P. 1
Pkp 3111 Isu Dan Trenda Dalam Pendidikan Pemulihan Tutorial m7

Pkp 3111 Isu Dan Trenda Dalam Pendidikan Pemulihan Tutorial m7

|Views: 228|Likes:
Published by dianaraj_2208

More info:

Published by: dianaraj_2208 on May 12, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPTX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/03/2013

pdf

text

original

dsb): ~ seseorang sbg pengkhianat.DEFINISI PERLABELAN • Menurut kamus dewan pelabelan ialah mengecap seseorang sbg (mempunyai sesuatu sifat yg tidak baik spt jahat. suka menipu. Kamus Dewan Edisi Empat • Satu tanggapan atau penilaian yang dibuat berdasarkan pandangan individu itu sendiri terhadap sesuatu perkara .

Masalah murid-murid lebih difahami .PnP yang dilaksanakan oleh guru berfokus terus kepada kemahiran asas untuk berdikari/manipulatif membolehkan perkhidmatan khusus diberi kepada kanakkanak mengikut keperluannya contohnya seperti rawatan. KEBAIKAN Wujud kesedaran kepada masyarakat mengenai murid pemulihan dan kemudahan.

.

Murid ini sering diketepikan dalam segala aktiviti yang diadakan di sekolah. . Murid menjadi pasif dan kurang yakin Murid lain akan memandang rendah terhadap murid yang dilabelkan sebagai murid lemah Murid ini sering diketepikan dalam segala aktiviti yang diadakan di sekolah.

com/doc/38380482/Pelabela n-an-Dan-Integrasi tarikh capaian 24.scribd.02.2011 .RUJUKAN http://www.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->