P. 1
Contoh Kertas Kerja Pembelian Barang

Contoh Kertas Kerja Pembelian Barang

|Views: 2,218|Likes:
Published by Juliana Jue

More info:

Published by: Juliana Jue on Apr 26, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/06/2015

pdf

text

original

1.0PENDAHULUAN Cerita la apa2 berkaitan . dengan muzik. Atau sejarah kumpulan tuh ka..

ikut suka hati korang la nak tulis apa. Mesti pendek dan padat 2.0OBJEKTIF Tulis objektif yang ingin dicapai ( pandai-pandai la korang pikir) 2.1 Dapat mewujudkan sebuah pasukan wind orkestra yang mantap 2.2 Pelajar-pelajar dapat mempelajari pendidikan muzik di sekolah dengan lebih menyeluruh. 2.3 Pelajar-pelajar dapat menguasai kemahiran bermain alat muzik dengan lebih sistematik melalui alat yang mencukupi. 2.4 Dapat mewujudkan ‘sekolah berwatak’ melalui pasukan wind orkestra. 2.5 Pihak sekolah tidak perlu lagi meminjam alat muzik dari sekolah lain yang boleh menimbulkan banyak masalah. 3.0 RASIONAL 3.1 Memberi satu aktiviti yang sihat kepada pelajar yang meminati bidang muzik 3.2 Melalui aktiviti pasukan wind orkestra ini pastinya dapat mendisplinkan pelajar disamping memberi motivasi kepada pelajar untuk meningkatkan pencapaian dalam bidang akedamik. 3.3 Memberi keyakinan kendiri kepada pelajar melalui aktiviti-aktiviti seperti membuat persembahan, menyertai kegiatan khidmat masyarakat dan menyertai pertandingan yang dianjurkan.

4.0AKTIVITI-AKTIVITI Rancang la aktiviti sket untuk menunjukan korang betul2 nak gunakan barang tuh. 5.0PERANCANGAN (apa rancangan masa panjang korang terhadap barang tuh)

5.1 Mewujudkan sebuah pasukan wind orkestra yang mempunyai ahli sekurang-kurangnya 70 orang ahli. 5.2 Mewujudkan ‘Sekolah Berwatak’ melalui ‘Wind Orchestra’. 5.3 Menghasilkan sebuah pasukan ‘Wind Orchestra’ yang mantap sekurangkurangnya mendapat tempat yang terbaik dalam pertandingan.

6.0 ANGGARAN PERUNTUKAN YANG DIPERLUKAN Tiru ja jadual bawah nih…( sory aku tak reti buat jadual dlm blog)

Sesungguhnya bantuan dan kerjasama dari pihak tuan akan membantu pasukan wind orkestra sekolah memberi satu hasil yang diharapkan disamping memberi peluang khasnya kepada pelajar sekolah ini untuk menyertai satu aktiviti yang dapat membina peribadi pelajar bertepatan dengan Falsafah Pendidikan Kebangsaan. dengan adanya bantuan ini.Bilangan alat Nama alat Jenis/jenama Kuantiti alat 6.0 PENUTUP Kami berharap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan kami ini. . Sediakan la kertas kerja ini dengan kemas dan tertib. pasukan wind orkestra akan muncul sebagai sebuah pasukan yang dikagumi hingga ke peringkat antarabangsa. Sediakan lampiran tentang gambar alat 2. Sediakan sebut harga alat-alat muzik tersebut 3. Ingatan 1. Harapan kami juga.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->