Syarikat apakah yang terbesar di dunia? Air apakah yang tidak akan beku?

Perkataan apakah yang dieja salah di dalam kamus? Apakah yang perlu dipecahkan terlebih dahulu sebelum boleh digunakan? Kamu balingnya bila ingin digunakan, dan tariknya bila selesai digunakan?

JAWAPAN - Amerika Syarikat - Air panas - Salah - Telur - Sauh Pasukan bola manakah yang sukakan pedas? Stadium manakah yang terkecil? Mengapakah pengadil memberikan kad merah kepada pemain yang melakukan kesalahan yang berat? Siapakah yang selalu mengejar bola, tetapi tidak pernah dapat? Siapakah penyerang terbaik di dunia?

JAWAPAN - Brazil. Samba a.k.a Sambal... Hahaha... - Stadium mini la... - Kalau bagi kad kredit itu bukan main bola namanya. - Pengadil perlawanan. - Semua penyerang jahat. Contohnya penyerang berani mati dan sama waktu dengannya. Melainkan dia mempunyai niat yang baik... ;-) Sekolah apakah yang tiada guru, murid, mahupun kakitangan? Binatang apa yang keluar haid? Kalau kita terus mengisi ke dalam lubang ini, ianya tetap tidak akan penuh. Lubang apakah ini? Semakin kita potong, ianya semakin tinggi? Harimau apakah yang sangat popular di Malaysia dan selalu ditayangkan di kaca Televisyen?

JAWAPAN - Sekolah cuti.

dua-dua sama tau. kalau tiga mestilah isTERI . macamana dia nak terbang. .Kura-kura. jilat-jilat bila dah basah baru cucuk Kangkang peluk. di manakah air tidak pernah cerah? Kenapa idung lembu berair? Burung apakah yang paling penyayang? Kalau seorang. .. Lagi satu bau tuan dia. masa dia mati kita tepuk tangan 4 orang awek cun berpayung dengan satu payung tapi nape tak basah langsung?? Jilat-jilat bila dah basah baru cucuk. . tiada siapa yang tau kecuali orang yang buat. .Kentut.Milo ais. .li chin Banyak-banyak tempat. .Air hitam. bila dah dekat climax pegang buah JAWAPAN ..Lembu tak tahu kesat idung dengan tisu.Harimau Malaya. Kenapa lelaki perlu beristeri tiga? Kenapa burung kalau di terbang dan bawak makanan pakai mulut? Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik? Banyak-banyak mi. mi apa yang boleh makan ngan ais Apa bahasa cinanya lantai basah?? JAWAPAN .Micheal Jackson Kenapa Penggali Kubur Gali Kubur Tak Pakai Selipar?? Masa dia hidup kita menyanyi. kalau satu isONE.Kerana.Kaki seluar. Bertiga. kalau dua pulak. guna cangkul lar hue hue hue!! .lilin masa sambut Happy Birthday. . bila besar dia jadik putih? JAWAPAN . Kalau berdua. ianya akan mengeluarkan kepala(head). .Lampu stadium kalau ada 'game' dia pasang. so. sendiri tau..Kalau di pakai kepak. . apa dia? Apa dia: Bila kecik dia itam. tapi kalau lampu bilik ada 'game' dia padam . Kalau berempat.Selipar mana boleh buat gali tanah. isTWO.Sebab tak hujan aduhai! Dahlah malaslah nak tanya lagi soalan bebudak pun takleh nak jawab!! . kangkag peluk.Burung belatuk. . Kalau dia nak keluar dari cengkerang. sebab dia bela atuk. lagilah tak tau.Lubang jamban.

