P. 1
Laporan Kelab Bola Jaring

Laporan Kelab Bola Jaring

|Views: 1,392|Likes:
Published by Kasmah Buang

More info:

Published by: Kasmah Buang on Mar 14, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/15/2013

pdf

text

original

1

SEKOLAH KEBANGSAAN RAKYAT TUPONG

KELAB BOLA JARING 2011 LAPORAN AKTIVITI SEPANJANG TAHUN

Guru Penasihat bagi tahun ini ialah Puan Norarfah dan Puan Kasmah.bertempat di SMK Teknik Sejingkat. Jawatankuasa bagi sesi 2011 ini adalah seperti berikut : Pengerusi Naib Pengerusi Setiausaha Bendahari : Nursyafika Melisa Bt Neil Iskandar : Maizarith Sofia Bt Mohd.Kuching. Kertas Kerja Pertandingan Bola Jaring telah disediakan oleh Puan Nor Arfah .(Rujuk Lampiran ) .1 Kelab Bola Jaring Sekolah Kebangsaan Rakyat Tupong dianggotai oleh 55 orang ahli yang terdiri dari murid Tahun 3.Tahun 4.Perjumpaan pertama ini bertujuan untuk penubuhan ahli jawatankuasa baru bagi sesi 2011. Perjumpaan pertama untuk sesi tahun ini pada 22 Februari 2011 .Halim : Azmina Bt Ahmadie Ahli Jawatankuasa : Dayang Marissa Khaira Nurul Nafeesa Dania Nur Auni Bazilah Nurul Najihah Siti Nazifah Selepas pemilihan AJK diadakan latihan permainan sebagai persediaan menghadapi pertandingan antara Zon B yang diadakan pada 21 dan 22 Mac 2011.Tahun 5 dan Tahun 6.Faizal : Nur Aini Bashirah Bt Abd.

1 Untuk pengetahuan . Gambar-gambar pertandingan: .latihan intensif Bola Jaring telah diadakan setiap petang untuk persiapan menghadapi pertandingan Zon B bermula dari pukul 4 petang hingga pukul 5. Pertandingan Bola Jaring Zon B bertempat di SM Teknik Sejingkat Kuching.

1 .

Disediakan oleh : …………………………… ( ) .Ribuan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan aktiviti Kelab Bola Jaring sepanjang tahun 2011.1 Selepas pertandingan Zon B.semua aktiviti dijalankan dengan jayanya. Sepanjang tahun ini.ahli –ahli Bola Jaring berlatih seperti biasa dan di ajar dengan teknik-teknik hantaran.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->