P. 1
Pkp 3111 Isu Dan Trenda Dalam Pendidikan Pemulihan Tutorial m7

Pkp 3111 Isu Dan Trenda Dalam Pendidikan Pemulihan Tutorial m7

|Views: 228|Likes:
Published by dianaraj_2208

More info:

Published by: dianaraj_2208 on May 12, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPTX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/03/2013

pdf

text

original

dsb): ~ seseorang sbg pengkhianat.DEFINISI PERLABELAN • Menurut kamus dewan pelabelan ialah mengecap seseorang sbg (mempunyai sesuatu sifat yg tidak baik spt jahat. Kamus Dewan Edisi Empat • Satu tanggapan atau penilaian yang dibuat berdasarkan pandangan individu itu sendiri terhadap sesuatu perkara . suka menipu.

PnP yang dilaksanakan oleh guru berfokus terus kepada kemahiran asas untuk berdikari/manipulatif membolehkan perkhidmatan khusus diberi kepada kanakkanak mengikut keperluannya contohnya seperti rawatan. Masalah murid-murid lebih difahami . KEBAIKAN Wujud kesedaran kepada masyarakat mengenai murid pemulihan dan kemudahan.

.

Murid ini sering diketepikan dalam segala aktiviti yang diadakan di sekolah. Murid menjadi pasif dan kurang yakin Murid lain akan memandang rendah terhadap murid yang dilabelkan sebagai murid lemah Murid ini sering diketepikan dalam segala aktiviti yang diadakan di sekolah. .

02.RUJUKAN http://www.com/doc/38380482/Pelabela n-an-Dan-Integrasi tarikh capaian 24.scribd.2011 .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->