P. 1
Laporan Hari Koperasi Sekolah

Laporan Hari Koperasi Sekolah

|Views: 510|Likes:
Published by Che Norma

More info:

Published by: Che Norma on Jan 11, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/05/2014

pdf

text

original

LAPORAN AKTIVITI KOKURIKULUM HARI KEUSAHAWANAN 2011 SMK KOTA MASAI

Tarikh : 2 Julai 2011 Guru yang terlibat : 1. Cik Che Norma Binti Che Soh 2. Cik Nur Nadia Binti Mohd Nasir 3. Puan Salmah Binti Salamon Pelajar yang terlibat : 1. Habsah 2. Yutra 3. Sharmila 4. Nur aziqah 5. Nazihah Barang yang dijual 1. Jagung manis 2. Muffin 3. Nasi kerabu 4. Makanan ringan Modal Perniagaan Pelaksanaan Jualan : RM 400.00 : :

Aktiviti ini telah berjalan lancar mulai jam 8.00 pagi sehingga jam 1.30 tengah hari. Pembelian daripada para pelajar amat menggalakkan. Harga jualan adalah tertakluk kepada harga semasa jualan di luar sekolah. Jumlah keseluruhan pendapatan adalah RM 595.50 Segala perbelanjaan rujuk bahagian lampiran.

Tujuan lain adalah untuk mendedahkan situasi sebenar perniagaan kepada pelajar serta memberi pengalaman langsung kepada mereka dalam melaksanakan urusan perniagaan. Penetapan harga juga adalah berdasarkan kemampuan membeli pelajar. Program atau aktiviti yang dilaksanakan ini bukanlah bermatlamatkan keuntungan sebaliknya matlamat utama adalah untuk menjayakan program dan aktivti. ««««««««««««. Cik Nadhirah Sofia Bt Yahya Disahkan oleh. Cik Che Norma Bt Che Soh Ketua Penasihat Persatuan Pandu Puteri Disemak oleh.aktiviti sekolah ii. Penutup : Program ini telah berjaya mendedahkan dan member pengalaman langsung kepada pelajar mengenai pengurusan perniagaan kecil-kecilan.. Diharapkan pengalaman ini dapat membantu meningkatkan keyakinan mereka untuk menceburkan diri dalam perniagaan selepas tamat pengajian mereka kelak. «««««««««. «««««««««««« Puan Zarina Bt Sanadi Penyelaras Unit Beruniform GPK Kokurikulum . iii.Tujuan : i. Disediakan oleh.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->