang perlu dipecahkan terlebih dahulu sebelum boleh digunakan? Kamu balingnya bila ingin digunakan, dan tariknya bila selesai digunakan?

JAWAPAN - Amerika Syarikat - Air panas - Salah - Telur - Sauh Pasukan bola manakah yang sukakan pedas? Stadium manakah yang terkecil? Mengapakah pengadil memberikan kad merah kepada pemain yang melakukan kesalahan yang berat? Siapakah yang selalu mengejar bola, tetapi tidak pernah dapat? Siapakah penyerang terbaik di dunia?

JAWAPAN - Brazil. Samba a.k.a Sambal... Hahaha... - Stadium mini la... - Kalau bagi kad kredit itu bukan main bola namanya. - Pengadil perlawanan. - Semua penyerang jahat. Contohnya penyerang berani mati dan sama waktu dengannya. Melainkan dia mempunyai niat yang baik... ;-) Sekolah apakah yang tiada guru, murid, mahupun kakitangan? Binatang apa yang keluar haid? Kalau kita terus mengisi ke dalam lubang ini, ianya tetap tidak akan penuh. Lubang apakah ini? Semakin kita potong, ianya semakin tinggi? Harimau apakah yang sangat popular di Malaysia dan selalu ditayangkan di kaca Televisyen?

JAWAPAN - Sekolah cuti.

isTWO. sendiri tau. Kalau dia nak keluar dari cengkerang.Lubang jamban.Milo ais.Harimau Malaya. .. Kalau berdua. Lagi satu bau tuan dia..Sebab tak hujan aduhai! Dahlah malaslah nak tanya lagi soalan bebudak pun takleh nak jawab!! . di manakah air tidak pernah cerah? Kenapa idung lembu berair? Burung apakah yang paling penyayang? Kalau seorang.Burung belatuk.. kalau dua pulak.Kerana. Kenapa lelaki perlu beristeri tiga? Kenapa burung kalau di terbang dan bawak makanan pakai mulut? Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik? Banyak-banyak mi.Kaki seluar. masa dia mati kita tepuk tangan 4 orang awek cun berpayung dengan satu payung tapi nape tak basah langsung?? Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk. dua-dua sama tau. lagilah tak tau.Lampu stadium kalau ada 'game' dia pasang.Kentut. . .Kura-kura. . bila besar dia jadik putih? JAWAPAN .li chin Banyak-banyak tempat. Kalau berempat.lilin masa sambut Happy Birthday. . kangkag peluk. . kalau satu isONE. . guna cangkul lar hue hue hue!! . bila dah dekat climax pegang buah JAWAPAN . sebab dia bela atuk. ianya akan mengeluarkan kepala(head). Bertiga. macamana dia nak terbang. so. mi apa yang boleh makan ngan ais Apa bahasa cinanya lantai basah?? JAWAPAN .Kalau di pakai kepak.Micheal Jackson Kenapa Penggali Kubur Gali Kubur Tak Pakai Selipar?? Masa dia hidup kita menyanyi. . kalau tiga mestilah isTERI . tiada siapa yang tau kecuali orang yang buat. jilat-jilat bila dah basah baru cucuk Kangkang peluk. .Lembu tak tahu kesat idung dengan tisu. apa dia? Apa dia: Bila kecik dia itam.Selipar mana boleh buat gali tanah.Air hitam. . tapi kalau lampu bilik ada 'game' dia padam .

Tahi hidung. semasa balik berenang? Manusia suka melombongnya. . . 1) Lubang ape yang rasanye hangat. bawah berbulu.nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2.Lidahnya(lidah buaya) Benda apakah semasa pergi terbang. Hehehe. namun tidak mendatangkan keuntungan langsung.Masukkan benang dlm lubang jarum. 2 mayat itu adalah ikan. sekeliling mereka ada air dan kaca yang pecah.Menoreh(no rest) . Kerja apakah yang paling meletihkan? Ada 2 mayat di atas lantai. . . kalau di bukak luas-luas merah. tetapi tidak diseterika. .Batu ladung(pada pancing). Apakah itu? Anggota badan buaya yang berada di atas darat? JAWAPAN . . .Ayam(ayam berak kapur) . 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M 3 ) Kuih ape yang bungkusnya di dalam. Apakah itu? JAWAPAN . tarik selimut pas tu tido balik.Kayap. Hinggakan berkedut.Lembu(kereta lembu). kalau disumbat berair. Apakah itu? Penyakit apa yang selalu dihidapi oleh orang kaya? Binatang apa yang mempunyai kereta? Atas berbulu. . isinya di luar? Answer: Kuih salah bikin.Akuarium ikan pecah. 4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate? Answer: Kuda belang.Panjat pokok kelapa amek BUAH KELAPA.Kulit testis..cube kira brape black belt dia ade. Bagaimana mereka mati? Dari manakah asalnya kapur? Selalu dibasuh.Mata.

die menjenguk ke atas? Answer: Tukang gali kubur 16) Nak mencari sikit punye susah.......... bile dah dapat buang...... 19) Gajah terbang dengan ape? Answer: Dengan susah payah.4 tangan dan 5 kaki. 18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang? Answer: Mestilah kene tebang. ape bendanya? Answer: Tahi hidung 17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon? Answer: Dua-dua kalau dah ' kringgg' bole diangkat.. 9) Apa dia 'Jauh di mata...Sekretari kurang baik........'Dah pagi ni tuan' 14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson? Answer: Dua-dua tak kenal korang.gile ape.. si sebuah tasik ade 3 ekor buaya. maka...5) Siape yang menemukan dompet kulit? Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye....hehe 15) Tukang ape yang kalau dipanggil.. sape nak cabut pokok kelapa .Sekretari baik. so. ade 3 ekor babi nak melintas tasik tu. ketiga2 babi ni pun melintas ar tasik ni melalui titian yg kecik..siapakah saya? Answer: Pembohong........ dekat di hati'? Answer: Usus 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala? Answer: Kutu rambut 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat? Answer: Neneknye si katak 12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila? Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya' 13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik? Answer: .. 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak? Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK' Saya ade 3 kepala........'Selamat pagi tuan' .. 2 ekor buaya ni pun makan la 2 ekor babi nie...... pada suatu ari.. tinggal ar sekor babi jek .

gajah pula patah.. 1...ahh sape dapat jawap 2. Apakah benda yang kita potong tetap akan panjang? JAWAPAN 1. Jepun takut America? J: america ada superman. Andai kata anda terjumpa mayat manusia dan bangkai haiwan..mane leh makan benda haram. jawapannya : perbezaannya ialah secawan kopi letak atas meja .. sbb sama gak ko potong atau tak. J: SELUAR DALAM S: Kenapa America takut Jepun. ikan sardin sebabnyer dia dok dalam tin.mana huruf yang boleh kawin. Banyak2 ikan.berjalan2 dalam utan. Huruf i ngan u lerr... kacang panjang. 5.. taik idong lak letak bawah meja S: Apa benda bila masuk segitiga..... Apakah perbezaan secawan kopi ngan taik idong ?.. heheheheee. 2. 3.kancil telah patah kaki. Ada 3 biji limau kendian dibahagi kepada 3 bahagian.jepun ada ultraman .lepas tu dibagi plak pada 3 orang. Kenapa Tayar belakang kereta botak dahulu dari tayar hadapan? 4.kenape buaye yang sekor lagi tu x makan babi yang sekor lagi tu??????? sebab buaya tu buaye islam. 6...Bila keluar bergulung-gulung. 5... 4. dia mana berani nak lalu titi tu.. Gajah patah balik. Ada sekor gajah dan sekor kancil...ikan apa yang pemalu? 6... Hidung 7. heheheeemesti dapat sorang sebiji.titi tersebut runtuh. Antara huruf A hingga Z...suatu ketika mereka terjumpa sebuah titi. takkan lah dah potong kita panggil kacang pendek..semasa kancil menaiki titi tersebut.baper seorang dapat? 3. jawapannyer sorang dapat sebiji limau ler.. yang mana satu anda tutup dulu? 7.banyak2 huruf tu. Sebab dia selalu memikirkan kenapa dia tidak boleh potong tayar hadapan..nih antara pasangan bercinta lerr hehehe.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful