1

SEKOLAH KEBANGSAAN RAKYAT TUPONG

KELAB BOLA JARING 2011 LAPORAN AKTIVITI SEPANJANG TAHUN

Kertas Kerja Pertandingan Bola Jaring telah disediakan oleh Puan Nor Arfah .bertempat di SMK Teknik Sejingkat.1 Kelab Bola Jaring Sekolah Kebangsaan Rakyat Tupong dianggotai oleh 55 orang ahli yang terdiri dari murid Tahun 3.Guru Penasihat bagi tahun ini ialah Puan Norarfah dan Puan Kasmah. Jawatankuasa bagi sesi 2011 ini adalah seperti berikut : Pengerusi Naib Pengerusi Setiausaha Bendahari : Nursyafika Melisa Bt Neil Iskandar : Maizarith Sofia Bt Mohd.(Rujuk Lampiran ) .Faizal : Nur Aini Bashirah Bt Abd.Tahun 4.Tahun 5 dan Tahun 6.Perjumpaan pertama ini bertujuan untuk penubuhan ahli jawatankuasa baru bagi sesi 2011. Perjumpaan pertama untuk sesi tahun ini pada 22 Februari 2011 .Kuching.Halim : Azmina Bt Ahmadie Ahli Jawatankuasa : Dayang Marissa Khaira Nurul Nafeesa Dania Nur Auni Bazilah Nurul Najihah Siti Nazifah Selepas pemilihan AJK diadakan latihan permainan sebagai persediaan menghadapi pertandingan antara Zon B yang diadakan pada 21 dan 22 Mac 2011.

latihan intensif Bola Jaring telah diadakan setiap petang untuk persiapan menghadapi pertandingan Zon B bermula dari pukul 4 petang hingga pukul 5. Gambar-gambar pertandingan: .1 Untuk pengetahuan . Pertandingan Bola Jaring Zon B bertempat di SM Teknik Sejingkat Kuching.

1 .

1 Selepas pertandingan Zon B. Sepanjang tahun ini.semua aktiviti dijalankan dengan jayanya.ahli –ahli Bola Jaring berlatih seperti biasa dan di ajar dengan teknik-teknik hantaran. Disediakan oleh : …………………………… ( ) .Ribuan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan aktiviti Kelab Bola Jaring sepanjang tahun 2011.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful