1

SEKOLAH KEBANGSAAN RAKYAT TUPONG

KELAB BOLA JARING 2011 LAPORAN AKTIVITI SEPANJANG TAHUN

bertempat di SMK Teknik Sejingkat.Tahun 5 dan Tahun 6. Jawatankuasa bagi sesi 2011 ini adalah seperti berikut : Pengerusi Naib Pengerusi Setiausaha Bendahari : Nursyafika Melisa Bt Neil Iskandar : Maizarith Sofia Bt Mohd.1 Kelab Bola Jaring Sekolah Kebangsaan Rakyat Tupong dianggotai oleh 55 orang ahli yang terdiri dari murid Tahun 3.(Rujuk Lampiran ) .Tahun 4.Kuching.Guru Penasihat bagi tahun ini ialah Puan Norarfah dan Puan Kasmah. Perjumpaan pertama untuk sesi tahun ini pada 22 Februari 2011 .Halim : Azmina Bt Ahmadie Ahli Jawatankuasa : Dayang Marissa Khaira Nurul Nafeesa Dania Nur Auni Bazilah Nurul Najihah Siti Nazifah Selepas pemilihan AJK diadakan latihan permainan sebagai persediaan menghadapi pertandingan antara Zon B yang diadakan pada 21 dan 22 Mac 2011. Kertas Kerja Pertandingan Bola Jaring telah disediakan oleh Puan Nor Arfah .Perjumpaan pertama ini bertujuan untuk penubuhan ahli jawatankuasa baru bagi sesi 2011.Faizal : Nur Aini Bashirah Bt Abd.

latihan intensif Bola Jaring telah diadakan setiap petang untuk persiapan menghadapi pertandingan Zon B bermula dari pukul 4 petang hingga pukul 5. Pertandingan Bola Jaring Zon B bertempat di SM Teknik Sejingkat Kuching.1 Untuk pengetahuan . Gambar-gambar pertandingan: .

1 .

1 Selepas pertandingan Zon B. Disediakan oleh : …………………………… ( ) .ahli –ahli Bola Jaring berlatih seperti biasa dan di ajar dengan teknik-teknik hantaran. Sepanjang tahun ini.semua aktiviti dijalankan dengan jayanya.Ribuan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan aktiviti Kelab Bola Jaring sepanjang tahun 2011.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful