1

SEKOLAH KEBANGSAAN RAKYAT TUPONG

KELAB BOLA JARING 2011 LAPORAN AKTIVITI SEPANJANG TAHUN

1 Kelab Bola Jaring Sekolah Kebangsaan Rakyat Tupong dianggotai oleh 55 orang ahli yang terdiri dari murid Tahun 3.Tahun 4.(Rujuk Lampiran ) .bertempat di SMK Teknik Sejingkat.Kuching.Guru Penasihat bagi tahun ini ialah Puan Norarfah dan Puan Kasmah.Perjumpaan pertama ini bertujuan untuk penubuhan ahli jawatankuasa baru bagi sesi 2011. Jawatankuasa bagi sesi 2011 ini adalah seperti berikut : Pengerusi Naib Pengerusi Setiausaha Bendahari : Nursyafika Melisa Bt Neil Iskandar : Maizarith Sofia Bt Mohd. Kertas Kerja Pertandingan Bola Jaring telah disediakan oleh Puan Nor Arfah . Perjumpaan pertama untuk sesi tahun ini pada 22 Februari 2011 .Halim : Azmina Bt Ahmadie Ahli Jawatankuasa : Dayang Marissa Khaira Nurul Nafeesa Dania Nur Auni Bazilah Nurul Najihah Siti Nazifah Selepas pemilihan AJK diadakan latihan permainan sebagai persediaan menghadapi pertandingan antara Zon B yang diadakan pada 21 dan 22 Mac 2011.Tahun 5 dan Tahun 6.Faizal : Nur Aini Bashirah Bt Abd.

Gambar-gambar pertandingan: .latihan intensif Bola Jaring telah diadakan setiap petang untuk persiapan menghadapi pertandingan Zon B bermula dari pukul 4 petang hingga pukul 5.1 Untuk pengetahuan . Pertandingan Bola Jaring Zon B bertempat di SM Teknik Sejingkat Kuching.

1 .

semua aktiviti dijalankan dengan jayanya. Sepanjang tahun ini. Disediakan oleh : …………………………… ( ) .ahli –ahli Bola Jaring berlatih seperti biasa dan di ajar dengan teknik-teknik hantaran.1 Selepas pertandingan Zon B.Ribuan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan aktiviti Kelab Bola Jaring sepanjang tahun 2011.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.