1

SEKOLAH KEBANGSAAN RAKYAT TUPONG

KELAB BOLA JARING 2011 LAPORAN AKTIVITI SEPANJANG TAHUN

Guru Penasihat bagi tahun ini ialah Puan Norarfah dan Puan Kasmah.Tahun 4.(Rujuk Lampiran ) .Tahun 5 dan Tahun 6.Faizal : Nur Aini Bashirah Bt Abd. Kertas Kerja Pertandingan Bola Jaring telah disediakan oleh Puan Nor Arfah .Kuching.Perjumpaan pertama ini bertujuan untuk penubuhan ahli jawatankuasa baru bagi sesi 2011.bertempat di SMK Teknik Sejingkat.1 Kelab Bola Jaring Sekolah Kebangsaan Rakyat Tupong dianggotai oleh 55 orang ahli yang terdiri dari murid Tahun 3.Halim : Azmina Bt Ahmadie Ahli Jawatankuasa : Dayang Marissa Khaira Nurul Nafeesa Dania Nur Auni Bazilah Nurul Najihah Siti Nazifah Selepas pemilihan AJK diadakan latihan permainan sebagai persediaan menghadapi pertandingan antara Zon B yang diadakan pada 21 dan 22 Mac 2011. Jawatankuasa bagi sesi 2011 ini adalah seperti berikut : Pengerusi Naib Pengerusi Setiausaha Bendahari : Nursyafika Melisa Bt Neil Iskandar : Maizarith Sofia Bt Mohd. Perjumpaan pertama untuk sesi tahun ini pada 22 Februari 2011 .

Pertandingan Bola Jaring Zon B bertempat di SM Teknik Sejingkat Kuching.latihan intensif Bola Jaring telah diadakan setiap petang untuk persiapan menghadapi pertandingan Zon B bermula dari pukul 4 petang hingga pukul 5. Gambar-gambar pertandingan: .1 Untuk pengetahuan .

1 .

ahli –ahli Bola Jaring berlatih seperti biasa dan di ajar dengan teknik-teknik hantaran.Ribuan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan aktiviti Kelab Bola Jaring sepanjang tahun 2011. Sepanjang tahun ini.semua aktiviti dijalankan dengan jayanya. Disediakan oleh : …………………………… ( ) .1 Selepas pertandingan Zon B.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.