P. 1
Minit Mesyuarat Kantin Kali Pertama

Minit Mesyuarat Kantin Kali Pertama

|Views: 2,311|Likes:
Published by Jayabarathy Jaya

More info:

Published by: Jayabarathy Jaya on Jan 01, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/02/2013

pdf

text

original

MINIT MESYUARAT KANTIN KALI PERTAMA 1/2011 Tarikh : 31.03.2011 Masa : 12.

15 tgh

Tempat : Bilik Pusat sumber

Kehadiran 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. En.N.Majjiappan ( Pengerusi) Pn.Jayanti Pn.Kalarvathy( Pengerusi) Pn.B.Jayabarathy ( Setiausaha) Pn.Puvaneswary Pn. Letchumy En. S.Munusamy( Penyelia Petang)

Agenda i. Perutusan Pengerusi / Ucapan Aluan

Pengerusi kantin Pn.V.Kalarvathy mengalu-alukan kedatangan semua AJK kantin ke mesyuarat kantin kali pertama. ii. Pengesahan 2.Mengesahkan minit mesyuarat yang lalu. - Tiada iii. Perkara Berbangkit 8. Pn.Letchumi mengatakan bahawa harga makanan yang dijual di kantin harus berpatutan. 9. Makanan yang dijual pada kedua dua sesi sama kata Pn.Jayanthi. 10. Pn.Puvaneswai mengatakan bahawa kuih yang dijual dikantin sangat kecil dan ia dijual dengan harga yang tingg iaitu i bungkus 5o seni.Beliau juga memberi cadangan bahawa sama ada harga dikurangkan atau saiz kuih besarkan. 11. Selain itu Pn.jayabarathy juga memberi komen tentang mee yang dijual.Ia digoreng tanpa apa-apa lauk dan kadang-kadang ia rasa masin. Sebelum ini jualan mee telah dilarang namun pihak kantin masih jual makanan tersebu. 12. Buah-buahan yang dijual juga dihinggapai lalat dan pihak kantin tidak menutup makanan tersebut.

17.Jayabarathy_ Disahkan oleh _______________ Pentadbir disemak oleh _______________ PK HEM . Semua guru mengadu bahawa pihak kantin tidak mengutamakan kebersihan semasa memasak puri dan chappati . 14.B. 16. Pengusaha Kantin Disedikan oleh ______________ Setiausaha Kantin ( Pn. Guru besar melarang sama sekali minuman gas larang jual di kantin kerana beliau terima aduan daripada ibu bapa.13. Pihak sekolah telah mendapat aduan daripada murid-murid tahun 6 yang mengikuti kelas SMC iaitu papadam yang digoreng pada hari tersebut mempunayai lipas yang kecil. Hal-hal Lain 15. Guru besar mengatakan bahawa pekerja kanting jarang memakai apron dan cap semasa menghidangkan makanan. Makanan yang dijual untuk guru sesi petang tidak banyak pilihan. AJK Kantin iv.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->