P. 1
Contoh Laporan Kem 1M1S IPA

Contoh Laporan Kem 1M1S IPA

|Views: 2,709|Likes:
Published by Ummu Adnin

More info:

Published by: Ummu Adnin on Nov 09, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/05/2013

pdf

text

original

1.

TAJUK :
KEM 1MURID 1SUKAN (1M1S) INSTITUSI PENDIDIKAN AGAMA (IPA)

2.

NEGERI :
…………………………………………

3.

MATLAMAT KEM 1MURID 1SUKAN:
• • • • • Membina satu kumpulan PENGGERAK SUKAN dari kalangan murid di setiap sekolah KPM. Memujudkan satu kumpulan murid yang dapat membantu guru penasihat kelab sukan menjalankan aktiviti di sekolah. Melalui rangsangan tugasan dan assignment murid yang diberikan kepada peserta kem, dapat: Membantu menubuh dan menguruskan kelab sukan Membantu merancang dan mengurus aktiviti kelab

4.

OBJEKTIF KEM 1MURID 1SUKAN :
• • • • • Meningkatkan keberkesanan pengurusan kelab sukan dan pelaksanaan aktiviti sukan yang mempunyai unsur keseronokan. Menerapkan kemahiran berfikir secara kritis, kreatif dan inovatif di kalangan murid dan guru penasihat kelab sukan. Menerapkan nilai-nilai murni dan kepimpinan melalui sukan. Mewujudkan integrasi kaum melalui penyertaan dalam aktiviti kelab sukan. Meningkatkan kesedaran guru dan murid terhadap kepentingan aktiviti sukan dalam mengamalkan gaya hidup yang sihat dan invovatif.

5.

AHLI JAWATANKUASA :
PENGERUS I: Pengarah Pelajaran Jabatan Pelajaran

orang murid............ 4.. Siri 1.... KUMPULAN SASARAN : Seramai .. …………………………………………….PENASIHAT : PENGERUSI : SETIAUSAHA: PENOLONG SETIAUSAHA : BENDAHARI : AJK: Timbalan Pengarah Pelajaran ……………………………………………. Taburan mengikut sekolah adalah seperti berikut.. negeri .. ………………………………………… ………………………………………… ………………………………………… ………………………………………… ………………………………………… 6....... TEMPOH KURSUS : Kursus Khas Guru Pendidikan Islam dilaksanakan tiga hari dua malam. (Lampiran 1 : senarai peserta... Institusi Pendidikan Agama...... 5. Jumlah Tarikh Tempat Bil.. ………………………………………….. guru pengiring dan jurulatih disertakan) : .. ……………………………………………..... peserta 7... 3.. 2.

PERUNTUKAN KEWANGAN : Peruntukan yang diturunkan hanya OS 42 0000 Perkara Jumlah ( RM ) Peruntukan yang diturunkan Jumlah yang dibelanjakan Baki Ringgit Malaysia : 10. Rohani dan Inteleks dalam Falsafah Pendidikan Negera . Justeru itu kem ini perlu diteruskan dari semasa ke semasa. PENUTUP : Kem 1Murid 1Sukan merupakan satu projek yang boleh memberikan manfaat kepada murid-murid Institusi Pendidikan Agama (IPA) bagi melengkapkan diri sebagai murid yang memenuhi keperluan Jasmani.8. PENGISIAN PROGRAM : (Jadual dan aktiviti adalah seperti di dalam Lampiran 2 dan Lampiran 3 – Gambar-gambar program) 9. Emosi. Disediakan oleh : . DAPATAN MAKLUM BALAS PESERTA DAN URUSETIA: Lampiran 4 11.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->