isinya di luar? Answer: Kuih salah bikin. 1) Lubang ape yang rasanye hangat.Lidahnya(lidah buaya) Benda apakah semasa pergi terbang. Hehehe. . bawah berbulu.Lembu(kereta lembu). Kerja apakah yang paling meletihkan? Ada 2 mayat di atas lantai. sekeliling mereka ada air dan kaca yang pecah. semasa balik berenang? Manusia suka melombongnya. kalau di bukak luas-luas merah. . Apakah itu? Anggota badan buaya yang berada di atas darat? JAWAPAN .nikmat dan nyaman? Answer: LUBANGun pagi2.Akuarium ikan pecah. tetapi tidak diseterika.Ayam(ayam berak kapur) .Batu ladung(pada pancing). 4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate? Answer: Kuda belang. Apakah itu? JAWAPAN . .Tahi hidung. Hinggakan berkedut. 2 mayat itu adalah ikan. . . 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki? Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M 3 ) Kuih ape yang bungkusnya di dalam.Kulit testis. Apakah itu? Penyakit apa yang selalu dihidapi oleh orang kaya? Binatang apa yang mempunyai kereta? Atas berbulu.Masukkan benang dlm lubang jarum.Mata. tarik selimut pas tu tido balik. .Panjat pokok kelapa amek BUAH KELAPA. Bagaimana mereka mati? Dari manakah asalnya kapur? Selalu dibasuh. .Kayap.. . kalau disumbat berair.cube kira brape black belt dia ade. namun tidak mendatangkan keuntungan langsung.Menoreh(no rest) .

gile ape....... 9) Apa dia 'Jauh di mata..5) Siape yang menemukan dompet kulit? Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye. si sebuah tasik ade 3 ekor buaya.. 19) Gajah terbang dengan ape? Answer: Dengan susah payah.... tinggal ar sekor babi jek .. maka.. 18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang? Answer: Mestilah kene tebang..hehe 15) Tukang ape yang kalau dipanggil. dekat di hati'? Answer: Usus 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala? Answer: Kutu rambut 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat? Answer: Neneknye si katak 12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila? Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya' 13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik? Answer: ..Sekretari baik.... ade 3 ekor babi nak melintas tasik tu....... 2 ekor buaya ni pun makan la 2 ekor babi nie.'Selamat pagi tuan' . ketiga2 babi ni pun melintas ar tasik ni melalui titian yg kecik. bile dah dapat buang...........siapakah saya? Answer: Pembohong.4 tangan dan 5 kaki........ die menjenguk ke atas? Answer: Tukang gali kubur 16) Nak mencari sikit punye susah... 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak? Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK' Saya ade 3 kepala.. sape nak cabut pokok kelapa ...'Dah pagi ni tuan' 14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson? Answer: Dua-dua tak kenal korang...Sekretari kurang baik.. pada suatu ari. so.. ape bendanya? Answer: Tahi hidung 17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon? Answer: Dua-dua kalau dah ' kringgg' bole diangkat.....

takkan lah dah potong kita panggil kacang pendek.nih antara pasangan bercinta lerr hehehe..titi tersebut runtuh. Apakah perbezaan secawan kopi ngan taik idong ?. Ada 3 biji limau kendian dibahagi kepada 3 bahagian. Hidung 7.Bila keluar bergulung-gulung. 1. heheheeemesti dapat sorang sebiji... 3. Jepun takut America? J: america ada superman. 6. Apakah benda yang kita potong tetap akan panjang? JAWAPAN 1..kancil telah patah kaki.lepas tu dibagi plak pada 3 orang.. ikan sardin sebabnyer dia dok dalam tin.kenape buaye yang sekor lagi tu x makan babi yang sekor lagi tu??????? sebab buaya tu buaye islam....banyak2 huruf tu.semasa kancil menaiki titi tersebut. 5... Banyak2 ikan.. Ada sekor gajah dan sekor kancil.ahh sape dapat jawap 2. sbb sama gak ko potong atau tak. yang mana satu anda tutup dulu? 7.. 4. taik idong lak letak bawah meja S: Apa benda bila masuk segitiga.. kacang panjang... Kenapa Tayar belakang kereta botak dahulu dari tayar hadapan? 4.gajah pula patah.. heheheheee. 5..mane leh makan benda haram.. J: SELUAR DALAM S: Kenapa America takut Jepun. Andai kata anda terjumpa mayat manusia dan bangkai haiwan.. Sebab dia selalu memikirkan kenapa dia tidak boleh potong tayar hadapan..suatu ketika mereka terjumpa sebuah titi.. Gajah patah balik.. Antara huruf A hingga Z.. jawapannyer sorang dapat sebiji limau ler..ikan apa yang pemalu? 6. jawapannya : perbezaannya ialah secawan kopi letak atas meja .jepun ada ultraman ..berjalan2 dalam utan.. 2..baper seorang dapat? 3.mana huruf yang boleh kawin. Huruf i ngan u lerr. dia mana berani nak lalu titi tu.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful